červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
4.5.09 09:42

Tak jsem se vrátila z pošty, koupila jsem si kilo citronů a už čajuju, jenom doufám, že mi vydrží medík, pač náš pan včelař je ted někde mimo a já z obchodu moc ráda med nemám. Já mám dneska školní přednášku o ptácích zadarmo, pač z obýváku koukáme na školní hřiště a zrovna tam nějaká probíhá a mají tam i nějaký pipinky. Včera jsem si držela v ruce skoro ještě neopeřený mládě papouška, koukal na mě a nechtěl se mě pustit. Škoda, že byl od pohledu škaredý, jinak už bychom o asi měli doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
4.5.09 09:51

ahojky holky…
tak mi ještě stále lítame po uradech…hold československá svatba:))))
ale u mne se už někdy uplne prejavuje kachni nemoc…pripadám si jak na mori..ako sa hupem zo strany na stranu…ešte chytím morsku chorobu :))))

dvojčiatka - jaaaj…to mali maličké štastie aký su obrovský bojovníci…niekedy tie detičky prekvapia..ale je to hrozne nezodpovedné zo strany nemocnice..ešte ked aj na to upozornovala maminka..

holky ináč …ako je to s hlenovou zátkou? - ja mám práve pocit..že už dva krát zo mna niečo vybehlo..biele až priesvitné..trošku lepkavé..raz ako hrášek..druhý krát mín:(((( ble ble… na kontrolu idem až 13:(

pohyby - tak to naše malé čudo…to je hyperaktivita sama…ved asi to má mat aj po kom…ked sa do toho pustí a mrví..tak to je tanec..že mi bruško uplne naskakuje…a ked už kopne…tak mám pocit že prekopne sa na druhu stranu..:))) jaaj..som zvedavá či mi o dva týždne povedia, čo to je…alebo bude fakt prekvápko:)))

sny - tak to neviem či je svatbou alebo čím..lebo žiaden dovod na to nemám…ale minule som sa s plačom zobudila na to…že som zhánala nejakého nového partnera…nik ma nechcel..ked vedel že som tehotná tak som zakrývala tehotenstvo…a hladala som tatka pre mrnouska…ked som to vravela manželovi…:))) tak chudák bol celý den z toho prepadnutý a pýtal sa..či mi dáva nejaké podnety k tomu aby sa mi malo zdát že si musím hladat náhradu…:( chudáčik…ja si myslím že je to preto…že viem že bez neho to nemá zmysel..ale sny su nevyspitatelné:( … minule v nich bola tehotná moja mamka:))) a to má už 6 detí odrodených:))

tak ideme zas na cizinecku a do práce..ked sa vrátim snád niečo popíšem ešte
tak pa tehulky

• Citovat
  • Upravit
717
4.5.09 09:57

Papouška bych brala, ale ta cena :roll: . Nám se jeden líbil ve zverimexu, myslim že to byl Žako a stál asi 20tis :D .
med tak škoda, jsem daleko a zrovna tady máme dvě plný sklenice půllitrovky a jednu celou pětilitrovou. Já mám teda med ráda, ale nevim kdo tohle všechno vymlsá :D :D , takže bych ti klidně přispěla. Mě ten med docela pomohl jak jsem teď byla hodně nastydlá, takže je vážně dobrej.
Já musím jít něco dělat. Aspoň přeparkovat auto. Stojíme až u Zoo, protože večer je to tady na parkování složitý. A taky bych měla vymyslet nějakej oběd, ale nic mě nenapadá a hlavně mám všechno v mrazáku a na kost :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.09 10:23

E.linko :lol: to já chci taky už taky vozit tu naší prďolku :) Nedávno jsem si chovala miminečko dvouměsíční - vlastně dcerunku těch našich kupců bytu a úplně jsem se rozplývala.Mají nádherňoučkou a strááášně hodnou holčičku.Tak se taky nemůžu dočkat.Ale určitě pro chvíli klídečku budu ráda vzpomínat na to,když byla v bříšku :lol:

lentiilko já mám doma snad 10 velkých flašek domácího medíku :lol: Tě pošlu poštou :lol: U nás to nikdo nic moc nepapá. Já teď sladký nemůžu vůbec. Nejde mi na chuť :lol: Takže nemedíkuju :)

Jéééé,teď mně přivezli Terabag :lol: takže si jdu užívat lehááára :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.5.09 10:49

Terabag je fajn. Vůbec všechno čím se dá při spaní vypodložit :D . Já už se začínám v posteli pěkně převalovat a věčně cucám v polospánku Renie, protože ta žáha mě zas pěkně zlobí. Tak to jsem zvědavá na to spaní za měsíc, myslím, že se budu modlit ať už porodím :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.5.09 10:57

Elino mým snem je žako ale ta cena mě pořád odrazuje prostě na něj není kopr ted při stavbě:-( a já bych ho tak moc chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.5.09 11:39

blacky gratuluji ke svatbě! MOOOC vám to slušelo!!!

Lentil hezky zalez do postýlky, ať jsi opravdu brzy fit..

Holky to počasí je hrozný a přitom včera bylo tak krásně. Jsme byli s pejskem na procházce u rybníka. No a ten když zjistil, jak je ta voda mokrá :D , tak jsme ho nemohli dostat ven. Poprvé se takhle koupal. Je to kříženec labradora s dalmatinem, tak že tu vodu po těch labradorech má v genech.. :-)

Dneska je divnej den. V práci to neutíká.. A jak tu tak sedím, tak pořád tak pozoruji, že mám strašně tvrdý břicho.. no ale já nepoznám, jestli to není to tvrdnutí.. :oops: jsem fakt ostuda..
No už jenom 6krát do práce.. :-).

Ve středu jdu na ten ultrazvuk, tak se těším. Doufám, že mi potvrdí kluka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.5.09 11:42

pavlušo - no my jsme u toho žaka v obchodě stáli takovou dobu :) . Byl krásně šedej a měl hrozně chytrý očka. Pozorně si nás prohlížel, opravdu jak člověk :wink: a já bych ho fakt okamžitě brala domů. Jenomže cena je hrozná. Tak ještě kdybych měla ty peníze navíc, ale to se mi zatím nedaří.
ivko tak hodně štěstí na ultrazvuku a ať ti to už v tý práci uteče. I když myslím, že to máš pestřejší než my co sedíme doma od začátku. Mě taky bříško tvrdne. Třeba když se moc ohýbám, nebo při rychlý chůzi a někdy jen tak samo od sebe. Prý je to normální, pokud je to tak do 10× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.5.09 12:00

Eli moc děkuji na ten ultrazvuk už se opravdu moc těším, ale to každá tady :-). A ty dny v práci už snad nějak přežiju.. Strašně rychle to letí. Nikdy bych nevěřila, že to tak rychle uteče. Za chvilku už tu budeme mít ty naše zlatíčka :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
4.5.09 12:04

ivko mě se zas zdá, že se to vleče. Ale jen někdy. Když mám dobrou náladu, tak je to v pohodě a říkám si, že si to vychutnám, protože je to fakt krásný čekat a těšit se na miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
4.5.09 13:27

Ahoj,
páč už se to blíží, jsem zvědavá, kdo bude mít mimčo první a kdy… to bude překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.09 14:02

Já mám pocit, že porodím už teď… :lol:

Docela mě začal pobolívat spodek…Mám pocit,že maličká tam má napasovanou hlavičku.Už teda při poslední kontrole říkal gyndr.,že je připravená pěkně 8O Bříško už se mi taky ozývá…I vklidu na mne dělá bububu a tvrdne,ale tak 7× za den a je to otázka tvrdnutí tak cca 7vteřin a pak klídek zase.Ale úplně cítím,jak se napíná. Nu,příští týden jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
4.5.09 14:35

Loan tak to jsem tady zvědavá, která z nás tu porodí první.. :)

Holky chci se zeptat od jakého týdne, už se „smí“ porodit??
Nechci nic přivolávat. Jen se ptám. Vím, že je teď ještě brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.5.09 15:01

Holky děs běs, já k smrti nesnáším velmi natvrdlý lidi. Přišla kamarádka s malou dcerkou, oni jí k nám vozí letáky, který roznáší, protože bydlí na druhým konci tábora, já jí otevřela v pyžamu s hrncem horkýho čaje v ruce a peřinou na gauči a kapesníkem u nosu a ona tu strávila 3 hodiny kecáním o tom, jak se jí nechce ty letáky roznášet, jak venku prší, jak jí nemá kdo pohlídat malou a kdesi cosi. Já jsem mezitím stihla opláchnout nádobí, ohřát mě a vojtovi oběd a ten když přišel domu, tak jsem myslela, že vyletí z kůže, protože nedokázal pochopit, kde se v ní bere ta drzost tady tak dlouho vysedávat. On jí nemá moc rád. Nakonec, že už teda pujde aby to stihla včas roznýst a začla na malou vyvíjet nátlak, jak je venku ošklivo a jestli nechce počkat u mně, že jí pustím pohádku. Přitom jsem asi půl hodiny předtím Vojtovi před ní říkala, jak mi tvrdne břicho z toho neustálýho smrkání a jak pujdu spát. Naštěstí je malá na ní závislá a stála si za svým, že chce jít s ní. Nejlepší na tom je, že se ani nezeptala jestli bych jí pohlídala a ještě povídá ,,no já vím, že ti není dobře, ale v tomhle počasí jí táhnout sebou." :evil: :pocitac:
Mě to hlava nebrala. tak jsem se vypovídala a hned se mi ulevilo.
Jinak s utíkáním těhotenství, někdy mi přijde, že to utíká jako blázen a někdy že se to vleče jako sliz.
Jinak rýma už se zlepšila, už mám v sobě taky druhej litrák čaje s citronem, tak aby nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
4.5.09 15:13

Rýma mě úžasně na rýmu zabrala Coryzalia (homeopatika).
Cucají se po hodině, pak se dělají větší přestávky - během 1 odpoledne jsem měla po rýmě…
Jinak se může i Pinosol, může se i Olynth…

Zalehlý uši hurá, zítra mě hodná sestřička objednala přednostně na ORL, už je to hrozný… tak snad mě vezmou tak, jak jsem objednaná a pomůžou mi.
Koupila jsem si dnes ušní svíčky v lékárně, ale počkám s nima, až co zítra…
A mj. sestřička prohlásila, když jsem jí řekla, že jsem těhotná, že - no jóó, u těhotných to je strašně častý to zalejhání uší…8O
No už se tam těším, to je skoro jak když se člověk těší k zubaři s bolavým zubem… ;-)

Ivko říkala mi gyndr, ať koukám vydržet aspoň do 32tt.
To už mají miminka nějakou tu zásobičku tuku, takže líp udrží teplo, a taky už mají vyzrálejší plicní sklípky a sítnici oka…Jinak samozřejmě každý týden k dobru a babský kecy, který mi hustí do hlavy má chytrá tchýňka (jako že je líp porodit v 7 než v 8 měsíci) jsou pěkný kraviny.
Jo taky záleží kolik mimčo váží, ono může být potíž s placentou a mimčo ve 32 tt má rázem o půl kila míň, než by mělo mít… Nad kilo už je to fajn, ale záleží taky na tý zralosti.

kdo porodí první - pevně doufám, že já to nebudu, ledaže by to bylo na konci června, to je termín, kdy už to má Vojtíšek dovolený :D (Nejdřív ve 36 tt…)

Spodek mě taky dost tlačí, hlavně když dýl chodím, stojím - to mám břicho jak kámen, ale spíš to není kontrakcí, ale tím tlakem miminka dolů (gravitací). Je to ale dost nepříjemný, hlavně psychicky.
Kdybych měla každý týden kontrolu, že je nález furt stejný, tak bych byla klidnější.
Už mi z toho mýho rozměklýho hrdla trochu hrabe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital