červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
5.5.09 09:59

wape kde ty bydlíš, prosímtě, že tam máte krásně, tady u Kladna je teda zataženo a nehezky, teplo určitě nee… :pankac:

kočičky holčičky prosímvás, kvůli mé skleróze, tak které to nemáte, napište si k sobě do nastavení, odkud pocházíte, protože já si to prostě nepamatuujuu :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.5.09 10:13

Obrázku jo to my tady na Moravě jsme už zvyklí na to, že předpovědi počasí jsou vždy jen pro Čechy a že se nás to většinou týká tak s jednodenním zpožděním :-) a někdy ani to ne.
Přidala jsem si do Profilu Olomouc, tak snad se to bude zobrazovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.5.09 10:21

Wape supr, Olomouc je krásný město, jednou jsme tam procházeli to centrum s fontánkama, jsem vyfocená s Poseidonem a se Zelvama :lol:
Takový vodní město mi to tenkrát přišlo, čistý.
Jeli jsme okolo Olomouce tenkrát ze Sovince, máme tam kamaráda kastelána, takže jsme tam strávili kus prázdnin, bydleli jsme přímo v areálu hradu, v jedné z hradních bran, společně s průvodkyněmi a šermíři… Romantika jak blázen, eskalovala v noci, kdy jsme mohli volně po hradě chodit, spát na horním nádvoří pod stromem - takový hvězdy jako tam jsem snad neviděla nikde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
5.5.09 10:24

Holky já jsem asi úplně blbá, ale doted mám neomocenskou z blázince, ale mateřskou už mi bude vyplácet sociálka, to dostanu těch 8 týdnů před porodem papír od doktora a s tím zajdu na sociálku a já nějak nikde nemůžu vykoukat, kolik to dělá, z čeho se to počítá. Já tomu vůbec nerozumím:-(
Jo a nevíte jestli platí ta otcovská dovolená? Měl to být týden po narození potomka, placená dovolená, vláda to řešila někdy koncem loˇˇnskýho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.5.09 10:31

holky tak jsem zaktualizovala konečně web…jsou tam termíny kontrol u koho vím, nebo jsem si všimla v podpisu…
fotky jsou zařazené konečně podle maminek. Takže jsou tam jen složky, každá máte svoji a tam máte svoje fotečky ;-) komu co chybí, tak pište ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.5.09 10:39

lentilko já tě nechci nějak mást, třeba jsem to taky nepochopila úplně správně,
ale až ti dr. ukončí neschopenku a vypíše mateřskou, ty to dáš do práce, a teprve účetní z práce to pošle na sociálku. Takže to pak už neřešíš.
Vyplácení otcovské je ale myslím až 7 týden po narození, ne týden…
A do kterého dne po porodu se musí požádat o porodné, to se ještě musím zeptat, až mi bude vypisovat mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.5.09 10:42

ZuzkoS krásný, to sis s tím tedy vyhrála :lol:
Doufám, že si u toho ležela :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
5.5.09 10:54

holky koukněte na www.makemebabies.com z fotek sebe a svých drahoušků tu lze udělat možnou podobu miminka:-)
Obrázku mě v práci oficiálně posledního ledna skončila smlouva a ted jsem jenom v ochranný lhůtě nebo co, takže fakt nevím, ale až dostanu ten papír, tak zavolám účetní do blázince a zeptám se ona mi vždycky všechno pěkně vysvětlila. Já jsem na tyhle věci fakt tele hloupý.
Jinak vojta se ted ptal účetní na tu placenou otsovskou a to platí až od roku 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.5.09 11:05

zuzanoM já House viděla to bylo fakt dojemný jak ho těma prstíčkama držel.. :-)

obrazek s tou neschopenkou si tam určo zavolej, mě to taky pauzírovalo, a jak jsem tam brnkla bylo to cobydup, oni tam mají děsný binec, a taky toho mají teď hodně,, takže je třeba se ozývat a pak to vždycky nějak jde to už jsem si ověřila. Já se taky nemohla dovolat tak jsem zkusila jiné oddělení a tam mě přímo přepojili (malý trik :wink: )

se svatbou jsem na tom stejně jako Ty, my jí teda přímo naplánovanou neměli, ale první 4 měs jsem prozvracela, to jsem neměla ani pomyšlení něco plánovat, a vůbec bych si to neužila. Tak až bude mrňousek na světě, za nějaký čásek.
Navíc my se doma moc nemůžeme shodnout já bych nejradši jen takovou pro nás dva, a jen svědky, protože moje rodina,, no prostě to bude o nervy. Jenže ten můj je zase se svou rodinou v pohodě a ten je tam chce. Pozvat jednu rodinu nejde,, tak pořád nevíme jak to vyřešíme, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
5.5.09 11:19

čiky
to je jako u nás já jsem taky řekla, že svatbu děláme pro sebe a ne pro 20 tisíc lidí, navíc moje rodina, to je epizoda sama o sobě a dám dohromady sotva 10 lidí a vojtova rodina, no ten jich má tak 30? Navíc třeba moje babička s dědou by určitě nepřijeli, protože bydlí až v karviné a navíc babička má metastázy na mozku a cestu by nezvládla. Ale zase na druhou stranu bych chtěla na svatbě svoje kamarádky. Je to těžký a mimochodem vítě proč se říká svatba v máji do roka máry? Protože když se lidi brali v květnu tak pak měli často děti na zimu. Maminky prý často při porodech umírali i s dětma, jak byla zima. Já se chci vdávat v květnu, protože jedna kvetou šeříky a navíc máj je lásky čas a stejně jako obrázek potřebuju teplo, představa třeba deštivý listopadový svatby mě děsí. Takže u nás připadá v úvahu květen-září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
5.5.09 11:45

lentilllko jo tak to jak popisuješ přesně vystihuje situaci u nás,, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.5.09 11:48

lentilko já dám papír od dr. do práce a tam se o to účetní postará, pak prý jen Honza z práce donese nějaký potvrzení o příjmu kvůli přídavkům či co :lol:

Počasí - tfuj, tfuj, tfuj :lol: Tady u nás je to nějaký makový :lol: Ani tak ani tak… Teda doufám, že pršet nebude,páč peru a už mám venku pověšenou deku :lol:

Terabag - pěkně jsem si včera užívala, ale spát jsem na něm nemohla,páč hrozně šustili ty kuličky :lol: Jsem ho v noci odhodila :lol: Al eaž ho pořádně umačkám,tak bude pohodlnější :)

Svatba - my ji měli v srpnu…Ale taky jsme chtěli v květnu,jenomže to jsem byla nemocná dost, takže smůla…Ale rozhodně bych se nevdávala na podzim nebo dokonce v zimě…Nevím,prostě mám ráda teplo a hlavně fotky venku v nějakým parčíku jsou hezčí..I když moderní technika umí vytvořit takový prostředí i v atíku…U mě vede létíčko,teplíčko…Nemusím bejt zas tak originální a mít svatbu v zimě na horách :lol:

Dr.House - taky jsem koukala :) Můj oblíbenej seriál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
5.5.09 12:09

Přeji hezký den…
Dlouho jsem tu nebyla, tak se omlouvám, že nemám dočteno… jsem poslední dobou nějaká utahaná, tak se mi nic nechce.
Zaregistrovala jsem, že tipujete, kdo porodí první, tak já doufám, že budu mezi prvníma :lol: mám termín na konci června, tak bych nerada přenášela.
Zuzisinova - co jsem to četla, že máš nějaké problémy? Tak držím palečky, ať mimi vydrží co nejdýl. A co kočárek, který to nakonec vyhrál?
Pošlu ti SZ, co chci změnit na webu, ju?

Blacky gratuluju ke svatbě, doufám, že jsem to nepopletla.

Holky, co vám tvrdne bříško, tvrdne vám tak, že je úplně jako kámen, nebo je jen napnuté? Já mám od včera takové zvláštní pnutí, ale nevím, jestli je to tvrdnutí nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
742
5.5.09 12:22

wape - taky jak dovařím jdu na zahradu Tomča si pohraje.A přijde manža z práce.
Zatím jsme v Praze nebyly.ale budem posílat zprávu at nám napíší jak to vidí oni.na operaci zatím nemusí.Jedinej problém je že dětských pneumologů je v celé čr asi jen 10.A ten náš jim dělá jakýho si předsedu,od pohledu vypadá jak bezdomovec,jak nějakej socan ale je dobrej dr.jen prostě to jeho chování se hodí někam do hospody a né k dětem.Bohužel DŮVĚRA KLESLA.
Do plavání nechodím ani nebudu ani na balony nejde o peníze ale myslím si že je to zbytečný,na porodu to neulehčí.A já mám klidovej režim i když ted už nemám čípek měkej ale už se krátí..
Třeba se potkáme v porodnici.Já jsem o den v termínu dopředu.
Nic holky jdu vyvalit pupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
5.5.09 12:22

Ahoj holky,

Lentil, ten program na děti je nějakej divnej, co mi to z toho vylezlo, tak doufam, ze takhle naše děti vypadat nebudou :-D

Dupi, tak já si zabírám druhé místo (první být nechci) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital