červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
9.4.09 08:05

holky a co v ybrat si kočárek jinde a objednat ho taky jinde?
A já bych si vybrala asi Depemo ale nevím tyhle k očárky není moc moje krevní skupina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.4.09 08:17

Ahojky holky,

Kaji - drž se.. Je dobře, že už tě bříško nebolí. Musíte s malým vydržet, co nejdéle..

Blacky tobě ať je také brzy lépe!! Držím palečky!

Jituš teda vůbec to nemáš jednoduché. Já bych se už z toho dávno složila!! Chtělo by si asi o tom promluvit na rovinu, ale to je vaše věc.. Hlavně, ať už jsi brzy v klidu!!

Obrazku , tak já bych se víc přikláněla k tomu depemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
9.4.09 09:50

Dobré ráno,

já pádim ke kadeřnici a pak vás dočtu… (doufam, že nebudu vypadat zas jak blbec…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.4.09 10:11

červenec 2009

Blacky držím palečky, at vše dobře dopadne. Já se taky u Kubíčka začala otvírat, sice až někdy kolem 33tt, doktorka strašila, že můžu odrodit každým dnem, a pak ho museli skoro po týdnu vyhánět :wink:

Kaji - je fajn, že ti už líp, kanila možná bolí i proto, že to máš moc stažené, mě když to poprvé napichovala, tak do druhého dne jsem měla ruku strašlivě nateklou a moc to bolelo.Ráno ji vytáhli a večer kvůli tomu porodu mi ji zas dávala znovu, ale dala ji mi o něco níž, a bylo to v pohodě

Obrazku - spíš bych brala Implast, přijde mi, že je víc odpružený, ale nevím, ten druhý kočárek jsem v ruce neměla :wink:

Tak jsme si včera s Kubou „popovídali“ bylo to teda hnusné, ale už s tím to jeho zlozvykem prostě asi nic nudělám. Nezahnul doslova, že by se s někým vyspal, ale má takový občas období, kdy prostě najde nějaký „objev“ a poletuje kolem ní jako včela kolem květu, začne se jinak chovat a nemluví o nikom jiném doma než jen o „objevu“, nevím možná dělám s komára velblouda, ale hrozně mě to zraňuje a on na tom nevidí nic špatného. Tato situace nenastala poprvé, bavila jsem se o tom i s tchýní, ta mi řekla, at nad tím mávnu rukou, že si prostě potřebuje dokázat, že na něj ženský pořád letí, ale mě že ublížit nechce. Když jsme to řešili posledně, tak potom naběhl se zlatým prstýnkem a byl docela dlouho klid. Fakt nevím co dělat, nejhorší je, že zítra s ní jde na nějakou rozlučku, protože ji vyhodili z práce a samožřejmě moje „prdelka“ tam nesmí chybět a když jsem ho žádala, aby tam nechodil, tak se vždycky tak připitoměle usměje, že bych mu hodila hned něco na hlavu. V noci se mi zdáli samozřejmě ty „nejzajímavější“ sny, takže jsem dneska pěkně protivná a podrážděná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.4.09 10:35

Jíťo poslala jsem ti SZ. Na to se nadalo nereagovat:) Hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
9.4.09 10:56

zdravím po testu na cukrovku…
tak to jsem fakt netušila a nebyla jsem na něj připravená…
myslela jsem, že přijdu, píchnou mě do prstu, nechají mě vypít ten dobrý nápoj a po dvou hodinách mi vezmou krev…

tak podepisovala jsem asi 4 papíry, sestra 45 minut vyplňovala nejrůznější její papíry,
pak mi oznámila, že nesmím k žádnému jinému doktorovi než k nim do nemocnice a tři dny nesmím vybrat žádný lék na recept… že tam budu vedená jako hospitalizovaná… jedeme do jižních Čech, tak už vidím, jak dyž si zlomím nohu, jedu sem zpátky…
pak mě nahnali do ordinace a oznámili mi, že mě musí vyšetřit nemocniční doktorka… takže mi ještě udělali klasické vyšetření…

taky jste to tak měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.4.09 11:04

enio a kdeže jsi to byla??? jenom na cukrovce? a kde? 8O 8O 8O
Tyve, to je mazec… :lol:

To skoro vypada na zneuzivani pojistovny, buhvi, co si na ni vsechno vykazali… :-)

No já jsem to rozhodně takhle neměla, přišla jsem, odebrali mi krev ze žíly, vypila jsem slaďák, za 2h znova krev ze žíly a ádijé, nic jinýho kolem toho, ani tlak mi nezměřili 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.4.09 11:09

Já jsem taky přišla, nabrali krev, vypila elixír dvě hodiny počkala, nechala tam druhou ampulku a tradá domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
9.4.09 11:11

lentillko - kastrace kočky je sice horší, teda větší zákrok než u kocoura, u nás teda stojí 500,– ale než to řvaní a nespaní… no a stalo se mi že mi i kočka začala značkovat. Navíc když jí vykastrovat nenecháš, je větší pravděpodobnost že bude mít rakovinu cecíku, a to je hrůza.. takže já hlasuju pro :)

kočárek mě se teda líbí víc ten implast,, ale typově mířím jinam na jiné druhy tak to nedokážu tak porovnat

teda koukám Ti chlapi, ten můj je teda momentálně zlatej, tak mě opečovává až mi to leze na nervy. A když chci něco dělat tak čekám až vypadne jinak by mě snad zastlal do peřin a nenechal jít ani na záchod.
Tak držím palce ať se to brzy vyřeší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
9.4.09 12:11

Jituš hrozně těžko radit…jen Ti popřeji hodně síly…ale upřímně mohl by si tu rozlučku pěkně rozmyslet, už kvůli Vám dvěma…na druhou stranu, pokud ji vyhodili z práce, tak po rozlučce už bys mohla mít klid, ne? No a třeba na něho nezabírá ta kolegyně…snad..

Tak my byli v servisu s autem a grrrrr :evil: no jo no, holt býti mobilní něco stojí…potřebujeme tam dolít jakousi látku, kde jeden litr stojí přes dva tisíce a minimálně jsou prý potřeba 4l…no to jsem tam šla málem do kolen…

Teď jedeme přezout gumy na obě auta, ale to už ke známému, kde mu manža za to udělá nějaký servis s počítači, tak to snad bude za hubičku :-)
Pěkné odpoledne a žádné trápení s bříšky!

Enio to tedy na Tebe zkoušeli něco hodně divného. Skoro by to stálo za to i někde oznámit. Já na tom byla stejně jako holky, přišla, vzali krev, pak vypít, pak čekat 2h, pak krev a tralá domů…žádný podpis, žádný papír nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.4.09 13:06

Obrazku , me se teda vic libi Implast…u toho Depema to na me pusobi, ze by se mohl zlomit :oops: i kdyz je to blbost :lol:
Enio , ja mela cukrtest stejny jako holky tady, musela jsem donest moc, vzala mi krev, vypila jsem vodu, za dve hodky znovu moc a krev a sla jsem.....to je nejyk divny co zkouseli na Tobe, asi bych si nechala vyjet vypis na zdravotni pojistovne, co jako za ukony si za Tebe nechali proplatit 8O

Jitul , me spis prekvapuje, ze manzel Ti doma povida o svym novym objevu, se na me nezlob, ze to tak napisu, ale me to prijde trochu uchylny, jako bys byla jeho kamoska a ne manzelka, no popravde bych toto od manzela (pritele) nesnesla…nevim co poradit :?

Wape , teda auticka lezou pekne do penez :oops: my zadny nemame a kupodivu nam zatim nechybi, uvidime jak to bude s mimi…nastesti mame k dispozici auti u tchyne :)

vsem holkam co maji klidovy rezim preju, at jsou brzo v poradku a at mimisci v briskach jeste dlouho vydrzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DP
462
9.4.09 13:35

Ahoj maminy, tak se po dlouhe odmlce zase hlasim.
Dnes me pustili z porodnice, mela jsem stejny problem jako Kajisek. Bylo to silene a ten strach…no hlavne, ze uz je to stabilizovane a jsme i s Eliskou obe v poradku. Kazdopadne s praci jsem musela skoncit a do konce tehu uz budu jen polehavat a musim byt na sebe a mimi opatrna.
Kaji, preju ti at te brzo pusti. To lezeni je vazne nuda. Ja navic posledni tri dny stravila uplne sama na pokoji, takze jsem si ani nemela s kym popovidat. I proto jsem rada, ze uz me pustili. Jinak ale moc chvalim personal nasi porodnice, vsechny sestricky a doktori byli hrozne mili a ochotne se starali, to jsem vazne jeste nezazila. Je fajn vedet, ze ti sami budou kolem az budu rodit.
Tak se holky vsechny drzte.
P.S. Ted tu budu asi casteji… mam ted toho casu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.4.09 13:41

červenec 2009

Enio - to je teda nějaké divné, já byla taky na krev, moč pak vypít a znovu krev a moč. Pak mi to paní sesetřička ještě donesla v nemocnici na pokoj, když už tam prej ležím :lol:

Chlapy - on neřekne že je to nový objev. Nevím, jak teda, ale pokaždé když o některé začne takhle mluvit tak už mi bystří smysly. Prostě o té dotyčné mluví jinak, jiný tón v hlase, výraz v očích v tváři, nevím jak jinak to popsat, prostě to nějak vycítím, začnu být neklidná a něco ve mě bije na poplach a kříčí pozor. On myslí, že to asi nepoznám, nezjistím, či co já vím, tak o nich normálně mluví. A všimal jsem si, že to dělá většinou u nových kolegiň, po čase po nich ani nevzdechne.Myslím, že zítra stejně asi nikam nepůjde, protože tady bude dneska hoooodně dusno. Tcháni měli dovézt kluka, napřed že ho dovezou po týdnu, pak že ho dovezou další týden atd. Ted měli dojet včera, pak zas že dojedou dneska. Tak jsem byla dneska u nové dětské lékařky, jestli mi ho teda vemou a musí jít celkem na tři prohlídky. Jednu vstupní, pak půjdem k zápisu do školky to je další a v květnu 19. by měl jít na 3-letou. Tak jsem si říkala, že když už tam teda jsu, a oni mají dneska dojet, že ho objednám, sestřička že má hned volný termín na zítra, tak si říkám fajn a objednla jsem ho. Opět smysly nezklamaly, protože jsem začala mít divný pocit, tak volám tchánovi, kdy teda vyráží. A? že nedojedou, tak jsem začala už nadávat, opět jsme se pohádali s Jakubem, byla jsem označená za blázna, že histerčím. Nejde mi o to, že kluk tam je, ale o to, že jsem se s nima na něčem dohodla a oni to už po několikáté nedodrželi a ještě držkují, co si to dovoluji ho objednávat, když oni přece nikam nejedou. To že kluk nemá boty, doted běhá v zimních a už brečí že ho tlačí, nemá nic lehčího na sebe je nezajímá s to že je mi po něm už děsně smutno, že jsem ho 4 týdny neviděla, neberou vůbec. do toho jsem ještě dostala vynadané od tchýně, že co si to dovoluji, přehlašovat kluka z brna sem, tak jsem jí řekla, že nebudu s malou přece jezdit každý týden do Brna na kontroly, tak po mě vyjela, že to jako myslíme vážně, že tady budem tak dlouho bydlet.Si budu muset dát asi hodně velkého panáka, abych tady nezačala zas dávat věci narovinu a říkat, co si myslím, nebo jsme ještě dneska bez střechy nad hlavou úplně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
9.4.09 13:57

tak už jsem doma… teda břicho pořádně pne a tahá…
tady je fotka účesu a pupku (akorát jak je ta fotka tmavá, tak neni videt melir)
 http://emimino.cz/…l_27%2B5.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
9.4.09 14:00

Loan krásný pupíček a máš moc hezkou halenku :-) taky si musím něco takového pořídit i když mě pupík pořád vleze do obyč. trička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí