červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
18.4.09 20:11

Lenťo , já teda nejsem zkušenná matka, ale povlečení mám jedno (stačí myslím bohatě dvě) a prostěradla zrovna tak max. tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.4.09 20:30

Lentilko také rozhodně nejsem zasloužilá :-) ale tchynka mi tvrdila, že povlečení tak troje…no a prostěradel mám 4 kývala hlavou..tak nevím, sama jsem zvědavá, co Ti holky poví.

Obrázku potřebuji asi tvoji radu…psala jsem tady jedné paní ohledně reflexní terapie a ona mi tvrdila, že se v těhotenství nedoporučuje, že prý Číňané tak vyvolávaly potraty…je to opravdu tak? Můj problém je, proč jsem o tom začala uvažovat, že se mi nějak blokl kyčel nebo co a docela trpím bolestí, tak jsem si myslela, že by to mohlo pomoct.

Barčí gratulace k přestěhování. Docela Ti závidím, jak se o Tebe Vaši starají…já až dnes byla smutná z toho, jak tady na mě všichni kašlou. Grilovali jsme na dvoře a tata šel přede mnou a ruce prázdný a já s tím bolavých kyčlem lítala po schodech (do druhého patra) nahoru a dolů několikrát, abych ty věci nanosila na zahradu…ach jo

Elino taky už to bříško tahám, ale zatím necítím žádné problémy…mám z něho zatím jen ohromnou radost :-)

A tak snad už jsem na nikoho nezapomněla… :lol: Jinak tady na Moravě bylo včera i dnes docela krásně, až nečekaně. Tak jsme se procházkovali v lese a v parku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
18.4.09 21:05

Pěknou sobotu :D
Tak zkušená matka si myslím nejspíš už jsem :D :D a povlečení do postýlky stačí klidně i dvoje (když se jedno bude prát :) ). Oni stejně polštářek u těch malinkých nedoporučujou vůbec (takže ten jsem zezačátku nepovlíkala vůbec) a pokud má mimčo spací pytel, tak se při normální teplotě už nemusí přikrývat, aby se nepřehřívalo. Naše Elča cokoliv se jí položilo na nožky, okamžitě je měla ve vzduchu a peřinka tím pádem pryč. Takže se osvědčil jen spací pytel a peřinky v postýlce byly tak nějak k ničemu. To spíš později. Prostěradla se ale užijou určitě víc, já mám do postýlky asi 5ks.
Barčí tak to je skvělý, že se vám povedl přesun ještě za slunečnýho počasí. Jestli teď máš navíc zahrádku a hlavně nejsi sama, tak je to určitě dobře, že jste ten byt prodali. Když se vás teď raduje a těší na mimčo víc, je to hned znásobený štěstí. No a ten tvůj taťka nákupčí kojeneckých potřeb je teda fakt dobrej :wink: . P.S. Barunka je moc pěkný jméno. Klidně bych ho dala, ale máme jí už v rodině.
ZuzkaS do tabulky : poradna 30.4.a zároveň další velký UTZ :D.
spaní taky jste takový lemřičky a ospalky jako já? Dneska jsem byla autem jenom v Globusu a Baumaxu a hned po návratu jsem se natáhla v obýváku a spala tam dvě hodiny. No a teď už zase šilhám po hodinách, že si půjdu dát spršku a hajdy na kutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
18.4.09 21:22

Pěkný sobotní večer :D Jsem vás dneska nějak průběžně četla a stejně vím zase kulový. Zase jsem zralá na spaní, a to jsem spala v noci skoro 12 hodin. Dneska tu Marťas položil v kuchyni plovoučku a ještě kus vymaloval. Tak už je to tu tak na den práce a pak se můžou objednat a namontovat skříňky a spotřebiče. Akorát ještě nedorazily prašule ze spoření, takže to stejně není za co objednat :lol: Už z toho nějak fakt nemůžem, Martin je rozlámanej, já se taky dneska neudržela a aspoň něco jsem tu poklidila…Ale tak břicho naštěstí tvrdne jenom tak nějak normálně, tzn. skoro vůbec. Ale stejnak bych to asi radši neměla dělat, když mně to fakt nedá. Ale už aby to fakt bylo hotový…všecko je tu pokrytý vrstvou takovýho toho bílýho prášku, je to fakt nechutný, se bude muset všecko pak umejt a vyprat.
Btw jsem tu už dlouho neviděla Hanuli, a to sem chodila dřív dost často. Tak snad je v pohodě. Půjdu zalézt do pelechu s knížkou, jsem poslední dny tak vypatlaná, že nejsem schopná ani nic pořádně napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.4.09 22:20

ahoj holky!
Tak jsem vas ted docitala azabralo to hromadu casu docela,ale nejak si nic nepamatuju a jet jako vzdy ve dvou oknech a postupne odepisovat…na to nemam nejak silu,uvidime rano.
barcii s tou zahou a nslednym mlikem jsem byla ja…jinak co prsa?ja mam porat zaschly bily stroupky kolostra ale jeste nic netece(diky bohu :D ),koukam mame hodne spolecnyho :D

pupik taky musim vyfotit,ted znacne vyrostl az me to prekvapilo,tak doufam ze takovou rychlosti neporoste dal…
kaji mpekny nervy s babickou,me by asi hrablo…moje je teda taky takova…ona je docela hloupoucka,k tomu poradne neslysi…takze taky casto legrace s ni :lol: a paradoxne prababicka ktere je 97let!!!je moderni zena a fakt se zajima o deni kolem sebe a da se s ni narozdil od babicky popovidat.

Jinak vic si ted nepamatuju ZuzceM drzim palce s vysledkama,podle me nejaka bakterka nebo neco, ciki bud mas ten pupalec skoro zadnej nebo tak blbou halenku ale fakt jsem tam nic nevidela…musis nosit obtazeny hezky at si te lidi vsimnou vubec :wink:

dneska jsem mela docela problemy s brichem,cele me popichavalo a bolelo a k tomu i v krizi,uz jsem jen cekala kdy me zacnou kontrakce :-) ale snad v pohode no…mimi kope a je to v klidu.
Dneska jsem domlouvala jeste manzelovi darek k narozeninam co ma v cervnu,potrebovala jsem jednoho znameho aby se obetoval jet s nim na F1 do Monte Carla,jedna cestovka dela zajezdy…aspon manzilek uvidi jaka jsem hodna zena,ze on se na me vykaslal s autem… :-) Co no,tak koneckoncu to bude vlastne za jeho penize :-D .Ani by si to teda nezaslouzil,tak doufam ze projevi dostatek vdeku,on je do F1 maniak a Monte Carlo vzdy touzil videt…
Dobrou noc vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
18.4.09 22:25

Ahoj holky,
tak my byli dneska vybrat kočár… byla s námi i švagrová, aby mi řekla svůj názor, tak mě všichni nakonec ukecali uplně k jinymu kočáru… nelíbí se mi tolik vzhledově, ale praktičnost vyhrála
http://emimino.cz/…lux_572e.jpg /> a pak jsem si prohlédla a omakala pár věcí…
nemůžu se rozhodnout, jakou výpln peřinky a polštářku…jestli duté vlákno, ovčí rouno nebo s outlastem… či co… co budete mít vy?
Jo a švagrová mi koupila perfektn tašku ke kočárku… fakt se mi zdá super, uvnitř má spustu přihrádek, dá se nosit nejen ke kočáru … http://e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…

Lentil… kámoška má ted malý mimčo a říkala, že neměla jizvy a až 14 dní před porodem jí to hrozně popraskalo, že asi za týden přibrala 4kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
18.4.09 23:59

Ahoj holky
Loan ta taška na kočárek je fakt pěkná, škoda, že stojí takových peněz hned bych do ní šla. Teda ona jako není zas až tak drahá, ale momentálně jsou důležitější věci. Jinak peřinku budeme mít asi z dutýho vlákna, co jsem se ptala v obchodě, tak mi pani nabízela takovou, která jde prát na 6O stupn§ a že prý je nejprodávanější.
Jinak prostěradla teda asi minimálně pět, si říkám blinkání, čůrání.....a povlečení jsem udělala kompromis 3 a spací pytlík. Děkuju moc za rady a porady:)
Dneska jsem v tescu koupila ponožtičky a bavlněný rukavičky a vojta nedokázal pochopit na co miminko potřebuje v létě rukavičky. Chlap no:)
Jinak unavená jsem taky pořád. Ráno vstávám kolem 8 a kolem jedný odpoledne jsem zralá na postel, takže si jdu většinou lehnout a tak na hodinu, dvě usnu.
Dneska nám babička vyprávěla, kterak počala svojí mladší dceru. Top byla docela sranda:D a prorokuje nám kluka, že prý holek už je v rodině dost. No upřímně je to vyrovnaný. má 5 pravnuků a 5 pravnuček, takže my to rozseknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
19.4.09 00:22

Lentil, škoda, že tam neni vic obrazku ty tašky (vnitřek a tak). Jsem z ni uplne nadsena a svagrova taky (asi proto mi ji koupila).
Povlečení si zatím koupím jedno, ptz pak asi dostaneme. A prostěradla mam dve, jeste 2 dokoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.4.09 09:16

Krásné ránko :)

Konečně mám víc času sem zajít a dočíst vás pořádně. Dneska naši jeli s naší brazilskou filou na výstavu ke Kolínu, tak hlídám druhého pejska, který bohužel papíry nemá, páč moc slintá - má předkus - no nemá, ale prej ti, co slintaj, tak maj předkus :lol: Chuděrka tu se mnou leží na gaučíku a je smutná, že jedna jela pa a ona musí být doma. Ale já ji udělám hezkej den, aby jí to nepřišlo tolik líto :)

Dneska vařím svíčkovou - úplně poprvé, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Včera jsem kuchtila domácí sekanou k obídku - s babičky pomocí, páč jednou se mi úplně rozpadla a byla jak blátíčko :lol: A k véče jsem Honzovi a taťkovi udělala lívanečky s jahůdkama a borůvkama - se po nich jen zaprášilo :lol: Musím jim tu starost o mě trochu vracet. Nebýt rodičů, tak jsme teď s Honzou pod mostem asi. Byt jsme museli prodat, protože nás trochu tlačily finance…Spíš Jeníčka než mě :roll: A jeho rodiče… Zavolají jen když něco chtějí. Nemluvě o tom, že když jsem byla sama v bytě, tak bydleli o pár metrů dál a ani jednou za mnou nikdo nepřišel, nezavolal ani když jsem měla tu bububu chřipku … Ale co, škoda mluvit. Honza si s našima báječně rozumí - taky mezi nimi není moc velký věkový rozdíl - Honza v červenci 32 - mamka v září 41 - taťka v červenci 44, takže si mají pořád co říct, mají se o čem bavit, ví jak to dnes všechno chodí a tak…Takže Jenda je maximálně spokojenej, i když u něj moc velký rozdíl ve stěhování nebyl, protože je vlastně od pondělí do pátku v Mostě, takže je tu jen na víkend…Ale snad už ho brzy převelí někam poblíž, aby byl o trochu víc doma, když budeme mít malou Barunku :lol:

Wape - ono to naše zase brzy přejde :lol: To je jen ten počáteční záchvat, že jsem doma a nemusí za mnou jezdit 50km tam a zas zpět pokaždé, když se necítím dobře :lol:

Haidulko - jsem si nebyla jistá, jestli jsi to psala ty s tím mlíčkem :lol: Mně pomáhá víc než ty sračičky lékárenský, no :lol: Taky si je teda dám, ale nemají dlouhého účinku… Prsa - připadám si jak Věstonická Venuše :lol: Už tak za normálních okolností mám poměrně velký prsa a teď ještě mega a ještě mně nějak spadly dolů :lol: Podprdu nosím pořád a když si chci odpočinout, tak si vezmu elastický tílko, který mně to pěkně drží, ale asi prd platný. Zaschlý kapičky mám taky, ale teď o trošku míň než třeba před měsícem, ale taky nic zatím neteče :lol: Doufám ale, že poteče až bude čas :lol:

E.linko - taťulda se na vnouče děsně těší. Objel se mnou všechny doktory od začátku těhu. Jak je Jeníček pracovně přes týden pryč, tak mně nahrazuje manžela :lol: Nechodí se mnou teda do čekárny na gyndu - se stydí, ale jinak jen co sednu do auta, tak chce vidět fotečku hned a rozměry, váhu … :) Když jsme byli s bráchou malí, tak si nás neužil - voják z povolání byl - takže teď si to užívá maximálně. Mamča moje je třeba taková odměřenější, ale taky má zájem, ale není tak akční jak taťka :lol: A myslím, že je to i dobře, protože to by se mně taky mohla víc plést do věcí, který já chci tak a ona by chtěla onak :) Taková je moje babička - pořád řeší, že támhleta má tohle a támhleta tamto a já to musím mít taky či co :lol: To mě rozčiluje, ale jsem dost od rány, takže ji hned schladím nějakou ne úplně drzou a sprostou větou :lol: Ale dám ji najevo, že o to nestojím, ona se pak urazí - asi na 5minut a pak je klid nějakou dobu :lol: Pořád to ale zkouší :lol: Třeba nesnášim, když přijde nějaká bába a naše babička hned prudí, abych donesla fotky z utz a ukazovala maličkou - jí řeknu, že mně ji vykoukají a že nikomu nic neni do mýho dítěte a je taky klid :lol: Na tohle jsem po tátovi, taky nesnáší cizí rypáky v osobních věcech :lol:

Spinkání - tý jo, já vstávám ráno mezi 6 - 7 hodinou a jdu spát se slepicema :lol: Usínám po prvním filmu, co dávají od 20hodin :lol: A přes den se mi spát moc nechce, pokud není teda hnusně, jako bylo teď v pátek třeba, to jsem byla jak převálcovaná.

Jináč mě teda trochu pobolívá nad tříslama . Teda když sedím a zvedám se, tak jdu jak kačer. Bolí mě teda hodně levá kyčel a když se zvedám, tak mně píchne v kyčli a ned tříslama…Předpokládám, že jsou to ty vazy? Jak se napínají a děloha roste? Ale zvláštní, že jen ta levá strana :lol:

No zase jsem vám napsala román, že se úplně stydím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
19.4.09 10:29

Ahojky, teda taky je u vás taková mlha??? 8O Ráno koukam z okna a vidim, že nic nevidim :lol:

Pročetla jsem co jste napsali ale zas toho moc nevim :roll:

prostěradla já mám tři a dvě pod ně ty nepromokavé. aby neutrpěla matrace.

prsa no taky jsem jak dojnice, a ktomu ještě se mi jedno prso nalilo víc než to druhý :roll:

kopance včera byl Jenda extra živej, byly sme s mámou po nákupech, tak sme ho asi pěkně rozpohybovaly :lol: A když jsem byla večer ve vaně a šmlouchala jsem vodu na bříško, tak vždycky na oplátku trochu zakopal, nevim jestli se mu to líbilo nebo mě posílal do háje :lol:

3D/4D holky co ste tam byly, jak dlouho to trvalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
19.4.09 10:55

Ahoj v neděli :D

Já jsem taky koupila ponožtičky na ty malinký nožky co mě tak okopávají

http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/el.jpg

Loan ten kočárek určitě praktickej bude :D . Taška je pěkná a hodit se bude, ale taky se mi zdá draaahá. No ale kdyby mi jí někdo koupil :wink: .

Barčí vy máte ty fily? To mají sousedi u tchýně. Takový žíhaný to je, veliký a docela se toho bojim. Prý ale nepotřebujou výcvik, že tak nějak hlídají a poslouchají samy od sebe :D . Jinak se tady musim smát, jak píšeš o rodičích a mamince-babičce. Né, jsou super, ale ta „babička“, to je síla. Já jsem tady totiž mezi vámi vážně trochu exot, protože podle věku tvých rodičů bych já zfleku mohla být tvoje máma 8O :D . No ale já se ještě na babičkování nechystám. Moje 21letá Johana nechce o vlastním mimi ani slyšet, že jí stačí ty miminka co „vyrábím“ já :D . Nejdřív tak ve třiceti až bude mít pořádnej plat a kariéru. Ale jo, proč ne. Já jsem celá teď nějak „hozená zpátky“. No ono to bude taky tím druhým partnerem. Mojemu bývalýmu manželovi (41let) se taky v lednu narodil chlapeček. Tak to jsme chytili druhej dech oba dva. Nebo jsme tenkrát moc brzo začali, ani si to neužili a teď máme zkrátka druhý kolo. No a naše Johča prskala, že to má teda pěkný rodiče. Prej chtěla být obletovanej jedináček a teď aby si na bráchy a ségry pořídila autobus :D :D .

Z naší Elišky mě asi klepne pepka. Včera byla chvilku zalezlá v pokojíčku a nejenže si ustřihla kus ofiny (já jí tady pěstuju vlasy a ona tohle 8O :D ), ale asi bude módní návrhářka, protože se jí zdálo pyžamko moc fádní a tak ho upravila :

http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/pzm002.jpg

taťka jí odvezl na fotbal a k babičce a tak než pro ně odpoledne pojedu si tady aspoň „odpočinu“ u žehlení. Mám tady totiž děsnou hromadu :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
19.4.09 11:03

Loan ovčí rouno bych teda odpískala hned a okamžitě, protože my jsme dostali deky z něho a Milan si jí hned otevřel, že pod ní bude spát a to je takovej smrad, že jsem se doslova málem poblila :-( Jako když se to válelo v salaši a pochcaly to všecky ovce i s beranem.

wape to, že se reflexka nedělá v těhu slyším poprvý, protože mě jí naopak paní doporučovala, až otěhotním, že mám taky chodit, protože mi bude stimulovat všecky těhotenstvím zatížené vnitřní orgány…
Našla jsem ti aspoň jeden odkaz, nemám teď moc čas, ale dej si do vyhledávače googlu refl. terapie a těhotenství, jsem zvědavá, jestli najdeš jedno negativum… Já jsem to na začátku taky hledala, jestli to neublíží miminku, ale nic špatného jsem nenašla. Jsou body a místa, který se musí v těhu vynechat, ale s tím si zkušený terapeut musí poradit!
 http://www.matami.net/…o/reflex.htm

moje babička musím si na ní trošku postěžovat, protože mě úplně vykolejila, jak stárne a senilní, je taková sobecká, půjčila mi svůj tonometr na tlak (má kvalitní), měla jsem ho měsíc u našich (babička bydlí ulici od nich), a potom jsem si ho vzala do Buštěhradu, když mi internistka řekla, že si mám tlak kontrolovat min. 3× týdně, a beru Dopegyt.
A ona si teď vzpomněla, že ho chce zpátky, protože se jí jednou za 3 měsíce zamotá z nízkýho tlaku hlava, a to se stalo zrovna tenhle týden a ona si ten tlak nemohla zkontrolovat… Aby si dala jen tak kafe nebo panáka, nato je tvrdohlavá, že na to zrovna nemá chuť, ale ten tlakoměr jí doma fakt rok leží a ona si ho všimne tak 3×-4×, navíc nízký tlak jí nezabije, kdežto miminku by můj vysokej tlak mohl ublížit…
Koukala jse, že si ho teda koupím, ale kvaitní stojí od 2000,– výš, a to si prostě nemůžem dovolit, takže jí ho nevrátím a poslala jsem jí po mamce zápěsťovej od tchýně (kterej je sice naprd, ale bude jí muset stačit)…
Tak jsem zvědavá, jak se naprdne, až jí ho mamka bude dávat… :twisted:

povlečení chci koupit dvoje, resp. troje, ale to jedno v postýlce u našich.
A froté prostěraýlek chci koupit 4 domů a dvě k našim…
chci to koupit přes internet, ale mám trošku strach, kamarádka dostala 100% bavlněné povlečení, ale tuhý jak plátno, strašně nepříjemný, nevím, jestli to nakonec nějak změkčila vypráním - nemáte s tím zkušenosti? :roll:
Nebo je nějaký materiál pro miminka lepší než bavlna?

Místo Bepanthenu dostala jsem od tety PureLan od Medely, je to prý na bradavky úplně senzační, nemusí se to umývat před kojením, je to čistý lanolín… Doporučují po kojení vymačkat trochu mléka, omýt s ním dvorec a bradavku, nechat uschnout a namazat PureLanem.. taky koukám, že se dá použít i na odřený nos a popraskané rty…

strie zatím nemám, mažu olejíčkem od hippu, nádherně voní, takhle bych si představovala i voňavý miminko :-) Ale zezačátku asi koupím jen slunečnicový olejíček z lékárny…

spaní no já jsem spíš teď nějaká nabuzená, snažím se odpoledne nespat, i když to na mě leze, protože mám pak potíž v noci usnout, ale stejně - chodíme spát kolem 23h a většinou kolem 4h se vzbudím, jdu čůrat, když si lehnu, tak mrňousek začne cvičit a tak hodinu nemůžu usnout, líbí se mi sledovat, jak se mele, je to krásný, už se mi i stalo, že jsem neusnula už vůbec… Takže připadám si spíš teďka nabuzenější než zezačátku, kdy bych prochrápala celý dny i noci :wink:

včerejší oslava byla fajn, akorát jsem byla docela odrovnaná, pomáhala jsem tchýni, dost mi pak už k večeru tvrdlo břicho… Bylo tady asi 30 lidí, včetně dětiček, jídla úplně šíleně moc, dorty a minizákusky, vepřovej a hovězí guláš, domácí tláča, jednohubky, chlebíčky, kešu, mandle, brambůrky - a tchán měl opičku jak nikdy, ale byl strašně roztomilej :lol:
Naši tu spali i s holkama (pejsanama) a před chvílí odjeli i s vejslužkou.

Jsem nějaká čím dál víc rozlámaná a rozklížená, asi budu muset taky zajít na nějakou tu masáž do toho Studia pro ženy…

Barčí ty máš takový mlaďounký rodiče :wink: Ale ty jsi taky mládě, viď :lol:
Našim už je 52 a 56, ale taky mě je 30… Takže vlastně na tom budeme podobně :wink:
Taky mám pobolívání jako ty, to budou ty vazy, a je úplně jedno jestli vpravo, vlevo, nebo všude, záleží, jak je máš zkrácený… Já když vstávám z postele, z gauče i ze židle, tak mívám problém se rozchodit, taky jdu jak kachna nejdřív, protože mám nějaký uskřípnutý nerv vzadu v pravý kyčli, skoro až u páteře…
Na to zrovna ta reflexka moc nejde, do oblasti pánve se v těhu právě příliš chodit nesmí.
Ještě 14dní a začnu pomaličku cvičit, nebo se k porodu dobelhám o berlích, cítím na sobě, že je hrozně znát, jak necvičím, vždycky jsem měla potíže se zádama a proto jsem vždycky cvičila (powerjogu a aquaaerobik) a bylo to ok, ale teď je to slabota, i nožičky do schodů mám hned namožený :roll:
Tak ať se ti svíčkajda povede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
19.4.09 11:53

Nazdárek, tak jsem dneska chrápala zase skoro do jedenácti, a to jsem šla spát kolem půlnoci. Fakt už nechápu, jsem děsná lemra líná. Ale tak zase si říkám, že teď, když ještě můžu vyspávat, tak proč bych toho nevyužila :lol:

prsa - tak mně z nich teda teče každodenně, pokaždý mám triko samej flek. Až už mi to přijde, že to snad ani není normální. Ale asi je…Předtím mi z nich neteklo, když jsem měla podprdu, ale včera doma už jsem měla flek na triku i tak, tak se asi vrátím k odličovacím tamponkům do podprdy, aby mi to nezačlo téct, až budu někde venku :lol: A jinak je mám taky fakt veliký, jak psala Barčí.

rodiče a prarodiče - já tu budu asi rekordman ve věku rodičů, mamce je 60 a tátovi 66 (mně je za chvilku 23) :lol: Na tatíka už ten věk občas docela dopadá, že je lehce senilní, ale on teda měl odjakživa problém odlišit důležitý věci od kravin a teď je to ještě mnohem horší, takže je z něj mamka na nervy. Ale tak jiný to už asi nebude, ve většině věcí je zlatej. A babičku už mám jen jednu, dědu žádnýho, a ta už ve svým věku 86 let není občas úplně při smyslech. Všeho se bojí a moc už jí to nemyslí. Jsem s ní teďka strávila dva dny, jak jsem jí vozila po doktorech a bylo to fakt maso. Já se teda některejm těm věcem, co prováděla, musela smát, ale nedivím se mamce, že je z ní na nervy, když u nich babča bydlí. Jsme třeba šly k autu a zleva u řidiče se mi nacpalo nějaký auto děsně blízko, že jsem měla co dělat, abych s pupkem prošla a babička hnedka na mě: Karolínko, tak se tam necpi, já se posunu doleva a ty si sedneš vedle mě vpravo :lol: A moje mamina na ní: a jak asi bude řídit, když bude sedět vzadu vpravo? :lol: Nebo jsme jí říkaly kolikrát denně kapat do očí, když není mamka doma, ale ona to stejně zase celý popletla…ale tak občas má i světlejší okamžiky.

povlečení mám v plánu koupit dvoje, prostěradla tak ty tři. A ještě pak něco k našim, ale to koupím něco obyč levnějšího. A ty peřinky mám právě ty ovčí, to mi právě kdysi koupila babička a nepřijde mi, že by to smrdělo…ono možná, jak který, tohle mi přišlo v pohodě.

strie taky zatím nemám, poctivě mažu dvakrát denně. Ale moc tomu nevěřím, že by se mi neudělaly, to ještě přijde.

E.li , takový podobný ponožtičky mám už koupený taky, akorát že do modra klučičí. Ale všecky tyhle malinký věcičky jsou tak roztomilý :lol: A Eliška je teda fakt šikovná, jen co je pravda :lol:

3D , my tam byli asi hoďku. V tom Gennetu. Myslím, že tam maj na každýho vyhrazenou právě hodinu.

pohyby - mně nějak přijde, že ten můj mnalej málo kope. Spíš cítím, že se tam jako nějak hejbe, ale těch velkejch kopanců dostávám už nějak málo. Obvykle dostanu ránu tak akorát do močáku, nebo pak cejtím, jak mě tlačí jakoby pod žebrama. Už mi ten pupek začíná fakt pod prsama, takže se to tam všecko tak blbě mačká :lol: Tady máte foto. Tyhle kalhoty oblíkám vždycky, když tady doma něco děláme, už na nich mám zaschlý všecky barvy, kterejma jsme tu kdy malovali :lol: A to tílko teda taky, akorát dřív mi nebylo takhle krátký :lol:

http://www.machar.cz/…aviny/28.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.4.09 11:57

E.linko , tak já jsem o 2 roky starší než Tvoje dcerunka :lol: Ono to je taky asi tím, že já mám skoro o 10let staršího manžela :lol: V 21 letech jsem byla už rok vdaná :lol: Tak nějak jsem se stihla vyřádit během střední, páč jsem studovala dálkově, tak jsem měla spouuuustu času na vše :lol: A taky jsem se osamostatnila a finančně zajistila. Kdybych nic neměla, tak se taky do ničeho nehrnu :lol: Jináč mamka mě měla asi 2 měsíce po jejích 18. narozeninách, takže si se mnou pospíšila :lol: Ale prý jsem byla chtěná - tatínek mě chtěl :lol: Občas ale slyším od mamky: " Že já mu ho radši neutloukla záchodovým prkýnkem" :lol: Takže sem tam váhám, jestli mě opravdu chtěli :lol: Jináč, ano, my máme dvě filičky :) Jednu zlatou a druhou černou žíhanou. Jináč na www mám jejich fotečky,kdyby ses chtěla pokochat :lol: Ony jsou ty fily chytré, ale jsou to opravdu psi hlídací, veliký a opravdu se nemusí tolik cvičit - my je necvičíme vůbec, prostě hlídají a poslouchají sami od sebe. Jen nesnáší cizí lidi, takže když u nás zazvoní někdo u vrátek a než někdo vyleze ven, tak ten člověk stojí na druhý straně ulice :lol: Skáčou na vrata a dělají HAF HAF jejich medvědím štěkotem :lol: Jo a máš podobné ponožtičky jako já :lol: Byla jsem s Honzou v Globusu a tam je měli,tak jsem koupila asi čtvery :lol:

obrazek - no jo, já jsem mláďátko ještě (23) :lol: Ale pozor, jsou tu i mladší maminy než jsem já :lol: Jináč já jsem o té reflexce přemýšlela,ale nakonec jsem si řekla,že si raději zajdu po porodu na pořádnou masáž zase :lol: A taky jsem nevěděla, jestli by mně pomohla na ten kyčel bolavej…Zatím si musím vystačit s tím, že o víkendu hodím Honzovi nohy a on mi je pěkně promasíruje a mně se tááák uleví - na chvíli, ale je to bájo a zadarmo :lol: Tý jo, aquaaerobic…Mně dělají bazény problémy, takže já se musím spokojit jen s procházkama a prostě se hýbat a nesedět celé dny…Jinak teda nožičky mně nebolí - hodně si je mažu krémíkama na prokrvení a nosím kompresivky, ale ty záda - taky s nima mám problémy a normálně chodím na rehebilitace různé, masáže a tak.

Jo, naši kupci na byteček mají nádhernou měsíční holčičku :) Ale jako dávají jí pěkně zabrat. Holčina je asi stejně stará - mladá :lol: - jako já a kluk je asi o 5let starší. Nic méně jsou to takoví troubelínové :lol: Když nám vezli zálohu, na kterou jsme byli domluvení mezi 15-16hodinou, tak dojeli až po 20hodině s tím maličkým uzlíčkem…A po 22hodině mně volali, že tepřive teď dojeli domů,že ještě někde byli..Teda takhle tahat měsíční miminečko do noci někde bůhví kde…A člověk jim ještě vyjde vstříc,aby nemuseli právě takhle pozdě večer a tak nějak jsme jim nechali volnou cestu kvůli té maličké a oni na to prdí..No každýho věc…Ale teda mně to přijde nezodpovědné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
19.4.09 13:03

Ahoj holky,
tak já mám doma naprostý zlato, celý víkend kolem mě skáče a nejenom kolem mě, ale kolem celý domácnosti(přemýšlím jestli něco neprovedl) k čemukoliv si stoupnu od toho mě odhání. Je to na jednu stranu strašně fajn, ale na druhou stranu mi to přijde líto, pač je teprve jedna odpoledne a on je uhoněnej jako blázen. Uvařil rajskou, upekl maso na večer, vyluxoval, jediný co mi přenechal je pověšení prádla.
Včera celej večer třídil ten svůj kovošrot a povídal, že až jednou umře, tak budu bohatá:-D
Prsa mám taky jako obecní dojnice, teda oproti některým je mám malý, ale mě přijdou strašně těžký.
Rodiče já se vždycky řadila k těm co maji starý rodiče, protože mě máma měla až 24 letech a 4 roky po svatbě, byli tenkrát prý strašná rarita, protože se brali aniž by čekali mimino:-) a mamka byla jedna z nejstarších v porodnici, no a já budu jedna z nejmladších:-)
E.lino velmi šikovná dcerunka. Si pamatuju, jak jsem si ostřihala ofinu asi 2 dny předtím, než jsem šla do 1. třídy a mámu tenkrát málem kleplo:-D no a pyžamko vylepšila no.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí