červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
19.5.09 12:22

Lentil tak co bude rýžový nákyp?
Zuzy jééé premiéra Harryho taky bych si dala ale se mnou by do kina nikdonešel tak já mám smůlu.

jinak k porodům já bych ráda porodila 11.6. sice dlouho před termínem ale to by mi vůbec nevadilo a kdyby to náhodou nevyšlo takl třeba 22.6 taky není k zahození. V těchto termínech mám narozky a svátek tak bych si dala megadáreček.
No mě dneska přišel balík teda dva v jednom korbička a sedačka, to bylo relativně v pohodě až na to že bez adaptérů, bez pláštěnky a bez peřinek, ale v druhém balíku oblečky a to jsem se zhrozila. Sice hafo oblečků navíc, ale to co tam mělo být tam nebylo ale v jakém stavu no hrůza a děs, paní jsemhned psla tak se jí to moc nelíbilo tak jsem zvědavá jak se k čemu rozhoupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
19.5.09 12:22

Holky,
mě tak rozčiluje moje máma a Vojtova babička. Já chápu, že má máma starost, ale proč mi proboha píše x krát denně jestli sjem v pořádku? Pokaždy, když se mi ozve třeba přes ICQ, tak nezapomene dodat at na sebe dávám pozor, jako bych to nevěděla. Babička se zase pokaždý ptá, jak se má kluk. Probůh co když je to holka? Já si taky myslím, že to bude klučík, ale upřímně je pro mně důležitější jestli bude zdravý a živý, než jestli bude mt pindíka nebo ne. Pomalu se bojím, aby pak nebyla zklamaná, když to bude holka a neměla nějaký blbý kecy, jako mají starší lidi ve zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
19.5.09 12:48

čiky - nápodobně, já dnes spala v obýváku, abych nebudila manžu, páč mě divně bolelo břicho, do toho mimčo kopalo šíleným způsobem, takže se mi taky blbě leželo v jakkékoliv poloze…

Lentil - moje babička mi taky říkala jak se má kluk (když jsme ještě nevěděli, co to bude a bála jsem se, aby to neobrečela) a když jsem jí napsala, že nám řekli holčičku, tak napsala, že je tak šťastná, že ikdyž jí bolí noha, tak běží koupit růžovou vlnu :lol: a ted se porad pta, jak se ma moje pravnučka…
a jinak mi taky vsichni rikaji, davej na sebe pozor… no co, odpovim …ano rozkaz… a neřešim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
19.5.09 12:54

lentilllko teď jsi mě rozesmála, :lol: moje máma je totiž to samý snad ještě násobeno deseti, vytváří tak stresové ovzduší že šílím, a připadám si jak malé nesvéprávné dítě. U nás je to - dávej na sebe pozor, co si jedla,, málem že se mě nezeptá jestli jsem byla to,, po chvíli s ní bych zcvokla.. :evil: pořád říkám jsem těhotná né na umření a kdepak. Navíc všechno dělám špatně ona přeci by mi poradila,, no fajn jenže to kdy ona měla mě bylo před 30ti lety :-D

ukazovala jsem jim kočárek Ballerina holky jsem moc spokojená,
mám černobílý ale je hodně strakatý takže veselý dokonce i dědovi se líbil, je to hluboká korbička, možno přendat na sporťák a ještě tam jde nacvaknout i autosedačka.. fakt se mi moc líbí, došel v pořádku a prostě super. No a mamči se nechala slyšet, že ona měla na nás lepší, a proč mám hned tři v jednom že jí taky stačil jeden a no spousty „keců“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.5.09 13:55

Tady se udělalo hezky :-)

U nás je to s těma dotazama, jak se má Vojtíšek, úplně stejný, vždycky když mi naši nebo babička volají, tak se nezapomenou zeptat… ;-)
Ale tak ozvou se mi tak 1×, max. 2× do týdne.
Takže mě to spíš těší, že mají zájem.
Někdy se spíš stejská mě a volám mamce sama od sebe…
Mamka ale včera odjela na Šumavu na školku v přírodě, takže je táta doma sám,
jenom s holkama (psama), tak už mi včera volal, a čekám, že mi bude volat častěji,
bude se mu stejskat… já už nebydlím s nima, ségra taky ne…
A on je na nás, svoje baby, dost fixovanej, i když se to snaží nedávat najevo.
Má ještě jednovaječný dvojče a taky mu čas od času volá, protože je na něj nějak napojenej. Ovšem Pepík toto napojení postrádá, ten volá, akorát když něco potřebuje…
Vizuálně je lidi od sebe rozeznají těžko, ale povahu má každej úplně jinou - Pepík je teda hroznej, přestal pracovat a chlastá, nemá o nic zájem, no zlatej náš taťka… :wink:

zuziS no vidíš, já jsem si upekla na sádle 2 filety z pangase, navrch nechala roztavit eidam plus jsem si povařila bretaňskou zeleninku na másle… mňamka :-)
a navrch - jasně, Kinder Country :-) :-)

Jinak s tím červencen, já mám pocit, že ať se narodí, kdy se narodí, musí se nám trefit do něčeho - mamka má svátek 9., švagr narozeniny 13., naši výročí svatby 15., ségra svátek 17., já narozeniny 25… No a kdyžtak přibude jedno nové datum pro oslavičky :D
Sice jsem se těšila, že to bude lvíček jako jsem já, ale nakonec budu ráda za ráčka, kór jestli budou velký vedra :wink: Hlavně ať to neuspěchá do blíženců, prďousek malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.5.09 14:29

Ahojte holky, tak já mám pořád nějaký útlum.

Co se týče datumu porodu :-) ráda bych byla za cokoliv do termínu…hrozně nerada bych přenášela. A pak se musí přiznat, že dalšího Blížence bych asi taky v rodině nezvládla. Nic proti Blížencům (mám mamku fakt ráda), ale je to někdy s ní náročné :roll:
Takže ideálně cokoliv po 22.6 beru :-) .. nejlepší by asi bylo 17.7 to máme výročí, ale zase přenášet se mi vážně nechce :-)

K obědu dnes bylo pečená kachna s knedlíkem pro manžela a zeleninový salát s těstovinami a cottage cheese pro mě :-) obojí pěkně zarovnáno nanukem almondem z Lidlu :oops:

Tak a takové abych se o sebe starala, nebo jak se má mimi…tak o to se u nás nikdo nestará…takže Vám závidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.5.09 15:09

Kájo takže jsme objednaní na 8.6. od 17h.
Sestřička měla sice kecy,
jako že je to brzo, že tam budeme zbytečně zaclánět nebo co :evil:
Nevím, o co jí jde…
Myslím si, že já ve 34tt a ty skoro ve 36tt a s těmi našimi stahy je to tak akorát, že pak už bysme to taky nemusely stihnout… ;-)
Byla docela nepříjemná, tak jsem jí řekla, že ale manžel pak jede na delší dobu na služební cestu… takhle já si vymýšlím :oops:
A ty že jsi o 2 týdny těhotná víc než já.
No ale kdo ví, třeba ještě budeme přenášet, i když to bych teda nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
19.5.09 15:09

wape ono nemysli je starost a starost,, když to překročí určitou míru, je to spíš taková šikana už.. a pěkně to vytáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.5.09 15:33

holky já vám rozumím…ti, kteří mají se starají moc jsou na obtíž a naopak ti, kteří se nestarají vůbec od nich to zamrzí…
nejlepší by byl zlatý střed…já jsem bohužel také v první skupině co s etýká tchyně.
Obrazku teda takhle lhát :lol: ale to byla spíš milosrdná lež… já se vám nedivím holky, taky bych měla strach po 36tt, zvlášť vaše stahy.

Mi je dneska zle a zle… a teď nevím, co se děje… nevím,jak to popsat, ale obchází mě takové tlakové vlny -horko a zima. Kromě tvrdnutí břicha, MS bolestí a píchání dole jsem po obědě zvracela…
tak asi střevní chřipka? Snad to bude ok… snažím se ležet… je tu sice bordel ale ten nikam neuteče…

obrazku pošli trochu sluníčka… u nás pangas dneska nebyl, do obchodu jsem nedošla… tak uvidíme asi zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.5.09 18:04

Ahojte tak tady v Olomouci taky už svítí sluničko.
My jsme byly přepsat auto nebot nám skončil leasing,ale musíme znovu zítra bohužel měli jen do půl 4.
Já si dala na oběd jen brokolici na páře a kaši se strouhaným sýrem,musím se držet o víkendu to byla samá žranice manža měl narozky,tak oslava a hodně jídla.
Wape- pečená kachna taky bych si dala.
Zuzkosinová- možná to je jen ta střevní chřipka řádí tedkom jednodení.zítra ti nic nebude uvidíš.
ak já dneska začala prát- konečně.
Už jen dokoupím pár věcí a mám to všechno a jak mimčo bude růst tak budu vytahovat věcičky po Tomčovi a prát.

A co se týče té starostlivosti.O mě se nejvíc jednu dobu starala
kamarádka jak jsemtady už kdysi psala.Haidule mi psala at ji to řeknu na rovinu a ted mě to vyhovuje vidět se jen občas.Mamka s ní se vidím každý víkenděkdy je toho moc ale jsem ráda že se mě aspon zeptají jak mi je a jestli to ještě zvládám protože se pořád starám o tu babču ležáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.5.09 18:10

Hlásím, že ano, v Olomouci už svítí - tak to snad máte Zuzi brzo i u Vás. Ať je Ti brzo lépe a nepořádek…tak ten neuteče nikdy :-)

Pisoja - taky jsme dnes měli smůlu s autem. Chtěla jsem si nechat ukončit havarijní, na to moje auto už to nemá vážně smysl a když teď už nejezdím a o minutu jsme přišli pozdě na pojišťovnu. Tak tam holt musím zajet zítra ráno ach jo :nevim:

Mě už druhý den strašně pobolívá hlava…jestli je to jen tou zablokovanou krční páteří nebo počasím nevím…ale je to nepříjemné, jsem protivná…

Jo a ještě se pochlubím,že na večeři jdu dělat smažený sýr :-) ovšem to je zase jenom pro manžílka. Já to opět vidím na zeleninový salátek s nějakým sýrem a tmavým chlebíkem. Také jsem o víkendu více než papala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
19.5.09 18:40

Ahojte, čiki ze včerejška to kuřecí s žampionem mám moc ráda, ale nakonec jsem udělala čínu s rejží a bylo :D . Jo Balerinnu taky chválím, mám jí tady už 2 týdny, bezvadně houpe, je prostorná a vůbec celkově se mi moc líbí. Já mám tu zeleno-černou s černým podvozkem :wink: .

wape ta omáčka na kuřecí mě taky moc zaujala, hned jsem si jí dala do receptů co nejdřív vyzkouším. No ale smažák bych si dala, ten já můžu pořád.

starostlivost? tak se tady směju, já dneska zrovna psala holce na ICQ jestli se nasnídala, ať si dá hlavně i oběd atd. takže jsem taky pěkná baba. no ale moje máma mi taky jde na nervy, když mi volá a musim jí vyjmenovat co dělají všichni a jestli jsou v pořádku :roll: . Tak ono je to asi všude stejný a vy budete taky takový :D :D .

pavlušo tak to je z toho MMB? Tak to je děs. Fakt, raději tam snad nic nekupovat.

počasí tady je vedro jak blázen. Já byla s malou 5hodin v Zoo. Dobrý, pohoda, akorát pak vylézt ten krpál k nám na sídliště, to jsem myslela že nedolezu.

ZuzkoS tak to znám že fakt nevíš co vařit nebo k tomu nemáš věci. To nesnášim, ale já měla takovej den blbec včera. Dneska jsem byla vzorná a bylo sice zase kuřecí, ale na paprice s kolínkama a dokonce už v půl dvanáctý :D .

datum porodu já ani nemluvím. Šla bych taky klidně v půlce června, ale to budu 36tt, to je ještě sice brzo, ale na druhou stranu by to mimi už bylo komplet téměř pečený no ne? jenže já fakt vždycky přenášim, to je strašný i Eliška byla 41+0, takže si vůbec nedělám iluze o včasným porodu :evil: :evil: . Zkusím v červnu nějaký vymítání, ale prej to snad nemá vůbec vliv. i když někde jsou stránky o alternativním vyvolání porodu, tak to určo vyzkouším, nebo si snad řeknu po 38tt o Hamiltona, prostě cokoliv abych tu zas nechodila do konce července :roll: :roll: :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.5.09 19:28
:-)

Jéééé, vy už se chystáte rodit? :lol:
Tak já nemám nic sbalenýho. Nakoupené mám pro sebe do porodky vše, ale pěkně ještě uložený ve skříni a zabalím až tak za 3 týdny :D Pro miminko stejně tak :-) Teda, to musím ještě vyprat :lol: Chtěla jsem minulý pátek-to pršelo a sobota byla trošku hektická a neděle zase hnus :pocitac: Dneska jsem si byla na obchodě pro postýlku, takže už jen čekám na dodání kočárku a je to vše :wink:

datum porodu - doufám, že to zvládneme hned 5.7.-což by bylo supr,to má můj taťka narozky :lol:
jméno pro miminko - nějak se nám to všechno zamotalo a je boj :lol: Nemůžeme se shodnout,resp. se nám začínají každýmu líbit jiná a jiná jména, až nám z toho jde hlava kolem :lol:

Taky jsem se nějak rozežrala :pocitac: Pořád mám hlad, ale snažím se teda držet, protože pak je mi akorát blbě a pálí mně žáha :lol:

pleť - neodolala jsem a koupila si v lékarně od Eucerinu krém na tu moji citlivku pleť a musím říct, že pupínky zmizely. Dokonce má i tu držtičku takovou zdravější, tak jsem ráda,že jsem investovala dobře a že aspoň trochu vypadám normálně :lol: Taky jsem si koupila od stejné značky tělový mlíko - mám na rukou takovou vyrážku, pupínky-asi už od puberty..Teď mně to trošku svědilo a hlavně je mi to už nepříjemný - nu,tak se mažu a vyrážka trošku mizí a nic nekouše, nepálí, nečervená :wink:
počasí - dneska je tááák krásně :-) Sluníčko mně dělá strašně dobře :-) Vytáhla jsem i noťase ven a šprtala se venku :-) Zato ty zamračený dny mě zabíjí.To je mi blbě,jsem ochrápaná,nic se mi nechce…Ale musim :lol:

srazík - téééda, ten vám budu závidět :wink: Ale v dobrým smyslu slova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
19.5.09 20:26

Ahoj holky,
tak tady se taky udělalo hezky, ale mě je zase mizerně. Dneska jsem se ptala Olinky(PA) jestli si myslí, že by šlo mimmi otočit a nešlo, ale utěšila mě, že není všem dnům konec a třeba se mimi ještě otočí. Dokonce mi navrhla, že partnerský kurz uděláme individuálně, kde probereme naše možnosti porodu. Stejně jsem ale přišla domů a rozeřvala jsem se jako želva, protože s normálním porodem záhlavím se na víc jak 50 % můžu rozloučit.
Pavlušo jsme se nějak nestihly domluvit na těch věcech z toho babylifu, tak mi to dyštak pošli SZ, ale v klidu, kein stress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
19.5.09 20:43

Tak koukám, že nás dneska víc lítalo kvůli autům. Já byla v servisu konečně přezout a ještě jsem si domluvila na příští tejden prohlídku kvůli technický, prej nám to všecko prolezou, zkontrolujou atd. a pak s tím hnedka pojedu na technickou a můžu si bejt jistá, že to projde, tak fajn. Akorát prej máme v háji brzdový destičky, takže výměna, takže další prachy zase, achjo, mně jebne. A to ještě blbne spojka, takže taky čekám, kdy jí sešlápnu naposled. To byl tehdy fakt kauf to auto, už jsme do něj na opravách narvali kolem 40tis., a to ho máme rok a půl.

obrázku , tak díky moc za to domluvení instruktáže. Aby se ta sestřička nepotento, jako by to nebylo jedno, jestli tam půjdem o tejden dřív nebo pozdějc, dobře, žes ji nakonec ukecala, to já bych asi nedala, se neumím s lidma hádat :lol: Btw nevíš, jestli se tam něco platí? Na webu nic nemají, dívala jsem se a zeptat jsem se nestihla, mi řekla jen až zavolám mezi druhou a třetí a už mi to položila.

jídlo - já jsem permanentně příšerně rozežraná, ale za poslední měsíc jsem přibrala snad jen kilo, ale fakt se teda divím. Už mám zase příšernej hlad, tak si půjdu udělat obložený chleby a rajčata s mozarellou. Jo a táta měl doma takový ty korpusy rakvičkový, tak jsem mu jich za posledních pár dnů sežrala asi šest se šlehačkou :lol: A k tomu teda ještě i nějakýho toho Magnuma. Strašný.

MMB - jsem vám zapomněla napsat, že mi ta ženská po dvou měsících ty peníze opravdu vrátila. Přišly mi na účet někdy koncem minulýho tejdne, takže zázraky se dějou. Ale teda určitě bych už neměla chuť si u ní něco objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí