červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
14.5.09 08:41

Dobré ráno,
tak jsem se vrátila z kontroly a mám takový smíšený pocity. Čípek je prý krásný, což mě potěšilo. Miminko dle UTZ je v pořádku, ale je koncem pánevním a vzhledem k přepážce uprostřed dělohy se už s největší pravděpodobností neotočí, ale zase na druhou stranu doktor říkal, že pokud se nic nestane, tak se o císaři rozhodne až během porodu a že klidně můžu porodit normálně, že mě rozhodně plánovaným CŘ strašit nebude. Pak taky říkal, že hlavně abych vydržela do 36 týdně, ale že nic nenasvědčuje tomu, že bych neměla, hlavně se nemám honit a mám být v klidu. Na UTZ jsem toho už moc nepoznala, jednak nemá nijak extra kvalitní, ale když mi povídal, že kouká do obličeje, tak jsem tam rozhodně ten nosánek a bradičku neviděla, ale zase jsem viděla krásně švy na hlavě, srdíčko, stehenní kost a močový měchýř. O tom, že nechceme vidět pohlaví jsme mu řekli a prý by to stejně nejspíš dneska neviděl, takže mám velmi poslušný miminko, pač jsem ho ráno nabádala, aby se ukrýval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.5.09 08:47

:potlesk: Lentilko gratulace :-) jsem ráda, že jsme to obě vydržely a nikdo nám to neprozradil. To že je otočený…to se ještě může změnit, i když u Tebe je to asi méně pravděpodobné. Rozhodně se tím netrap a uvidíš, jak to bude. Prý když jsou KP, tak je k tomu vždy nějaký důvod…lepší než aby byli hlavičkou dolů ale s omotanou šňůrou :?

A co Kajizsek? Jenom pospává doma nebo jela někam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
14.5.09 08:49

Ahojky holky, tak jsem v noci nikam nejela, jsem si na to přišla až moc unavená a vyřízená, jsem měla pocit, že kdybych měla v tom stavu ještě někam jezdit autem a pak třeba zase čekat dvě hodiny na příjem, tak že bych se z toho asi už úplně složila. Když jsem ležela, tak to bylo poměrně dobrý, akorát teda kontrakce při každým vstávání na záchod atd. Dneska to celkem jde, ale pořád jsem teda celá rozbolavělá a stejnak už mi to břicho dneska ztvrdlo dvakrát, a to jsem vzhůru asi půl hodiny :? Takže si dám sprchu a mažu ke svýmu dr., už o mě vědí, že přijedu. Tak mi držte palce, ať se čípek drží a je to opět jenom ta dráždivá děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.5.09 09:25

haidulle to si na to kápla, taky mám dojem že si spousta lidí řekne že jsem tlustá a ne těhu, a já tam mám přitom schovánka a oni mě mají za tlusťošku :lol:

nu dneska mám srazík s bývalými kolegy z práce, takže si pro jistotu beru tričko POZOR KOPU to snad dojde každýmu

já jsem samozřejmě ráda, že nemusím tahat nijak těžký „náklad“ , protože mám problémy se zádama, a zatím to pořád jde,,,,na druhou stranu si vůbec neužiju těch výhod těhu, ani sednout mě nikdo nepustí když nezačnu máchat průkazkou. Tuhle jsem potřebovala naložit 18kg pytel krmení pro psy do auta, a pán byl tak nedovtipnej, že jsem mu prostě musela na férovku říct že v 7 měsíci to tahat nebudu aby mi to tam hodil…

no všechno má svoje, jsem zvědavá kolik mimisek váží, to se dozvím zítra tak hnedky písnu, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.5.09 10:12

Čiki naprosto vím, o čem mluvíš :lol: Jsem na tom úplně stejně. Bříško maličkatý. Dneska jedu MHDou do města, tak jsem zvědavá, jestli mně někdo pustí sednout…

Taky už jsem si asi vybrala svatební šatky :D mám z nich velkou radost - jsou nádherný, ale teda docela drahý-půjčení šatů 13.500,– + jsem si k tomu oblíbila dlouhej závoj za 1000,–, uf, to se budoucí manža prohne :lol:

Co se tu probíralo…? Taška do porodnice? - Tu ještě nemám, ale už se na tom pracuje, sehnala jsem pantoflíčky vhodné i do sprchy, noční košilku, a taky už máme vyřízené otcovství na matrice. Taky musím koupit prací prášek na vyprání těch maličkatých oblečků pro Denýska :)

Ono, jak ta moje kamarádka - sestra přítele - porodila dřív, tak jsem taková víc nervózní. Říkala jsem si, že budu finishovat s nákupem, až bude malá venku a ona už má týden a dva dny života za sebou :)

Heleďte, a jak jste na tom s poslíčkama ??? Já je občas cítím. Kdesi v knize psali, že od 30.-31. týdne se to může stávat, ale jinde na netu psali, že až těsně před porodem, tak nevím, jeslti je to normální už teďkom.?? (jsem v 31.týdnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
14.5.09 10:26

poslicky uz jsem tady psala ze uz davno citim nejaky mesic??A jeste nekdo tu taky psal ze ma.

ciki nemysli si,ja se setkala uz i v prvnim tehu s lidskou debilitou…oni vidi treba ze mam bachor jak blazen a presto se rvou do tramvaje a ob:,–(i sedacky,a predtim na tebe jeste koukaji…asi se spolehaji na to ze te pusti nekdo druhy.....nebo vcera na poste taky…vypisuju si slozenku a stala jsem za jednou pani…holt jsem zkoncila az za pani za tou co jsem mela stat…delala jakoze me nevidi a rvala se proste predemne…baba jedna…a taky jindy treba jini lide jak zeny tak i chlap me normalne vzali za ruku a odvedli az k okynku at necekam frontu…

kajo je fajn ze je ti lepe…co doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.5.09 10:57

boruwi poslíčky mám dokonce mě chytli u MUDry takže mám ověřeno že je to ono,, prý je to normální právě že máme ty bříška menší tak je to i víc cítit.

hoď jsem fotku šatečků když to půjde ráda juknu

haidul jo lidi jsou fakt pitomý… sama sem jednou jela v tramvaji, která nabourala do osobáku, byla tam těhulinka, vypadala že porodí každou minutu a nikdo jí nepustil. Tak jsem nevydržela a zvedla jednoho tak 30letého pána,, a tos měla slyšet ty kecy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
14.5.09 11:13

Ahoj.
tak ja se zatim setkala se zdvořilými lidmi pouštějí mě sednout nebo před sebe ve frontě.

boruw, to je celkem drahé půjčovné (asi jsem z lacinějšího kraje), hod fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.5.09 11:15

Čiki , tak jsem dala fotečku do galérky :) Hrozně se mi ten salón líbil, slečna mi byla schopná navlíct šatky i když mám 10kg nahoře, který snad pak mít nebudu, v jiných salónech nebyli tak vstřícní. Asi tam půjdu dneska zaplatit zálohu :) a taky se mi líbil ten závoj - je hrooozně dlouhatánský :) Je pravda, že ve skutečnosti to vypadalo ještě o kus hezčeji :D - je to focený mobilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.5.09 11:24

boruwi šatičky jsou moc moc krásný a sluší Ti,,,, :-))
budeš krásná nevěstinka,, :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
14.5.09 11:29

šaty jsou fakt nádherný… já chci takyyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.5.09 11:39

Boruvko nádherné šatičky…vůbec není vidět žádné bříško a žádná kila navíc :-) hned by ses mohla vdávat.

Kdo se tu ptal na to, jak přesvědčit chlapa na myčku??? To ještě nějaký chlap v této době potřebuje na myčku přesvědčit?…no na chlapa by mohla zabrat ta úspora energie, vody a času :-) možnost před nečekanou návštěvou rychle vše skrýt do myčky…anebo :twisted: nechat nádobí umývat jenom toho chlapa, většinou pak chce myčku sám :-)

No já právě umyla celou kuchyň, jak já nesnáším ty ťápoty…nejhorší je, že to snad nejde umýt..nemůžu najít žádný prostředek, který by mě nich zbavil. Nevýhoda asi je, že kuchyň je hned naproti oknům, takže jak zasvítí sluníčko, tak je všechno vidět..no a ty nerezové spotřebiče…to je mor ach jo. Jo a už jste zkoušely s bříškem umývat troubu :lol: docela dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.5.09 11:45
lleennttiillkkaa píše:Holky jakým pádným argumentem mám přesvědčit chlapa o užitečnosti myčky?

rict, ze mas alergickou reakci a nesmis pouzivat chvilku pripravek na myti nadobi a nechat ho 14 dni myt nadobi 8) 8) 8)

a nebo pouzit nejakeho kamarada a toho nechat udelat prednasku o prospesnosti mycky :D

u nas to funguje bohuzel nejlepe tak, ze na to musi prijit „jakoby“ sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.5.09 11:50

Boruwko šaty jsou hezký, sice ne můj styl, ale já jsem co se týče šatů ulítlá. Sice jsou dražší, ale zase pokud byli v tom salonu příjemní, tak se to vyplatí, já si taky kolikrát radši připlatím a mám ráda příjemné jednání. Opravdu nevypadáš těhotně.
Já zas v tý poradně hupla na váhu a další 3 kila nahořa, takže celkově už mám nahoře cca 10 kilo.
wape na myčku jsem se ptala já. My včera vedli sáhodlouhou debatu na téma myčka v naší domácnosti, prý je to jenom o naší lenosti. Já teďka kolikrát nezvládnu umýt všechno naráz a nahromadí se to a to mi fakt vadí. No ale v závěru diskuze už se taky začal přiklánět k variantě jednou jí koupíme. Já se snažím argumentovat tím, že to bude dobrý pro miminko, že až poleze, tak na sebe nebude moct shodit nůž nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
14.5.09 11:59

Čauky :D
lentilka klídek, já myslim i kdyby nakonec byl CŘ, že bys to měla třeba i lepší, co myslíte ostatní? Já nevim, já ho nikdy neměla, tak vždycky těm „císařkám“ řikám, ty bláho, ty se máš, já si to musela odpracovat :D .
kajisz tak to je fajn, že je ti líp, tak se šetři :D
boruw úplná princezna :D . Ale ta cena, to je pááálka. já myslela, že se půjčuje tak za 7tis. Možná taky jak který šaty. A kdy že se to vdáváš? Až po porodu?
lidi v tramvaji no tak já jezdim většinou autem, takže moc neposoudim, ale ve frontě mě pustili už a sednout taky, takže celkem pozitivní zkušenost zatím.
adus tak hlavně že to nic nebylo :D
Haidul kámoška vykládá karty (prší, Lenormand, Tarot), zajímá jí Reiki, doma má plno šutrů a svíček :D . Ale ty Tarotky má ode mě, já si je pořídila už před 10lety a vykládala jsem je a jí se to zalíbilo, tak je taky dělá. Taky jí berou andělé, andělská abeceda atd., tady jsou o tom pěkný stránky http://www.atarot.estranky.cz/…mocni-andele bylinkaří a taky si půjčujeme knížky o duchaření, tibetu, mimosmyslovým vnímání, minulý životy atd. Ale já to beru víc jako zábavu, ona je taková „čarodějka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí