červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
12.4.09 19:45

Kájo původně jsem měla po skončení v Motole odletět na měsíc na poznávačku na vlastní pěst s tehdejším přítelem na Gran Canaria a po návratu začít pracovat v Gestu za svojí spolužačku, která se chystala přestěhovat do rodného Sokolova, ale 2 dny před odletem mi spolužačka zavolala, ať se nezlobím, že se s Pepou po 10ti letech rozešli a že se nikam nestěhuje… :evil:
Takže když jsem se vrátila z cest, šla jsem hned na pracák, 2 měsíce načerno dělala v agentuře svý známý domácí péči (rehabilitace lidí po operacích) a chodila na konkurzy, chtěla jsem zůstat v gyn-por oboru, ale v soukromí, ne už do státního… Bohužel ale bylo všude plno…
Kamarádka mě seznámila se svou kamarádkou - zubařkou - tak jsem to zkusila u ní, otevírala si akorát novou praxi a ta sestřička, co tam už měsíc měla, byla ňáký poleno a nepříjemná na lidi prý… No a po ** šílených ** prvních 3 měsících jsem si zvykla, doktorka byla celkem fajn, chtěla toho po mě sice hodně, prakticky všechno, ona jen v práci vrtala, to okolo jsem zajišťovala já, ale měla jsem za to o 6.000,– víc než v Motole…
A žádné noční, víkendy, v pátek do 14h… :wink:
No a pak jsme obě otěhotněly (ona o den dřív), jenže já neměla tolik štěstí jako ona, naše holčička už je dávno v nebíčku, v 9tt jí přestalo tlouct srdíčko. Byla moc nemocná. Doktorka po nějakých komplikacích (krvácení) musela praxi ukončit a 10.3. se jí narodil zdravý kluk… a já jí to moc přeju a vůbec si nepřipouštím, že už bych taky mohla bývala mít miminko… To byl osud a ten nám dopřál to štěstí, abysme zase hned znovu počali doufám zdravého chlapečka…:D

A k tý tvý kolegyňce na pokoji - jak se jmenuje? Asi by to byla velká náhoda, ale kdyby dělala na dětským v Motole, tak tam jsem při nástavbě taky dělala, na částečný úvazek, možná se známe (rok 97-99) i když dýl jsem byla na gastru než na plicním :wink:

Haidule také ti přeji všechno nejlepší a nejkrásnější k narozeninám, hlavně ať to máš doma víc v klidu, jsi šťastná a ten tvůj chlap ať ti víc pomáhá… :srdce: Hezky to oslavte :-)

Lentilko koukám, že tvá práce taky nic snadnýho - no vidíš, na to bych zase neměla já… je dobře, že jsou lidi různí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
12.4.09 20:29

ahojky!
Tak navsteva odesla,nastesti o nich nezbyl skoro zadnej bordel :lol:

Diky za gratulace,no jo,uz me je ctvrtstoleti a nejak to bude vsechno dal… :D
obrazku tak ta prace to bych rekla ze je asi tak ze to clovek dela protoze ho to fakt bavi a dela to pro ty maminky…ze se tolik neohlizi ze za nocni a prisluzby a presluzby atd atd…ze vlastne ani tolik penez neni.Me by treba strasne bavilo delat na sestinedelce a pomahat maminkam s tema miminkama,ale zase na druhou stranu krik placicixh miminek a bolave maminky,taky by to jiste nebylo ruzove.

moje poslicky a klidovy rezim to rozhodne nehrozi a ja jsem se s tim nejak tak smirila,nekde uvnitr vim,ze at porodim kdy porodim,bude vse v poradku a miminko vi,ze nemohu odpocivat a ze ma cileho sourozence a ze proste vse bude v poradku.I kdyz mam ty slaboulinke kontrakce fakt snad kazde 2hodiny mozna i drive(nemam nejak potrebu si to casove merit) tak jsem vnitrne klidna :?

zuzkoM ta modrinka od te krece muze byt klidne od praskle zilky,to se brzy zpravi,ja nastesti prisla na figl jak ulevit noham pres noc..pred spanim je namazu tim varixinal gelem a zatim-tuk tuk-2 noci bez probouzeni od bolavych nohou nebo kreci.Pres den mam kompresaky takze to jde ale v noci se nesmi nosit na spani.t\ satk\ se ti snazim najit…uvidime zda na tu pani narazim,obavam se ale ze za prodejni cenu je zacala zapujcovat…ale nasla jsem i jednu pani co prodava za cca 5000Kc jedny,nevim jake mate predstavy.Proste zkoukni a bud anebo no…Do salonu je velka investice ale ghodne rychle se vrati,je to dobry byznys…http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=69980
aaa uz jsem nasla i tu pani s temi levnymmi saty…http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=315497 :wink:
Jinak co budes delat v devatym mesici???Budes se tesit az konecne porodis!!!Coz ja uprimne se ze zdravotnich duvodu tesim uz ted.Snaz se polehavat kdyz to pujde protoze i kdyz sedis nebo jak stojis tak ti mimco tlaci na spodeka tim jak vsechno ucpava tak to oteka.Jesteze rodime na zacatku leta snad ty vedra budou az po porodu…
lentilkooo docela jsme se pobavila jak jsi to s tim zachodkem pekne napsala,hlavne ze sis dobre popovidala a ulevilo se :-D To ja mam zase problem ze mimi jak tlaci na spodeka ucpava streva tak piju hodne dzusy a tak,at nemam pak problemy se stolici coz stejne mam a kolikrat premyslim aby me nahodou tim tlakem nevypadlo mimi misto neceho jineho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
12.4.09 22:39

uf to byl dneska náročný den. Nádherný počasí a já místo abych se válela na zahradě a slunila se, tak jsem se pustila do plení jahod. Chvílema jsem u toho seděla, pak ležela, dřepěla - no chudák Jendulík asi bude placatej :lol:
Pak přijeli naši na návštěvu, tak jsme zašli na oběd a pak na hřbitov upravit hrob.
A večer jsem Honzovi pomohla složit písek z vozejku, udělala jsem večeři, pak obarvila vajíčka a ted se nemůžu hnout. Záda mě bolí jako kráva, nemůžu skoro bolestí chodit. Asi fakt budu muset začít cvičit :roll:

Haidule připojuju se ke gratulacík k tvým narozeninám :-)

obrázek máš pravdu, moč mi vůbec nevyšetřovali :lol:

sexík no u mně se už chut trochu zlepšila, ale za to mě to vždycky pálí :? takže z toho nic moc není. Je to v těhu normální????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
12.4.09 22:47

obrázku , poslala jsem ti soukromou zprávičku, ať tady nevytrubuju do světa nějaký jména atd :wink:

Jinak se snažím trochu dělat věci do práce, ale stejnak jsme zase celej věčer prokecaly :lol: Už půjdu spát, začíná mě bolet palice. Tak doboru noc všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
12.4.09 23:24

mě při tý cukrovce taky nebrali krev :nevim:
Haiduli všeeeechno nejhorší.....................................................ať se ti zdaleka vyhne a hlavně hodně toho co si sama přeješ nejvíc. :srdce:
Já se dneska cítím příjemně unavená, jenom doufám, že zítra nebudou koledníci nějak brzo otravovat. Já na ty velikonoce moc nejsem.
Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.4.09 07:15

Dobre ranko!
paleni pri/po sexu bude to i hodne tim ze je to tam cele otekle a v neposledni rade jina bakterialni mikroflora od hormonu,takze doporucuji pouzit lubrikant a jinak na paleni jako takove po sexu(po jedinem co byl po pul roce zase) tak me pomohl cipek od gyntimy.

Tak Tomasek moc koledovat teda neumi,premyslim zda vubec pujdeme vykoledovat sousedy co tu mame dvoje :roll: Spis to vidim tak ze az uvidi malou Barusku nebo u druhych az uvidi Michala tak slehne pomlazkou po me a hura hrat si :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.4.09 08:35

Dobré ráno přeji,
tak teď koukám, co jsem to tu zase napsala za hovadinu, krev mi samozřejmně na cukrovce brali, ale nechtěli po mně moč :roll:
JInak vám přeji hezké velikonoce a pořádnou šlehačku, ať neuschnete.
Vojta ráno zase přilezl s tím, že chce Elišku grrrrr. Tak jsem mu řekla, že já taky chtěla Mikoláše a někdo mi ho nedovolil, tak řekl, že klidně může být i Mikoláš, když on bude moc mít Elišku. Už mě s tím štve.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
13.4.09 09:13

Hezké velikonoce!!! :dance:

Haidule všechno nejlepší k narozeninám zpětně :-) ať se Ti vyplní vše, co si přeješ, i to, na co se ani neodvážíš pomyslet a hlavně zdravé miminko! :-)

Při cukrovce u nás taky moč nechtěli…krev brali před a po dvou hodinách. Modřina mi už zmizla, ale teď v pátek jdu na další odběry, takže zase budu mít…

Sexík - tak tedy když už manžel přijede z ciziny to už se opravdu nemám na co vymluvit :D takže u nás je…ale že bych měla chuť…to vůbec a jestli to je pak po porodu ještě horší, tak to se budu muset přemlouvat o sto šest.

Užijte si opět krásný sluníčkový den, ať Vás nebolí zadečky od koledníků, i když tady ve městě budu ráda, když vůbec někdo přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.4.09 08:19

dobré ráno,
Haidule vše nej k narozkám…
Moč mi při oGTT cukrovce taky nebrali… jen krev. A to ještě někde berou na dvakrát a někde na třikrát… jsem ráda, žeto mám za sebou, uf.
sex tak u nás zatím vcelku normálně… máme šikovného pomocníka Durex Play lubrikační gel červený - zahřívací. Jednou, dvakrát týdně to ujde, manžel by samozřejmě chtěl častěji, ale to už by asi nešlo… alemusíme toho využít, po porodu moc možností nebude… :? tam to bylo daleko daleko horší, aspoň u nás…
obrazku pěkný pupendo. A gratulace k výběru kočárku.
Velikonoce neslavíme, takže asi uschnu ale vůbec mi to nevadí. Jediné tak jsme udělali jarní výzdobu, nějaká ta zvířátka a tak, ale úklid letos moc nehrozil, no jsem zvědavá, kdy ten byt dám do kupy :-D

o víkendu jsme koupili v IKEA komodu, ze které bude přebalovák a Terce do pokojíčku spoustu věcí, tak mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
14.4.09 08:28

Dobré ráno,
tak já dneska odpoledne, kromě toho, že jdu na kurz, kam se moc těším, vezu Vojtu k zubařce, neb mu bude trhat zub. Chudák se bojí. V noci jsem ho docela vyděsila, protože mi jako tradičně tvrdlo břicho, načež mimín kopl do močáku, až jsme normálně nadskočila a vykvíkla bolestí i slzy mi vyhrkly. Chudák vojta už skoro spal.
Jinak mě dneska pěkně bolí noha, takže mažu gelem, natáhla jsem kompresivní podkolenky a tradá.
Jo a ještě jsem se včera totálně přecpala bramborákama. Mńam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
14.4.09 08:45

Dobré ránko všem,
zase tu mám trochu absenci, tka jdu dočítat, jsem ostuda já vím, ale jak je hezky, tak jsme furt s Domčou venku a užíváme sluníčka, dokud je :lol:
Jinak na cukrovce jsem tedy byla, pila jsme asi 250-300 tý cecárny (měli to už přímo ve flaškách připravený) a celkem to ušlo , pak dvě hodky venku - šla jsem ke kamarádce tak to uteklo, mohla jsem si dát i loka vody :) , na který jsem i zapomněla a pak zase pích do prstu a dom.
Výsledky kdyby byly špatný tak by mi zavolali, ale i sestřička říkala, že to dělá ted ty dva roky, co to je povinný u všech těhu, a měly to jen 3 těhule a ty měly dispozici, když už je viděla ve dveřích (málem prý neprošly futrama :lol: ). Jinak nikdo ! :wink:
Tak jdu dočítat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
14.4.09 09:35

tak dočteno - určo zapomenu na 90% věíc..
První Haidu - dodat. vše nejlepší !!! :srdce: :srdce: :srdce:
Sex - špatný . chut vůbec, když už ano po dlouhé době tak konec dobrý ale ani při ptom ta chut nepřijde..a pak známé pálení , asi právě z nedostatku „promazání nástroje“ :lol: , stejně ho tedy mít moc nemáme kvůli té šptaně ulož. placentě a P. se taky bojí , aby neubnlížil či nerozjel porod..mám pocit, že u domči to tak bylo, po večerním sexíku ráno hospital. v nemocnici pro otvírání a kontrakce :lol:
moč na cukrovku jsem mít měla s sebou ranní, a píchali mě pak 2× do prstu na krev, celkem to ušlo
Velikonoce - jako u Zuzky, výzdoba, pečení, vajíčka ano, ale mlácení ne, jen symbolicky, ani já či Péta nechápeme proč by mě měl mlátit, kdyby se mu to líbilo, tak si dojde do :,-(o-maso salonu :lol: :lol: a chudák domča nechápal proč mě tatka bije..a to nemluvím o tom, že se má tou pomlázkou jen ženská pohladit, ne ztřískat, že má jelita a nesedne si na zadek, no jo ale to by pro pány už nebylo tak akční.. :wink:
kočárek objednám tady u nás ve lvíčkovi za 3 týdny po 30tt a kontrole, sice bude o něco dražší než po netu, ale s mojí smůlou a vším reklamováním tady budu mít jistotu, že když něco , tak to půjde dobře. POslední koupě korby, co mi přišla praskláa a paní od toho dala ruce pryč mě vyšla celkem draho (3500,–kč). A korbičku novou asi po netu až prodám tu opravenou
vyšetření - mě jen snad na začátku a ted někdy v 24tt ale ne na koze, ale tím vnitřním utz, jeslti je čípek ok, jinka vnitřně snad ani jendou za těhu, prý je to zbytečné zatěžování, samo pokud je vše ok, mě tedy raději asi vyšetř. utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
14.4.09 10:36

Ahoj holky,
doufam, že jste víkend strávily pěkně…já teda Velikonoce nějak neslavim, jen tu výzdobu a manža si pujčil pomlázku a tak symbolicky me pohladil…jinak to nesnasim, prave kvuli modrinam…ty chlapy nemaj rozum, jen kdyby trochu placl nekdo je…to by se po…

byli jsme na svatbe, mooc krasny a byla sranda, jsem rada, ze jsem po takovy dobe nekam vypadla… az budu mit nejaky fotky, tak vam je sem hodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
14.4.09 11:51

Jé holky, to jsem ráda, že nebojkotujeme Velikonoce jen my, a žře se najde i někdo , kdo to taky považuje za trošku "brutus " :lol: . Aspon si nepřijdu tak divná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.09 12:27

Ahojte
Haidule - -všechno nejlepší k narozeninám.

velikonoce - uklid jako normalní den,rano mě chlapi zjemna vymrskali a slili vodou.Slovenská tradice.Tomča škodolibě udělá všechno :-)
Jinak neotvírám.
Já osobně tyto svátky moc nemusím.Vánoce to je jiné .
Sexík - -u nás to jde.Někdy ob den někdy jendou za týden.sice mi pak ztvrdne bříško ale jen na chvilku.
Jinak bez problémů
Jo co mě ted zlobí 3 den je žaludek nějak mě pobolívá.tak si dávám dietku,ale nějak to nejde mi udržet.
Tak jsme začaly s Tomčou Mluvit že mám v bříšku Matyáška al tatka o tom nechce slyšet.že jak mu bude říkat.tak doufám že ho přesvědčíme a bude to Matyáš.
My se jinak už psychicky připravujem na pondělí nastupujem do nemocnice.jenže jak Tomča bude týden na Jipce tak nedoporučují rodičům aby chodili za dětmi že je to rozruší.tak asi týden neuvidím Tomáška.:-(A já se tady zblázním.
všem krásný sluníčkový den.Pisoja

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí