červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
8.4.09 15:10

Holky já jsem dneska jak praštěná, pořád se mi chce spát, už jsem spala dopoledne a jsem úplně mimo. V příbalovým letáku na tom magnosolv je napsaný, že může způsobovat únavu, pokud je v těle moc magnesia, ale přeci kdybych ho měla moc, tak mi netvrdne břicho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.4.09 16:08

Ahoj holky, tak jsem zase vybalila kompíka :D Dneska mi zatím neztvrdlo břicho ani jednou a snad jsem neměla ani žádný bolesti. To je asi poprvý od začátku těhu :lol: Ale tak třeba to ještě přijde. Nicméně se cejtím fakt už dobře. Akorát mě začala bolet ta kanyla v ruce, tak snad se mi to nezanítí. Přepichovat mi to nechtěj, že prej možná zejtra v šest ráno dostanu poslední infuzi a pak už přejdem na tabletky. Uvidíme. Ale už nemám ty šílený celodenní pytle, ale jenom malinký třikrát denně a kape to tak cca hoďku, takže už s sebou celej den nemusím vláčet ten stojánek :lol:

blacky , tak to mě netěší, že se přidáváš k nám problémovým těhulím, ale určitě to všecky v pohodě doklepem až nějak k tomu termínu a když už ne přímo k termínu, tak alespoň co nejblíž :wink:

obrázku , jj osmička je hnedka naproti vyšetřovně, celej den tu slyšíme velkou pardubickou :lol: Tak říkám těm monitorům. Když jsou tam připojený dvě těhule, tak se ty tlukoty srdíček různě mixujou a zní to skoro jak dusot koní :lol: Dneska mě zase taky připojili a po tý půl hodině ležení na zádech mě děsně rozbolely záda a brněly celý nohy. Ale jinak v poho. A dneska je tu zřejmě ta sestřička „generál“ :lol: A staniční je fakt sympatická, tu pořád chodí s umělým prsem a vysvětluje kojení. Už mi poradila, co s bradavkama. Prej je nemám vyloženě vpáčený, takže formovače prej nepotřebuju. Takže se tu i něco dozvíme :lol: Btw máš fakt hezkej pupík. Já si tu přijdu jak netěhotná, páč tu mám kolem sebe samý těhule těsně před termínem nebo dvojčátka a moje bříško je oproti těm jejich fakt malinký. A to jsem si říkala, jak už ho mám veliký a jak je to hezky vidět :D

jíťo , tyjo holka, ty máš fakt už děsnou smůlu :cry: Já už fakt nevím, ale jednou se to už zlomit prostě musí. Snad to bude co nejdřív. Drže se, co to jde, vím, že se to lehko říká, ale ty to nějak určitě zvládneš :wink:

kila - já mám taky navrch už osm kilo. Jsem zvědavá, jestli přiberu něco i tady. Když člověk furt akorát leží, tak bych se nedivila. Navíc se s tím jídlem zrovna neupejpám a máti a kámošky mi furt něco nosí :lol: Manžel přines akorát počítač, ale to mi od něj bohatě stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.4.09 16:18

Čauky tak jak se máte dneska? Vidím, že blacky se hlásí k problémovkám, ale snad to nic moc nebude, že jo. Pavluša to pěkně popisuje, tak možná budeš mít blacky nakonec to štěstí a porodíš o něco málo dřív. Já osobně bych klidně šla tak v 38+1 :D :D .
obrazku tak dík za rady. Vincentku už mám, ale jinak nic. Pěkně mě naštvala lékárnice. Jsem chtěla spray do nosu pro těhule a ona mi vnucovala mořskou vodu, kterou mám doma a je mi naprosto nanic a pak ještě nějaký mazání, no prostě všechno snad za 200,– ale spray mi nechtěla vůbec dát, že ani dětskej Nasivin se v těho nemůže. No ta je nějaká neinformovaná, já s Eliškou měla taky jarní alergii a stříkala si do nosu Olynth snad měsíc. Akorát že mi dělá v nose strupy a tak jsem chtěla jinej. No měla jsem z ní dost a tak jsem řekla, že nic nechci a koupím si to zítra někde jinde :roll: .
Krk je lepší, bolí nejvíc večer, ale vypadá to jen na místní zánět, takže ATB to určitě nebude.

Dneska jsem si houpala Inglesina Magnum a líbil se mi v tom obchodě ze všech nejvíc. Fakt perfektní. Asi 11000,–. No to neni zrovna málo. A včera jsem obhlížela Quinny speedy nebo speedo a ten byl ale taky úžas. Jenže ty ceny, ty mě porážejí 8O :D . Jinak kolem X-landeru taky ještě brousím, ale je prostě malej. Pro mě možná akorát, ale taťka je velkej kus chlapa a vypadal by jak když veze kočárek na panenky. To ta Inglesina nebo Roan a i ta Balerina vypadá mohutněji.

Jitka ježíš holka ty máš tý smůly nějak moc. Je mi to líto a ten tvůj záletnej manžel by zasloužil přes drž…tičku fakt. No nezbývá než ti popřát trochu víc štěstí a snad se to všechno nějak vyřeší.

kolečka já taky myslím, že náfuky jsou lepší než plastovky
ZuzkaS doufám že cukr mít určitě nebudeš :D

Kajiszku to jsem ráda, že je ti líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.4.09 16:34

jojo..holky..musíme sa držať…síce by sa prckom chcelo už na slniečko..ale nech tam ostanu:))) Kaji - držkaj sa…síce v nemocnici to nie je moc veselé, človek by bol radšej doma..ale aspon si pod dozorom a ako píšeš…aspon sa niečo aj priučíš:))

Jitko - síce je pravdivé porekadlo..že keď sa ser..e, tak sa ser..e… (s prominutím) :oops: , ale všetko raz pominie..teda treba aspon v to dufať…budem držat prstíky..hlavne co nejmíň stresov..ak to pojde..

• Citovat
  • Upravit
27264
8.4.09 18:05

Jituš buď silná, normáln to na manžu vybal, já loni touhle dobou měla podobnej problém, připadala jsem si jako stíhačka, ale aspoň se mi to potvrdilo. Vojtovi jsem dala jasně na vybranou, dokonce jsem v létě zvažovala rozchod, akorát, že po takový době se špatně odchází a hlavně jsem neměla kam. Nakonec to všechno dobře dopadlo. Nedus to v sobě, protože škodíš nejenom sobě, ale i miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.4.09 19:22

Kaji jsem ráda, že už se cítíš líp!!! Držim palečky at se brzy dostaneš zdravá domů!

Blacky ty se taky drž, at je ti co nejdřív dobře :wink:

kila tak já už mám 8kg nahoře, ikdyž to na mě neni extra vidět. Díky bohu :lol:

obrázek fakt nevim proč mě brali 3× krev 8O Nejdřív před vypitim toho glukpuru, pak hodinu po a pak ještě po další hodině. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.4.09 19:44

Jituš to je hrůza…posílám spoustu síly, ať to zvládneš…zkuste si o tom promluvit, třeba je to už dávno za Vámi…snad…buď silná kvůli miminku!

Kaji a Blacky holky naše mlaďounký :lol: ať je Vám brzy lépe!!!!

Tak kila…koukám, že jste na tom stejně jako já, tak nevím, co ten můj doktor tak vyváděl… :oops: ..a zbytek jsem zapomněla, co se tu psalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
8.4.09 19:46

Ahoj holky,

taky z těch kočárků šílim…že nemůžu porovnat ty co chci v jedné prodejně.

Jituš, to mě mrzí, že máš tolik starostí. Taky bych to v sobě nedusila, chtela bych vedet na čem jsem… držim pěsti, at to dobre dopadne

blacky, a taky ted mela CS 2 (presneji konsistence cipku 2), ale dr rikala, ze je to v poradku… a i v prukazce je predvyplněná hodnota - ktické body 2, tak je to asi v tomhle stadiu normalni… nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.4.09 22:39

Kajisku , se v tom špitálu moc nezabydluj :D hele já tam přibrala 4 kg, tak bacha na to… a ta kanyla mě taky bolela, ale pak jsem si docela zvykla.

Jituš , holka naše, nemáš to jednoduchý, co? Já jsem teda občas označovaná za „železnou lady“, jako že dost snesu, ale tohle už by bylo asi moc i na mě. Naštěstí na zálety máme s manžou stejný názor, tak jsem si jím více méně jistá (je na to záletování pohodlnej), ale teda to by si za rámeček nedal, kdyby něco takovýho zkusil a navíc ještě v těhu! Drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.4.09 23:05

Dobrý večer přeju,
teda já už mám z tý naší kočky tiky, mrouskání je nejhorší věc u koček co existuje, naštěstí v noci je celkem potichu a když jsem zalezlá u počítače, tak taky docela, ale jakmile se zjevím na chodbě nebo v kuchyni tak spustí. Pořád přemýšlíme nad kastrací, ale jednak 800 je momentálně docela dost a druhak, pořád mi to přijde takový nespravedlivý i u Kocoura mit o přišlo docela líto, ale je pravda, že možná věčně smradlavý oblečení by byly horší, než tejden mňoukání. No snad to brzo skončí.
Holky já se k večeři tak přecpala, měli jsme brkaši s vinnou klobásou, já bych se po ní mohla utlouct, jak po kaši, tak po klobáse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.4.09 07:16

Ahojky tak už tu zase straším po ránu, sice dnes bych spala, ale Milan zaspal, což mě probralo, jak tu poletoval jak splašenej…
Taky jsem pořád myslela na ty přiblblý kočárky, mě už to začíná lízt na mozek :roll:
Sice jsme včera byli v obchodě a porovnávali jsme oba, jak Implast tak Depemo FX, ale probíhalo to úplně jinak, než jsme si představovala.

byli jsme v Praze na Radlický, Na růžku - a netu píšou - na krámě 100 kočárků a 50 autosedaček… no já jim to nepočítala, asi jich tam tolik neměli - holky ale to je mrňavej krámeček! Byli jsme tam my dva, 3 prodavači a dva jiný páry a pořád jsme přes sebe lezli…
Moje idea, že nám oba ty kočárky předvedou a porovnají, se rozpustila v okamžiku, kdy jsme „nafasovali“ milou, leč nezkušenou holčinu, mj. pěkně nastydlou, která tam byla třetí den…
Takže jsem o těch kočárkách věděla víc než ona, jak to mám načtený z netu… :roll:

Vyzkoušet si jízdní vlastnosti na prostoru cca metr dopředu, metr dozadu a půl metru do stran prostě nešlo, takže mě to strašně zklamalo.

A tak samozřejmě vůbec nevím. Mají oba svoje pro a proti,
Tak třeba to Depemo mi přijde ve zkratce víc pohodlný pro maminku a Implast víc pohodlný pro miminko.
Depemo je snadněji ovladatelný a o něco lehčí, má užší rozchod stejně velkých nafuk.kol, osy vypadají bytelněji, má lepší systém zacvakávaní sporťáku a sedačky, uvnitř je syntetický, což se bude líp umývat než bavlněný Implast…
Ten sporťák ale mi nepřijde tak „útulný“ jak u Implastu, spíš je jednodušší, má úplně rovný záda, Implast je má takový kolíbkovitý. To je ale možná můj mylný dojem, že sporťák na zimu má být „pořádný“…
Depemo nemá v korbičce zvedací zádíčka jako ten druhý, je víc houpací, či spíše pérovací, na rozdíl od Implastu, který se ale nedá zase ovládat jednou rukou, i když je odaretovaný (4kolka)…
No a rukojeť má ale příjemnější Implast, a to i včetně umístění menší tašky blíž u kočárku, u toho Depema je rukojeť teleskopická (je to celý okopírovaný kočárek Mutsy) a taška je docela blbě nahoře na madle, kde máte ruce a je dost velká, asi se bude dost plíst pod nohy…
Na sporťák jde pak ale nacvaknout zezadu na kočár.

Trošku dost nás tlačí čas, protože jsme kdesi na netu objevili akci na to Depemo - výprodej sklad. zásob - kde ho máme rezervovaný do dneška za super cenu 8.250,– (jinak všude stojí kolem 11.000,–)…plus autosedačka 2500,–…
Implast stojí okolo 12.000,– plus autosedačka 3500,–…

Já bych chtěla, aby se to zkombinovalo do jednoho kočárku :wink:

Koukněte na ně pls ještě jednou a zkuste mi dát tip, stejně se musím rozhodnout nakonec sama, Milan mi řekl, ať si vyberu jaký chci, ale myslím, že spíš se přiklání k tomu Depemu…
Na fotkách se nedejte zmást, velikostně jsou prakticky totožný, jsou oba ty z vyšších kočárků a mají téměř stejný vaničky.
Váhově Depemo 13,5kg, Implast 15kg.

děkuju za názory ;-)

http://www.detskyruzek.cz/…epemo-fx.asp
http://www.detskyruzek.cz/…bolder-4.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
9.4.09 07:36

Obrázku já hlasuji pro depemo 8) i když to rozhodování není snadné…přeji šťastnou ruku při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.4.09 07:44

Blacky tak hezky odpočívej, koukám, že ten klidový režim nás tu pomalu kosí 8O :D
Hlavně že nemusíš být na infůzích, v nemocnici je nuda, jak psala Kája :wink:
nicméně je fakt, že v nemocnici NIC nemusíš dělat, doma ti to nedá, ale ovládej se holka,
já neuklízím už měsíc a ještě se to tu zatím nezamořilo červama, naštěstí mám chlapa, co to zastane, doufám, že i ty…
Hlavně ať ti dopadne ta svatbička ;-)

Kaji jj, dostihový koně, pořád to slyším v hlavě :wink: škoda, že když už, tak si tam neskončila o týden dřív, to jsem jela do Motola dokonce 2× - nejdřív odběry a pak interna kvůli tlaku, stavovala jsem se i na riziku, bych tě přišla navštívit :D

Lentilko upřímně vinnou klobásu jsem zatím nikdy nejedla, ač už jsem slyšela více názorů, že je moc dobrá… jenže já když se na ní podívaám, tak se mi zvedá kýbl :P

jíťo to je teda fakt neskutečný, doufám, že to nějak zvládnete, vůbec bych si tuhle situaci neuměla představit, a ty už máš doma jedno dítě… a takových starostí okolo… achjo :evil:
Drž se, držím palce......

Loan já měla před měsícem CS 1 (mělo být v tý době 0), tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat příští středu… Doufám, že taky max. ta 2… Trochu se bojím, přecejen stahy mám furt pryč, ale člověk otupí a už si z nich ani moc nedělám, hlavně ať nepřekročí jakousi míru, kterou překročily před tím měsícem, to bylo tenkrát „hustý“…

Wape já jdu na kontrolu až příští týden, tak kvůli těm mejm +8kilo možná taky bude vyvádět - 26.3. jsem měla 73 a dnes 9.4., mám 76, takže 3kila za 14dní :roll:
ale fakt jsem se rozjela v jídle, to nevidím na miminko…
Naopak mi přijde, že mi břicho moc neroste, že by děloha už měla být docela nad pupíkem, ale když mi ztvrdne, a je dobře cítit, tak jí nahmatám jen ve výši pupíku…

Alíku třikrát se krev taky brávala, ale to za krále Klacka, resp. ještě před 3 rokama jo, když jsem ještě dělala na riziku, ale záhy ten druhý odběr za první hodinu zrušili, že je k ničemu, a hodnotí už jen nalačno a za 2h…

Eli doktor Koucký na porodnici.cz píše, že do nosu si můžeš stříknout skoro cokoliv a miminku to neuškodí, třeba ten Olynth je určitě v poho… Ale tady naše lékárnice by mi třeba taky nedoporučila, je dost opatrná, vždycky si čte příbalový leták a jakmile je tam napsáno, že se v těhu nedoporučuje nebo nejsou dostatečné zkušenosti, tak se tváří tak, že bych si to ani nedovolila koupit :-D (chtěla jsem třeba Hedelix na kašel, tak to řekla ee a dala mi hnusnej jitrocelovej sirup od Dr. Theisse, ale teda to je hnus, vubec nechutná jak klasickej, je v něm totiž mátový sirup, no blivajs) bleee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.4.09 07:46

Mě se víc líbí implast, je sice těší než to depemo, ale to kilo a půl navíc.....Je to těžký, hlavně mě taky teda docela vadí, že v obchodě si to kloudně nevyzkoušíš. Kde maj teda hodně prostoru je v babyparku na zličíně, ale tam mi přijde, že to maj i se zličínskou přirážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.4.09 07:52

lentil jj, tam jsme byli, a mají tam hlavně ty z ty vyssi kategorie, Mutsyny, Maxi Cosi… i jsem tam viděla Inglesinu, ale fakt to tam mají děsně předražený, všecko, nejen kočárky… jsem docela valila oči, jak teď brousím už konečně na netu po výbavičkách, tak tady jsou ceny úplně astronomický 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí