Poradna duly
Jana Čurdová
přeji dobré ráníčko všem,
tak co myslíte, včera přišel tatínek domů šáhnul rukou na bříško a mimčo už se ani nehnulo,,,tak jsme takhle spali až do rána a byl klid. ![]()
to je teda potvůrka
dnes si konečně jdu objednat kočárek, zavinku do autosedačky, autosedačku a tak dále, prostě ty větší věci co ještě nemáme. Kočárek mrňouskovi koupil dědeček, (teda vlastně až se narodí pradědeček) tak nám to moc pomohlo. ![]()
Dnes mám perný den, budou tu celý den dělníci dělat sádrokarton, ale už se to šine ke konci,,akorát už mě zmáhá po nich uklízet ten bordel ![]()
Čiki to věřím že to hodně pomůže, jak já bych byla ráda kdyby šlo u nás až pojedou do kouta aby mi řekli co chceme koupit a ne jako u Kajduly že většinu věcí co jsme dostali tak máme ve skříni, protože už jsme to bud měli nebo se to nehodilo nebo to bylo malý atd.
Lentilko nevím ale podle mě to poznam nemůžeš to si teda myslím já nevím.
Obrazku tak gratulace k rozhodnutí a at se vám dobře jezdí všem i rodičům i mimískovi
Enio tak tak ty naše dětičky ![]()
Dobre rano,
Kaji, tak ja byla v nemocnici presne tyden. Prvni tri dny do me valili kapacky a pak uz jen tablety. Po dvou dnech bez kapacek jsem se sve doktorky ptala jak to vypada, kdy bych uz mohla domu. Tak mi rekla, ze bezne si tam maminy nechavaji tyden az 10 dni, aby, jak obrazek spravne napsal, meli odstup od prvniho vysetreni, tj. aby mohli porovnat, co se stalo v dobe klidu s tvym cipkem. Jestli se zkracuje, nebo zustava pevne zavreny a pomeruji ho. U me zustala nastesti optimalni delka, ale nasli po kultivaci z pochvy nejakou bakterii, takze me leci cipky, dobrat je muzu doma a kontrolu mam za tyden u sveho gyn…no uz se tesim, ten mi zas nic nerekne, je hrozne malomluvnej.
Tak hlavne odpocivej, ono to fakt chce ten tyden klidu na luzku, at se to neuspecha a nejedes tam po tydnu zase. Me teda hrozne tocilo, ze musim lezet zrovna, kdyz je venku tak krasne a mohla bych chodit na prochazky…ale co se da delat. Treba si to jeste uziju ten mesic pred porodem nebo pak s kocarem.
Drzim palec, at jsou vsechny vysledky negativni a jdes brzy domu.
P.S. S tema navstevama jsem na tom byla podobne. Muj chlap taky vecne nestihal…ma to tak porad.
Dobré ráno holky,
teda já už fakt nevím co mám dělat. V posteli mě to nebaví, v telelvizi houby, na ruční práce jsem levá, uklízet nic z toho, co je potřeba nesmím, počítač už znam i po slepu děs běs.
Ahojky holky,
Kaji je mi tě strašně líto, že musíš ležet v tý nemocnici. Ale pro miminko je to to nejlepší, co můžeš udělat.. Hlavně aby jste byli oba v pořádku a brzy vás pustili domů.. A Martin se snad polepší!! To by mě taky mrzelo být na tvém místě..
Teda holky mě tak štve švagrová..
Už jakou dobu mluví o tom, že vyndá věci po svém synovi a že to probere a pujčí mi je.. Noo a co myslíte.. Mluví o tom, už dva měsíce a ještě se k tomu nedostala.. A já bych tak ráda, už měla vše dokoupené.. Takhle čekám na to co ona má, abych toho pak neměla zbytečně moc.. Manžel ji to pořád připomíná a ona se ještě k tomu nedostala.. Někdy už mám takový pocit, že nám to snad ani nechce půjčit a že teď neví, jak z toho ven..
..
Teda mě se teď tak vlní bříško
až jsem se vyděsila co tam malej provádí..
.
holky přeju Vám všem krásné Velikonoce, užívejte hezkého počasí, sluníčka a tepla…
http://i107.photobucket.com/…vv/vv108.jpg
my jedeme zítra do ZOO Lešná, už se strašně moc těším!!!!
mám dočteno, ale hlava děravá, vše jsem zapomněla…
opatrujte se!
Ivko tak to znám…to Ti půjčím a to Ti půjčím a já pak hlupák jsem to nekoupila v obchodě, když to měli v akci a teď abych se příbůzných doprošovala, aby mi to tedy půjčili…
vykašlat se na ně…a koupit si to! No aspoň jsem poučená.
Holky mě se v poslední době nějak točí hlava a jakoby jsem strašně malátná…včera jsem se málem vyvrátila v tom servisu (a to jsem ještě nevěděla tu cenu)…takže dnes jsem si už musela uvařit kafe, abych se vůbec dokázala vymotat z domu.
Dnes mi také došly tři balíčky z MMB. Jak já si tam to nakupovaní jenom vychvaluji! Těhu podprda a kojící podprda dohromady za 115,–, noční košila vhodná ke kojení od Anity taky za pár korun..no a nakonec těhu riflíky za 200,– .. naprostá spokojenost. Tak mě napadá…poslala Ti Káji ta paní nakonec tu zavinku? Já si ji právě objednala použitou a už ji mám doma…naštěstí mám jen dobré zkušenosti.
A ještě jsem si vzpomněla na Hanulku..nechali jste toho kocourka vykastrovat?
wape: prosím tě jaký je rozdíl mezi těhotenskou a kojící podprsenkou? Kojící má odepínací ty košíčky a těhotenská by měla být bez kostic?
Lentilko asi tak jak to říkáš. Ta těhotenská nemá ty odepínací košíčky a má širší ramínka a je bez kostic. Ale ta kojící je taky bez kostic…aspoň ta, kterou mám já ![]()
ahojky holky
ja se chci zeptat..jak u vás probíhají kontroly..lebo prý by doktorka neměla vnitrne vyšetrovat..co ta moje stále děla…ale zas na druhou stranu jak by jinak zistila stav hrdla???:( a jestli se otviram nebo ne
přeju krásný podvečer, pročetla jsem pět stránek a mam v tom zase bordel ![]()
cukr teda takový obštrukce jsem taky neměla, přišla jsem odebrali mi krev, vypila jsem sladký čaj, za hodinu krev a za další znovu odběr.
obrázek Na žádance od doktora jsem to měla opravdu tak napsané Funkční test OGTT 0-60-120min. Plus nějaký glykovaný hemoglobin. To vám někomu taky testovali???? U nás v rodině nikdo cukrovku nemá, tak nevim co šílí???
A je mi 25. Takže taky žádný extrém ![]()
mateřská holky kdy se nastupuje na mateřskou??? ![]()
balcky mě teda taky vyšetřuje uvnitř pohmatem, jinak to snad ani nejde zjistit, ne?! ![]()
Ahojda, tak se zase hlásím. Dneska Martin přišel včas, tak jsem byla ráda
Ještě za mnou každej den jezdí naši, máti mi furt vozí nějaký jídlo, až už jsem z toho docela našťastná, protože to fakt nestíhám jíst a přijdu si jak malý dítě. Myslí to dobře, to je jasný, ale tak štve mě, že si prostě nedá říct…Jinak je mi furt dobře, akorát už mi vyndali kanylu a šla jsem s Martinem dolů na kafčo a stačilo i těch pár metrů chůze a hnedka mi přišlo, že se to břicho zase chová divně
Jako ne že bych měla vyloženě kontrakce, že by nějak výrazně tvrdlo, možná jednou slabě a na chvilku, ale tak celkově mě to furt nějak tlačilo, pnulo a bolelo…já fakt nevím, co si o tom myslet. Přijde mi, že jsem trochu nafouklá, tak to může bejt i tím, ale tak nemám z toho moc dobrou náladu, když si vezmu, že jenom na chvíli vstanu z postele a hnedka cítím, že to není úplně dobrý…
DP , u mě to bude mít asi podobnej průběh, kapačky dneska skončily, teď už jen tabletky. Podle vyšetření je nález normální, ty výsledky moči a kultivace pořád nevím. Po víkendu bude ultrazvuk, kterým právě poměří to hrdlo a porovnají s tím minulým výsledkem a na základě toho rozhodnou, kdy mě pustí, takže to bude asi stejný jako u tebe.
wape , ještě zavinku nemám, ale s paní jsem domluvená, že ji pošle do 14ti dnů, až si dořeší práci. Tak jsem na to fakt zvědavá…Snad už se jí dá věřit, se mi hrozně omlouvala.
Alíku…ja si to práve taky myslím, ale teta mně tu presvedčuje..že to sa nemá..hlavne když mám problémy..ja si myslím že jak by vlastne pak na to prišla…v jakem jsem stavu..mne se to zdá byt také blbost..ale je mi blbé se ptát doktorky jestli delá správne že mne vyšetruje vnitrne:(
Ahojky!
Tak snad uz budu zase moct v pohode komunikovat
S temi problemy,doufam ze uz jste vsechny zase v poradku!Ono asi fakt ponejvic ty infekce…ale zase kde to holky chytate?
Ja tedy mam asi tuseni ze uz citim poslicky ,neni to totiz tvrdnuti jako takove,je to jine a je to docela casto asi cca vzdy za dve hodiny,na KO jdu az na konci mesice coz bude temer za dva mesice
no ale zatim to nic prisernyho neni ale uvidime no…v prvnim tehu ani nevim zda jsem poslicky vubec mela
¨
Akorat teda co ej des,jsou ty nohy…asi me do porodu upadnou,krece v noci i nekolikrat kdyz uz to neni zasekly pretaceni se kvuli pupku..... ![]()
Juj,ja vic koukam na televizi nez pisu…holt jeste zkouknu vase prispevky az rano a nejak se vyjadrim.Ted uz pujdu zalehnout.Mejte se krasne aopatrujte se!