Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, už jsem doma z kontroly
vše vypadá v pořádku (jen nevím proč mě dvakrát kontroloval uvnitř - jednou před a jednou po ultrazvuku, ale říkal, že je vše ok). Akorát z krve vyšlo, že mám méně hořčíku a pan doktor rozvinul teorii, že je to tím, že jím málo zeleniny, tak vážně nevím
chřoupu tady už třetí týden kvanta zeleniny, tak si říkám, že je to zase nějaká jeho teorie. Jinak se mi opravdu podařilo za 3 týdny nepřibrat ani gram, spíše mírně naopak, tak jsem dostala pochvalu. Viděla jsem i mimíska na ultrazvuku a pohlaví stále neprozrazeno
ono mi přišlo, že ani nebylo vidět, že bylo mimi otočené zádíčky. Nechala jsem si od pana doktora také vypsat papír na mateřskou a již to zítra odevzdám v práci a už do práce pojedu jen 2× ![]()
Ještě jedna věc mi vrtá hlavou, jak Vám odhadují tu hmotnost, tak mě to nedělal i když jsem se zeptala. Myslíte, že vadí? Já se obávám, že budu mít obříka…ale říkám si, že to snad poznají v porodnici…
Loan podobné problémy jsem měla s pračkou - zaprala mi zimní bundu za několik tisíc a nakonec to byla chyba v pračce, protože nefungovalo správně ohřívání vody, takže i když jsme měli nastavené 30°C, tak vlastně vyvářela…možná by to mohlo být tím. A pak tu ještě někdo (nevím, jestli na tomto fóru) psal, že omylem měli připojenou pračku na teplou vodu místo studené…zkuste si to nějak zkontrolovat, ale nevím jak
… no a jinak jak je manža takový vyšší, tak s tím máme taky problém, koupíme tričko, mikinu a je to akorát, jednou to vyperu a je to tak pro mě
takže většinou vše ještě hodně natahuji, než to pověsím.
Haidule , tedy Tobě to tak sluší…kluk jako vyšitý
A o té detoxikaci a jarní únavě jsem teď taky četla…prý stačí i ráno citron do teplejší vody (na lačno) co myslíš? Ještě jsem se chtěla zeptat, jakto, že jsi nebyla tak dlouho u doktora, to Tě neobjednal?
A pak mám trošku okno, co jste psaly
a přeji příjemné slunné odpoledne ![]()
Já jsem jak žentour dneska… jím 1× denně - téměř nepřetržitě… váha ukazuje 78kg…
![]()
Obrázku není to tím, že jsi pořád doma, tak jsou ty myšlenky na to papání takové větší? Nemůžeš jít třeba si lehnout na zahradu nebo sednout si ven na vzduch? Já to tak tedy mám, jak se zabavím, tak na jídlo ani nemyslím…
Wape určitě joo
jenže venku dneska šíleně fouká a já mám pořád nafoukáno v uších, zalehlý, rýmu v hlavě… takže jsem radši zalezlá doma… ale to jsem už dloooouho…
Mám prostě pořád dnes na něco chuť… ![]()
Čau holky, tak kuchyně pořád není hotová, už ani nebudu odhadovat kdy bude. Tak řekněme, že když to nad:,–(ím a řeknu v prosinci, tak snad budu pak jedině příjemně překvapená
Ten klidovej režim se mi fakt už vůbec nedaří držet, bříško tvrdne občas, ale nepřijde mi, že by to bylo nějak často. Možná tak 15× za den cca. Ne že bych vyloženě něco tahala nebo se namáhala, spíš neustále dělám řidiče a vozíme se s maminou po krámech. Dneska zase byla potřeba nějaká ukončovací lišta na dlaždičky, pak jsme jely ještě do Kauflandu pro pečivo a zeleninu…Nedělám nic těžkýho, ale že bych teda úplně v klidu, to jako ne. Když to se fakt už nedá, je to brutus.
Haidule , mně žádná smska vůbec nedošla. Ani na jeden mobil
Jinak ti to na fotce moc sluší, hezkej pupíček. A tomáškovi to teda sluší taky
Musíme dát zas někdy kafčo, už snad budu mít klid brzo.
obrázku , já bych taky furt žrala
Tím, že nejsem furt doma a nenudím se, tak to ještě jde udržet na uzdě, ale jak bych byla dom, tak bych to fakt asi nezvládala a taky bych jedla furt. Musím se zase zvážit, už jsem se nevážila fakt dlouho…radši
A taky mám pocit, že se mi prcek furt cpe pod žebra a blbě se mi dejchá i sedí. A někdy mám jednu část břicha měkkou a na druhý cejtím, že tam má asi zádíčka nebo hlavičku. Jsem ráda, že ho cítím, ale to dloubání do žeber by si mohl odpustit, je to vcelku nepříjemný
Ale tak jen ať se pěkně hýbe, to vydžím.
Loan , to je fakt divný. Řekla bych, že to bude spíš tou pračkou, možná by to chtělo, aby se na ni někdo juknul.
A já už zase nic nevim, dneska jste toho po dlouhý době nakecaly celkem dost. Vyrazím s kámoškama na chvíli na nealko pivko
Potřebuju taky vypadnout a nemyslet furt jenom na tu kuchyň a nebejt v tom bordelu.
Ahoj holky,
Obrázku buď v klidu já taky jím jednou denně nepřetržitě. Neustále něco chroupu a je mi jedno jestli je to jablko, mrkev, sušenka a nebo třeba vysočina, protože na tu mám ted nějaký úchylný období. Vím, že to není zdravý, ale …
Jinak já na poslední kontrole málem nechala oči na tý váze, protože jsem tam vlezla a ejhle 2 kila za 3 týdny.
wape: To je dobře, že je to stále maskovaný bandita:D
loan: taky bych to viděla asi na pračku. Protože jestliže to vypereš na 30, tak by se to srazit nemělo.
Jdu spát neb ráno vstávám k tomu mudrovi, jsem zvědavá jak vylezu na kozu:D a možná ještě víc na to, jak z ní slezu.:D
loan ja bych to videla na spatny material a je to
nebo chyba pracky,chce to zkusit prat na malo a sahnout si jak moc je tepla zda neprehriva..Dalsi vec –v cem peres–ja uz za:,–(ne v gelu protoze s praskovymi prasky mame na svetry spatnou zkusenost,manzel nosi svetry porat. Me co se teda zase povedlo uz ponekolikate,ze jeden blbej jedinej kousicek pradla me obarvil jine pradlo!!!!
Ted jsem prala bezovou sukni s bilym pradlem a nektere bile je bile ale nektere bile je hozene s flekama,treba Tomaskovo nadherne tricko,coz me desne stve,jindy jsem vyprala manzelovi v kosili mentosy,jindy jsem zapomnela ze jsem hodila do pracky Tomaska cervene slipky a mezitim jsem tam nahazela bile pradlo…no a jednou jsem skoro vyprala manzelovi v kalhotach 10 000Kc co melů v kapse,jesteze jsem tu pracku nezapnula hned,jen jsem tak obouchala kapsy a ty papirovky nebyly citit no a hlavne me nenapadlo ze bude mit prachy v kapse kdyz je nosil v penezence,ted uz je nosi za:,–(ne v kapse protoze se mu ty baliky penez zvetsujou a do penezenky uz se to nevejde.
kajisku no ja nakonec zadnou neposlala
Ale chtela jsem s eoptat na to kafco
Tak si to nejak naorganizuj ju? A alik kdyby mohla taky… ![]()
wape velikost miminka by ti mel udelat,prave kdyz pujdes rodit aby vedeli,potom kdyz treba kouknou ze mas malou panev a mimco vychazi na cvalika no tak ho nenechaji tlacit ze…Ja jdu na UTZ zitra tak jsem zvedava co reknou me…
obrazku malymu bude 2,5 roku,je moc hodny ale je to divoch..hodny..jakoze je nastesti nauceny na hromadu veci ale zajmu ma hromadu a venku kdyz ho to chytne a nevi coby..... ![]()
MAlej me fakt leze z postylky a uz si zase musim davat budik na 6h pak jako kouhout kdyz padne 6:15 slysim vrzat chuvicku a behem pul minuty je u me v kuchyni,jeste jsem ani neprisla na to jak to dokaze,coz teda neni ani tak podstatny,vcera vecer nam vylezl a ze pujde do loznice,tak jsem ho nahnala zpatky s tim ze tam chvilku s nim pobudu tak teda jakoze jo,ale stejne me pak rikal „PAPA“ stylem: no kdyz uz musis tak si bez no.....
![]()
Tak jsem zpátky z prohlídky. Dostala jsem globulky na deset dní, zákaz sexu na deset dní a je to prej zánět jako hrom, ale pochválil mě, že jsem hnedka přišla, dokonce zkontroloval i čípek, ten je v pořádku a děloha se prý hezky roztahuje.
Holky ještě jsem se chtěla zeptat nemáte některá zkušenost s postýlkou Klupš ebo Drewex?
wape proste me doktor na drive neobjednal,ted pujdu tedy uz po 14 dnech,dalsi mam 12.kvetna.Jiank citron ve vode je moc fajn poranu,staci i citronik nemusi to byt ciste vymackany citron,ale to je spis ja nakopnuti vitaminkovoou bombou,jako tak te to zrovna neprocisti.
satky satek mam a urcite budu pouzivat,je to paradni vec a lepsi nez ta klokanka protoze se muze pouzivat uz od narozeni a je tam mraky moznosti jak uvazat,jen pokud bude vedro tak to bude nevhodne nosit,aby v tom nebylo horko.
lentilll tak to je parada,hlavne by te to hned zabralo a bylo vse zase v poradku…ja nastesti tuk tuk zadne zanety ani bakterie za cele tehotenstvi.POstylku mame ani nevim jakou znacku,takze ja neporadim.Urcite ale naco se zamerte je polozeni luzka,my to treba mame polozene na takovych skobickach co ne zrovna poradne drzi a tak to luzko vrze.
Ahojky tak já konečně dočetla. Máme doma tatku maroda tak moc nestíhám.
Jestli se některá doma nudíte přijedte k nám vzhledem k tomu že jsem se dala do reorhanizace garsonky a tří skoro 4 lidí tak jsem zjistila že je tady nehoráznej bordel a já to nestíhám uklízet, takže bych potřebovala aspoN ještě dvě pracovní síli aby se to někam pohnulo, takhle to dělám po hcvilkách mezi prací a s Kajdulou za zády takže paráda ![]()
Obrázku já má m taky asi 78kg a jsem z toho hotová ale já budu mít už spíš asi 80.
Lentilko my máme postýlku z Honzíka asi za 1000,– a uplně v pohodě značku nevím.
A to byla včera super masáž co???Hned bych si nechala líbit další. Šátky chci koupit také ale ještě nevím jaký. Hlavně nevím jak finančně.
Haidule já na ty záněty trpím poměrně dost, kolikrát mi stačí vlízt na plavečák:D
Mě o tu značku ani tak nejde, ale Vojta povídal, že než to koupíme, tak mám něco o tý značce zjistit. Já si myslím, že je to pitomost. Pro mě je důležitý aby měla polohovací rošt a stahovací bočnici.
Pavlušo to byla slast, hned jsem to večer tátovi ukázala aby věděl, tak doufám, že se dneska bude činit.
lleennttiillkko - já kvůli zánětům musela přestat na plavečák chodit,, co návštěva to problém. Snad to působí ten chlor. Protože z moře jsem to nikdy neměla. A přitom plavání miluju,, ale nestojí mi to za to se furt léčit
Ahoj, tak se hlásíme po delší době, v pátek jsem byla na kontrole, vše je ok, neotvírám se, čípek se nezkracuje a za dva týdny 12.5 jdeme na velký UZ ve 30tt, tak se už moc těším, že konečně uvidím mimíska. Omlouvám se, že nestíhám reagovat a číst, nemám dočteno, nestíhám uklízet, švagr tady nadělá schválně šílenej mrdník, do toho všeho peru věci pro mimčo, takže večer padnu jak švestka a chrním, nebo spíš čučím do stropu, protože nemůžu spát
. Aktuální váha je 66kg, takže +11kg nahoru, bříško tvrdne, začali jsme masírovat i hráz, jinak nového relativně nic ![]()
Ahojky, tak jsem se dneska fakt solidně přežrala, ble ble. Dělala jsem u maminy svoje oblíbený těstoviny s olivama a bazalkou, ještě jsem přivezla domů Martinovi a furt užírám a užírám, až už je tam mimčo asi úplně nacpaný a mám pocit, že prasknu
Už mám nahoře 9 kg, ale jak tak koukám na vaše přírůstky, nejsem nějaká anomálie, tak to nebudu řešit, holt to třeba pak někdy shodím. Teda snad…musím
Pokud půjde všechno dobře, vidím tu kuchyni tak na tři dny. Kdyby nám tu Pat a Mat s prominutím nezkurvili jednu zeď, která ujíždí odshora dolů asi o 5cm (to nepřeháním, prostě je to křivý jak prase), tak to mohlo bejt možná už i zejtra. Už se těším až si doma konečně něco uvařím a vyzkouším myčku.
Haidule , to kafčo bych viděla někdy na příští týden. Do práce teď zase moc nechodím, ale spíš mám teda příští tejden samý doktory, tak bych to viděla nejlíp nějak na odpoledne nebo pak nějak pozdějc navečer.
lentilko , já mám postýlku od Klupše myslím, akorát jsme ji pořád nepostavili, tak nemůžu sloužit
Ale až se tu uklidí ten bordel, tak ji smontujem a poreferuju, jestli vrže nebo je pevná atd.