červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
3.5.09 06:46

Dobré ráno,
no já si také myslím že není problém zjistit co to je a asi bych byla pěkně naštvaná, hlavně aby byli všichni v pořádku a holčička to zvládla bez větších problémů.
Wape no pohyby mohou trošku ustat ono hlavně záleží na miminku, Kajda se mi až tolik nehýbala zato ted Fanda tenmi dává zabrat si říkám jestli je to v ůběc možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.5.09 08:01

Dobré ráno,
koukám, že jsme s Pavlušou ranní ptáčata, jsem vzhůru už od sedmi.
wape já mám dny, kdy se miminko mele jako v pračece a pak jsou dny, kdy 3× ťukne a finíto.
Holky jsme ráno přemýšlela and kravinama a přišla jsem na to, že kdybych nedejbože musela rodit císařem a v celkový anestezii, tak po probuzení ani nevím, co se mi narodilo a přišlo mi to strašně vtipný:D musela jsme vzbudit vojtu a hned mu to říct:D Ještě že zvládne zase usnout, pač jinak by mě asi ubezdušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
3.5.09 09:15

Lentill dobrý sny :lol: :lol: :lol: hele ale zase to překvapení by pak bylo se vším všudy. A neblbni s císařem my to tady všechny odrodíme za půl hodky :lol: Jinak já bych možná io spala ale malá mi vzbudila o půl šesté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.5.09 11:08

Nazdárek ,
no to já jsem už taky přemýšlela nad císařem, mě se o tom zas zdálo, asi před týdnem, taková divočárna docela, a přišla jsem na to, že císařem rodit nesmím,
protože by mi tutově nenapíchli epidurál - když mi dělali před rokem lumbálku kvůli borelióze, tak měli co dělat, aby se mi mezi těmi obratli propíchli (mám je zrovna bohužel v tromhle místě zablokovaný a nějak zrotovaný prý), píchli mě několikrát vedle, asi do obratle, no bála jsem se, že ochrnu, páč mě projížděla elektrika až do palců u nohou… Strašně nepříjemný.

pohyby tak mrňous se už za ty 3 týdny, co jsem měla strach, že se nějak málo hýbe, docela rozpohyboval, ne že by to bylo nějak pravidelný, ale tak cca po 2-3 hodinách o sobě dá vědět, někdy víc, někdy aspoň trošku a večer v klidu je celkem divokej…
Teďka akorát 3 dny po sobě je snad pořád nožičkama dolů,
což je dost nepříjemný, protože večery, když se hodně mrcasí, tak mám pocit, že se chce vyhrabat ven už, to jsou teda kopance, takový škubání, no nic moc pocit…
Připadá mi, že kope strašně nízko, v úrovni močáku, a snad ještě níž, těsně nad sponou stydkou…
včera mě dokonce dloubnul patičkou v třísle, to jsem se pěkně lekla, kde se tam vzala, zrovna jsem tam měla ruku a jasně jsem jí cítila… Je ještě tak mrňavoučká… :D

wape to šampaňský bych neviděla jako příčinu, že se málo hýbe, spíš má odpočinkový den… Zkus si lehnout na záda, a dýchat několikrát pomalu a zhluboka do bříška, potom se pomalu otoč na levý bok - na záda - na pravý bok - a tak několikrát po sobě… Můžeš si i zkusit vzít do dlaní celé bříško a zlehka ho pohoupat ze strany na stranu - žádný divočárny! Můžeš ho takhle houpat jak na zádech oběma rukama, tak na boku, že ho houpeš zezdola nahoru…

Uši mám zalehlý ucho, už 14dní, a je to teda šílený, budu muset jet už někam na orl, asi tam mám špunt… mám pocit, že mám zastydlou rýmu na tý levý straně…
Navíc se mi špatně a ztěžka dýchá… nevím, jestli to není nějaká alergie, i když jsem to nikdy nemívala, spíš to bude to rostoucí bříško… Jsem utahaná a rozlámaná a mám nějakou blbou náladu… Nemám chuť na jídlo a mám vztek na to ucho…
Asi se půjdu dospat, jestli se to pak nezlepší… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
3.5.09 11:56

Ahoj :D
pavluša, lentilka fakt jste ranní ptáčata. To já, ostuda :oops: jsem vylezla v deset. Taťka už tady dávno zmáknul míchaný vajíčka.
wape já byla s Eliš taky na pohotovosti kvůli pohybům. Tenkrát v 38tt mi skoro celej den neťukla. Bylo to ale OK, protože spinkala jak dudek. Tahle malinká se mi někdy rozkope když jim a taky jak píše obrazek. Ale určitě mají mimíšci svoje klidový dny, kdy moc nekopají. Pokud bych ale necítila celej den ani ťuk, prostě vůbec nic, tak bych jela. Lepší zbytečně, než pozdě :D .
loan pro kočárek si jedu příští týden, tak už se taky těším :D
sny tak mě se zrovna na dnešek poprvé zdálo jak rodim. Tak už se to blíží. Byla jsem na porodním lehátku a všechno bylo hrozně živý. Akorát jsem nestihla porodit, protože jsem se probudila. Císař to ale nebyl. Já si to budu muset zase pěkně odpracovat :D :D .
obrazek to musí být děsně nepřijemný s tim zalehlým uchem. Ale jít na ORL, to půjdu raději rodit. Nesnáším když se mi vrtají v uchu, nose nebo krku brrr. No ale třeba by ti dali nějaký kapičky. Já je taky jednou měla, takový míchaný v lékárně (pro nás sestry odborně - magistrality), byli perleťový a uši mi odlehly. Já jsem šťastná, že moje alergie je v pr......li. Teď už můžu být venku a nic mi není - hurá!! Naštěstí mám fakt jen ty první jarní stromy.
Já taky nevím v jaký poloze miminko mám. Na UZ mi to ani neřekla. Ale taky mi někdy dloube do močáku a ještě níž. Mě se to ale zdá jako ručičky, protože nad pupkem jí někdy hmatám kulato-špičatou patičku. Ale může to být i kolínko…kdo ví. Elišku jsem v 30tt měla v poloze příčný, takže myslim, že se tam v tomto týdnu zatím ještě pěkně mrskají :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.5.09 14:34

Příčná a šikmá poloha - to je paráda :D Škoda že v nich nevydrží…
Je to pro mě lepší, než když mi okopkává močák nožičkama nebo tlačí do něj hlavičkou…
Teď se mi zrovna rve hlavičkou pod pravými žebry a ještě víc do boku až na záda, nožičky mě okopkávají vlevo jakoby v místě slepáku (kdyby byl zrcadlově)… :wink:
Ale je hrozně znát, jak roste, před týdnem se mi teda tak vysoko ještě nedostal a dnes mě tam tlačí slušně…

K obědu byl losos na grilu (můj losos a tchýně bramb. kaše) a teda - moc dobry.
Uz je mi líp, ani se mi nechce tolik blinkat :oops:

Ale zjistila jsem, ze mam zlomeny kus plastovýho lehátka, takový nenápadný kousek, co ale drží opěradlo zezpoda :(
Naši si toho bohužel nevšimli, když ho kupovali, ani my když mi ho přivezli… v Baumaxu, budeme ho muset reklamovat nebo vrátit, uvidíme, je to na pytel… mám ho doma teprve 14dní a vyndala jsem ho dnes poprvý ven…
Všecko se nám teď nějak bortí - přestala nám chladit a mrazit lednička (Liebherka za 27.000,–, rok a půl stará), prý rozbitá elektronika - čidlo(nechápu, u takhle drahý nový lednice už podruhý! prvně nám jí opravovali přes vánoce!!!),
taky nám prasknul výfuk u Fabie, opotřebovaný, gazík má rozbitej karburátor, takže nejede do kopce a asi budem mít potíž s technickou… :evil:

No ale hlavně že je mrňous v pořádku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
3.5.09 14:50

obrazku ty kopance až někde mám poslední dobou taky často, občas mám pocit že mi snad ty nožičky vykouknou ven, jak ho cítím dole

včera jsme byli na nákupech koupili jsme přebalovák na zeď,, totálně mě nadchnul protože se dá na zeď a dá rozložit kdykoliv je třeba, a pro naše prostroy ideální - koho to zajímá mají ho v IKEA
jenže mě cestou chytli takové kontrakce až jsem na parkovišti vyjekla a šla do překlonu,, hnedky to přešlo, ale byla to teda síla,,pak ještě v noci mi tvrdlo bříško moc jsem nenaspala,, tak jsem trošku vyjukaná a dneska si dávám klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.5.09 20:11

Děkuji za všechny rady ohledně pohybů! Je to strašně fajn, že to na to nejsem tak sama…a docela se i prcek začíná trošku hýbat, je to dnes trošku lepší, tak mám hned takovou spokojenější náladu. Také jsem to oslavila zmrzlinkou od Mcka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.5.09 20:20

Ahoj holky!
Tak jsem po vikendu stravenem na chalupe totalne zdrchana a jakmile to tady dopisu mazu do postele.Ale mam tam hotovo vse co jsem chtela,od veseni obrazu zacinaje az po totalni vycisteni zahonu od jahod..(tzo bylo ala dedecek taha repu…)Jedine co tedy bylo za problem tak bolave bricho jak jsem ho chudaka mackala ale snazila jsem se delat prestavky,jinak jsem to paradne vsechno ustala.Ted uz je vse na manzelovi aby tam dodelal,konecne se vrhnul i na koupelnu,uz nam visi bvojler tak snad se to hne po 3 letech :roll:

pohyby no Danysek je nekdy pekne liny ze se tak jakoze zavrti jen navecer nekdy se tam silene mele cely den,je to ruzne.Navic me i prijde ze reaguje na moje hlazeni ze kdyz se vrti a ja zacnu hladit brisko tak se zklidni,pokud bricho nehladim tak se vrti dal dokud nepohladim,takze to bude maly mazel :D Nastesti je uz par tydnu hlavickou dolu ale nevim co je lepsi,zda kopat pod zebra nebo na mocak :?

lentilkoooo tak ja co byla po potratu na sale v anestezii tak se pamatuju ze kdyz me probudili tak moje prvni bylo: „me se neco zdalo a nevim co…“ v tu ranu samozrejmne smich kolem me :D Ale mela jsem tmu jeste jsem musela mit zavrenme oci,pamatuju se hlasy aobraz az pak v pokoji…NO jo no,clovek je oblbnutej :D

jitus no to je teda sila!!!!MOje prvni by bylo zalovat lekarku za zanedbani pece!!!Ono z zensky „neco“ tece a ono nemuze lekarku napadnout zda to NAHODOU neni plodova voda… ¨

No nic,jdu si lehnout,zitra snad konecne hodim foto naseho cvrcka z UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.5.09 23:07

Ahoj holky,
tak já chytla parádní rýmu, trošku i kašel, ale od rýmy mám zalehlý uši, podrážděný oči, rozdrápanej nos od kapesníků.
Dneska jsme byli na výletě u kamaráda na hospodě a cestou domu mě miminko pěkně omačkávalo žebra a mě teda přijde, že zkouší rozmačkat játra, úplně mi pod žebrama brnělo.
Nic jdu spát koukám už jen na půl oka, tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.5.09 08:07

Dobré zamračené ráno, snad bude lepší počasí tady je opravdu ošklivě.
Lentilko koukej zalehnout dop postele s čajíkem at jsi brzo fit.
Haidu no tak trochu z rozvahou.
Wape prostě neměl svůj den a chtěl jen lenošit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.5.09 08:59

Čauky, tady je taky pěkně zamračeno :( . No nic. třeba to spláchne ty pyly úplně. Včera jsem hodila do lavorku co mám na balkoně vypraný prádlo (černý trika) a okamžitě bylo zadělaný od pylu. Jsem ten lavor měla umejt, nedošlo mi, že všechno venku je žlutý. A ty okna :roll: :roll: . Jenomže já se na ně chystám až tak v 39tt. Budu je drbat až ze mě poleje pot, abych si trochu pomohla :D :D .
lentilka jo ta rýma je strašná, to se musí přetrpět. A nejhorší je, že těhulkám nedoporučujou ani nosní spray.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.5.09 09:12

Elino jedi ně snad Vincentku je to děs už by také mohli něco vymyslet co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.09 09:30

:-) Ahoj maminy :)
Tak nejdříve:
Veliká gratulace blacky ke zvládnuté svatbě :srdce: Já bych to teď asi nedala :lol: Svalila bych se „u oltáře“ :lol:
E.linko , tak to je dobře, že to vypadá už líp :) Držím palečky :)

sny - hehe :) Mně se poslední dobou zdá jen o mrňousovi :lol: Asi už to chci mít za sebou nebo co :lol: Ale myslím, že ještě ráááda budu vzpomínat na to, kdy byla maličká ještě jenom v bříšku :)
llleeennnttttiiilll trpím s Tebou :srdce: Rýmu jsem měla pořádnou asi před měsícem a gyndr. mně nedoporučil nic..Jen hooodně vitamínků :srdce:
pohyby :lol: pěkně mě okopává ta naše cácorka :lol: Snad ani nespí či co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.5.09 09:38

pavlušo když ona ta vincentka je naprd. Ale já si vzpomínám, že s Eliškou jsem si ten Olynth asi 10 dní stříkala a nic se nestalo. To jsem se v tom ale tolik nevrtala a byl klid. Teď pořád něco na netu hledám a to je nanic :) .
Barčí já myslim, že mě se po bříšku stýskat nebude. Já už bych to naše štěstí chtěla mít v kočárku, at se taky už můžu trochu hejbat :twisted: :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí