červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
11.5.09 11:59

Kajiszek - jééé, já to napsala Zuzce a to jsi psala ty, pardon :oops: A musím mooooc pochválit kuchyň, je nádherná a do toho malého prostoru se hodí :wink:

Hanulka - ty i přítel si s sebou vezměte občanky a rodné listy. Paní nám dala vyplnit prohlášení o otcovství a taky jaké chceme, aby miminko mělo příjmení a bylo to. Pak si jedno nechala a druhé nám dala a to mám dát v porodnici. Ještě tam mám dopsat jméno miminka, až se rozhodneme, jaké bude :wink:

• Citovat
  • Upravit
764
11.5.09 12:05

kaji ja dorazim zrejmne pozdeji,malej v pul 8 teprve zaleha do postylky,ja budu tak na 8h pak vas nekde najdu.Kuchyne super!!!vypada moc pekne i kdyz me se proste libi klasika drevena,ale ta vase i kdyz je moderni vypada bajecne i postylka pro malyho,jen ulehnout :D Vzdycky pri pohledu na tu nasi kdyz tam jeste mel ty detske perinky a nebesa…rikala jsem si: „kez by takhle me nekdo daval spat…“ :D
hanulko no,v kazdem pripade bych si vzala obcanku a co si mas od nich vzit za papir…tak snad od toho tam jsou ty „baby“ aby te poradily neeeee? 8) Muj manza sladky skoro neji,ale cele dny se jen vali,do prace nechodi..no to vis,to se na gauci proste kyne…ja aspon pendluju po byte s uklidem a venku s prckem…on vubec nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 12:23

Kaji ta kuchyň je naprosto úžasná :D
I ta postýlka :D
My budeme mít poděděný obě postýlky plus kolíbku.
Už v nich spalo x dětí ze strany mojí nebo Milanový, tak snad se nebudou moc viklat…
Zatím jsme je nerozložili… Nový budou akorát matrace…
Bezpečně aspoň víme, že jsou netoxický a neodlupujou se z toho žádný třísky, protože jsou již řádně ožužlaný :lol:
(jednu budeme mít u mých rodičů, jednu u nás dole, nahoře u tcháníků kolíbku).
Potom ještě budeme mít na zahradě tady kočár po synovcích a u našich na zahradě kočár po mě (Libertu s okýnkama, má vnitřní rozměr korbičky 90cm!) ;-)
Takže budeme mít pokaždý kde prcka odložit, což je u nás i u našich potřeba,
máme celkem velký baráky plný schodů… ;-)

Haidule manžel býval fakt fešnej kluk, ale nakynul docela teda úděsně… to je teda pěkná škoda, že se nesnaží a že nehledá nějaký impuls, proč by měl být zase fešák… :evil:

Milan má teda taky asi 102kg, ale je velkej (195) a tak to má nějak asi líp rozložený, má hlavně takovej pupík sádelnatej, ale třeba nohy má v pohodě…
Hraje téměř každý úterý a čtvrtek volejbal, takže aspon že tak, sice mají teď až do konce června furt nějaký zápasy, i o víkendech, ale co…
a taky jezdí na kole, na ten volejbal… :-)
Jinak ovšem přes zimu už jsme kupovali nový džíny, protože kalhoty z léta mu jsou dost těsný, tak aspoň že to vidí a hubne i kvůli tomu (začal málo jíst večer)…

Zkusím někde najít jeho fotku…
Tady je docela vidět, jak mu přes zimu nakynul zadek, to jsou ty nový džíny…
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC05490.jpg /> A tady je v létě, ale břicho trochu zatahuje ;-)
http://img1.rajce.idnes.cz/…IMG_2294.jpg /> A před 2 lety, tady má pupek povolenej, má ho teď trochu větší (mj. to jsem byla zase hubenější já):
 http://img2.rajce.idnes.cz/…IMG_1554.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.5.09 12:24

Kaji+Haidul OK v půl 8 teda budu na rohu KFC, kdyby byla změna tak mi prosím písněte semesku. Zachvíli vyjíždim a už se sem asi nedostanu.

Kaji jinak postýlka vypadá nádherně, já jsem povlíkla kolíbku, jen ještě nemam kolotoč. Ale ten snad brzy dokoupim. Kuchyn je taky bomba, červenou mam ráda, ale u nás by neprošla. :roll: Tak máme dřevo-olši s vanilkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.5.09 12:35

KAJIZCEK kočko kuchyň máš teda úžasnou fakt, já červenou moc nemusím ale v té kuchyni je to nádhera, opravdu jen tiše závidím

postýlka taky krása,, holky já se picnu já totiž nemám kam tyhle věci dát dokud se nedodělá ta jedna místonost, snad to bude už do 14 dní ale nejdradši bych taky už složila postýlku a vyprala a roztřídila hadříky a tak, zatím to mám spíš na jedné hromadě ve skříni,, už jsem z toho fakt nervozní,,, :evil:

V pátek jdu na kontrolu tak vám se pak hodím aktuální fotku prcka a bříška, ovšem jestli se to naše mimi nechá vyfotit posledně ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 12:42

Holky to je počasí… :roll: já bych furt spala, ani nemám chuť na jídlo…
Mj. ani nemám co si tu namazat na rohlík, jen paštiku a sádlo :roll:
tyjo, teď mi hustě ztvrdlo břicho, což mi připomíná, že si musím vzít polední magnézko… :roll:
Jééé, to mám dnes náladičku, jak není sluníčko… :x
Kde se nám zatoulala Boruwecka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.5.09 12:45

čiki já zatim dětský pokoj taky nemam :cry: věcičky mam daný ve svý skříni, a zbytek zabalený v igelitkách, aby se do toho nenaprášilo. Já už bych tak chtěla zdobit a malovat :cry: :cry: :cry: Aspon tu kolíbku jsem si vydupala a mam jí postavenou vedle postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.5.09 12:51

holky vy už to aspoň všechno máte, já ale ani to… a teď když musím ležet, tak to asi objednám z netu a bude to.

• Citovat
  • Upravit
9868
11.5.09 12:53

holky nakukovala jsem k srpňátkům a už tam pomálu balí tašky do porodnice…
Já se přiznám, že ač teda jsem jedna z adeptek na předčasný porod, tak nad taškou jsem zatím uvažovala asi jen dvakrát a pak mi to nějak pominulo, protože jsem na to nějaká líná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
11.5.09 12:57

obrazek - já mám sbaleno od včera, ale jen to, co bych potřebovala v nemocnici, když bych nerodila, zbytek tam ještě vůbec nemám dokoupený.

• Citovat
  • Upravit
7870
11.5.09 13:01

mno nad taškou jsem teda ještě neuvažovala. ted jsem si akorát prohlížela seznam co do porodnice. No něco mam, ale fakt jen zlomek.
Už máte kojící podprsenky??? Já se bojim jí koupit tedka, aby mi ty prsa ještě nevyrostly a já jí pak nevyhodila 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
11.5.09 13:01

ja nemam jeste ani tu tasku do porodnice, natoz neco do ni :oops:
ale jedna holcina z nasi uzamcene diskuze mela TP 17/6 a 6/5 se ji narodil ve 33.tydnu chlapecek, musel ven kvuli spatnym vysledkum, 1900g.
takze ono se to fakt blizi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.5.09 13:02

obrazku koukam chlap jak hora…ten muj ma „jen“ 180cm
tasku do porodnice mam uz asi 14 dni zabalenou…jednou me nejak chytla myslenka,tak mam vse zabalene,vcetne podprdy na kojeni,sitovanych kalhotek i par kousku pro mimco s tim ze pleny pak doveze manzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 13:02

duupi já jsem teď objednala na www.babymarket.cz (co mi na ně dala tip Kaja )
věci za skoro 5000,–…
Tak uvidím, v jakým stavu to dorazí…
Matraci, povlečeníčka, :,-(u do kočárku, rychlozavinku, prostěradla = mají to tam mnohem levnější než jinde, pak třebas chránič na matraci, ohřívač lahví…
a mají nějak strašně levný AVENT :!
Třeba ty Via pohárky na uchovávání mlíka nebo později mixovaný zeleniny (u Aventu 700,– tady 400,–), :,-(u s odsávačkou za 1500,– jsem u Aventu taky viděla skoro za 2000,–, :,-(u se sterilizátorem taky o 400,– levnější…

Tak hlavně aby to dorazilo v pořádku, takovejch peněz… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.5.09 13:07

haidul no tak to taky někam kouknu, co vlastně mám mít s sebou :wink:

někdo se tu ptal na to otcovství :?:
k tomu potřebujete jít oba na matriku v místě trvalého bydliště jednoho z vás a mít s sebou občanky, rodný listy a těhu průkazku.
my jsme byli vyřízený asi za půl hodiny, než to všechno nadatlila do počítače.
pak ty papíry dostane každý z vás, je to i prohlášení o příjmení dítěte,
tak se dohodněte předem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí