červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
30.4.09 14:15

hmmm - čiki - tak to já a normální kalhoty - už dááávno jsou ve skříni na druhém konci tyče… :lol:
a k těm prsoum - obávám se, že já budu pak jak Dolly Buster, silikony hadr…
furt nic nic a přes noc vypíglovaný pomela :wink:
už jsem takhle zažila pár svých „bezprsých“ kamarádek…
no bude to ještě sranda :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
30.4.09 14:16

tak ještě jedna fotka trošku legrace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
30.4.09 14:26

čiky, tak to je teda vtipný…jestli by pánové nechtěli rodit za tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
30.4.09 14:28

Loan - snažili se funěli aby je měli co největší,, ale kdyby chtěli rodit oni tak bych to brala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
30.4.09 15:13

Ahojky všichni :D :D
Teda holky, vy zlobíte s těma bříškama Alík, obrazek, Kajiszek , tak ještěže se nám to pomalinku blíží do finále, ale vy se koukejte šetřit a opatrovat. Zatím jsem to nějak nedočítala, takže nic nevím, akorát kdo měl nebo má kontrolu, tak držim palečky na dobré výsledky.
obrazek jéé, tobě to sluší s tím bříškem. Jak od Michelangela :wink: :D . Jo a obrazku, já jsem sice taky zdravoťák, ale na sebe trochu vygumovanej. Měla jsem dneska v moči stopu bílkoviny, ale všimla jsem si toho až doma, že to tam sestra napsala. Vůbec nic mi neřekli. Tak to asi nevadí nebo jo? TK mám 125/80, otoky normálka trochu kotníky a ruce, ale v mezích a pořád stejně. myslíš, že by to mohlo být jak jsem byla tak strašně nastydlá že mi napsala i ten penicilin co jsem nakonec nejedla? Nebo že by z tý alergie? To je taky možný že jo. Jé já vim, sem strašnej hypochondr :oops: . Vy tu máte hospitalizace, zkrácený čípky a záněty a já tu řešim tohle :oops:. No z tý prasečí chřipky jsem taky na větvi, ale snažim se nepanikařit a nečučet na TV Nova, protože tam umějí všechno akorát krásně nafouknout. čiki tak už se ti taky trochu bříško vykulilo co? Ale určitě ti vyskočí naráz ke konci. No já spíš závidím, protože to moje nosím už od 5. měs. :) . Jo a pánové mají slušný macíky, to se musí nechat.
Kajiszek až tu kuchyň doděláte, tak si oddechneš co? Ale budete to mít určitě moc hezký :wink: . Jinak pro mě řízení auta myslim není zvýšená námaha, akorát na delší trasu jsem moc dlouho strnule vsedě a to asi vadí. No a hlavně taky jestli se za volantem vztekáš jako já, protože to mi bříško zaručeně ztvrdne vždycky.
Haidule taky moc pěkný bříško a koukám, všechno jenom v něm. Tak to je fajn, bude se to líp dávat dolů že jo :D .

Dneska se hlásím z kontroly a UTZ ve 30tt . Takže přibrala jsem za měsíc jen (já píšu „jen“ protože na mě to fakt moc není :wink: ) 2kg . Takže mám teď 77kg, ovšem z výchozí váhy 62 je to už slušnej přírůstek. Myslim že vedu :twisted: :D . Všichni mi ale říkají, že je to v tom bříšku a dokonce jsem prý zhubla v obličeji. No tak aspoň tak :D . Moje holčička se má k světu, paní doktorka mi jí natočila na flashku, ale je to strašně kraťoučký, takže sem dávám akorát fotečku. Má tam hlavičku z profilu a chystá se cumlat prstíky. Rozměry prý v normě a bude pěkně dlouhonohá.
Další rozměry: hlavička BPD 73 (odpovídá 29+4)
bříško AC 252 (odpovídá 29+3)
stehýnko FL 58 (odpovídá 30+5)
No a celkový váhový odhad: 1040g (takže přesně jako naše Eliša - dlouhá žížala.

Plodovka přiměřeně, placenta na zadní stěně, nedosahuje. Hejbáníčko a srdíčko no jééje +. Fotečka podle profílku - zase celej taťka a jeho nosálek :D :D .

Jinak já měla teď trochu starost s mamkou, má už dlouho chronicky špatný plíce a teď tedy skončila v Janově :( . Chtěla jsem tam jet, ale Dr. mi to vůbec nedoporučuje. Snad jí tam nějak postaví na nohy, ale zatím je na kyslíku a saturaci měla 49% 8O 8O . Takže docela děs. Ona taky nastydla a ty pyly do toho ještě a takhle to dopadlo. Už je jí ale líp, jen jí straší, že tam bude dost dlouho, takže ani nevim, jestli do porodu jí vůbec pustí.

čarodějnice tak že by se počasí umoudřilo a my dneska přece jenom nějaký buřtíky upekli? :D
Jéééžiš, to je román, no tak já jdu do školky a vy se tu zatim mějte :D :D
 http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/cvrcek3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.4.09 15:27

:-) Ahoj všem :)

Haidulko Tobě to tááák sluší :srdce:
E.linko v Janově byla babička a tam se o ní postarají a bude určo líp :srdce: A ty tam raději nejezdi,ať ještě něco nenachytáš :) Držím palečky ať je v pořádku :)

Nu teda vy s tím tvrdnutím bříška…Koukám na svůj metřík a valím očka, utíká to jako blázen :) Ale žádné problémy nemám (ťuk,ťuk,ťuk) a to se zas tak moc nešetřím. Kort teď,když jsme se stěhovali… Jinak máme už zařízou MUDru pro maličkou i zubařku, ale ta byla jasná - teta je zubařka :lol: Takže mám klídek. Ještě pořád jsm se nedokopala pro kočárek a postýlku a autosedačku, ale snad to zvládneme přes víkend, abych se mohla věnovat potom už jen učení na zkoušky…

Držte se všechny a opatrujte se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
30.4.09 16:27

tak mažu na ten kurzík, to jsem teda zvědavá, 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.4.09 16:50

Obrázku , mám na tebe dotázek, já jsem úplně původně redaktorka a teď píšu do Blesku Zdraví články o endometióze a o kojení a šéfredaktor by rád konzultaci s někým, kdo tomu rozumí (endo.) a o kojení s nějakou sestřičkou…myslíš, že bych tě mohla „otravovat“?

Čiky , vtipný, teď už můžu říct, že mám větší pupík jak ty, ale jsi jediná komu to můžu říct :D mě totiž každej hádá tak 4.měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
30.4.09 17:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
30.4.09 17:55

ahoojky holky
tak hlásí sa Vám už čerstvá paní:))
nebola som tu ani nepamatám…ale poviem Vám teda, vobec som sa nenudila..
ten posledný týžden bol uplne stresujuci a proste kolem a kolem…stihla ma chytnut v piatok - den pred svatbou uplna depresia, že som sa psych. zrutila v hypernove:( ale svatbu v sobotu sme si obaja vynikajúco užili:)))) počasíčko bolo skvelé…len som sa málinko nalietala okolo domu, kvoli prípravám a jedlu..a konečne dokončenej kupelni…
tak dufam že hoci mal byt klidový režim, že som to moc neprepískla..
poslednu kontrolu som mala v stredu pred svatbou..a to som mala CS 3, ale uzavrené hrdlo..tak dufam že mimko ešte udržím…
ps. pozerala som že viaceré teraz s tým máme problém…tak holky..držkajte sa..
teraz už budem zas ležat poctvivo v postielke..tak sa budem snažit vás dočítat a reagovat…
zatial len pár fotečiek od sestry.. 

• Citovat
  • Upravit
3356
30.4.09 20:34

Blacky nádherné fotečky! Moc Ti to slušelo :)

Zlobivým bříškům posílám tytyty a ať je Vám všem lépe. Čiki kde ty to miminko máš :-)Zuzky už je aspoň trošku vidět :-)

Jinak dnes jsem děsně unavená, byla jsem naposledy v práci a byl to docela frmol, tak se teď natáhnu k hokeji :-) ani nedoufám, že bychom mohli vyhrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
30.4.09 22:45

Ahojky holky, tak trávím dnešní večer v horizontální poloze na gauči. Jsme chtěli jít dneska na véču s Martinem, pže máme výročí seznámení, ale odpo mi začalo pěkně tvrdnout břicho, takže jsem akorát zalezla pod peřinu a ležím. Achjo. Překvapivě mě to začalo zlobit dneska, kdy jsem fakt vůbec nic nedělala, ani nikam nejezdila :lol: Divný. Ale tak po dvou hoďkách celkem silnýho a častýho tvrdnutí už to vypadá zase v pořádku. A musím oznámit, že je kuchyně konečně hotová do takový fáze, že teče voda a fungujou všechny spotřebiče, což považuju za obrovskej úspěch. V pondělí se to už dotáhne, už snad není tolik co podělat :lol:

ZuzkoM , mno vida, hezoučký bříško, už vypadáš hezky těhotně a sluší ti to :wink:

čiki , tebe bychom mohly s holkama asi vyhlásit za těhulku s nejmenším pupíkem, ale však on taky vyleze. Ten můj už je fakt těžkej, ještě ty megaprsa k tomu…už mě bolí záda a zvednout se z gauče nebo nedej bože z vany je teda fakt výkon :D Takže na jednu stranu ti máme co závidět :)

Blacky , moc hezký fotky, hrozně ti to tam sluší. Bych se vdávala znova kvůli těm šatům :lol: Hlavně teďka zase odpočívej, ať bříško nezlobí. Jinak veliká gratulace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.5.09 06:13

ahoj holky!
Teda pekny fotky mate!!! ZuzkaM vypada uz i krasne tehotne :wink:
E.li jojo vsechno v brise,neco malicko tuku na bocich ale to je fakt malicko,pujde to rychle dolu.Nejaka ta zasoba na kojeni byt musi ze.. :lol:

JInak nas UTZ vsechno v poradku,mame 1700g,coz je o 300g mene nez co mel Tomaswek a toho jsem 10 dni prenasela a mel 3.96Kg tak doufam ze vic jak 3.5Kg by ted Dany mit nemusel,podle mereni jsou vsechny tupky az na jednu v norme,jen ta jedna je vychylena do nadnormy ale jen malicko,tak uvidime.
Ani jsem nemusela mit 3D ,uplne PARADNE se prcek predvadel,tohle jsem fakt jeste nevidela,uplne uzasne byl natocenej ze byl videt oblicejik jak polika plodovou vodu a ty gesta s rukama!!!Bohuzel nesla chytit fotka on se pak pretocil na bok,tak mam aspon fotku z boku jak se drbe na cele,tak ji sem pak hodim az bude vic svetlo abych mohla vyfotit.Ale divadylko fakt paradni!!!NO,koukam ja mam teda cvalika oproti E.li a nejak to nepobiram..holt mam asi dispozice k tomu rodit vetsi deti nebo E.li naopak male co maji 2.5 kila…a to narozdil od minule ted jim polovicne predtim jsem se fakt prezirala,vsechno me jde pravda do bricha,z puvodnich 62 mam 72kg…

NO a z toho mojeho chlapa doma zase nemuzu–to je takovy cune!!! :pocitac: MOc dlouho mu ta cistotonost fakt nevydrzela.ZAse byl dva dny v dilne,z toho druhy den ze pry dokonce pracoval v dzinach a svetru coz jsem mu rekla ze si snad dela srandu(je to tam citit oceli a tak…) a vcera se zase neumyl a to se valel doma,na UTZ me odvezl a ze si jde domu lehnout kdyz je malej u sousedky…vecer jsem se vykoupala a sprckem a dala napustit vanu chlapakovi…pak mu to rikam ze ji tam ma…prej: ja ti o vanu nerikal a vis ze me bud probere nebo uspi.....Jezisi a kdo rika ze se tam musis valet 20 minut???Zalezu umyju se,oplachnu,vylezu neeee??Kdyz teda…samozrejmne nez jsem si sla lehnout tak jsem ji vypoustela.Nezkutecny fakt..... :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
1.5.09 06:47

pekne majove rano :)
nezapomente se dnes libat pod rozkvetlou tresni at neuschnete :wink:
Haidu , obdivuju Te, ze s tim Tvym chlapem vydrzis :roll: toto by moje nervy asi nezvladly.....a gratuluju k uspesne KO, uz mas poradnyho prcka v brisku :)
Zuzi , pekny brisko :wink:
Blacky , moc Ti to sluselo, pekna nevestinka jsi byla, gratuluji ke vstupu do manzelstvi :srdce:
Ciki, brisko mas malicky, ale hlavne ze se mimcu dari dobre, vsak ono jeste vyroste :)
Obrazku jak jste na tom s kocarkem? uz jste objednali nejaky novy?

uz zase nevim kdo co psal, ja dnes kdyz nemusim vstavat do prace, tak stejne nespim, ptz to v noci moje kycle uz fakt prehnaly, takovou bolest jsem jeste nezazila :( jsem se nemohla ani otocit na druhy bok :roll:

tak si uzijte prodlouzeny vikend a vsem zlobivym briskum at je lip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.5.09 07:54

Jéé blacky tobě to slušelo, zrovna včera jsem si říkala, že si se měla teď někdy vdávat. Takže hodně štěstíčka mladá pani. Je fajn, že vám vyšlo počasí.
Haidule ty nejsou ti naši chlapi nějaci příbuzný? Já mám vždycky toho svýho problémy nahnat do sprchy. Děs běs. Jinak miminko už máš pěkně veliký, až mě to překvapilo. Já měla o kilo víc když jsem se narodila.
Se zuzkoui máme skoro stejný bříško, ale čiki si ho někde zapomněla ne? Ale ono ještě vyroste neboj, ale ta fotka s těma chlapama je fakt vtipná. Nás se ptají jestli jsem těhotná já nebo Vojta.
No a víc už si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital