Poradna duly
Jana Čurdová
obrazku -
no jo, naše dvě čůzičky
Vždycky si říkám, že takový blbky jako máme my snad nikdo jiný mít nemůže
Je škoda, že jsem ještě nezachytila to, jak se smějou
Především ta tmavá - ta vycení zuby a řechtá se jak kůň
Nu, ta světlá má teď asi tak 60 kilo
Ta tmavá je menší, takže tak +- 50kg
Jsou to naše dvě blbky
Jinak se k nám hodí, my jsme s Honzou taky blbouni
A o mých rodičích ani nemluvím
Prostě jsme se hledali až jsme se našli
A co se týká manžílků… - on Jeníček většinou ví, co o něm píšu
Prý mě jednou stejně zakuchne a bude mít klid ![]()
barci NE,ty budes tyden prenaset abys vedela teda
.Terenni slepice je hezky…ja zase posloucham od sousedu ze mujmanzel ma takovou peknou babskou prdel…jen o neco jeste vetsi nez je normal ![]()
Cuzicky rechtaci jako kun?…
ty valis dneska…ale je fakt ze ja teda nase kocky…mno…obcas…-----vypadni blbko jedna chlupata a neplet se mi pod nohama…
…kop ho do zadku na popohnani.....
leontynko paradni vysvetleni,ono stejnak ty kojici podprsenky byvaji ciste latkove,minimalne vystuzene a pokud se koupi v klasika kramu tak si myslim ze potom nebude problem ji eventuelne vymenit ![]()
Muj manzel nevi co o nem piszu a kdyby se to nekdy dozvedel tak tady teda zarucuju ze mam s emiminem utrum.....takovej on je… ![]()
Haidulko
To je takový můj běžný slovník
Já těm našim blbkám stejně jinak neřeknu než VY dvě čůzy, důry, ale je to z lásky
Nedala bych je ani za melouna
Ony jsou to prdýlky a teď se ke mně hezky chovají - nechtějí,abych se přejídala, tak mě obklopí kolem papasanu a pak na mě hupnou a sežerou mi vše, co držím u pusy
Nedávno to byl tvarohový Míša
Ale dávají pozor na bříško - pokládají mi na něj opatrně tlapku a čumák a čuchají
Prostě blbky
Trochu se děsím, jestli mi nebudou krást maličkou z postýlky a přenášet ji v čumáku k sobě na gaučík
Taky bych je chtěla kopnout do zadku na poopohnání, ale je kopnu a oni se na mě tak blbě podívají jako - Co votravuješ?
Nu a máme s Honzou dva křečíky a ony se na ně chodí koukat - nalepí čumáky na klec a funí jim do pilin - křečci z toho mají trauma, ale psi srandu ![]()
Jóóóó a já už chcu rodit
Teda takhle - nechci přenášet, vždyť už jsem ráda, že si sednu tak nějak na WC
Jsem se holila a teda tragédie
Si přes ten pupek nic nevidim a nikam nedosáhnu ![]()
Ahoj holčiny,
tak jak se máte po prodlouženém víkendu?¨
My jsme se v pořádku vrátili domů… byl to super výlet, hned bych jela znova..
A co tady nového? Ani nemám dočteno, jste moc ukecaný, od čtvrtka je to nějakých 10 stránek… a já furt poletuju…
Ted teda ležím s nožkama nahoře, jaksi včera otekli a dnes zase…
barčí no tak to jsou kusani, kam se hrabeme my ![]()
my jim říkáme „holky, holčičky a vopice“ a slyší na to výborně…
stejně jako když třeba volám na Jenny a ta dělá, že neslyší a ani nevím, kde je zalezlá -
tak prostě řeknu „Marjánko, dáš si nějakou dobrůtku“, a třeba k tomu zašustím pytlíkem, ale ani nemusím, protože jakminle vyrazíme s Májou ke kuchyni, tak Dženys okamžitě vystartuje a hrne se taky, aby náhodou o něco nepřišla.
Jsou strašně chytrý a vyčůraný… ![]()
A mazlej se teda čím jsou starší, tím víc, mi přijde…
obrazku , ale zase si je nemůžu pochovat
To by mě obě strhly
Nedávno jsme je s tátou koupali - venku ve vaničce
To jsi neviděla, to byla operace Koupání
Blondýna nechtěla vůbec, táta ji vzal pod předníma nohama a ona se mu šprajcla zadníma za jeho nohy
když už měla přední ve vaničce,tak byl horor tam dostat zadní a když už tam byly zadní, tak předními zase vylezla
Asi půl hodiny trvalo než jsme ji dostali do té vaničky
Pak chvíli držela, ale nenápadně odcházela ![]()
teda holky já mám dneska den,
máme totiž odkopaný barák, a jak lilo stáhla se sem voda, takže tu jsem jak na hradě s vodním příkopem,.. už mi prostě dneska ruply nervy, flákla jsem sebou na gauč, a prohlásila že už s… na všechno. Pouštím si Pána prstenů, a kašlu na všechno ![]()
Holky, díky za chválu kuchyně, jsem moc ráda, že už to máme hotový. Teda ještě nějaký zbytky věcí nandat do šuplíků a poliček a bude. Ten prostor je fakt maličkej, jsme se snažili vymyslet max úložnýho prostoru na minimum místa, což teda není zrovna můj styl, já bych vždycky nejradši co nejmíň všeho a vzdušný prosvícený prostory, ale to u nás moc nepřichází v úvahu. By šlo asi jedině v případě, že bysme zbourali komplet celou příčku mezi obejvákem a kuchní a udělali si z toho jednu velkou místnost. Ale ono stačilo, kolik bylo bordelu, když jsme bourali tehdy jenom kousek, a to jsme tu byli zabydlený ještě docela provizorně. Teď si fakt nedovedu představit, že bysme tu rozkopali ještě celej obejvák, se prostě takhle za běhu nedá, leda před nastěhováním všecko udělat, ale zase abysme to tehdy udělali všecko naráz, na to nebyly prašule. Tak hlavně že to je hotový a je to pěkný, kuchyni do L třeba jednou v baráčku, pokud se na něj někdy zmůžem ![]()
taška do porodnice - já toho ještě z těchhle věcí moc koupenýho teda nemám…skoro bych řekla, že vůbec nic
Si říkám, že je ještě tak měsíc čas. A tak ono až tu douklidím veškerej ten bordel zbejvající, tak si ji asi taky zabalím a dokoupím všecko potřebný.
rodný a oddací list - ježismarjá, já to budu muset někde najít. Už asi dva roky si říkám, že si udělám pořádek v důležitejch dokumentech a fakturách, ale kdepak, prostě jsem v tomhle směru nechutnej bordelář. Sice to mám snad všecko na jednou místě, ale kdybyste viděly, v jakým je to stavu…fuj. To už prostě MUSÍM přebrat ![]()
Jinak to auto jsme dneska zařídili, naštěstí nám to pojistili ode dneška. Pánovi v Kooperativě se rozbila tiskárna, tak ji tam ještě Martin opravoval
Nakonec to dobře dopadlo a smlouvu máme
Ale teda jsem uchozená jak hovado, hlavně ty věčný schody z metra a do metra mi teda vůbec nedělaj dobře. To chození po krámech mi zdaleka takový problémy nedělá, jako občas vylézt schody nebo vyfunět nějakej kopeček. Dost mě u toho píchalo v břiše, až už mi to přišlo divný. Jdu slavnostně něco uvařit v nový kuchyni a pak sebou plácnu a už nevstanu ![]()
Taška do porodnice - nemám
přijde mi to brzy, ale zítra dokoupím vložky do porodnice a sprchový gel s dubovou kůrou a pak si myslím, že vše potřebné bude už doma…takže si to asi dám stejně do jednoho šuplíku a někdy v červnu do tašky.
Děvčata (asi spíš zkušené matky) měla bych dotaz ohledně rodičovské dovolené. Jak je možnost si vybrat její vybírání 2, 3 popřípadě 4 roky. Tak mi teď jedna kamarádka tvrdila, že když si u prvního děťátka vyberu 2 roky, tak si stejné musím vybrat i u druhého. Já žila v představě, že si můžu u prvního vybrat 2 roky a u druhého 3, nevíte, prosím, jak to je????
Počasí - Olomouc je asi zakletá…okolo 16 se zatáhlo, trochu zapršelo a pak už zase svítilo sluníčko a venku to je jako kdyby nepršelo…až na naši přetopenou zahradu bazénem ![]()
wape to s tim rodicakem slysim poprve, myslim ze je to blbost.....
u na prselo asi 2minuty, ale aspon uz neni dusno ![]()
Taky se musím pochlubit s bruchem
Trochu jsem si pohrála ![]()
""http://img34.glitterfy.com/131/glitterfy132745111D36.gif:http://img34.glitterfy.com/…45111D36.gif
Barčí1411 - to jsou teda hlášky
, jsem se smála nejvíce těm pařátkám, ty fakt neměly chybu
. My zas máme doma Krysátko, to je šelťák, nevím proč a on na to i slyší, a na kokra občas Píďam Míďa vačičátko. to když jsme ho dovezli a šli jsme na veterinu, byl zrovna řádně „napapaný“, doktor se něj dívá a ptá se, jestli ho máme odčerveného, protože pupek tahal až po zem, když jsme mu řekli že, že je právě po jídle tak koukal jako puk a hrozně se smál ![]()
Obrázku - tak, takové ty představy, co by se všechno mohlo stát, mám teda taky a to nejsem porodní asistentka, ale chtěla jsem na ni jít
. Jsem ted hrozně taková řekla bych až přehnaně opatrná, až si kolikrát klepu na hlavu co blbnu, od začátku těhu jsem třeba téměř neřídila a přitom jsem si troufla i na delší vzdálenosti a ted prostě nic, a to že by se mohlo stát něco při porodu, tak na to se snažím taky nemyslet a jak říkáš, se snažím přijít na jiné myšlenky. už se fakt těším, až to bude vše v pořádku za námi ![]()
Jituško , alespoň jsem tě pobavila
My máme taky špekouny
Naše Áda je výstavní fila a na klubový výstavě řekli,že je tlustá
Že málo na ní vysí ta „přebytečná“ kůže
Krysáátko
Vidím před sebou nějakou myš oholenou s vyvalenýma očima ![]()
wape píše:Děvčata (asi spíš zkušené matky) měla bych dotaz ohledně rodičovské dovolené. Jak je možnost si vybrat její vybírání 2, 3 popřípadě 4 roky. Tak mi teď jedna kamarádka tvrdila, že když si u prvního děťátka vyberu 2 roky, tak si stejné musím vybrat i u druhého. Já žila v představě, že si můžu u prvního vybrat 2 roky a u druhého 3, nevíte, prosím, jak to je????
kamarádka nemá pravdu… zatím mám dvouletou a od července spadnu na 4letou…
myslím, že po dvouleté bys nesplnila podmínky znovu na dvouletou a stejně bys měla tříletou, tedy pokud budeš zaměstnaná…(na dvouletou by pak musel jít otec a nebo bys to neobešla jiným způsobem)
pro dvouletou musí mít člověk hrazené nemocenské pojištění v určitém časovém termínu před porodem a to za tebe na rodičovské dovolené stát neplatí
Holky, tašku do porodnice taky nemám… pořádně ještě nevím, co musím zabalit
ale postupně si to musím začít dávat dohromady… do porodky to mám daleko, tak ať se nezdržuju ![]()
Holky, která z Vás balí hadříky do porodky pro mimi????? Kolik toho budete brát a co????