červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
12.5.09 20:22

červenec 2009

ahoj, jdu jen na skok, malá je v pořádku, je to prej stále hočina :lol: tak uvidíme, prej tam bylo vidět krásně kávové zrno, jinak váha je 1290g, si ted říkám, jestli je to v pořádku, když Hanula má už přes 2kg 8O .ale mudra říkala, že odpovídá tak 30tt až 31tt a je už hlavičkou dolů. Jak bude chvilka tak dočtu :wink: a na další kontrolu jdu 29.5.

Lentilko - je mi líto potkanka, ale aspoň nebyl sám

Barčí - ten popis s vyholenou hlavičkou a vytřeštěnýma očima, tak ten popis pekně sednul :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.5.09 22:36

bolest stydké kosti - teda holky, já si připadám fakt jak po celonoční drastický souloži :lol: Docela mě bolí stydká kost - v leže,sedě,když chodím..Mám připravenej balón,tak budu poskakovat a pohupovat se, trošku se uleví, akorát teda mně se na tom míči dělá šoufl tak po 10minutách pohupsávání :lol: Tý jo, fakt už se těším až bude maličká venku :D Jsem jak stará bába.To jsem si myslela,jaká jsem hrdinka a ono prd, hejkám pobolíváním kyčlí, třísly a teď spodku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.5.09 23:32

Obrázku , když to je problém - tchýně tchýni nesnese, nejen, že to v domku smrdí, ale babča o sebe už moc nedbá a nevětrá, takže se nikomu k ní moc nechce. Není se čemu divit…

Je to takovej začarovanej kruh. Já neříkám, lidi jsou fakt hodný, ale vidím, že to prostě asi moc dlouho nebude dělat dobrotu. V kuchyni se tradičně motáme, protože obědváme mezi 12 - 13. Když peru já, tchýně prát nemůže apod. Ložnici mají hned vedle našeho obýváku a jak chodí brzy spát, tak si nemůžeme pořádně pustit telku, malá tu pak bude brečet a budit je, tchán vstává v 5 ráno do práce a nadšenej určitě nebude. Ale jak jsi říkala je to fakt, že pronájem je prostě žrout peněz, ale já říkám, že je to cena za pohodlí…taky to koukám nemáte jednoduchý…a jak to u vás vypadá do budoucna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.5.09 08:51

ahoj holky, tak jsem zpět…
dočetla jsem,uložila 3 nebo 4 vaše fotky zatím jen k sobě… ale nic moc si nepamatuju…
věci do porodky minule jsem měla erár, takže bych teď opravdu chtěla zkusit svoje věci. Ale jestli to jde nebo ne, jsem nějak nezjišťovala. Dneska svítí trochu sluníčko, tak jsem hodila do pračky plínky a nějaké ty pidi věcičky…
kojící podprsenka koupila jsem si v pondělí… snad už to zůstane…;-)
ZuziM tvojí situaci ti taky nezávidím… měla bych stejné dilema, jak to vyřešit… tak hlavně NO STRESS ;-)
Boruwi držím pěsti na poslední zkoušky, určitě to zvládnete ;-)
dodělávala jsem si Bc. na mateřské a už nikdy více. Samozřejmě všechno to šlo zvládnout celkem v pohodě, akorát už ve mě navždycky zůstane pocit, že jsem malou o dost ochudila, byla jsem na denním studiu, věčně ve škole, s tchyní jsme se rafaly kvůli výchově, takže já už bych do toho nešla… ale máte můj obdiv, že do toho jdete;-)
Barčí to s manželem tak řádíte? :-D né, to si dělám srandu, ale mě ta stydká kost taky dost bolí…

já jdu na kontrolu zítra a děsím se váhy, ale jak tu už někdo psal, prostě jsem těhu, tak hubnout nebudu… jsem ale zvědavá, kolik bude vážit mimísek a snad bude vše ok…

tak jdu tam hodit další pračku ještě z „dovolené“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.5.09 09:10

Jituš , doktor rikal, ze je to jen odhad vahy, takze i u Tebe muze mit mala vic, u me treba min, me to vychazelo na konec 33tt.
Barci , tak pocit, ze jsem prosoulozila celou noc mam v posledni dobe casto :oops: az na to, ze nic nebylo :lol: me ta stydka kost boli teda silene, se nemuzu ani poradne otocit v poteli, jak to boli, kycle uz snad ani nevnimam :roll: doktor mi rekl, ze mi s tim bohuzel nepomuze.....at uz je aspon pulka cervna......
Boruw taky drzim palce ta tu zkousku das :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
13.5.09 09:34

boruw hlavně že jste s malým v pořádku když jsi tu tak dlouho nebyla :)
stydká kost nevím jestli zrovna ta, ale celej ten kostěnej spodek mě bolí. Nejvíc večer, kdy už mám toho nošení mimča v bříšku dost :D
film včera jsem plakala u Pravidel moštárny :roll: :roll: . Už mě ty hormony zas berou. Ale ten film se mi moc líbí.
Hanulka to jo, ať už je opravdu aspoň půlka června
ZuzkaS ať ti zítra kontrola dobře dopadne, no a na váhu se asi vyprdnem ne? Já už se tolik necpu, ale pořád peču nějaký řezy :wink: a včera jsem dělala řízky s kaší a okurkovej salát, tak to se vždycky nacpu :potlesk: :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
13.5.09 09:44

Škytavka musím se pochlubit, předevčírem měl poprvé mimísek škytavku :-) ale bylo mi ho tak líto…
Už jsem si říkala, že jsem divná, že to necítím, když jste o tom všechny mluvily.

Včera nás na kurzu PA uklidňovala, že v osmém měsíci je bříško největší a taky ty potíže, že bývají největší. V devátém měsíci pak prý bříško spadne a může se i zmenšit…takže holky vydržte :-) už to máme jen za pár.

Ke všem dnešním kontrolám přeji jen to nej!
Je tu nádherně, tak se půjdu projít do trhu a koupit ty rajčátka a pak si dám asi leháro s knížkou na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
13.5.09 09:50

wape no asi má PA pravdu. Já si pamatuju, že s Elčou jsem byla taky ufuněná a pak ke konci po tom 36tt už to nijak negradovalo. Teď se kolikrát ale ploužim jak lazar. Musím ale říct, že jak kterej den. Někdy je mi dobře, jsem aktivní a některej den se děsím, že to bude ještě taková doba a že se to nedá :D .
Na zahradu bych si taky lehla, ale bohužel u paneláku žádnou nemám :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.5.09 10:22

Hanulka82 - no jo, máme to asi stejně :roll: V posteli se otáčím se zatnutýma zubama a hlavně teda se probudím při každém otočení, takže spím tak na půl…Dnes jsem si volala na gyndu,abych se ujistila,že je to všechno tak,jak má být,tak sestřička se smála,že už to musím nějak vydržet :lol: Ještě do toho ten silnej výtok , taky říkala,že pokud to nic nedělá (nezapáchá,nesvědí,nepálí),tak taky musím vydržet a že mi rozhodně nedoporučuje si na to cokoliv brát..prostě nechat téct :roll: Takže jsem si koupila do zásoby slipovky a trpím :lol: Ale myslím,že asi nejsem jediná… :D V pátek jdu na kontrolu,tak gyndr. udělá určo pro jistotu kultivaci, je takovej pečlivej,tak aspoň budu mít jistotu,že jsem nic nezanedbala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.5.09 10:28

Wape - mi je prcka taky vždycky líto, když škytá a někdy když to trvá dlouho, tak mi to i vadí :)

Zuzisinova - jakpak ses měla? Odpočinula sis? Já byla včera v porodnici a řekli nám, že když chceme svoje oblečení, že si ho vzít můžeme, ale jinak dostaneme jejich.
Holky tam bylo miminek a všechny spinkaly :wink:

• Citovat
  • Upravit
duuupka
13.5.09 10:37

Barčí tak s tím výtokem jsem bojovala víc než měsíc a sice mi dr. říkal, že to nic není, ale dostala jsem z něj kvasinky, takže mi předepsal Clotrimazol vaginální tablety, dokonce dvě balení, ať prý mám zásobu do konce těhu. Já je ale tak nesnáším, vždycky ze mně vytečou… ale vzala jsem si jeden před dvěma dny a hned to bylo dobré, žádný výtok… tak asi z dalším počkám, jestli se to vrátí nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
764
13.5.09 10:44

ahojky
ja vas pak budu muset docist,jsem totalne na odpadnuti,noc opet priserna…tentokrat s debilni rymou zapasim jak cert teda :evil: ,totalne ucpany dutiny pri sebemensi zmene tlaku at zvednutoi se na zachod nebo nejaka zmena v nose tak me silene tepala hlava,no bolest fakt nechutna!!! :-( Naparuju se jak o zivot,morska voda do nosu uz me dosla,vincentka taky ubyva,vysmrkam se a stejne mam plnej nos…za chvili budu i prementolovana pac se na nem naparuju a mazu i nan spanky,preventivne radeji i malymu,ten tuk tuk ma jen slaboulinkou tekutou,ale jak to ma on s dutinama to nevim ze…Hlava poboliva porat,mozna spis hlavne ted z nevyspani ale beztak citim ze me to pne s dutinama,davam i horkou hadru za krk…ale jinak uz fakt nevim co vic bych mohla udelat abych se toho zbavila uz me to fakt nebavi..... :-( :pocitac: Nejlepe momentalne by bylo skocit do bazenu do horke parni kabiny aby se me to tam krane vsechno uvolnilo,povolilo a zaroven se vypotim preventivne,to me vzdycky strasne moc pomohlo ale tady u nas na barrandove maji jen saunu,navic jako naschval manzel ted chodi uz od rana do prace takze ani neni doma a ja jsem tu sama s prckem,nervni…koupila jsem si tedy ten novopassit a je fakt ze za nejakou chvilku jsem pak klidnejsi no… :roll:

barcii nevim co boli tebe,ale me pekelne boli doslova prdel!!!Nebo proste neco tam okolo,zda to jsou kosti..panev…hlavne kdyz se chci zvednout treba v noci na zachod tak nemuzu skoro ani jit pac me proste boli panev…asi jak tam mimco porat boura hlavou dole…do toho nekdy fakt uzasny kopance i do prazdnyho mocaku ze nadskocim bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.5.09 11:04

Duuupko , já s tím mám problémy normálně..Kvasinky jsem měla před 3 měsíci a gyndr mně předepsal Tetraboricum. Všechny tyhle vaginální globule jsou nepříjemný, vytékají všechny no..Já si je dávala vždy na noc,tak to nebylo tak hrozný,ale stejně. Jinak já mám teda pečlivého gynekologa,takže mně dělá kultivace při každé kontrole,protože trpím na ten spodek,tak aby se něco zbytečně nezanedbalo.Jsem měla doma Canesten 1,tak jsem si chtěla vzít,ale raději jsem zavolala sestřičce,tak říkala,že po kultivaci se domluvím s gyndr.,ať si teď raději neberu,do pátku to vydržím :-)
Haidulko , no, já teď cítím kolem tý mojí pipiny všechno :lol: Ale jako na prdel si sem tam taky nesednu :D Ale nevim,co u ní mě bolí :lol: Jestli mě bolí pánev, nebo kostrč nebo kyčle…Ono teda asi všechno, ale ty stydký kosti fakt cítim brutálně :pocitac: Jsme to ale chudinky :lol: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.5.09 11:20

Barčí já na ně taky dost trpím i normálně, proto se divím, že v těhu to bylo jen 2× :lol: A v kříži mně občas bolí neskutečně… ani se kolikrát nemůžu pohnout, jak je to šílené. Ale už to máme za pár, tak to snad zvládneme. Někdy mi pomůže balón.

• Citovat
  • Upravit
9868
13.5.09 11:21

Haidule tak to ti vůbec nezávidím, budeš to muset přetrpět, ono to jednou skončí, neboj, ale tak ten týden to asi bude… :roll:
Já jsem si napsala paní Renče ne reflexku mejla, jestli mi něco neporadí na ty uši, a musím tedy říct, že mi to pomohlo. Sice ne 100%, protože se to sem tam na chvíli vrací, ale odlejhám :D
Možná bys to taky mohla zkusit na ty dutiny - na noze si pomačkávat a mnout konečky prstů kromě palců, jakoby vlastně poslední články s nehty, 10× každý prst, třeba 3× denně…
A na rýmu mnout si palce v oblasti toho posledního kloubu (blíž u nehtu).
Když máš problém v té které oblasti a víc to místo zmáčkneš, tak je citlivý…
Potom je dobrá taky imunita, ale to místo asi nebudu umět vysvětlit :idea: hmm nebudu :?

barčí v posteli se taky otáčím se zatnutýma zubama, strašně mě táhnou a bolí ty vazy, vždycky mi břicho ztvrdne jak šutr a křeč v podbřišku jak blázen…
Jakmile se zapomenu a otočím se rychleji, než bych měla, řízne to ve mě, až se leknu :evil:
Mám pocit, že mám to břicho hrozně dole, že se tam mimi někdy dost tlačí (i když ne vyloženě hlavou) tak doufám, že to ten můj měkkej čípek ustojí :roll:

výtok teda musím zaklepat, nijak zvláštní nemám, asi to bude tím, jak preventivně sem tam si strčím tu boraxovou bobuli, já na ně nedám dopustit -
mj. Alíku jak ti to nakonec dopadlo, ten Rosalgin úplně pomohl?

zuziM no tak to je smutný, a kolik je bábině? Třeba by jí bylo líp v nějakým pečovatelským domě… 8) Tam by se aspoň o ní postarali, měla by tam ostatní bábiny a děduly na pokecání…
U nás to do budoucna vypadá - no já ani nevím, co si mám představovat - tchýně povídala, že až budou „děti“ (tím asi myslela, až budeme mít nejmíň dvě), tak se přestěhujou sem, co jsme my a my půjdeme k nim (předpoklad taky je, že babička, který je 98., tak už nebude, protože jinak se o ní stále stará tchýně).
Takže budeme mít o jeden pokoj víc (po babičce) plus rychlejší cestu nahoru do toho velkýho pokoje (to je taková „pařírna“, když máme návštěvy, máme tam domácí kino, bar, všechny hudební nástroje, který s Milanem máme, a na cvičení běžkostroj a posilovací lavici)…
Ale taky to bude problém, protože pakliže někdy budeme nahoře místo rodičů, tak já to tam chci totálně předělat, od podlah, dlaždic a koberců, přes stěny, nábytek a vůbec i změnit účel pokojů… což Milan nechápe, proč bych to nemohla nechat tak, jak to je „vždyť to přece stačí, ne?“… pro představu klasickej komunistickej vnitřek z dob, kdy prostě nic jinýho nebylo…

No tak já jdu taky hodit do pračky prádlo… Zítra už má být zase hůř, snad mi to uschne a nezmokne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí