červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
11.5.09 21:48

Enio děkuji moc :oops: snažím se o tom cokoliv najít na netu, ale marně. Prý to kamarádce řekli přímo na úřadu, ale přišlo mi to takové divné…je to hrůza…aby člověk všechno věděl než jde na úřad, paní tam moc neporadí.
Už jsem na Tebe taky myslela, že ses dlouho neukázala. Jste holky v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.5.09 21:55

Kajiszeku
krásná kuchyně :)…moje oblíbená barva
a bříško taky…neuvěřitelně to utíká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.5.09 21:59

Jéé Barčí to jsou pěkný pesani :D . Je vidět, že jsou totál členky rodiny :D . Pěkný stránečky a fotky, jsem to trochu zkoukla.
Něco jsem tady dočetla, ale skoro nic si nepamatuju. Do očí mě brnkla kajiszkovo kuchyň - moc hezká, líbí se mi ta červená :wink: a postýlka pro prďolku nemá chybu.
Do porodky se budu balit až tak v červnu a rodičovskej příspěvek, no tak to zatim nevím, nejdřív mateřská a pak si dám ten 4roky pánč zas budu u toho pracovat nejspíš, takže čím dýl, tím líp. Na dvouletej je myslim nárok jen u nějak vyšších platů ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.5.09 22:17
adus píše:
Holky, tašku do porodnice taky nemám… pořádně ještě nevím, co musím zabalit :lol: ale postupně si to musím začít dávat dohromady… do porodky to mám daleko, tak ať se nezdržuju :lol:Holky, která z Vás balí hadříky do porodky pro mimi????? Kolik toho budete brát a co????

no, já taky tašku nemám, ale začnu připravovat… zatím dám seznam na ledničku a kdyby něco, tak podle něj Bert sbalí :)

hadříky..vezmu si pár overálků a košilek na cvočky, protože v kladenské porodnici měli zavazovací košilky a i po třech dnech mi to dalo docela zabrat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.5.09 22:23
wape píše:
Enio děkuji moc :oops: snažím se o tom cokoliv najít na netu, ale marně. Prý to kamarádce řekli přímo na úřadu, ale přišlo mi to takové divné…je to hrůza…aby člověk všechno věděl než jde na úřad, paní tam moc neporadí.
Už jsem na Tebe taky myslela, že ses dlouho neukázala. Jste holky v pořádku?

no super je poradna na aperio.cz http://aperio.cz/…/index.shtml

jsme v pořádku, jen jsme zase hodně výletovali a já pak doháním resty s portréty, takže moc nestíhám číst :)

máme za sebou i ultrazvuk…jen mi je okamžitě špatně na zádech, takže doktorka jen zkontrolovala umístění placenty (ta už se vysunula výš, takže už nenaléhá na branku, což je super)
a holčička je ještě hlavičkou nahoru, tak uvidíme zase za 14 dní…ani nevím, kdy by už měla být otočená (Lucinka už byla hlavičkou dolů)

křeče… ty mám taky, v noci a občas přes den

Tedy Jíťo …tak to bych nevydržela…

dočítám odzadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.5.09 22:24

Já si vezmu do porodky pro mimi ponožtičky a jinak fakt nevím. Minule jsem potřebovala jen něco na ty nožky, protože se mi zdály studený, ale jinak tam měli strašný vedro, takže čepičku nebo kabátek jsem ani nemusela. No možná přibalím kabátek a čepičku jen pro jistotu, ale v červenci tam bude určitě vedro jako minule v tom září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.5.09 22:24

jinak zrovna jsem narazila na aktuální aukce s oblečky na mimi tady, paní píše neutrální…:
 http://www.mimiaukce.cz/…am_aukci.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.5.09 22:30

No hlavně aby jsme už šli do finále konečně. Mě už to nějak fakt neba. Dneska jsem chtěla vyskočit z lehu a ouvej, to už vůbec nejde. Chodím tady, hekám, bolí mě třísla a kdeco už taky, jsem dost těžká na ty nohy totiž a hlavně bych chtěla teda už tu holčičku. Je to děsně dlouuuuhýýý už.

enio jámyslím, že píšou, že se ještě určitě může malinká otočit. Já ani nevím jak je ta naše. Ani mi to neřekli, ale dost kope nad pupkem, tak myslim že tam má nožky nahoře. No někdy mám ale dojem, že se mi nacpe napříč, takže uvidíme. Mmch, ty tvoje portréty jsou moc krásný. nechápu jak tohle někdo dokáže. Já neumim ani koně pro malou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.5.09 22:53

E.li kuju za pochvalu psů a stránek a tak :lol: Stojí za prd, ale na to, že umím jen zapnout a vypnout pc je to dobrý :lol: Jináč hafani jsou opravdu členy rodiny a asi u nás i rozkazujou :lol:
věci do porodky - já beru jen to, co mi doporučili :lol: A to kabátek, dupajdy, čepičku, košilku, bodýčko, fusekličky pidi :lol: Nevim jak dlouho tam budeme :lol: To asi nikdo nikdy neví,takže ..kdyžtak tátové dovezou,né? :D A navíc hadérky se taky neztratí :-) Ale teda ještě nebalím :lol: Nemám to ani ještě vypraný - jsem chtěla dnes, ale když je takový počasí počůraný :pocitac: A doma se mi to sušit nechce… Je toho docela dost :lol:

Jináč já už se těším až to budu mít za sebou :lol: Jsem jak Věstonická Venuše :lol: Teda krom toho zadku, ten mi připadá docela malej :lol: Ale může to být jen můj dojem :lol: A líbí se mi myslet si to :lol:
křeče - holky mně vůbec neberou..nosím fakt dost ty kompresivky,tak asi pomáhají..Jen mě třeba nepatrně otečou nožky,ale to především,když někde dlouho ťapkám nebo je venku horko…
poloha mimi - doufám,že se maličká drží pořád hlavičkou dolů, jako tomu bylo při poslední kontrole..Cítím kopanečky nejvíc nahoře,dole spíš jen šimrání jakoby od ručiček nebo když se převaluje,ale nahoře ty kopy - to musí být určo nožky :lol: V pátek jdeme na kontrolu,tak jsem zvědavá,co nám Bořek (gyndr.) poví :lol:

19km od Plzně hlásím,že u nás chcánkuje jak blázen :pocitac: A docela i fouká. To počasí se rozhodlo, že mě prostě naserynká :pocitac: Holky, kde je sluníčko? :lol: Přijela bych na návštěvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
11.5.09 23:02

Já do porodky právě koupila patery dupajdy, nějaká bodyčka, co jdou úplně rozepnout a mám overálky… tak snad to bude stačit:))

Jinak já mám skoro vše vyprané a vyžehlené… jen to, co jsem zase dokoupila mám na komodě a musím to dovyprat… Nějak do příštího týdne by měla stát už i postýlka, jupí :lol:

Jinak u nás také nic moc, ale k večeru sluníčko vysvitlo… tak snad zítra už bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
12.5.09 06:26

dobre ranko,
me zchvatila uz nejen ryma ale i krk kajisku nevim nevim jak vecer,sedi me to na dutinach a mam satek kolem krku,abych na vas neco neplivla,radeji bezte sami…ale treba se to do vecera vykuryruje,nevim…u me to tak byva ze behem i par hodin je vsechno zase OK…peru se s nemocema jako lev :D

oblecky pro mimi do porodky resit kolik ceho pro miminko…vemte proste ja nevim 3 kousky a druhy den doveze tatinek pokud budete jeste chtit…neberte toho zbytecne na zacatek moc.Ja taky mohla mit mimco v jejich kosilkach ale radeji jsem si ho prevlikla do sveho at mu to krasne slusi :D

barcii pekny pupik,pravda…kozy mas teda vetsi nez ja :-D …celkove ty moje prsa ted nejak nerostou a rika se ze posledni mesic pred tehu uz by mely mit sdvoji velikost jen se pak nalijou jeste…no jo,to budou ty kila dole co jsem pracne schazovala…manzel bude zklamanej :-D no co.....ja jsem zklamana temer porat kdyz uz se potkame v posteli :-D :-D :-D

Dneska mam kontrolu tak jsem zvedava co me pekneho rekne..hlavne se nesmim zapomenout zeptat jak to vypada :roll: Ja na to vzdy zapomenu a ona moc mluvna teda neni,jen rekne dobry,zapise do prukazky a nazdar…I kdyz me tam zapise spatne vysledky me to nerekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.5.09 07:45

enio a ty jsi prvně rodila na Kladně ??
jak jsi tam byla spokojená ??

oblečky do porodnice tak já na mimi neberu nic protože říkali že toho mají dost, a zdá se mi to i dobře, přijdu domu a budu mít vše čisté, nebudu muset hned prát. Maximálně říkala sestřička jeden krásný oblečíček na ukazováná návštěvám, ale že mají hezké tak, že je to opravdu zbytečné. Takže jen pak na cestu.
Stejně tak vložky porodní prý nemáme nosit mají dost, jen síťované kaťata, nebo Tena kalhotky a pak takové to co všude, dvě noční košile, ručníky, kosmetiku pro sebe, mimi prý dostane co mu bude vyhovovat,… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
12.5.09 08:25

Pěkné ráno, i když zatažené…
Věci na miminko do porodnice taky brát nemusím, u nás prý kromě plínek všechno je. Dneska se tam jdeme podívat, tak uvidím, co nám ještě řeknou.

Mi doktor na polohu napsal tohle: plod v poloze PH I , hlavička nasedá na vchod, takže jsem si přeložila, že je hlavou dolů :lol: a taky vysvětlila, proč se ptal, jestli nechodím často čůrat :D jako že chodím.

Za chvíli vyrážíme na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi pan doktor řekne pěkného. Zvlášť na to moje tvrdnutí.

• Citovat
  • Upravit
717
12.5.09 09:14

duupko takže když už při malý náplni močáku běháme na wc, tak tam nejspíš máme nacpanou tu hlavičku? asi nejspíš jo. Jéje já měla tři miminka v poloze hlavičkou, tak to čtvrtý tam určitě bude taky :wink: .
Tady je taky zataženo, celou noc lilo a foukal vítr jak blázen, že jsem plašila ať mi neuletí prádlo.
Oblečky vypraný ani náhodou nemám, myslím že je plno času (bohužel :roll: :) ), ale patery dupačky do porodky adus :?: Oni u vás miminka neoblíknou? Normálně jsou k dispozici denně čistý košilky, zavinovačky, látkový plenky a jednorázovky určitej počet na den. Ty si můžete vzít, ale já balila do látkovek, prát se tam nemusí :wink: a zdály se mi na tu jemnou novorozeneckou kůžičku jemnější. Dupajdy nám ale nedávali, mimískové byly v plence a závince:

http://www.langmaiero.com/ponozky.jpg naše Eliška den po narození :srdce: :srdce:

Akorát teda ty nožky jak jsem psala včera se mi zdálo že má chladný a tak mi půjčili tyhle děs bačkůrky, takže si určitě vezmu ponožtičky s kravičkou :) . No a kdyby něco chybělo (ale pochybuju), tak taťkové dovezou, to je jasný. Ten můj tam byl denně :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
12.5.09 09:25
čiki píše:
enio a ty jsi prvně rodila na Kladně ??
jak jsi tam byla spokojená ??

my jsme byli mooc mooc spokojený… porod v alternativním sále, porodní asistentky i doktorka absolutně super, vedení porodu podle mých „nastudovaných“ představ.
Měli jsme nadstandardní pokoj, takže návštěvy skoro nepřetržitě mohly.
Doktoři neblbli s vizitou, ale chodili po jednom a úplně mě šokovalo, že když jsme kojili, přišli později. Všechno vysvětlili, na všechno se ptali a tak.
Ráno tam v půl páté nenabíhala uklízečka, ale přišla až těsně před snídaní a taky se zeptala, jestli už může.
Přístup moc fajn (mám zkušenost ze Slaného…tam to funguje stylem pacient hadr..bléé)

Taky je tam linka na podporu kojení a nepřetržitě sestřička, dětské byly všechny miloučké a pomáhaly, když jsme chtěli, ukázaly klubíčkování a tak. Nabídli i Bertovi, že si může Lucinku vykoupat a asistovali mu…bylo to roztomilý… taková oázka klidu…

no a jediný, co mi tam dalo zabrat, byly ty zavazovací košilky 8)…ale to je moje nešikovnost :)

ale…bylo to v prosinci 07 a pak tam vyhrál konkurz na primáře slánský primář…tak se trošku bojím (i když o něm všude říkají, že je super), že vedení slánské porodnice měl na triku taky on. Nedokážu si představit, že by primář neovlivnil dění na svém oddělení…no uvidíme v červenci…snad se to tam nepokazilo

oblečky
vezmu jen ty overálky a něco nahoru na druky… a na cestu z porodnice to nebudu tahat a jen to Bertovi připravím…
jo a u Lucinky jsme podcenili přípravu a nenaučili jsme se připoutávat autosedačku v autě… pak Bert oslavoval pár dní, takže jsme na to zapomněli a dobře nás to potrápilo při odchodu z porodnice …no a pak jsme taky vařili brambory na večeři na Štedrý den (pustili nás ten den domů) a vyvařila se voda a tak (Bert si myslel, že se to tak dělá, tak nic neřekl), ale to se nám nikomu v červenci nestane :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí