Poradna duly
Jana Čurdová
já si taky myslim, že jestli ji to zformuje, tak jen na chvíli a až se to vyndá, tak ji podprda zas zploští…
(ale tak dokud jsem to nevyzkoušela tak jsem nevěděla…)
vycházky já měla 8-20h, takže taky celkem neomezené ![]()
kaji ubrečený večery znám taky, třeba když Milan přijde z volejbalu v osm, pak 2h hraje ty svý písí hry, aby se odreagoval, umeje se a jde spát - jakože natvrdo SPÁT.
A já čekala, že až se konečně dohrabe ke mě do tý postele, začne si mě všímat, budeme si povídat, pohladí mě, popovídá si s prckem…
Mě hrabe z toho, že jsem celý dny víceméně sama a tak když večer jdeme do postele, očekávám od toho víc než jen to, že zachrápne během 2minut po zavření očí…
Ale tak párkrát jsem si pobrečela, tak už se mi trochu víc věnuje…
Taky jsem u nás tuleň já, ne on… jen mi vždycky natáhne křídlo, abych se k němu mohla zavrtat, ale sám od sebe se netulí… škoda
ahojky po delší době ![]()
Máme doma nějaký problém s PC, nejde nám internet - asi síťovka nebo nějaký vir
tak jsem si chvilku sedla v práci šéfovi do kanclu a píšu vám, že je s námi vše OK
ale musim být rychlá, nerada bych měla na poslední týden v práci nějaké problémy…
srazík něco jsem tu zahlídla, je to pro pro všechny?? A kde a kdy??
zuzanoM vycházky já mám teda neomezené, ale záleží na doktorovi, jak si to umí obhájit
holky já jsem pořád jak nějak zpodebraná,, líp to popslat neumím, tak nějak mě pobolívá všechno, tvrdnutí to už jsem si zvykla, teď ještě kříž, nevím ale popadl mě amok, že nemám zabaleno do porodky, tak honem peru a balím. To jsem ale magor už fakt ![]()
jen jsem zjistila že potáhnu dvě menší tašky, protože buď mám tyhle malé, nebo zase velké co jsem tahala na dovču a to je zase moc.. a kupovat si bágl jen do porodky se mi nechce,,, ![]()
Formovače bradavek jo jsou to opravdu velké kusy, ale naštěstí je nepotřebuji. Jen jsem chtěla poradit prý levnější variantu…jeslti máte starou látkovou podprsenku, tak si v ní vystřihnout otvor přesně na bradavky a nosit stejně jako ty formovače
radili nám to na kurzu ![]()
Tvrdnutí bříška dnes mám první den, kdy to opravdu pravidelně cítím. Škrábala jsem na dvoře brambory a jak jsem se u toho krčila, tak od té doby co půl hoďky pěkně tvrdneme. Ale zatím jsem ok a říkám si, že to přejde.
Zuzi, tak mě napadá, co ty křeče v lýtkách v noci, je to už lepší? Já to musím zaťukat, že u mě ano.
Jediné, co mě trápí, je to horko. V tom našem podkrovním bytě už máme 26°C…já to do července asi nevydržím ![]()
Pojistka na auto nakonec vyřízená dnes ráno
tak jsem happy…no a jinak se tu tak plácám od ničeho k ničemu…mohla bych aspoň poskládat prádlo a kdyby někdo chtěl inspiraci k obědu, tak jsem dělala rajskou s hovězím a knedlíkem a tchýně nám ještě dovezla pečený bůček s bramborem. Večer budeme grilovat naložené masenko. Jo a jako polévka byla boršč…takže u nás je zase jídla jako pro celý regiment. No a po obědě byl tradičně nanuček a káva ![]()
Jituš - drž se…a držím palečky, ať to dobře dopadne!
Ahoj slunicka!
Snazila jsem se vas tak nejak docitat abych bylav obraze ale reagovat bohuzel moc nebudu…
Manzel si konecne zacal vsimat briska ,nevim jestli bohudik nebo bohuzel…tim stylem ze ho ponejvic zlobi,asi ho neucili doma hladit ![]()
V patek odoledne me jede na vikend pryc,poslala jsem ho k narozeninam na formule do Monte Carla tak pojede s kamaradem,pricemz tutlala jsem tutlala aby pak jedna vec prisla klasicky postou do schranky misto doporucene a schranku vybiral muj manzel.....hele neco od cestovky… ![]()
Dany v brise ted pekne zlobi,az si koikrat rikam uz abych ho vyprdla,dneska jsem treba na nohou od pul 4,malej me nastesti nechal hodku odpocinout s jednim pootevrenym okem v obyvaku,ze si tam stavel ale stejne je to des…jdu spat,beztak usnu az za dve hodiny diky tomu opickovi uvnitr a jeste rano po WC uz casto neusnu pac jakmile se zvednu z postele tak se probudi a vyvadi jak o zivot ![]()
uz jen chvilku,uzjen tak mesic…mozna malicko dyl,vic dyl uz snad neeeee ![]()
Obrázku to je jak u nás. Vojta má v úterý volejbal od 8 ted od června ho bude mít od 7 večer. Vždycky fofrem přilítně domu honem honem nějakou večeři a tradá pryč, pak přijde v půl desátý, rpotože rozváží kamarádky, vleze do sprchy, zapne si notas a do deseti minut je tuhej, a když nemá volejbal, tak je to téměř stejný, protože vleze do postele zapne komp a u něj usíná, eventuelně mě stejně nevnímá, protože je do něčeho zažranej a mě obvykle řekne, že si něco nutně potřebuje přečíst, že at si nevynucuju pozornost. Kdyby s těma počítačema netrávil celý den v práci, tak to chápu, ale takhle fakt ne. No a když už ho konečně odloží a já si začnu povídat, tak usne sotva se otočí na břicho. Koukám, že jsou prostě všichni stejní.
Formovače bradavek mám doma pujčený, ale naštěstí je nepotřebuju, ale nám doporučila PA koupit si větší stříkačku, seříznout jí na tý straně co je čudlík tak kolem 2 ml, otočit píst do tý seřízlý dírky, bradavky namazat bepanthenem a vytahovat ty bradavky. Jinak podobný hansábl vyrábí avent a stojí kolem 1500:-)
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit¨, dneska jsem nějaká přejetá, je mi zle:(
K vycházkám-já měla 2hod dopoledne a 2 odpoledne, když jsem chtěla neomezené, tak mi bylo řečeno, že od r. 2009 to už není možné, ale to nevím…
Ale hned první den jsem vycházky porušila:) snad nikdy jsem je nedodržela a jezdíme pryč třeba na celý víkend. Naštěstí za celou dobu žádná kontrola ![]()
Tak jsem konečně doma, dneska mě to vedro nějak ničí. Zubařka mi prdla injekci a já se tam málem složila. Jsem si tam máchala ruce v ledový vodě, dali mi za krk mokrej ručník, pak to naštěstí přešlo. Ale strašně se mi motala šiška a dělaly se mi mžitky před očima. Pak mi ten zub spravila během půl hoďky, to už byla pohoda, ale jak jsem odcházela, tak se mi zase začalo dělat blbě, tak jsem si zašla k nám do kanclu, kolega tam nebyl, tak jsem se tak rozvalila na zem a asi hodinu jsem spala
Fakt mi bylo divně, ještě ta huba byla spíš čím dál víc necitlivá, než že by to odeznívalo a byla jsem fakt jak omámená. A to mi prej dala něco slabýho pro děti, když jsem těhu. Fakt nic nevydžím.
lentil, obrázku , jojo, takhle je to přesně u nás. Z práce přijde v osm, sedne k TV a hraje na Playstationu nebo se stará o ten svůj webovej portál, co naprogramoval, nebo dělá věci do práce. Tohle trvá celej večer až do noci, já jdu mezitím spát, on mi dá pusu, občas mě teda jde uložit a pak jde zas do obejváku a jde spát až tak dvě hoďky po mě. Někdy mi z toho už fakt hrabe. Jako třeba včera. Je teda pravda, že se poslední dobou víc snaží, že za mnou třeba přijde a pohladí mi bříško nebo mi dá pusu a ptá se, jak mi je a tak, ale já bych prostě chtěla, aby aspoň někdy šel se mnou spát, že bych se přitulila a usínali jsme spolu. Jenže on když už jde se mnou, tak si stejnak pustí v ložnici televizi a kouká na nějakej sport. A prostě nedokáže pochopit, že mi to vadí, že si pokaždý najde něco, jen aby se mi nemusel věnovat.
bradavky - nám říkala sestřička v Motole, že stačí ty bradavky i povytahovat ručně. Prostě je několikrát denně vzít a vytahovat je směrem ven. Většinou to dělám, když si večer mažu pupek, ale teda není mi to zrovna moc příjemný, je mám furt děsně přecitlivělý. Ale já teda prej nemám vpáčený, akorát prostě nejsou úplně vylezlý.
Andělé a démoni - viděla jsem v sobotu, bylo to fajn, ale není to teda úplně moje krevní skupina. Při scéně s padákem jsem dostala výtlem a přišlo mi to opravdu moc. Ale hlavně nechci nic prozrazovat, pak schválně napište, jak se vám to líbilo.
Neschopenka , děkuju moc, tak uvidím promluvím si o tom s mudřenkou. Dííky moc
Enio , no já jsem se na šifru musela dívat asi třikrát, abych jako fakt pochytila úplně všechno a všimla si těch detailů, takže Anděly budu muset vidět asi taky tak…
Potter , víte co mě na tom fascinuje? Že to napsala paní, která léta pracovala jako uklízečka! A má to tak propracovaný…
Wape , ty křeče už jsou lepší, už je skoro nemám, teď zas zlobí pupík…holt člověk si asi nevybere…a žáha, to nemůžu moc pečivo…to je fakt nepříjemný a co u tebe? Tobě pomohlo na ty křeče něco? Mě to pak to přestalo samo.
Kajiszek - teda chrnět v práci, to se mi ještě nepovedlo
, s Kubíkem jsem s sebou pravidelně švihla v obchodě, tak mě tam sbírali a volali manželovi, aby si pro mě laskavě dojel, ale ted musím zaklepat nic ![]()
Jméno pro miminko - Kuba mi už i nadal, protože jsme původně byli domluvení na Madle. Pak do toho začala remcat moje mamka, že jsme všichni na J, tak by to mělo být taky na J a navrhla Julku, tak abych byla za dobře, jsem souhlasila, jenže ve vnitř se mi to nějak šprajcuje, prostě se mi víc líbí ta Magdalenka, jsem tele pitomé. Už vidím, ten kyselý obličej od všech, mě to prostě celkem mrzí. Ale zas na stranu druhou, je to naše miminko, na jméně jsme se shodli všichni. Dneska jsem se musela i smát, když jsem oblékala Kubíčka, opřel se mi o bříško a malá začala kopat. Kubík slezl z klína, dal mi ruku na bříško a zakřičel: Manko, nekopej do mě! ![]()
Zuzi já ty křeče asi neměla tak hrozné, kombinace magnézka a krému na nohy mi spolehlivě zabrala ![]()
Dnes mě taky děsí moje bříško, ale to určitě bude dobré…
Jituš mě se náhodou Magdalenka líbí…máme v rodině…takže používáme Magda, Magďa, Majda atd…i Julinka je krásná. Ale opravdu je to jen a jen Vaše miminko, takže na rodiče opravdu nedej.
Holky z června už pomalu rodí, tak jsem zvědavá, kdy to začne tu u nás, ale rozhodně to ještě nechci přivolávat ![]()
tak jsem taky nakoukla do června a teda některý to berou hopem, o měsíc dřív roděj holky jedny nedočkavý
Už si začínám uvědomovat co mě čeká a že se to kvapem blíží ![]()
Dneska jsem koupila kruh do porodnice - s krtečkem
a kýbl na pleny. pomalu ale jistě už tu začínám být zavalená věcma pro prtě ![]()
Zítra začnu dávat dohromady výbavičku do porodnice a na cestu domu, dokoupim co nemam a pomalu začnu dávat do tašky. Ale opravdu jen pomalu, nerada bych něco přivolávala ![]()
Ahoj holky,
tak v červnu to opravdu některé berou hopem
Já už chci taky… ale teda nevím, jak to zvládnu, ten porod, ale zatím si nic nepřipouštím, ničeho se nebojím
ven „to“ nějak přece musí.
Už se těším na zítřejší UTZ, to budou koukat, co tam na ně vychrlím… řeknu jim o mém krvácení, tak doufám, že mě někam pošlou… včera večer jsem měla totiž opět krvavo
tak snad mi zjistí, čím to je…
A už máme doma s mrňouskem nové autíčko, kam se nám vejde kočárek ![]()
Loan já si je koupila asi před měsícem, ne-li dýl a měla jsem je na sobě tak 5× a to ještě doma… mi to příjde jako strašný heblo
nějak nechápu, jak to může tu bradavku zformovat