červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
6.5.09 20:52

zuzanoM teda já jsem popleta promiň :srdce: to se omlouvám, :-). Obdivuju Tě, že máš sílu na salon. Fakt. Já jsem teď tak protivná a do ničeho se mi většinou nechce. Doteď mi tu lítali řemeslníci, nekonečný bordel a nekonečný kravál.
Přestavovat a do toho bydlet je teda opravdu náročné, až na to že mi to nikdy nepřišlo dokud jsem nebyla těhu. Už mi někdy bylo do breku. Tak jsme dodělali co jde a zbytek až bude prcek na světě. Nechci mít rozbouranou půlku baráku a z toho rovnou do porodnice. To to radši odložím na později, nebo příští rok.

jinak s tím koncem těhotenství to taky tak cítím, prostě asi už z toho začínáme být trošku unavené, a možná i nervozní z toho dne jménem POROD

melancholické nálady na mě lezou taky a to čím dál časteji, asi je to i těmi obavami z porodu a z toho jak to pak všechno zvládnu. Navíc má ten můj drahý protějšek nějak moc práce, takže přijde pozdě večer nadlábne se a padne. A já mám zrovna náladu si povídat, znáte to ne … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
6.5.09 21:11

čiki tak to jsme s tou rekonstrukcí v úplně stejný situaci! My předěláváme starý barák cca 100let starej. Nebyla tu voda, koupelna, záchod no prostě nic a v děsnym stavu! A ke všemu si děláme všechno sami, protože zaplatit firmy je extrémně drahý a na to fakt nemáme. Donedávna jsem Honzovi pomáhala, ale ted už to nejde. Je to už moc dlouhý a jeho to už přestává bavit. Ted sedí v rozestavěný koupelně a vidim na něm, že by s tim už nejradši praštil :cry: Já mu moc nepomáham, protože ho furt buzeruju, že na to má už jen měsíc… Ach jo, už aby to bylo hotový. Zbývá právě ta koupelna, chodba a dětský pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.5.09 21:25

aliku jo to jsme náš baráček je taky přes 100let starý,,
koupelka tu je ale dost děsná, nicméně použít jde, akorát v ní není umyvadlo jen vana, a pak máme dřez v kuchyni.
Taky jsme od začátku předělávali sami, takže ve všední dny v práci a pak večery, a víkendy pracovní. Přesně jak píšeš,, dělala jsem taky, a dvoje ruce to je znát.
Tady se dělalo všechno okna, podlahy, topení, loni jsme se pustili do původně půdy, na podkroví, jenže když se do toho sáhlo muselo se to sundat a znovu udělat věnec a střechu, takže pršelo do baráku no prostě horor. To byla romantika hihi, v ložnici lavory do kterých tekla voda, atd. Nechápu jak se mi v tomhle podařilo otěhotnět. :oops:
No a letos jsme teda zaplatili pár šikovných řemeslníků aby ten vrch dodělali, já nemůžu a Michal má novou práci a chodí domů v noci a tak utahanej, že už jsem o něj měla strach. Tak jsme za to dali stavebko, a ještě něco málo si půjčili od našich. Takže tam už teď čekáme na malování, a takové ty celkem příjemné věci co už zvládnem sami, ale to už tolik nepospíchá. Jenže jsme původně než se malej narodí chtěli zvládnout předělat tu koupelnu (mimochodem včetně nového kotle co slouží už silou vůle, ale vždycky ho nějak ukecáme na další sezonu) a kuchyň,, jenže už jsme tak bez peněz a tak utahaný, že jsem řekla, že na to kašlem, funkční to je, no tak co tak to ještě počká, chci mít radši trošku klidu, a těšit se na mimi a né tu lítat s pěnou u huby…

tak držím palce ať to přežijete ve zdraví, je jasné že když tam to sociálko nemáš tak se budete snažit to dodělat,, hlavně bacha na zdraví, vím to podle nás, člověk pořád říká ještě tohle,, a pak to přetáhne,, a zdraví je prevít, počítá to pak i s úrokama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
6.5.09 22:14

tak ja se na porod strasne moc tesim a promne zamne bych mohla porodit uz ted!!!!Uz chci mit cvrcka u sebe a i mit konecne klidecek od vsech zdravotnich problemu od TK po bolave nohy…od nervozity,nabrousenosti zpúusobene z nedostatecneho a nekvalitniho spanku,do toho celodenni kopani v brise.....manzel remca ze si porat jenom stezuju a zda taky muzu rict co mi neni nez co mi je…rikam: no jo…na jeden den bych ti to pujcila :evil: .Nevim…proste tentokrat me to uz nejak leze na mozek,nemit dite a mit klidecek a natahnout se kdy se mi zachce…to je neco jineho,jenze ja ten klidecek nemam,do toho malej se zase probouzi nejak extremne brzy rano(i po 5h)…uz sae tak tesim do porodnice!!!!

ZuzkoM tak nejlepsi zmrzlina to je ovocny svetozor!!!!Nikde jinde nic lepsiho!!!Te bych se mohla fakt ujist.Nejcasteji na ni chodim na Vaclavak u Lucerny…

rozdelane baraky tak my jsme na tom teda stejne akoratze s chalupou…taky porat manzela komanduju ze at to tam honem dodela nebo tam s detmi jezdit nebudu protoze ty podminky tam na to proste nejsou,maximalne behat po zahrade.....Ja co jsem mohla jsem udelala,ale taky koupelna nehotova,v kuchyni treba udelat podlahy a dat novou linku a po cele hclupe potreba udelat zdi(to by se dalo prehlidnout) atd atd......dat detem do pokoje kamna......no aspon bojler nam visi,nicmene neni napojeny na elektriku,manzel nemel dlouhy vrtak :? Proste nejradeji bych tam jezdila bez malyho a honem to tam dodelala jenze malej chce i dite,coz ja pak nic neudelam…je to des.

sexy oblecky taky uz se moc tesiiim az si konecne po porodu objednam spravnou velikost katat
http://img.mimibazar.cz/…13582394.jpg /> bohuzel nema ted ty co by se me byvaly mooooc libily,ale pockam si na dalsi zbozicko…
no a na sexy pradlo doporucuju www.beate-uhse.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
6.5.09 22:26

Ahoj holky,

tak jsem se zase po rozlítaném odpoledni dostala k PC, hurá… hlava udělána, asi po půl roce :oops:

Jinak jste se bavili o přírustcích, tak já už mám takových 13kg nahoře, jsem horznej kombajn, sice vysoká, ale když vidím ty čísílka na váze, tak se málem vždycky skácim. :roll: :oops:

ZuzanaM-tak to je super, až budeme mít na plánu svatbu, tak přijedu, nemáš tam něco pro těhulky? jdem 20. června a nemám nic na sebe… ale mám to kousek, jsem kousínek od Kolína :D a co děláš za sport, jestli se můžu zeptat?

Já jsem teda už pěkně líná, no, stejně furt někde jezdím… ale vždycky jeden den v týdnu mě chytne uklízecí a tak… tak lítám po bytě jak potržená a druhý den hrozně trpím, bolí břicho atd…

No, mám otázečku, vy, co si budete brát své oblečení pro mimíska do porodky, tak co budete brát? Myslím, jestli třeba dupajdy s bodyčkem nebo třeba jen overálek…? A kolik tak čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.5.09 22:30

Alíku , tak já se snad toho porodu ani moc nebojím, jen doufám, že všechno proběhne v klidu a v pohodě. Teď mě uklidňuje fakt, že teoreticky „můžu“ už rodit a miminko má vyšší šance, že to zvládne. I když by to byl boj…nejhorší byl pátý měsíc, kdy jsem byla v tom špitále a řekli mi rovnou, že jestli se narodí, tak mi s největší pravděpodobností umře…ale teď už je to lepší…mám spíš ty divný nálady z toho, že si přijdu nemotorná, neschopná a tak nějak, že prd vydržím a už jsem i sama sobě protivná jak si pořád stěžuju a fňukám…

Čiky , to máš jedno, na tom nesejde. No, mám sílu a nemám, jak kdy, já zas obdivuju Vás, co přestavujete, rekonstruujete a stěhujete, protože na to bych asi teď neměla. Já jsem na tyhle věci „pes“ a všechno musí být perfektní a tip ťop a nejsem si jistá, jestli bych byla tohohle schopná v jiným stavu.

Haidu , v beate uhse nakupuju „často“, mají tam fakt parádní prádlo. Jinak s tou zmrzlinou, tu fakt neznám, ale ráda poznám. Ty džíny jsou pěkný, ale já tyhle vyšisy moc nejsem, mám maličko širší boky a mám pocit, že mě to rozšiřuje…jak jsem psala s tím prádlem, já se už fakt děsně těším až budu zas kočka a budu moc svádět manžílka, teď si přijdu maličko jako bojlerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.5.09 22:37

Aduš , jé je, tak to je paráda! Já jsem původně s našima žila v Plaňanech, to je kousek od Kolína - odkud jsi ty? No, hele žádnej problém s těma šatama, pokud mi řekneš velikost (popř. míry), barvu která by se ti líbila a střih, tak ti můžu stáhnout pár fotek a objednat je. Na těhulky nic moc nemáme, ale zastavit se můžeš a buď něco vybereš nebo to objednáme…děláme to tak…zaplatí se klasicky jen půjčovné a šaty zůstanou v salonu. Ráda tě uvidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.5.09 22:38

:-) Ahojky :srdce:

Tak nejdříve vítám Adus a leontýnku mezi námi :srdce: :srdce:

Teda to počasí je hrozný. Nic se mi nechce a to mám tolik povinností.

Nálada - zatím musím zaťukat, že převládá ta dobrá. Špatná snad jen, když mě někdo vytočí :lol:
Sport,pohyb - jéžíš, já bych tak něco chtěla dělat, jít si zaběhat, do fitka, na kolo… :lol: Chodím maximálně tak na procházky a to ještě na krátký, páč mně tvrdne bříško, když dýl pochoduju :roll:
zmrzka - ňam, ňam :lol: Jezdíme s manželem na točenou do Dobřan :lol: Máme to po cestě ke tchánovcům, takže se teď každý víkend poctivě stavíme u okýnka a dáme si velkou točenou do maxi kornoutu :lol: :oops: Tam mají úplně snad nejlepší, co jsem kdy papala :lol: A úplně nej je banán-čokoláda :lol:
cukrárna - tak tu nějak nenavštěvuju, ale pokukuju po sladkostech, ale většinou odolám. Poptom je mi hrózně zle :lol: Ale jako věnečky, špičky můžu :lol: Ovšem - odolávám, co jen to jde :lol:
váha - :lol: tak zrovna u mě je to pěkně všechno vidět - a jestli se to někomu nelíbí, tak mi může to… :-) Nemám ráda, když mi těhulka, co si zakládá na tom, aby nejlépe nic nepřibrala, nebo snad dokonce Dr., cpali do hlavy, že vypadám na dvojčátka :pocitac: Ježiš, tak jsem těhotná a nehodlám,jak napsala Haidule, v tomhle stavu hubnout. A v opačném případě - božíínku, každá má to tělíčko jiný a jedna holt kyne a kyne a ta druhá čeká na ten správný čas, až bříško vykoukne :-)
ZuzanečkoM - ty pěkně odpočívej, ty aktivistko naše :srdce: Tedy, já Tě naprosto chápu, jsme si dost tou prací podobné, ale dávej na sebe pozor :-) Žáha - já snad pojdu, holky :pocitac: Chtěla jsem už chrupkat a místo toho mě přepadla žáha. Teda to už snad není ani žáha, ale žaludek mám asi v krku či co…Ty kyselý šťávy…Mám pocit, že se poblinknu, ale vždy to nějak ustojím, ovšem trpím, trpím… Ale pak si zase řeknu - holka, porod bude horší :lol:
Porod - konečně se moje panická hrůza z porodu mění ve vymodlený den, ať už to mám za sebou a držím tu naší cácorku v náručí :-) Díky pořádným kopanečkům už se mi i hůř spí, ta žáha mi dává zabrat a ta úúúnava je už šílená. Ona asi jediná únava hned nezmizí, to zase budu unavená běháním kolem miminečka, ale to bude taková jiná, zasloužená únava :lol: Nu a už se těším, až si koupím něco na sebe a až se - doufám - narvu do normálního oblečení a spodního prádla. Musela jsem si pořídit větší kalhotky, aby mě neškrtily a připadám si jak stará bába :lol: Nu a v neposlední řadě už se těším na to, až se vrhnu na manžela :lol: :lol: Protože nám gyndr. nedoporučuje mít sex, tak abstinujeme, ale začínám být jak stepní koza… :lol: A o manželovi ani nemluvím, ale statečně se drží :lol:

Takovej romááán :lol: Se omluvuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
6.5.09 22:42

Zuzi, já bydlím v Bečvárech, je to kousek od Kolína, možná Zásmuky Ti řeknou víc, odtamtud pocházím :lol: a za pár měsíců tam budem opět bydlet…

No, já se ve svatebním vyžívám, měla jsem svatební šaty na maturiťáku… a svatbu bych brala hned, jen přítel se k tomu ještě nerozhoupal, ale myslím, že na to brzo přijde :lol:

Ty jo, když já už teď jsem jak kombajn a bůh ví, jak budu vypadat za měsíc a půl… mrknu po něčem a dyštak se ozvu… vůbec nevím, co na sebe právě navlíknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
6.5.09 22:48

Hezkej pozdní večer, teda já už jsem urvaná jak blázen. Jak tu mluvíte o těch přestavbách, tak koukám, že fakt skoro každej doma něco dělá ještě než se naroděj miminka :lol: My teďka s máti dva dny uklízely ten šílenej bordel, co tu zbyl po tom předělávání kuchyně, všude takovej ten jemnej prach, kterej vleze i do jídla, do oblečení, prostě všude. Už se blížíme do finále. V kuchyni chybí připevnit nějaký dřeva a vymalovat dvě zdi a bude to taky hotový, dostala jsem k narozkám foťáček, tak vám pak pošlu foto, už to fakt bude, doufám, já už fakt nemůžu. Se snažím posedávat a polehávat, ale jako nedělat nic prostě nemůžu. Mamka je zlatá, že sem jezdí mi pomáhat, ale samotnou jí to prostě nemůžu nechat dělat, bych fakt psychicky nezvládla se na ní jen koukat. Ona teda leze po vejškách a já spíš všcko meju vsedě atd, ale stejnak jsem už unavená strašně. Dneska jsme se nezastavily od dvanácti do devíti večer. Btw aby nebylo všecko fajn, tak jsme zjistili, že nám kape z myčky, něco tam asi nedolejhá, není to nic strašnýho, kousek hadru na zem to spraví, ale stejnak to budem muset reklamovat. Esli po nás budem chtít, ať to někam přivezem, tak se asi zblázním, protože to by zase byla hrozná operace. Chystám se zavolat zítra do Ikey a zeptat se na postup, co s tím. Jinak je to ale paráda, dneska jsme umyly 4 plný myčky nádobí :lol: Mejt to v ruce by bylo šílený, to byl vždycky můj sen jenom zmáčknout knoflík a pak to suchý uklidit :D

Jinak vítám nově příchozí holčiny.

tvrdnutí - musím zaťukat, ale poslední dny nic, resp. tak tři kontrakce za den, což je super na to, že se nějak extra nešetřím. A rozhodla jsem se, že porodím 7.7. :lol: Nevím, jak to teda udělám, ale fakt jako chci :lol: Já jsem 5.5., svatbu jsme měli 8.8., takže Vojtíšek se musí narodit 7.7. To jsem si to hezky naplánovala co? :lol: Jinak se porodu bojím, ale nějak si to nepřipouštím a beru to tak, že to prostě zvládnu a hotovo, hlavně aby to proběhlo nějak bez komplikací a aby bylo všechno v pořádku. Už se na toho malýho prďolku těším, o víkendu už asi sestavím postýlku a budu se kochat :lol:

zmrzlina - tu bych taky mohla na litry nebo kila. když jsme u těch kil, já mám nahoře cca 10, musím se zvážit, zítra jdu na kontrolu. Jsem zvědavá, o kolik ten můj chlapák zase vyrost, včera mi kámoška řekla, že mám fakt velký břicho na to, že čekám jen jedno dítě, že to prej bude macek :lol: To teda ještě neviděla některý vaše pupíky. Aale ona je taková, že se mě furt ptá, jestli mám strie a jestli si myslím, že ještě někdy zhubnu a jestli mi to není líto si zničit postavu atd…je trošku divná v tomhle, takže její názor na moje břicho nemám zapotřebí řešit.

Jdu spát, ráno mám tu kontrolku. Mějte se moc hezky a opatrujte sebe i bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.5.09 01:21

Barčo , já jsem vážně děsnej aktivista, já vím :D :roll: jinak s manželem jseml na tom stejně. Nedávno zas pronesl nesmrtelnou myšlenku (něco jako tenkrát s vrabčákem a koulema), on prej: „si ho radši urvu než abys mi tu porodila…“ :D my máme totiž taky zákaz…ale teda trpím a on taky…jo a jinak jsi mě rozesmála jak jsi psala, že pojdeš na žáhu…to já asi taky…

Aduš , no jasný, Zásmuky znám a Bečváry taky…sem tam jsem tam jezdila. Tak to zas není taková dálka…hele, já se strašně chtěla vdávat, teď když mám po svatbě (31.1.09), tak si říkám zaplať pánbůh, jednou mi to stačilo… :D ale na šaty jsem teda úchyl…všechny co máme v salonu jsem si vyzkoušela…dneska tam zrovna přišla taková pěkná holka, štíhlounká a jak jsem ji soukala do těch šatů, tak jsem si říkala už abych taky zas byla taková a mohla si je tu potají zkoušet :D

Manžel je v práci a já nerada chodím spinkat sama, ale už jdu taky, nebo zejtra pojdu na únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.5.09 06:16

dobre ranko!
tak ja se paradne vyspala dneska!! :dance: Jedno jedine probuzenia to kvuli malymu ze se mu neco oskliveho zdalo a svete div se!!manzel ho zvladl uklidnit 8O Sice to chvili trvalo,ale zabral..taze zebych konecne mela klid? :D

kajo mycku nikam vozit nemusite,servismani prijdou k vam domu.My taky meli praskle sklo na dverich od pracky a prisli nam ho domu vymenit a kdyby nahodou tak vam ji sami nalozi a odvezou.
Drzim palce na KO!!
ZuzkoM ty neznas Svetozor?Tam maji ty nejjjjj dortiky a dobrutky a zmrzlinu,fakt pravou ovocnou!!Praveze ovocnou.Kde vsude sidli(asi 5 mist v Praze) se muzes mrknout na http://www.hajek-bousova.cz

barci,Zuzko no tak si zalozime zahovsky klub :lol: Ja tedy posledni dobou si spis ukrknu a lezou me s tim i ty stavy…fuj,ble :x Fakt aby uz mimi bylo venku at je krom jineho i od tohohle klid…

co plet? me se zacina kazit jako blazen!!Na zada si musim napatlat bahynko at se me procisti do nejhloubsi hloubky a v obliceji mam zarudle tvare a kolem nosu,ani normaderm od vichy me nejak nepomaha.Takze makeup to jisti :roll:

No a taky zacinam mit dost vytok docela hodne,takovy husty,tak jsem zvedava co me rekne MUDra potom pristi tyden na KO,ze by se me zkracovalo hrdlo?…uvidime no,kazdopadne tak moc jsem ho fakt nemela.Aspon jednou za vsechny KO ji nesmim zapomenout vyzpovidat jak to vypada :lol: :lol: Vzdycky na to zapomenhu,ona jen zkoukne,rekne dobry,pak mam v prukazce CS-2 a jdu domu :lol: .Mimco je uz kolik tydnu hlavou dolu takze s nejakym pozorovanim ze by se nachystalo pretocenim…to u me pozorovat nejde.

No a vyrostli jsme :D mo 2cm…uz mam pres pupek 107cm.Paradicka :D S Tomaskem jsem mela na konci 8.mesice 135cm coz zdaleka nedosahnu tak je to super,aspon co se tyce striji,ty se nastesti stale nevytahuji dosiroka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
7.5.09 07:13

Dobré ráno, tak naše pondělní kontrola ukázala že mimís má 1800g tak jsem zvědavá a teda zlobí o 106 a já klasicky nestíhám. Celý týden jezdím a jezdím,ted jedu dělat nehty a apak trasu Pelhřimov:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.5.09 08:41

Ahoj holky,
tak teda přestavbu baráčku vám nezávidím, teda baráček jo, ale tu přestavbu a bordel kolem toho ne.
ZuzkuM naprosto chápu s tím sportem, já jsem teda antisporťák, ale vždycky když vyleze sluníčko, tak bych nejradši sedla na kolo a uháněla někam za obzor.
Včera mi osala teta, že zkolabovala babička, selhalo jí srdíčko a dělá se jí voda na plicích. Ona už strašně dlouho bojuje s tou sviní(pardon) rakovinou. Nejhorší je, že bydlí skutečně na druhým konci republiky a já bych tak dlouhou cestu asi nezvládla. No snad se to nějak zlepší, v říjnu tam máme naplánovanej výlet. On tam teda teďka možná pojede Vojtá s tátou a se ségrou.
Pavlušo jakto, že si nebyla na kurzu?
Pleť mám hnusnou od tý doby co jsem vy:,–(ila antikoncepci, teď teda o něco horší, ale už jsem si zvykla.
Jinak včera asi bylo něco ve vzduchu, protože já jsem tady taky seděla a fňukala, že se nemůžu kloudně vyspat, že si prostě potřebuju lehnout na břicho, že bych si potřebovala pořádně protáhnout záda, že mě to bříško tíží a prsa taky. Prosila jsem vojtu jestli by mi jeden den nemohl pomoc a vzít to bříško na sebe a navrch jsem dodala, že jsem nadržená jako stepní koza. Čekám až doberu globulky bobulky a budem muset splnit náš měsíční plán, nebo se z toho zblázním.
Dneska se mi zdálo o porodu, ležela jsem na strašně studeným nerezovým veterinářským stole a doktor mě nutil tlačit aniž bych měla kontrakce. :o
Navíc jsme zjistili, že náš potkánek asi dostal mrtvičku, je ochrnutej na jednu stranu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.5.09 08:52

Ahojky holky,
teda dneska mám hroznou náladu :-(. Začalo tím, když jsem se ráno podívala do zrcadla a zděsila se.. Vůbec mi nešli učesat vlasy a celkově si už fakt přijdu strašně neohrabaná a tlustá.. Ach jo..

rozdelane baraky - teda holky koukam, ze vsude je to stejny. My sice nemame starsi baracek, ale novej postavenej, ale i tak je tam plno prace. Staveli jsme si ho sami 4 roky a dali do toho vsechny penize co meli plus si vzlai hypoteku, nejaky stavebka a jeste do toho minuly rok jeden uver, tak aby jsme se vubec mohli provizorne nastehovat. Tak ze ted to u nas vypada tak, ze mame hotove v prizemi kuchyn, obyvak a tam mame i postel a bude tam i miminko a pak jeste mame dole hotovou malou koupelnicku.. Noo pristi rok planujeme, ze udelame v patre loznici a kdyz se teda bude delat loznice, tak se musi aspon z toho nejhorsiho udelat i schodiste a porad dokola.. A to tam jeste ted nemame vnitrni dvere. Ty budeme kupovat v cervenci, az neco nasetrime, tak ze fakt porad neco..No a do toho jeste chce manzilek v srpnu zacit zateplovat baracek tak ze to je jeste nasetrit lepidla a atd.. Do toho jeste jezdi s tatkou na drivi, prot. topime v teplovodnim krbu, ktery nam topi i do radiatoru, tak ze se taky nenudime.. Je porad co delat a kdyz nedelame neco v baracku, tak zahrada je taky dost velka.. :roll:
Jako mozna si ted reknete, tak proc jsme sli do mimca, kdyz jeste nemame tak nejak dodelany bydleni, ale kdyby jsme meli koukat na tohle, tak by jsme si ho asi nikdy neporidili.. Porad je a bude do ceho cpat penizky.. A po rodine už jsme toužili dlouho a nikdy človek neví co bude..

zmrzlina - holky tak tu já taky můžu.. U nás na námku mají točenou dobrou jahodovou a když zrovna né tu, tak tu mají vanilkovočokoládovou a je prostě mňam.. No a při nejhorším to vždycky jistí nanuk Míša :-).

žáha - tak s tou mám taky problémy. Beru na to Rennie a to už mi vůbec nechutná. Asi zkusím ten Gaviscon, jak jste tu psali, že je dobrý :-)

Jo a vítám tu nově přichozí Adus a Leontýnku :)

Porod - tak toho se nějak víc a víc bojím, ale třeba až to přijde, tak mě to přejde. Hlavně abych to už měla za sebou.. Jsem se včera pro „inspiraci“ podívala na youtube na porody.. Jsem byla pěkne vyjukaná 8O . Ale jako musím přeci aspoň trochu vědět do čeho jdu.. :)

Pavluš téda mimís už je pěkně velký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital