Poradna duly
Jana Čurdová
Boruw tak to mě nadzvedlo ze židle. Jako asi neslyšeli o tom, že v těhotenství si od poplatků osvobozená co? Navíc za tři týdny!!!!!!
To si, ale dělaj pr…l ne?
Jo, a ještě moc děkuji holky za podporu, docela dost mi pomohla, když ten můj si na to neudělal čas - ikdyž mohl. Dneska ho postrádám asi nejvíc - potřebovala bych se schoulit k němu do klubíčka a být s ním, ale on tu není ![]()
Teda boruwko, tak to bych tam asi ztropila hysterickou scénu. Na takový jednání jsem pes
. Určitě ti ale dělali kolposkopii ta koloskopie by bylo střevo. A oni ti dělali nějaký stěry že to bude trvat 3 týdny? Protože pohledem snad viděl ten Dr. co potřeboval a mohl to okomentovat hned ne? Tak to ti věřím, že máš dost. Ale neboj, určitě to bude v pořádku. Dej si nějakou mňamku a zkus to třeba zaspat nebo si pusť něco jako slunce, seno, jahody. To mě vždycky zlepší náladu
. Jinak těch 30,–Kč asi chtěli správně. Myslím, že se neplatí jen pravidelný těhu prohlídky. Tohle je něco navíc. Já taky na genetice platila.
Holky, dneska mi jedna paní ve školce (její dcera nedávno rodila) řikala, že jsou nově nějaký injekce na změkčení tkání a že se pak vůbec při porodu hráz nepotrhá a nemusí se ani dělat nástřih? nevíte o tom něco? ani obrazek ![]()
Ale na netu o tom nic není, tak to bude asi nějaká kachna ![]()
O takových injekcích jsem fakt neslyšela ![]()
Jsou třeba injekce na uvolnění svaloviny, ale nefunguje to primárně takhle, že by se díky nim nemusel dělat nástřih… Píchají se do zadku nebo do žíly. Tyhlety, pokud nejsou kachnou, bych spíš píchla rovnou do hráze, a to mi přijde divný, páč by asi pak při tom mohl být (krátkodobý) problém s inkontinencí, protože by to asi uvolnilo i svěrače, nevím, to jsou spekulace
Možný to je, ale dokud si o tom někde nepočtu, tak mi to přijde spíš jako blbost ![]()
Kočárek mě rozbrečel, asi jsem si představovala něco bytelnějšího, v krámě mi tak přišel… a taky protože tam je něco malýho ulomenýho, takový úchytek na podnožník ke sporťáku, ale jen půlka na jedný straně, takže to drží, Milan říká, že to nevadí, ale kdyby si na to dítě stouplo, tak ulomí i tu druhou stranu podle mě…
konstrukce je taková špinavá, zaprášená, z nánožníku koukají ze sešitých míst nitě, a je to takový celý vachrlatý, asi ještě málo utažený, a jak ta korbička drží vlastně jen na 2 místech uprostřed… no Milan se mi smál, ale jak ještě dneska moc necítím pohyby tak mi to nějak dodalo a začaly mi téct slzy…
ještě k tomu Milan běžel na zkoušku s kapelou, takže jsme to ani všecko nevyzkoušeli ![]()
Já se z tý kapely už asi zblázním, každý týden 1× zkouška od 18-22, v hospodě, přijde celej zasmrděnej, sice slibuje, že až bude prcek tak to hodně omezí… mají 1-2× do měsíce koncert, to je zabitej celej víkend… ![]()
Tak to ozkoušíme pořádně až o víkendu, protože zítra taky nebude mít čas… Achjo.
Ale jezdila jsem s tím po dvorku a krásně se ovládá, jak má tu zadní nápravu zatáčecí.
Vypadá to akorát docela komicky
Bojím se, aby vydržel terén, i když Milan se tváří dost optimisticky, že je ta konstrukce dobrá…
Já nevím, jsem z toho všeho teď spíš přešlá ![]()
Jo nakonec jsme koupili ten Depemo FX v akci za 8250,–
http://www.koralkuvsvet.cz/detail.php?…
s tím, že levněji ho neseženeme (všude ho mají za těch cca 11.000,–)
a event. ho do 14dnů vrátíme, protože je kupovaný přes internet…
boru teda dost zvláštní jednání, které nějak nepobírám… ![]()
Výsledky kolposkopie ti mohou říct ihned, asi ti ještě znovu nabírali cytologii…
v Praze ale trvají výsledky cyto jen 14dní, kór když jsi těhu, tak by ti je udělali i rychleji, kdyby se jim něco nezdálo… Takže to asi nebude tak dramatický, neboj.
Akorát teda ztvrdnout tam takhle absolutně zbytečně, to by mi asi taky došly slova, asi bych ani neměla už sílu se pohádat, navíc, co by si z toho taky měla, že jo, akorát vystreslý dítě…
No hrůza, máš fakt smůlu na imbecilní doktory, kterým jsou pacientky jaksi šumák
![]()
Ahojka,
tak já dneska absolvovala test na cukrovku…no budu ráda, když neztratí výsledky a nebudu tam muset znovu. Po hodině se mi začal zvedat žaludek a tu další hodinu jsem měla co dělat, abych tam někde nevrhla. ¨Do toho šílenej hlad a žízeň…fuj! ![]()
Boruwecko aspoň že jsi si spravila náladu tím ultrazvukem, ale ty doktory bych asi taky nepobrala. Ten poplatek mi přijde stejně divnej, myslím že všechno co souvisí s těhotenstvím (jako že tohle fakt jo!) je bez poplatku. Platila bys třeba kdyby sis v těhotenství zlomila nohu…ta s tím nesouvisí.
Obrázku tak kočárek takhle zklamal? No vydrž do víkendu, pořádně ho prubněte, půjčte si někde v okolí mimčo ať to máte i se zátěží a kdyby se vám to nezdálo, tak ho fakt vraťte, vem si že s tím máš nejmíň dva roky jezdit!
No a s kapelou a přítelem…ten můj je zase blázen do starejch motorek, takže ho mám každej den v dílně a vidím ho většinou až v 10 když ho vyžene hlad
Ale už jsem si docela zvykla, naopak když je doma, tak ho vyhánim, nemám svůj klídeček ![]()
No, vím, že mi cytolku nedělal, to říkal, že je to zbytečný, když mi ji Dr. dělala v únoru a byla dobrá. A taky to poznám - byl to takovej hnusnej pocit, ale co mi bral dneska bylo něco, co jsem necítila a bral to na takový dlouhý tyčky a v něčem to pak sestra vymáchala - a bral to dvakrát… Já si právě taky myslela, že mi to řeknou hned - proto mně tam nechali sedět a pak tohle
- poslali mně pryč… ![]()
Tyjo Boru tak to fakt nevím, co ti to dělali, fakt mě nic nenapadá
![]()
A nechceš tam zkusit zítra zavolat a říct jim, že jsi z toho nervózní, že ani nevíš, co ti vlastně vyšetřovali a na co mají podezření, ať ti to řeknou?
Ale zase záleží na tobě, tohle mluvím spíš za sebe, já jsem taková hrozně zvědavá a na všecko se naopak všude a všech ptám a třeba i dvakrát, když jim nerozumím, prostě mám takovou povahu, že to potřebuju vědět…
Jenže ono zase když člověk neví, tak je to někdy lepší, už mě to stálo - hlavně na začátku těhotenství - dost nervů…
Tak teda na tebe budu myslet a jsem za tebe pěkně zvědavá, co si to na tebe vymysleli, s těma tyčinkama…
Držím palce a určitě to bude dobrý, když byla dobrá cytolka, vůbec mi není jasný, co jinýho by se jim tam mohlo nezdát…
Ahoj holky, tak jsem dneska byla odvézt babičku a maminu do Vojenský nemocnice…Strávily jsme tam čtyři a půl hodiny, páč babička se ve svejch 86 letech všeho strašně bojí a i když už jí jedno oko operovali, tak se stejně dneska před operací toho druhýho celá klepala a měla tlak 190/90…Ještě začala hystericky řvát, když jsem couvala k obrubníku, za kterým byl travnatej sráz dolů. Od toho obrubníku ale byly ještě dobrý dva metry trávy na tu stráň, takže nevím, jak velkej bych musela bejt debil, abych z tý stráně sjela. A tak co člověk nadělá, já se takovýho věku ani nedožiju, natož abych byla ještě normální. Nakonec ji ale po velkým nadopování práškama na uklidnění na tu operaci vzali, tak aspoň jsme tam nebyly zbytečně.
No a doma zase nehoráznej bordel, jak jsem to viděla, tak jsem se sbalila a jela ještě za kolegou z práce. Já uklízet nemůžu a přišla bych si jak idiot, kdybych tam měla sedět a koukat na Martina a maminu, jak to uklízí…Achjo. Snad ještě zejtra a bude hotová ta stavařina, tzn. pak už jenom montáž samotnejch těch skříněk. Doufám, že to do konce příštího týdne bude…Do toho se ještě tchýně začala chovat fakt podezřele, to by bylo na delší povídání…a klienti furt nezaplatili faktury, takže jsem bez peněz už vlastně pár měsíců…mno prostě jsem dneska fakt z toho celýho dne hotová. Zejtra jedu k našim a jenom si lehnu a hotovo.
obrázku , tak třeba ten kočárek bude fakt v klidu…no a když se rozhodnete, že ho přeci jen vrátíte, tak napodruhý vyberete určo nějakej lepčejší ![]()
boruw , ty máš taky koukám štěstí na ty doktory jak Alík…tohle by mě asi fakzt strašně nasralo, asi bych se zkusila ozvat. I když teďka v těhu jsem taková citlivka, že bych se jim tam asi akorát rozbrečela. Aspoň ti měli vysvětlit, co ti vlastně dělali a co od toho máš čekat. Achjo, to je fakt den zase.
Já si nic nepamatuju, jsem fakt dneska vyšťavená nějak, teda zejména psychicky. Půjdu spát, tak dobrou noc.
Ahoj holky,
se ted pres den na net nedostanu…
co to? samy trable a starosti… to me teda mrzi, ze se takhle nervujete…ani to nemuzu komentovat, pac me to vytaci za vas…
Obrazku, znama ma myslim stejny kocarek a je s nim spokojena
Pavluso, tys rikala, ze mas plenky bambino mio? A v čem je pereš a jakou davas dezinfekci?
Ahoj holky, tak dneska jsou asi nějaký erupce na slunci, paš skoro celý den jsem měla celkem dobrou náladu, prala jsem zase oblečky, večer jsem se snažila vyžehlit nějaký prádlo a z toho jak to dělám v sedě, mě začli bolet záda, ale takovým nehorázným způsobem až mě to rozbrečelo, do toho mi začalo zase tvrdnout břicho a nakonec jem řvala, že nechci rodit císařem, že to není porod, ale operace, že se miminko nenarodí, ale vyhřezne, že když už tím císařem budu muset rodit, tak alespoň ne plánovaným, že to přeci není zubařskej zákrok, na který se objednám. Vojta už chudák nevěděl co mi říkat. Já vím, že když k tomu dojde, jako že asi jo, tak je to to nejlepší pro miminko, ale já si chci prostě ten porod zažít. Jo a navrch jsme tu vykřikovala, že jsem si zdvojenou dělohu neobjednala, tak nevím, proč jsem jí dostala.
Obrázku neboj, kočárek bude v pohodě. Jinak Vojta nemá kapelu, ale chodí hledat s detektorem kovu, dokud jsem chodila do práce, tak to docela šlo, protože šel hledat ten den o víkendu, který jsem pracovala, ale oon vždycky zmizí na celý den. Odjede kolem 9 a vrátí se kolem 17 hodiny. Když ho poprosím, jestli by se mohl vrátit dřív, tak se urazí, eventuelně slíbí a nedodrží. Já vím, že to je jeho koníček a lepší než kdyby chlastal, ale víkend je jediná možnost, kdy můžem třeba doma něco udělat atd. A když na to máme jenom jeden den, tak jsou to docela fofry.
Krsáné dopoledne, holčiny!
Přidala jsem fotečku malýho do galérky, tak mrkněte, ať vám trošku vylepším náladičky - je to fakt krááásný, co všechno je dneska za možnosti
.
Jinak moc děkuji za starostlivost všech - já už se trošku uklidnila od včerejška… Ale vadí mi, že špiním - dali mi tam sice nějakej „špunt“, aby to nešpinilo tak moc a tak dlouho, ale obávám se, že dneska ze mně odešel sám a dobrovolně, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. To jsem vám asi ještě nepsala, že mi milá sestřička řekla, že kdybych hodně krvácela, tak si mám zavolat a přijít za nima - to mně takdy docela rozhodilo ![]()
Ale mám i dobré zprávičky - jdu teďkom s kamarádkou oběhnout svatební salony - vzhledem k tomu, že máme termín svatby asi 2 týdny po 6-ti nedělí, tak zkusím vybrat šatky teďkom. Vzhledem ale k bříšku si beru kamošku se stejnou postavou a bude zkoušet za mně
-teda pokud mi neřeknou, že si to můžu zkusit a že mi to dyštak pak zaberou, až nebude bříško… Uvidíme.
Tak všem přeji krásný den a ať jste všechny hlavně zdravé…
Ahoj holky,
dneska uz muzu na net
se aspon nebudu tolik nudit…ráno byla pěkná bouřka, až jsem se skoro bála (asi je to tady v tom starym baraku nejak moc slyšet)
Lentil, to bude dobrý, neboj, taky si popláču, když mě začne všechno bolet a přijde na mě depka, že už nemůžu a že se bojim porodu a že nebudu dobrá máma atd… asi je to normální…většinou se mi tim pláčem uleví a jsem pak zas v poho…
Boruw, pěkná fotka… ty ještě navíc špiníš? Kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak radši jdi k dr hned…
Ahojte
, dneska teda pěkně prší a zapnula jsem topení
. Ale aspoň to spláchne pyl.
boruwko pěkná fotečka a hezoučká papulka
. No a jinak vydrž
, určitě to bude dobrý. Ale taky bych plašila a hlavně bych nesnesla nevědět o co se jim vlastně jedná.
kajiszek taky přeju pevný nervy ![]()
obrazek ty máš novej avatar, ale tam to zas vypadá na nějakou úúúplně jinou ženskou
. Ale já taky na různých fotkách vypadám různě, takže nic zvláštního
.
Tak můj nejnovější břichan
. Zase mě posílají „do porodnice“. Tak ale s malou jsem měla to samý, takže budu zase jako ta Glorie z Madagascaru
.
http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/bricho004.jpg http://www.kosmetika-oriflame.ic.cz/bricho003.jpg
jéééé eli já furt hledám ňákou fotku, kde bych vypadala normálně, ale jak to zmenším, tak je to stejně houby vidět
![]()
tak já zkusím ještě jednu, od moře…
tyjo a máš fakt už pěěěknej pupííík
![]()
tak a už mě ty fotky zmenšovat nebavěj ![]()
takže tohle je zase na dlouhou dobu můj poslední atavar nebo avatar nebo jak se tomu nadává ![]()
musím běžet ![]()