Poradna duly
Jana Čurdová
Hanulko tak dle naší mzdové mám opravdu nárok na celou dovolenou (no doufám, že nekecala) a tak budu opravdu celý květen doma na dovolené (a taky si vyberu nějaké doktory)…na MD bych měla nastupovat 1.6.2009.
A s tím papírem na mateřskou je to prý taky tak, jak jsi psala…dostanu od doktora, odevzdám v práci a tím prý vyřešený…ale uvidíme ![]()
zuzkoM no vidiis…konecne taky neco se tam kulati a neboj,ted to teprve poradne poroste skoro ze dne na den!!!ja sama kulim oci a dost me i svedia boli vazy jak roste…Nezapomen na obtazeny tricko at si toho vsimnou i lidi ![]()
kajo no vidis…me dokonce pousti uz i na poste az k okynku
To vis,ja mam ten svuj bachor poze pod obtazenmyma vecma a tgunikama,zadny plandaky,jen at je hezky videt pupik jeden balonackej.Lubos rika ze jsem kanon,ze kdy vystrelim tu delovou kouli
jooo a nas malej je rozkosnej!!! jednou jsem mu ukazala hejbajici se brisko a dopracovali jsme se tak daleko,ze odkryje pupik a da rucku na bricho a kdyz se hybe tak je stastnej a kdyz ne tak pokrci ramenama aze asi spinka
Zlaticko moje maly…no a byla u nas navsteva achovala jsem 3mesicni holcicku a pak si ji tzeta vzala aTomasek byl smutnej jaktoze uz nemam u sebe mimi…tak koukam…snad to bude v pohode az se to narodi,ze bude mit zajem.I dudanka mu rikam at da radeji miminku tak me ho strka pod tricko
No a samozrejmne ze jedeme na hru na schovavanou ze zatim mimi se schovava a za chvili vyleze ![]()
Ahoj holky,
haidule to je roztomilý co tu píšeš s malým je fajn, že takhle hezky reaguje. Já byla teď u kamarádky a její starší dcerka nám přišl otevřít a povídá, že snad teda příště přijdu konečně s tím miminkem co mám v bříšku, že už se ho nemůže dočkat, taky byla chudák smutná, že mu nestihne přednášet na vítání občánků, protože se u nás střídaj školky po půl roce a oni v červnu končí, tak jsem jí slíbila, že mu bude moct přednést mimo, že si uděláme takový svý vítání, tak měla radost.
Jinak tý kamrádce objevil doktor nějaký zhoubný buňky za děložním čípkem, tak chudák čeká na výsledky stěrů a byla smutná, povídala, že ještě, že má děti a nemusí na to pořád myslet. Mě je z toho taky trošku ouvej.
Já už jdu dneska chrnět, Vojta jede zítra na služebku do Bratislavy, tak tu budu sama a na víkend jede taky pryč, tak se moc neužijem.
Haidu , no dík, já jsem moc ráda, jsem koukala, jak jsem se oproti 20.tt zakulatila, už nemám ani pas ![]()
Holky nechcete někdo předplatný IN Style roční 690 Kč?
Ahoj holky,
tak já jsem dneska vzhůru od 4 hodin, probudila mě taková šílená bolest v podbřišku, tak jsem šla na záchod a že nevítě co to bylo:) zaražený větry. Jestli se takhle cítí miminka, tak se nedivím, že u toho tak pláčou já málem plakala taky. Navíc jsme nemohla rozlepit jedno oko, takže jsem byla jak zaraženej žižka.
Vojta jede do tý bratislavy a já mám jako tradičně strach, že se mu něco stane. Jsem paranoidní.
Čauky tak já jsem vzhůru taky asi od 3:30, od 4h si čtu. Mrňous měl zase aktivní ráno, začíná mít i sílu, akorát mě to prostě nedá spát
![]()
Ať ležím, jak ležím, tak má připomínky, takže nakonec se uklidnil až když jsem se zvedla a šla si dát banán, kiwi a piškoty se syrovátkou ![]()
Pořád přemýšlím nad těma kočárkama, už mi to docela leze na mozek
![]()
ten, co nám přišel, by byl fajn, KDYBY… … připadalo mi, že je ten podvozek takovej „vyčvachtanej“, že ty, co jsme okukovaly v krámě, byly pevnější v kontrukci (má teleskopickou rukojeť, tak to rachtalo)…
taky nám vyskočilo to ovládání rukojeti (čudlík na pérko, nešel dát zpátky).
Paní nám napsala, že podvozek vymění, ale že je divný, že by byl vyčvachtanej, že je fakt novej - akorát stál asi 3měsíce na krámě… tak jsem si říkala AHA, takže výprodej skladových zásob, ale z krámu, vodrkocaný od lidí… ![]()
Jenže zase - oni nám teda pošlou fungl novej podvozek - a za pár měsíců bude teda vyrachtanej jako tenhle???
A kde seberu jistotu, že to tak nebude mít každej kočárek, kterej si vyberu, mám na to smůlu…
Sepsala jsem si pro a proti s ještě jedním kočárkem, který jsme viděli, já vím, že tím už otravuju, ale koho jinýho tím můžu otravovat… ![]()
Nemáme tolik peněz, abych mohla o kočárku nepřemýšlet, navíc bych ho ráda měla i na další otomky…
Pls koukněte… http://emimino.cz/modules.php?…
Bolesti vazů nebo čeho - jsem myslela, že mě to bude přecházet, ale je to spíš horší, kolikrát se v posteli nemůžu otočit bez skousnutí zubů a hekání, jak to bolí… Když se zvednu ze židle z gauče z postele - mám pocit, že se mi rozpadnou kyčle, ty bedra a pánev jak se rozestupují mi dávají šíleně zabrat, čím dál víc - a to jsem přibrala zatím „jen“ 9 kilo… Zrovna včera jsem si říkala, jestli to nepřejde, tak jsem zvědavá, jak budu rodit
![]()
Taky bývám nafouklá a to bych taky brečela, jak to kolikrát řízne a píchne…
Zkrátka čím dál lepší…
Asi nejsem těhotenskej typ, už bych tu chtěla červenec…
Než se to miminko upeče - 9 měsíců je tááák dlouho, hlavně když člověk nechodí do práce ![]()
Obrázku jsme si tu mohli dát rande:D taky asi nejsem těhotenskej typ. Jsem se na to vždycky těšila a včera jsem si řekla panebože ještě 3!!!! měsíce. Přesně jak říkáš, kor když člověk nechodí do práce. Já myslela že se zblázním ten první měsíc, pak byly vánoce, pect jsem nemohla neb se mi z toho smradu, teda vůně dělalo zle, pak to docela ustálo, jsem si říkala tak v březnu si začnu chystat věcičky, což sice dělám, ale čekám až mi někdo!?
nechá uříznout polici do skříně. Taky jsem si plánovala jak budu jezdit na výlety po hradech a zámcích a ono prd, jediný na co jsem se zmohla bylo dojet autem na kozí hrádek, obejít ho a zase dojet domu.
S kočárkem neporadím, ale je pravda, že každej má něco. Není to jedniduchý vybrat a jsem ráda, že jsem toho ušetřena, protože by nás stál kočár strašnej majlant.
Pavlušo ty ochrany budu objednávat asi zítra až se drahý vrátí ze sloenska, neb bez jeho mobilu se nepřihlásím do banky, takže ti objednám jednu malou a jednnu velkou:-)
Dobré sluneční ranko.
Haidule to je krásný jak malej reaguje na miminko, bude to úžasný velký bráška ![]()
vazy mě už začínaj taky bolet, hlavně v noci, dřív jsem usínala na boku a to tedka fakt nejde, tahá to jako blázen. tak spim na zádech a ještě musim mít pokrčený nohy - takže mě ted bolí kolena jako prase ![]()
pohyby včera večer jsem si s bříškem hrála na štouchanou a byla to děsná legrace. Ležela jsem na zádech štouchla jsem do břicha a po pár sekundách mi to Honzík oplatil, fakt jsem se nasmála
opičák jeden ![]()
Za chvíli letim na ten 3D tak mi držte pěsti at to jde v pohodě ![]()
Ahoj holky
. Ach jo, už je zas sluníčko (to je sice prima), ale tím pádem zas kejchám a smrkám
. No a tím navážu na
obrázka a ostatní netěhotenský typy, kdy už bude ten zatracenej červenééééc!!!! Mluvíte mi z duše. Já to tak neventiluju, panč si řikám, že jsem si už těhu užila několikrát, tak jsem asi vyjímka, že mě to vůbec nebaví, ale vidim, že je nás víc, pro koho to přinejmenším není moc příjemný. Taky nechodím do práce a skoro si tady už stříhám metr. Nejraději bych ten květen přeskočila ať se to pohne. Na miminko se moc těším, ale 9měs je šíííleně dlouho. Už bych se na to vyprdla teď
. Ty větry a vazy, to je něco. No a všechno ostatní k tomu (neohrabanost, nohy mě bolí, žáha pálí, alergie, pivo si nesmím dát.......) no mohla bych to tady vypisovat ještě dlouho.
kopanečky mám někdy fakt už pěkně razantní. Skoro vždycky nadskočím. Porodit miminko a mít děťátko je krásný, ale ať mě ukamenujou, těhotenství je děs a běs
.
kočárek já taky neporadím. Těžko říct, jestli vyšší cena a známá značka je zárukou kvality. Někdo ti to může vynachválit a ty pak budeš mít smůlu na špatnej kus už z výroby. My jsme měli na Elču taky problémy u kočárku. Ozubení k brzdám se vylámalo, občas zapadal čudlík u regulace výšky rukojeti, vylomilo se pérko u sportovní verze na podložce pod nožky a kočárek taky asi po dvou měs. používání začal táhnout doleva a když jsi to musela regulovat tak tě zachvilku pěkně bolely ruce
. Samozřejmě to byl novej kočárek, dokonce ne přes net, ale přímo z obchodu, ošahanej od nás. Byla jsem ráda, že jsem ho pak ještě za 3500 prodali, ale museli jsme všechno nechat opravit.
ZuzkoM to je fakt, pas už nemáš
. Pěkně jsi se vybarvila
.
E.li a Obrázku taky už jste slyšeli o tom, že těhotenství je nejkrásnější období ženy? To mohl vymyslet jedině nějakej chlap
Mě teda připaá nejkrásnější pokud si s miminkem povídá vojta, eventulně, když večer mimi kope. Jinak zbytek nic moc. A věřím že elina jako zasloužilá matka ví o čem mluví:-D
Obrazku ja si Firkon Verano budu objednavat, ja ho nazivo nevidela, neni tu nikde blizko vystaveny, ale omrkla ho mamka v Brne a zdal se ji nejlepsi…kupovala ho i IvkaaP, a byla nadsena ![]()
jo posilala jsem Ti SZ a jeste Ti dnes poslu jeden dotaz ![]()
obrázku, lentillko, e.lino přídávám se k netěhu typům ![]()
zrovna jsem tu nedávno říkala že bych chtěla vidět na vlastní oči někoho kdo o sobě prohlásí že se nikdy necítil tak dobře jako v těhu.
4 měsíce nonstop blinkání, pak bolesti bříška, teď se mi občas nějaké nevolnosti vrací, ale vůbec nemůžu spát protože mám v bříšku malého netvora, a pořád mě budí, pak poklimbávám přes den a vůbec nic se mnou není.
Utahaná, většinou se mi do ničeho nechce, a jak píšete jak je člověk pořád doma je to naprd. Někdy mi přijde, že to utíká rychle, jindy zase pomalu, ale spíš na člověka lezou takové ty divné nálady,, no znáte to.
Snad už nám to uteče, rychle vyprdneme miminka při porodu a pak už bude jen to krásné. ![]()
Ahojky, tak jsem dneska zase jak přejetá parním válcem, zase jsem spala asi deset hodin, přijdu si jako šípková růženka. Ale i když se vzbudím dřív a jdu na wc, tak si pak do toho pelechu ještě musím zalézt, protože se obvykle cejtím děsně unavená. A dneska ta únava nepřešla ani po těch deseti hodinách spánku. Souhlasím s váma, že je těhotenství fakt dřina a taky asi nebudu zrovna těhu typ
Já teda měla štěstí, že jsem fakt aspoň neblila, tak jsem si říkala, jaká je to pohoda, ale zase na druhou stranu jsem fakt neustále příšerně unavená, od začátku těhu mě každej den něco bolí (nejdřív MS bolesti, pak ty vazy, tvrdnutí, močák furt plnej a bolavej
), takže se taky už opravdu moc moc těším, až bude ten červenec. Pak nastanou jiný starosti, ale aspoň bude mimčo na světe a v pohodě, teďka se furt člověk musí hlídat, ani na procházku nemůžu, páč pak ty vazy bolí jako sviňa…mno už abysme to měly za sebou ![]()
Haidu , jéé malej je fakt roztomilej, že se takhle těší na miminko, tak snad bude v poho i potom, až se vyklube. Budeš mít malýho pomocníčka ![]()
kočárky - v tomhle taky neporadím, mám už toho Xlandera doma pár měsíců a stejně si furt říkám, jestli jsem nevybrala blbě…se stejně musí oddzkoušet na dítěti.
Btw zavinovačka pořád nepřišla a ta paní opět neodepisuje. Dokonce už z webu stáhla svůj shop. Takže jsem ve finále o to pětikilčo asi fakt přišla, ani mě to nepřekvapuje.