červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
13.5.09 14:00

Nástup na mateřskou mám 29.5 ale já nastupuji jen papírově pracovat budu pořád dál. teda dokud to pujde do porodu a pokud bude malý v pohodě tak hned po porodu. Ještě uvidíme co a jak. ˇˇCiki to se nedivím takový malinkatý bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
13.5.09 14:04

Čiki tak takto jsem vypadávávala, když jsem se víc najedla před těhu hihi…ale jinak jooo už tam nějaký pupík máš :-) Jak chodím na ten kurz, tak je to krásně vidět, je nás tam 13 těhulí a každá má to bříško jiný…

Pisoja za 14 dní by to bylo supr, protože teď tu bude manža :-)

Nakonec mě dnes vytáhla kamarádka na bazén :) takže zase z odpočívání nic moc nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.5.09 14:07

čiki a kde máš to miminko 8O
tohle je můj před měsícem
 http://img2.rajce.idnes.cz/…42009190.jpg

• Citovat
  • Upravit
7346
13.5.09 14:13

no jo náš mimoušek je takový schovánek, to se budeme divit až pak vyleze 4 kilovej macek :-)
jsem zvědavá kolik mi řeknou v pátek že váží, šmudla jeden

tady máte první růžičku co mi vykvetla tento týden na zahrádce 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
13.5.09 14:24

Jé ta je krásná, miluju růže a uplně nejraději mám žlutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
13.5.09 14:42

pavlušo - tak až vykvete ta zářivě žlutá co mám tak Ti ji vyfotím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
13.5.09 15:00

Přidávám se do klubu vzdychalek. Břicho mi tvrdne (kde jsou ty časy, kdy to bylo do 10 denně), občas mi v něm taky píchá, někdy mě bolej třísla, když se vydám na delší cestu pěšky, připadá mi, že před sebou vláčím medicimbal a to mám břicho docela malý a na záchodě jsem taky skoro pořád.

Tak snad je to normální, když tu spousta z vás zažívá to samý.
Pondělní kontrola dopadla dobře, tak určitě ještě chvíli vydržíme.

Vypráno na miminko už mám skoro všechno, ale pro sebe do porodnice skoro nic. Jsem asi padlá na hlavu, ale říkám si, že dokud to nemám doma, nemůžu tam přece jet :oops:
Už se vidím, jak budu balit tašku s odteklou plodovou vodou a ještě volat mámu a plašit ji, co mi má všechno koupit a přivést, protože pochybuju, že manžel by mi byl schopnej přivézt všechno, když i nákup o 3 položkách je pro něj kalamita. A to je jinak schopnej a šikovnej, až na ty nákupy.

Už se tak těším, až bude aspoň půlka června :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
13.5.09 15:03

No já teď přemýšlím, co za hudbu si vezmu k porodu… mám tady nějakou relaxační, tak přemýšlím, co bude fajn… jak je to u vás, taky si do porodnice můžete vzít vlastní hudbu?

• Citovat
  • Upravit
3183
13.5.09 16:02

hudba do porodky - neberu :lol: Budu ráda, když budu vnímat to,co mně budou říkat ti okolo :lol: Taky tam nehodlám strávt věčnost, takže já pojedu s igelitkou tam a s uzlíčkem zpět :-)

látkovky - :nevim: mně je to tak nějak jedno…Moc nedávám na to,kdo co řekne,takže asi tak :lol: A taky to nebude napořád :lol: Mám v plánu teda používat i papírovky, třeba když někam pojedeme nebo tak, takže tohle fakt nějak moc neřeším. Nedělala jsem si mimčo k pohodlý :lol:

Praní - já to musela odložit, páč se venku zatáhlo a doma to sušit teda nechcu…Je toho fááákt hodně :lol: Takže si počkám na sluníčko, snad bude přes víkend …

Tak a jdu zase šprtat :lol: Jsem si musela odpočinout, už mně jde z toho všeho hlava kolem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
13.5.09 16:35
obrazek píše:Vy co už máte dětičky, máte taky takový pocity?
Fakt si myslím a doufám, že to je tím, jak ty vazy nejsou zvyklý být tolik natažený
a při druhým už to bude lepší… :D

tak ti nevim obrazku, ale já hekám i při čtvrtým :D :D . Heleť ta tvoje tchyňka je koukám velká milovnice bramborový kaše? Docela jí ohřívá často co? No ale ta rozmražená nádivka :-( . Já nejsem nějaká vybíravka, ale to bych si raději dala chleba ze sýrem a jabko než takhle ohřátý a rozmražený. No tak ale občas to jde, hlavně teplý jídlo že jo :D :D čiki jéé růžičky mám taky ráda. No a bříško už teda nějaký máš, ale já musim taky říct, že takový jsem měla v 12tt :oops: :twisted: . No ale je fakt a to je největší prča, že ty tam máš úplně stejně tříkilový mimčo jako ostatní akorát že my vorvani to musíme tahat a ty ne :wink: .
látkovky ee, do toho nejdu, to jsem líná :oops: :wink:
duuupka slušnej pupík :D

praní tak mě už to taky začíná pomalu brát, ale zatím jsem nezačala. Je toho ale dost, tak možná bych měla. Hlavně mi kámoška řikala podle pohybů že bych mohla rodit mezi 22.-28.6. no a taky jak jsem pověrčivá na znamení a symboly, tak jsem si do kalendáře značila týdny v kterým jsem a když jsem chtěla napsat ten 39tt, tak mi najednou nechtěla psát tužka 8O :wink: :D . Tak že bych konečně jedno dítě nepřenášela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
13.5.09 16:42

Elino to je dobrý znamení.
Já taky čekám až bude venku sluníčko pojedu to sušit ven k tchánovi na zahradu, tak nejlépe abych to tam dopoledne hodila a odpoledne si pro to sjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
13.5.09 16:57

duuupko já taky hudbu neberu myslím že budu totálně mimo. Můžeme i aromalampy,, ale nějak si myslím že to vůbec nebudu vnímat.

e.lino holka ty čekáš čtvrtého drobka, ?? tak to jsem slyšela že prý je to velice rychlé abys to stihla do porodky, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
13.5.09 17:45

Hudbu jsem neměla arolampu také ne ale tentokrát si vezmu něco pořádného na čtení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
13.5.09 18:01

Pavlušo na čtení? To by jsi tam zvládla číst?

Já si tedy asi vezu MP3, ale žádnou relaxační hudbu nemám a stejně mě vždycky spíš rozčilovala…viděla bych to tak na Duffy nebo něco podobného, co se mi opravdu líbí…

Bazén super..jsem teď plná energie, konečně bych doma mohla i uklidit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
13.5.09 18:15

Ahojky holky
tak som tu len na skok

pozerám fakt ako máme každá odlišný pupíček..niektorá akoby práve sa najedla …a niektorá už mala by pomaly rodit:))))

ja som sa dnes vrátila z kontroly…a mám zmiešané pocity…ked to pojde takto ďalej…presne viem, ktorá z nás pojde do porodnice ako prvá:(naštastie už mam všetko prichystané a kupené okrem autosedačky…nález na hrdle je stejný..teda blbý…ale od minula som sa otvorila na špičku prstu:( ach jo… ale čo je pozitívne..sme v poriadku..necítim nejaké tvrdnutie alebo kontrakcie nedajboh…doktorka ma nechala doma, pokračuje klidový režim… prcek má okolo 1,5 kg…a vyzerá na 31. tt

a holky…na 90 % to bude chlapček..Andrejko…síce sa to javilo na dievčatko..čo som si malilililinkato viac priala..ale teším sa aj na lumpa:))) a to doslovne…vyvádza už teraz v brušku..proste celý tatko:)) ale ani jedneho by som nemenila:))

teda holky držte sa…sem tam prídem prečítat ako sa máte…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex