červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7870
22.4.09 20:06

E.lina baculatý tvářičky má jako blázen , řekla jsem že se musim krotit s tim sladkym, jinak bude porod děsnej :lol:
Jinak pěkné bříško a krtkovky :wink:

oblečení Já mám jedny těhu kalhoty, těhu sukni, šatovku a 5 triček/tunik a v pohodě vystačim. Na doma mam tepláky od čangů, který jsou super elastický, takže je přetahnu přes bříško a netlačej, a triko jaký zrovna vythanu ze šatníku, nic sexy ale pohdolí především :lol:

nákup přes internet - nejvíc kupujem přes Aukro a zatím vždy v pohodě, ale je pravda, že si vybíráme většinou pražáky a platíme při osobním předání. Na mimibazaru jsem nakupovala jen 2× a taky naštěstí vždy super ženský

lentilka taky jsem nechtěla investovat takový prachy, ale tady v Hořovicíh to dělají za 600,– tak jsem nakonec neodolala a hlavně mi moje máma na to přidala. I Honza byl proti a nakonec z toho byl úplně naměkko - on který neprojevuej emoce, a dneska sem ho přisthla jak se na fotečku několikrát koukal 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
22.4.09 23:03

Ahojky, to je zase hodin…dneska jsem strávila půl dne v Ikee. Máme objednanou a zaplacenou kuchyň a zítra to přivezou, jupííí. Tak to nějak snad všecko časem smontujem a budem konečně moct nějak všecko uklidit a začít zase normálně existovat. Nejdýl to trvalo všecko zkontrolovat a doladit podle plánovače, pak ještě to všecko nabrat ve skladu. Ale už se na to fakt těším, konečně myčka nádobí, to bude moje spása :lol:

oblečení - já mám dvoje těhu kalhoty a pár tunik a pár delších triček. Spousta triček už je mi přes pupík krátká, takže nosím fakt akorát ty dlouhý. Ale asi víc nic kupovat nebudu, možná leda že bych sehnala nějaký vyloženě letní kraťasy nebo tříčtvrťáky.

3D - Alíku, tomu mýmu se taky na ten ultrazvuk nejdřív moc nechtělo, ale pak si taky prohlížel ty fotky a i v práci ukazoval video a fakt se mu to líbilo. Tak jsme byli nakonec oba spokojený :wink:

MMB - tak jsem zase poslala lehce nasranej mail, když se paní 4 dny neozvala a prej, že teda vrátí peníze. To jsem teda fakt zvědavá :lol: Ale fakt už je mi to nějak jedno, pokud mi to pětikilo fakt pošle, tak budu příjemně překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.4.09 08:39

Ahoj holky,
tak jsem zpátky z kontroly a už ted se těším na další, protože bude dělat UTZ. Jsem natěšená jak malý děcko na vánoce. Zase mi napsal o týden dýl než jsem, ale to už napsal minule, říkám si že týden sem, týden tam. Čípek mám klidný, miminko je v pořádku, kontrola za 3 týdny a klidový režim stále trvá. Jenom když jsem vlezla na váhu, tak dlouho trvalo než ta ručička zastavila a nakonec zastavila na 63, takže už mám nahoře cca 5-6 kilo. Docela zajimávý 3 kila za tři týdny, ale je pravda, že miminko naboptnalo jako blázen. Dokonce doktor říkal, že ta druhá půlka dělohy, co je za přepážkou taky rostě, což je prý dobře.
Oblečení: já mám jedny těhu rifle, jedny lacláče, jednu sukni, na doma aktuálně nosím vojtovy krat´asy, trička nosím normální a co je moc krátký, tak doplním tím pásem co jsem dostala k narozeninám. Ještě jsem dostala nějaký šaty od švagrovky, ale ty mi jsou pořád docela velký.
Kájí teda myčku tiše závidím. U nás se pořád o tom diskutuje a zatím to moc nevypadá, holt bylo důležitější pujčit peníze kamarádovi, který ted nějak nechce platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.4.09 09:17

lentil ty jsi ale ranní ptáče, takhle brzo na kontrolu, já jsem ještě v pyžamu :wink:
5-6 kilo? to je slabota, já mám 9-10 :roll:
a to už se snažím tolik nežrat sladký, protože jak jsem se přesvědčila na oblečení, pěkně jsem „narostla“ 8) Ale pohoda, hlavně když miminko nebude moc vypapaný 8)
Moje mamka se mnou přibrala 22kilo, (tak to jí snad už nedoženu) a já přitom po porodu vážila jenom 2980 g :lol:

Matrace holky, nebude tahle moc tvrdá? Chtěla jsem kokos-molitan-kokos, ale tady jí zrovna nemají a budu odsud objednávat hodně věcí, nechce se mi objednávat věci po pár kusech z několika obchodů…
Jo budeme na ní mít chránič od Emitexu, ten by jí mohl změkčit…?
 http://www.babymarket.cz/?…

3D UZ tak jdem dneska v 17:30 :D
Už se moc těším, hlavně aby byl v pořádku, a pak taky aby nechrněl a trošku se nám předvedl, když už jsme to nevydrželi a jsme na něj táák zvědaví ;-)
ale snad dnes bude aktivnější, prospinkal skoro celý včerejšek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.4.09 09:28

Obrázku já chodím takhle brzo, aby se mnou mohl jet Vojta, kdyby bylo něco v nepořádku. Jinak bych chodila až tak kolem poledního:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
23.4.09 10:25

Ahoj holky,
teda ja jsem dneska tak líná :?
podle toho, co píšete, tak těhu oblečení mam asi dost, jenže z toho jedny kalhoty už nenavlíknu a ostatní je mi takové tip top.

Obrazku, taky budu mít tuhle matraci, ale odjiné firmy (za 790), ptz to taky nechci objednávat každý kus někde jinde, to bych prodělala na poštovném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.4.09 13:13

obrazku my mame taky kokosovku a je paradni :wink: Udajne jsou pro deticky nejkvalitnejsi

lentilll gratuluju k uspesne kontrole :D ja se taky tesim na utery uz.....
kajo taky jsme zvedava co pani…btw jakej ma nick abych vedela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.4.09 13:54

Čauves těhu-ženy :D ,

ááá, tak jsem si po obídku lehla, manžílek mi frnknul do práce a teď papkám ovocný čočky.

Deprese , tak těma nějak netrpím. Odnaučila mě to moje minulá práce, kde na ně nebyl čas, ačkoli by na ně měl člověk fakt právo :) Ono totiž jednat s lidma (neschopnejma) bylo hodně obtížný… ale teď, díky salonu (o kterým tvrdím, že to není práce, ale poslání) si připadám docela v pohodě. Až mě to udivuje… zas mi totiž začal tvrdnout pupek a bolí to, takže zejtra jedu k mudře (mimo plán).

Drobeček , už se na tu mojí holčinu fakt těším až ji budu ňuchňat, cucat palečky a jak se s ní budu všude chlubit. Holky ode mě z týmu jsou úplně nadšený, takže malá bude mít fůru tetiček a to nemluvím o spolužačkách a kamarádkách…

Trénink , no, trenér už řekl, že jestli se chci vrátit do svý pětky tak na sobě zamakat po porodu. Takže známej manžela z fitka mi už sestavuje plán… :D

Sex , no děvčata, já mám teď tak divoký sny, že se musím držet, abych manžela v noci neznásilnila. :D Ten sen, co jsem měla na dnešek, no uff… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.4.09 14:23

Zuzi kdepak budeš ten salonek mít? Až na mě s tou svatbou jednou dojde víš?:-)
UTZ já jen doufám, že se nám mimi neukáže, pač když už jsem to vydržela doted, tak už to vydržím až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.4.09 16:20

Ahojky, tak mám za sebou kontrolu, hrdlo je v pohodě a malej má odhad 1,2 kg. Jinak prej všecko vypadá v pořádku. Nemám čas tu teďka bejt, zase probíhá kuchyňský šílenství…to je strašnej bordel zase, pomoooooc :lol: Písnu snad zase večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
23.4.09 17:39

Lentilka , máme ho v Nymburce, kousek od Prahy…rády tě uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.4.09 10:00

3D včera byl fajn, i když Vojtíšek ležel zase čumáčkem k mý páteři, což dělal i na UZ ve 20tt, je to lumpík… U Kristýny na ultrazvukách, kdy mu jen tak v rychlosti kontroluje srdíčko, protože nemá doplera, tak tam se vždycky vystavuje, ale bohužel Týna nemá tak pěkný stroj, resp. na obrazovce je to pěkný, ale fotka je nekvalitní…
Takže až v rychlosti uložím pár foteček na rajče, tak vám ho předved, i když se moc nenechal :lol:

Zkalila mi radost ale bohužel zpráva, že se mi zhoršila cervikometrie, za tenhle poslední týden dokonce o 8mm, což je dost… :(
Měla jsem hrdlo 33mm, teď mám 25mm a začíná se mi otevírat vnitřní branka, má tvar Y…
Asi jsem to s těma roupama přehnala, i když po pravdě mi moc nepřišlo, že bych se nějak zvlášť namáhala.
Začala jsem doma víc poklízet, chodila jsem občas na nákup, byly jsme obhlížet ten kočárek, tchýni jsem pomáhala s tou oslavou - to mě asi vyčerpalo nejvíc…
Nadávám si teď a zapřísahám se, že kromě občasného kouknutí na pc, polehávání u tv a v posteli u knížky prostě nic jinýho dělat nebudu! Musím vydržet Vojtíka dopéct aspoň do 32tt… takže si udělat malé jídlo, dojít na wc a do sporchy a zase šup do vodorovné polohy…

Teď už jsem se z toho šoku vyspala, ale když jsme jeli včera domu, vůbec jsem se neuměla radovat z UZ, a doma jsem si pěkně pobrečela… :cry:
A už mi zas tvrdne břicho, achjo :?

tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.4.09 10:20

Tak tohle je náš lumpík Vojtíšek,
více než takhle z profilu se nám neukázal, ručičkou si stále šmoulal u očička a na tvářičce,
na ramínku měl přehozený pupečník, trochu cucal pusinkou a hýbal ručičkama a nožičkama, jinak moc aktivní zrovna nebyl, to byl totiž předtím a potom ;-)
a nakonec se oběma ručičkama chytnul za hlavičku jakože už toho bylo dost
a víc už se nám fakt neukáže, že jsme moc zvědaví :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…k_3D_I._.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…_3D_II._.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
24.4.09 10:45

Dobré ráno,
Obrazku, neboj, bude to dobrý, hold budeš jen ležet. Vezmi nějaký to magnézko a bud v klidu. Fotky jsou moc pěkný.
Bývala bych šla na ten 3D taky, ale manža řekl, že se těší na živou verzi a je fakt, že dva měsíce už to vydržim… nepřipadá vám, že to nějak ubýhá? Asi začínám plašit…
Dneska se mi zdálo, že jsem byla v nějaký škole s naší holčičkou v kočárku a zapomněla jsem ji celý den nakrmit. Chtěla jsem ji nejdřív přebalit, ale zjistila jsem, že sebou nemam ani náhradní plenu, prostě absolutně nepřipravená… uuáááá …se snad zcvoknu, nevim, proč tak jančim, jindy mi dva měsíce přijdou jako hrozně dlouhá doba a ted zas strašně krátká…

ZuziM, já bych se tak vdávala, bych ty šaty mohla nosit častěji :-) no mam smůlu, manža by si mě asi po druhé nevzal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
24.4.09 10:50

Ahojky, tady je celkem mrtvo koukám :D
obrázku , máš taky hezkýho Vojtíška :lol: Včera měl svátek, tak jsem to oslavila tím, že jsem sežrala dva smažáky s hranolkama :lol: Občas mi to fakt nedá a zhřešim, jsem hrozný prase, co se jídla týče. Ale tak jinak se furt snažim zeleninku, ovoce a nic moc mastnýho, tak holt pro jednou…
Mně říkal dr., že to hrdlo má 33mm a na tý propouštěcí zprávě jsem měla 36mm, takže je to taky kratší, ale to je snad v klidu ne? Navíc je zavřený. Tak hlavně hodně odpočívej a nenervuj se, on to Vojtík ještě určo vydrží. Mně teda to břicho taky občas tvrdne, se snažím nic nedělat, ale když děláme tu kuchyň tak se to moc nedá. Aspoň sem tam něco poklidit nebo minimálně aspoň lítám po bytě a hledám, co patří k jednotlivejm skříňkám atd…Se prostě nedá furt sedět nebo ležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí