červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
7.5.09 22:59

No zrovna u tý Kačice jsme byli dneska, resp. v Tuchlovicích pro ten kočárek ;-)
Hele, klidně zajeď, pokud by sis nevěděla jak jinak rady, tohle bude asi nejjednodušší.
Ublížit ti určitě na 100% nemůžou, ani mrňousovi.
Jo jedna známá na ně měla alergii, ale ta má alergii na snad všechny bobule, co se zasouvají… včetně na lactobacilový Fermalac…
Mám dvě balení, co mi doktorka napsala na recept na čarodějnice, tak ti jedno můžu poskytnout a až se dostaneš ke svý doktorce, tak si zas necháš napsat ty 2 balení a to jedno mi vrátíš, jo? protože ono je to limitovaný, asi ho nemůže psát každou chvíli.
Ale jdu 14.5 na kontrolu, tak se jí zeptám, třeba mi ho napíše, a to by pak bylo v pohodě.
Mj. já si je beru občas i jen tak, pro čistotu, třeba 1× týdně ;-)
Tak co? ;-)
Napíšu ti kdyžtak do SZ adresu + tydlifón. Napiš, v kolik byste to tak viděli hodin, raději prosím odpoledne, až byste jeli zpátky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.5.09 07:16

Dobre ranko!
Tak ja prozila pekne silenou noc!!!Prala jsem si jet do porodnice aby tam o me pecovali a nosili me jidloa piti…Vecer jsem si dala tu vanu a v noci me skoro upadlo telo 8O Tak moc jsem byla cela bolava ze jsem myslela ze se budu plazit na zachod!!!Porat jsem se prevalovala z boku na bok jak me vsechno bolelo,do toho me boli za krkem a od toho hlava,vecer jsem chtela po manzelovi aby me trochu namazal a skoro me spis zmordoval…po nekolika pokusech jsem mu rekla at se na to vykasle kdyz neumi byt jemnej ze me to nechutne boli,tak at to necitim jeste za tyden.Pricemz pry se to musio rozhejbat aby to nebolelo…rikam no jo,ale ja nic rozhejbavat nechci,kdyz me to boli jak…

Dalsi scenka byla jeste vecer,kdy jsem s prckem lezela v posteli(on ryma,ja skrabani v krku),prisel manzel a prcek vzdycky zdivoci…tentokrat se me zaprel rukama o bricho a chtel se o moje bricho zvednout…To byla bolest!!!!!Az me sly slzy.A co jsem si vyslechla???Malej se me tedy musel omluvit a dat pusu ale pry manzela uz nebavi jak jsem precitlivela a ze to prece nic nebylo a ze me to nemuze tak bolet......Fakt jsem si prala,abych mela nejaky komplikace a musela do porodnice,aby vedel ze to opravdu bolelo a ze to opravdu neni sranda kdyz me takhle moc hupsne na bricho…blbec jeden chytrej :pocitac: :pocitac:

aliku,kajisku utery me vyhovuje,taky jdu rano na KO,tak odpoledne nebo vecer muzeme zajit.Aliku mozna nejaka infekce kdyz to svedi…
obrazku tak to mas dobry ze muzes spat na zadech,u me nejlepsi poloha na levem boku coz se i doporucuje…po case se prevalim ale na zadech za:,–(ne nespim nebo s eo to tedy aspon nesnazim po minule zkusenosti kdy jsem musela do porodnice,zvracela jsem,tlak v haji a mela jsem i spatne EKG…no proste me mimi ucpalo zilu na pekne dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.5.09 07:48

Aliku pro ty globulky si k Obrazkovi zajeď fajt Ti pomůžou, je to přesně na to co ty kvasinky v těhu provádějí, já je brala taky už před měsícem a stačí 5 dní, a fakt to pomohlo.
Já na mytí používám Lactacyd, nebo taky doporučují Chili Intima - jsou to gelíky právě na pH a proti kvasinkám a fakt to dost pomáhá, a když občas něco málo spíš tuším tak sáhnu po Femigelu, a zatím ťuk ťuk fakt to funguje.
Všechno se může v těhu

obrázku ty si s těma močovejma cestama tedy užíváš,, a nezkoušela si Uroval Biotic ?? mě to trápilo v prvních měsících těhu, v moči mi nic nenašli ale ráno mě čůrání vždycky pálelo a tohle mi dost pomohlo.. taky mi to doktorka schválila. A hlavně říkala že když tohle zlobí, tak podporuj i střevní mikrofloru, laktobacily a tak :wink:

Kočárek se mi moc líbí fakt je hezkej, mě snad dorazí už příští týden,
tak se taky nemůžu dočkat. :lol:

mě zase pořád trápí ty křeče v žaludku mám to asi od toho překyselení, Rennie jakž takž pomáhá ale i tak mě to občas chytne, a je to teda bolest až mi tečou slzy. Nebo jesti je to tím jak mi na něj maličký tlačí fakt nevím.
Jinak s polohama na spaní, taky nejvíc spím na zádech, i když někdy se vzbudím že se mi blbě dýchá. Na boku většinou brouček za chvíli začně strašně kopat, asi se mu to nelíbí. :)

přestavby já si to dneska vysloveně užiju protože máme domluvené pomocníky na odkopání baráku a jelikož předchozí majitel vylil celý dvorek betonem tak tu pojedou sbíječky,, asi mě trefí,, za chvíli dorazí. A to nevím kam šoupnu naše tři psiska, myslela jsem k našim jenže když jsem viděla to nadšení tak jsem to zavrhla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.5.09 08:13

Dobré svátěční sluneční ráno. teda tady svítí :lol:
Haidule koukám že se u vás nic nemění s očekávaným porodem dalšího potomka co?
Alík je to síla co? J8 taky každou chvíli něco cítím ale dr nic neříká tak snad dobrý. Čiki obrň se pevnými nervy a kotec na psy nemáte? Taky bych je k rodičům nedávala pokud by byli vyloženě „Nadšení“
Lentilko ach jo to je trápení, co? NAlož si cibuly do medu a vyluhovanou pojídej po lžičkách. a chlapa mrskni at ti ukáže jak bude dělat jednohubky rychleji. Neměli jste včera na Sezimáku ohňostroj????
A hokej ani nekomentuji, zase švédi :twisted: :twisted: :twisted: jenže ty naše přihrávky ta přesnost ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.5.09 09:00

pavlušo kotec máme, jenže se bude kopat i tam,, :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.5.09 09:01

Dobré ránko, snad to počasí vydrží, to by byla paráda. Máme dnes grilovat na zahradě, tak bychom si trošku pěkného počasí zasloužili.

Cibule a med - opravdu účinné, ale jak já to nesnáším :evil:

Spím na zádech, vím, že by se to nemělo. Ale opravdu se mi nedělá špatně a navíc, když si lehnu na kterýkoliv bok, tak se mimi začne tak vrtět, že to opravdu vypadá, že se mu to vůbec nelíbí. Tak snad to nevadí…

Teď mi píše manžel z Německa, že prý který prostředek má na umývání podlahy…to mi řekněte, to si od toho března, kdy jsem tam byla a umyla ji, ještě neumyl podlahu :lol:

Haidule škoda Tvého muže komentovat, snad si jen přát, že se trošku změní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.5.09 09:08

wape - k tomu tvému manžílkovi, moje kolegyně v práci, měla jednou manžílka nemocného doma, a nechala mu v mrazáku pizzu,, že stačí když si jí dá do trouby,, a on si jí tam dal ale i s tím igelitem, a pak jí ještě volal do práce, jak on to má chudák vědět že to z toho musí sundat :lol: proč mu to neřekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.5.09 09:18

Čiki tak to snad je vdaná za dvojče mého muže :lol: :lol: :lol:
To je typické, kolik toho tam mám dát. No tak trochu. Kolik je trochu? Nebo dej tam jednu lžičku a hned následuje dotaz, ta lžička má být poloprázdná, zarovnaná nebo vrchovatá :lol:
Nebo další humorné…napsala jsem kup vanilkový cukr a on opravdu koupil 1 sáček vanilkového cukru, to jsem nechápala. Přeci jich naberu aspoň deset ne :-) ale prý byl napsán vanilkový cukr a to je jednotné číslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
8.5.09 10:00

Wape to je dobrý no já jsem ani nezkoušela poslat manžu na nákup ale asi bych se pobavila také. Čiki tak nejdřív kopejte mimo kotec a pak s nima jdi ven na procházku a at se všichni chlapy vrhnou na kotec aby byl co nejdříve hotov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.5.09 10:39

obrázek naspala jsem ti SZ. :wink: Mám doma Rosalgin to je asi riskantní co??? Jednou když jsem cítila, že něco začíná, tak to pomohlo úplně skvěle, ale v těhu se bojim :? Sice v návodu píšou, že nebyl prokázaný špatný vliv na plod, ale pořád nevim… :roll:

spaní musim zaklepat, že zatim docela bez problému. Usínám na zádech a v noci se překulim na bok. Ani mě Jenda v noci nebudí kopancema, bud spí jak dudek nebo mam tvrdý spánek :D

poloha mimča - tak mě Jenda leží zádama na močáku, hlavu má napravo a nohy nalevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.5.09 11:50

Tak miminko se nám taky už přetáčí, cítím tak měsíc, že mně kope pod žebrama a není to teda kolikrát příjemné. Ale hlavně, že se točí.

Zato moje spaní je poslední dobou na prd… stokrát v noci na záchod, pak zase nevím, jak si lehnout. Ještě k tomu máme na baráku lešení, takže mám strach, aby nám do bytu nevlezl nějaký pošuk otevřeným oknem…

ZuziM - tak s pěnězma je to u nás taky podobně, lidi neplatí a já si říkám, kdy to všechno dokoupíme, rodit mám za necelých 8 týdnů 8O

Výtok je prý normální, mi řekl dr. , ale občas mně to teda pěkně svědí, tak se ho musím zeptat, až půjdu na kontrolu. Podle mně to jsou taky kvasinky…

• Citovat
  • Upravit
7870
8.5.09 11:56

duupka já jsem si taky stěžovala před těma třema týdnama, že to tam dole není úplně OK, ale ta zaskakující Mudra mi taky řekla, že je to normální. No a vidiš co se z toho vyklubalo :evil: Už se těšim až jí prořvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.5.09 11:58

Alík já už to asi nějak do porodu doklepu, je to ale někdy dost nepříjemné, já tady mám jakosi mastičku, co mi předepsal dr. tak před čtvrt rokem, tak si to občas namažu a většinou se to do druhého dne uklidní a nesvědí.

• Citovat
  • Upravit
9868
8.5.09 13:15

s tím svěděním zjistila jsem, že sem nějaká citlivá na vlhčený ubrousky Linteo, dětský, ketrý používám po wc. Už je používám strašně dlouho (třeba rok), mají teď na sobě takový mořský potvory, a poslední dobou mě taky páilo a svědilo (no hlavně ale v okolí zadku) a tak jsem je přestala používat a je to dobrý…

uroval jsem už zkoušela, dobrala, a teďka mám Megabrusinky od Swisse…

cibule a med je hnus, lepší je cibule a cukr … ale zdravější? asi ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.5.09 13:16

kampak se nám tady schovalo to sluníčko :?: :?: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie