červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
11.5.09 06:46

Elino právě že jo nejdříve 2000 za sedačku skorbičkou a pak další 2000 za oblečeníatd. No jsem zvědavá táhne se to od ledna a paní má pořád nějakýproblém s odesláním, včera večer psala že topošle poštou tak jsem zvědavá, protože už mi to štve.Manžovi to ani říct nemůžu toho by kleplo. Ale já teda nikdy problém neměla.

Zuzko srázek by byl super ale někde v přijatelné vzdálenosti bo já bych jela sama se dvouma ratolestma :lol:

Jitko a vy máte hypotéku na dům který opravujete? Jestli jsem to pochopila dobře? No a na jak dlouho tohle přechodný období vidíte? Upřímně já si tedy myslím že byste měli někde bydlet spollu, hlavně ne ty u rodičů a manžel tam kde je ti by vás snad s radostí štvali proti sobě jakt o tak čtu. A zatrhla bych mu používání vašich věcí, udělat tam třeba nějaký vypínač nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.5.09 08:13

Elino no my tušili, že už ten bazén jede poslední sezonu, ale že vydrží jeden den :lol: tak uvidíme, co ten chlor udělá s naší už tak špatnou trávou…ještě, že jsem neza:,–(ila ty rajčata…teprve dnes nebo zítra je jdu kupovat do trhu…vím,že je pozdě, ale kdyby byly, tak už by nebyly 8)

Pohyby tak tedy mrňousek se mele jako divý…včera večer když už jsem skoro spala, tak kopl/a a mě to tak vylekalo, že jsem nadskočila snad metr nad postel…asi se chce pochlubit, že už má nožičky nahoře, mi to tak přijde :lol:

Dnes to zatím z okna vypadá, že tu bude krásně…ale četla jsem na foru, že některé už psaly, že je někde škaredě, jak je v Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.5.09 08:37

dobre destive ranko,aspon u nas…

Mimco obcas pekne nechutne bud kopne dole do mocaku ze i kdyz je prazdny tak to boli,nebo me tam proste obcas neco dost „boli“ :?

kajo tak jak kontrola?

Hrala jsem si trochu s fotkama,sileny jak hlavne vaha dokaze zmenit cloveka…pokud dovolite rada bych se podelila o sveho muze,kdyz vidim ty fotky ze driv co byl stihlej…plakala bych jakej to byl krasnej kluk :-( Ted jenom kyne a kyne a kyne.....a odmita hubnout ze pry nema impuls doma,ze potrebuje domaci pohodu aby mel proc hubnout(debilni vymluva teda :evil: :evil: )

76kg(ten uprostred)

90kg

96kg

Pricemz predevcirem jsem mu rekla ze beda zda bude mit vahu pres 100 a on me na to s usmevem: no to uz mam ale davno :-)

No a jak se mate vsechny?Ja mam porat rymu,dneska byla silena noc,porat ucpanej nos a rano navic zase bolave nohy :?

kajo,aliku tak zitra v kolik asi tak?Bud odpoledne po cca 15h nebo az vecer po 19h pricemz odpoledne bychom museli jit nekam do hraciho centra ponevadz budu mit malyho ale vecer muzu jen tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.5.09 08:57

Haidu tak mě se manžel nejvíc líbil při těch 80kg na svatbě…mám ráda pořádné mužské :lol: ale jestli už má přes 100kg, tak to už je asi moc…a ty jeho kecy o rodinné pohodě, to je jenom výmluva určitě :roll:

Tak já se jdu trochu upravit k světu a vyrážím do města na kafíčko a pak na plavání :-) odpoledne se tu uvidíme papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.5.09 10:05

Ahoj, tak u nás zatím svítí sluníčko… Ale měla jsem na mále a hrozilo, že si ho budu užívat jen přes okno v nemocnici. Od minulého týdne mi tvrdlo břicho a v sobotu to bylo už co 5 minut, tak jsme jeli na pohotovost a chtěli si mě tam týden nechat. 8O no ukecala jsem to na domácí klidový režim, takže jsem vyfasovala magnézko a ležím a ležím a ležím, ale jsem doma… Bylo mi řečeno, že v 33 týdnu je brzy, aby měla děloha jakoukoli aktivitu a že mi hrozí předčasný porod, tak doufám, že to nějaký týden prďolka ještě vydrží… :(
Ale zato vím, že už váží 2150g, je hlavičkou dolů, placenta nepřekáží v porodních cestách… a spoustu dalších věcí, kterým stejně nerozumím :lol:
A zítra jdu na kontrolu ke svému dr., tak jsem zvědavá, co mi na to řekne, jo a taky mám k tomu všemu hnusné kvasinky :(

• Citovat
  • Upravit
764
11.5.09 10:23

wape no ony ty dve prvni fotky..ta prvni je trosku az moc hubena,spis na te pod ni vypada akorat…ja bych ho tak brala!!Jak ma tu strakatou kosili :srdce: I na svatbe jeste vypadal slusne ale ted uz je to doslova vepr tedy,ta posledni je focena pred dvema lety… :?
duupko no na predcasnak mas jeste brzy ale kdyby joo nahodou tak by mimi bylo uz v poradku,jen bohuzel v inkubatoru,coz je vec kterou ja bych treba nechtela,nemoct mit mimco u sebe a chodit se na ne jen divat.Davej na sebe pozor!A ty kilca…no,mate docela dost kdyz vezmu ze posledni mesic pribere mimi 1kg…tj od 36.tydne…aspon dle vyzkumu

kde ty kvasinky berete zensky? 8O ja jsem tedy strasne rada ze ja nic…tuk tuk…taky tedy na ten silny vytok mam minimalne 3 slipky denne,spotreba silena ale nebduu ve „spinavym“ ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.5.09 10:25

dobré deštivé ranko! Tak mi ráno Honza na týden odjel na hasiče, tak jsem sama samotinka :cry:

Haidule+Kaji Jak to kafíčko zítra??? Já budu na netu už jen do cca 1hodiny, pak odjíždim k našim a ty internet nemají. Takže pak budu už jen na telefonu :wink:

ZuzanaM jojo sraz by byl super, ale asi bude problém s těma vzdálenostma, ne každý asi bude moci dorazit :cry: asi to dopadne na jeden český a jednen moravský sraz…

duupka já jdu taky zítra na kontrolu a taky mám kvasinky jako blázen :lol: . Ty brdo ty más nějakýho macíka v břichu :lol: tak se držte at to ještě chvilku vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.5.09 10:31

Alík, Heidule no taky jsem koukala jako blázen, že je tak veliký, ale podle doktora to odpovídá tomu 33 týdnu, tak mu musím věřit.

A silný výtok jsem měla taky, ten byl ještě v pohodě a vložka to zvládla, jenže pak to začalo svědit a kvasinky byly na světě :? Dostala jsem Clotrimazol čípky, tak snad to bude v poho, ale nesnáším, když ze mě ten prášek vytéká, jsem nemohla v noci skoro spát :(

Heidule koukala jsem na ty fotečky a fakt manžel dost přibral. Můj přítel taky, ale on to má z léků, co teď musí brát a snaží se trošku hýbat, aby už alespoň nepřibral, když už nehubne. Já říkám, že si to těhotenství zkouší na sobě :lol:

• Citovat
  • Upravit
7870
11.5.09 10:32

jo a tady posílám odkaz na supr video, jak to probíhá v porodnici po porodu a jak pečovat o mimčo a něco kojení…

http://www.nemocnice-horovice.cz/…oddeleni-182

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
11.5.09 10:33

Ahojky, to je dneska ale venku humus. A to bych měla vyrazit až na druhej konec Prahy na Kobylisy kvůli pojištění auta. A navíc ještě najít někde notáře, páč je psaný na Martina a oni chtěl ověřenou plnou moc. Se mi dneska tak strašně nikam nechce, každej den pořád někde lítám a dneska bych tak s chutí proložela celej den, akorát že to pojištění nám skončilo už včera a radši to teda asi zařídím, ať můžem jezdit, klasicky na poslední chvíli.

Haidu , kontrolu jsem tu snad i psala, teda teď si nejsem jistá :) Mimís má odhad 1500g a všechno vypadá nadále v pořádku. Cervikometrii mi teda nedělali, ale dr. říkal, že je hrdlo uzavřený a v poho, tak snad ještě pár týdnů i zůstane. Ty poslední dny ten odpočinek fakt flákám a včera mě teda to břicho už dost nepříjemně bolelo. Ale aspoň teda netvrdnu skoro vůbec. Co se týče manžela, moh by o sebe teda trochu dbát. Ale ten můj teda taky lehce nakynul, ale tak on byl děsně vyzáblej, tak to ještě není žádná hrůza, akorát už se mu rýsuje solidní pandírko. Navíc ještě nechce za žádnou cenu k zubaři a už má ty zuby pěkně hnusný. Achjo.

kafčo se mi hodí spíš po tý sedmý, ale klidně se přizpůsobím a přijdu i odpo, pokud by to Alíkovi vyhovovalo víc. Ale jinak třeba v půl osmý na Andělu je pro mě ideální čas :wink:

Jíťo , teda ty to máš doma jeden masakr za druhým, mě už by fakt asi odvezli do blázince, já se hroutím ze všeho. Ale teda dřív to tak nebylo, ale teďka v těhu mě rozbrečí a přijde líto každá kravina, což je teda děs. Mi přijde šílený to řešit tak, že byste bydleli každej jinde, nebo alespoň já bych to teda nezvládla. A s tím vaším bytem to vypadá jak? To ho pořád ta bývalá majitelka neuvolnila? Se čeká na nějakej soud? Fakt hrůza, kdyby pro vás aspoň měla vaše rodina pochopení, ale to, jak se chovaj, je fakt šílený. Já bych třeba v našich vždycky našla oporu problémy neproblémy, psi nepsi. Rodinu mám naštěstí opravdu úžasnou. Budu každopádně držet palce, ať se to už fakt nějak vyřeší, nic jinýho asi nezmůžu.

postýlka Klupš - někdo se tu na ni jednou ptal, už jsme ji sestavili a je moc hezká a ani se nehne, nekejve se, stojí jak přibytá. Uvidíme, jestli se nerozvrže časem. Akorát já mám verzi se šuplíkem a to čelo šuplíku je fakt takový divný obyč, na fotkách bylo mnohem hezčí. Ale tak jinak spokojenost, fotky nahodím za chvilku.

pohyby - holky, já myslela, že se včera v noci zblázním. Vojtík byl celej den zase nějakej línej a moc se nepředváděl, ale co předved někdy kolem druhý třetí v noci byl fakt masakr. Mě ty pohyby i dost bolely a měla jsem pocit, že se mi snad chce z toho břicha prokopat ven, jaký to byly rány. Ten pupek mi nadskakoval metr do vejšky a neustále se někam deformoval :lol: To jsem fakt ještě nezažila, ještě že není takhle hyperaktivní pořád, ono to fakt docela bolelo :D Ale tak zas abych to nezakřikla, tak jen ať se hejbe, ale trošku decentnějc :lol:

pavlušo , koukám, že máš taky štěstí na lidi :? U mě to teda bylo jenom pětikilo, ale dodneška jsem se nedočkala. Už jsem si tu zavinovačku koupila jinde, o ty peníze budu ještě uhánět, ale nevidím to moc reálně. Bych ji nejradši někde nahlásila, ale kvůli pětikilu těžko. Ale ten přístup mě opravdu sere, kdyby byla možnost, tak ji klidně udám na policajty, aby si aspoň užila nějaký papírování, protože už mě to fakt nebaví, jak jsou lidi svině a dycky jim všecko projde.

ZuzkaM , já bych byla klidně pro srázek, jenom teda nevím, jestli ještě před porodem nebo až s dětičkama. Ale před porodem by to už asi moc zmáknout nešlo. Teda pro mě za mě je Praha a okolí do 50km třeba v pohodě, sednu do auta a jedu, ale nevím, jak ostatní.

kuchyně - nekonečný příběh je u konce :lol: Už jsme to konečně dodělali, v dalším příspěvku vám sem hodím fotky, to tu celý zaspamuju, tak pardón :lol: Ještě mě teda pořád čeká spousta úklidu, ale to už holt nějak průběžně, pořád se tu strašně práší a je to humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.5.09 10:36

Kaji večer je v pohodě, jsem celý den volná, takže si řekněte. :wink: a kde bude sraz na Andělu? Na rohu u KFC???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.5.09 10:38

ZuziM - s tím pojištěním auta raději jdi hned… nám zkončila pojistka v jeden den, druhý jsme si byli vyřídit novou, ale jelikož v té době to bylo tak, že platila až od druhého dne, tak proti mně na magistrátu vedli právě kvůli tomu jednomu dni správní řízení 8O jsem čuměla jako blázen. Naštěstí z toho pokuta nebyla, ale i tak se chovali, jako bych někoho minimálně zabila.

• Citovat
  • Upravit
10091
11.5.09 11:27

Tak házím slibovaný fotky, hodně jsem to zmenšila, ať se tu moc nerozpínám, ono už to stačí i takhle :lol: Bohužel se v těch našich malejch prostorech opravdu blbě fotí, protože se do záběru nikdy nic nevejde, ale tak aspoň něco…

Kuchyně a jídelní koutek
http://www.machar.cz/…aviny/p1.jpg http://www.machar.cz/…aviny/p2.jpg http://www.machar.cz/…aviny/p4.jpg

Ještě jedna na šířku :D
http://www.machar.cz/…aviny/p3.jpg

Postýlka pro Vojtíška (jen jsem to zkusila povlíknout, vypraný a vyžehlený to ještě nemám) :D
 http://www.machar.cz/…aviny/p6.jpg

Tady jsem ještě zkoušela kolotoč a plyšáka jen tak halabala :D
 http://www.machar.cz/…aviny/p7.jpg

To čelo se fakt v to malým prostoru nedá fotit
 http://www.machar.cz/…aviny/p5.jpg

A poslední můj včerejší pupík, co fotila kámoška
 http://www.machar.cz/…aviny/p8.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
11.5.09 11:30

Duupi , to je teda masakr, doufám, že s tím taky nebudem mít nějaký problémy. Vyslala jsem Martina k notáři, tak hned, jak pro mě bude mít tu plnou moc, tak vyzvednu od úvěrovky velkej techničák a půjdem to radši fakt hned dneska vyřídit. Už tam ani tak neleje, juhuu :D

Alíku , jo, sejdem se klidně u KFC. V půl osmý? Může bejt? Haidu, vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 11:31

Kaji ta kuchyne vypada skvele, na to jak je to malicky, je fakt uzasna :wink: a postylka se Vojtikovi bude libit :) brisko mame asi stejny :)

Dupi odpocivej, jeste je fakt brzo, at malej v brisku jeste pekne nakyne :D

Haidul , manza byl fesak, je fakt, ze pribral dost, to ten muj je tak akorat a nastesti nepribira i kdyz sni i dost sladkyho :roll: tedka je u nas sladky na dennim poradku, to je sileny, ja bych furt zrala nejaky oplatky apod.

svobodny maminy - holky co nejste vdany, co je treba vyridit na matrice? nejaky to prohlaseni o otcovstvi? nevim vubec jaky papir tam po nich chtit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí