červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
7.4.09 10:00

Ahoj holky a krásný den,
rychle vás dočtu, ted jen v rychlosti, na včerejší ko vše ok, a na tu cukrovku mě tedy poslal, prý je to novinka ted zpět 2 roky se to dělá u všech těhu a ještě tam za ty roky neměl ani jednu, tak mu to přijde zbytečný mrhání peněz i lidmi, ale co se dá dělat, je to doporučovaný, tak nás tam posílá. jdu ted ve čtv v 6,30 ..doufám že to po ránu můj žaludek snese.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.4.09 10:42

Katko je to jak preslazenej caj,muj zaludek, kterej je zvyklej po probuzeni, ze mu hodim neco k jidlu a nejlepe chleba nebo rohlik, tak dost trpel a byl za tu sladarnu moc rad :D Doporucuju ti udelej si vecer caj a rano si ho preelj do pullitrovy petky, samozrejme neslazenej, asi spis slabej cernej a vymackej si do nej citron nebo limetku.
me to takhle v Motole doporucili, jinak ti to daji jen do vody a to teda moc dobry neni…

Pejsek a cikani no tak to by me hrablo, to je neskutecny! Chudak pejsek, jeste ze se nedal a kuba je zahnal!
My tu na Bustehrade bohuzel taky mame cikany, sice kam se hrabem na Kladno, vlastne tu maji vyhrazeny „jen jeden“ vetsi barak, a jsou celkem slusny, jediny, co me dosti sejri je to, ze my bydlime u bus. zastavky na namesticku, kde je parcik, lekarna a vecerka, a lavicky s pergolama, no a ti cigosi jakmile se otepli, tak jsou tady ve dne v noci - posedavaj, hulej pokrikujou na sebe, sem tam prijede vytuneny auto, ze kteryho naplno duni TUCTUC, takze nam malem vibruje barak… :roll: No ale pres den to nevydrzi dlouho, bohuzel v noci - klido kolem jedny hodiny - ozivaji… A nejde s nima udelat nic, policajti na ne neplati, kdyz prijedou, tak to vypnou a prestanou zpivat (znate ty cikansky kantony, jak se v tom zpevu vyzivaj, hlavne holky) pak to znova zapnou…
Milan se kocha, ze az bude mimi, tak ze jim bude chodit nadavat, no ale to se asi o nej budu bat :?

prezdivky od deti tomu se clovek nevyhne, ale muze to ovlivnit vyberem jmena… Ale Johana s dlouhejma nohama ani julie se uz tedka moc nenosi… Mam kamaradku Johanku a hrozne ji to jmeno slusi, pak znam malou Johanku, a ty rikaji Joza, je jako kluk, uplne suprova.
Me rikali „Janice palice“ - hlavne teda moje mladsi segra :-P
Frantisek - ja bych ho nedala, ale neni to spatny jmeno, musi se hlavne libit vam :)

Karolinka - jsou ted docela casty, ale ktery jmeno ne, ze jo - my mame Vojtu a Barborku, a Vojtika tady ma vybranyho i Kaja a mela i HSona…

Jeste ke kocarku docela me lidi odrazujou od toho polskyho Depema FX Baby smile, ktery se mi zacina libit cimdalvicvic, protoze ma „pevnou vanicku“, coz Inglesina Magnum nema, tam je jen ta hygienicka vlozka…
Ze pry ty polsky muzou byt vic poruchovy, no to se taky bojim…:?
Akorat ted jsem cetla, dokonce na strankach Malvika, ze pri rozhodovani o kocarku - hluboky ci kombinaci - mame taky myslet na to, ze „houpaci“ kocarky se hodi spis pro miminko a pak kdyz dite uz sedi ve sportaku, tak uz to neni tak dobry :?:
Coz prave ten Magnum je houpaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.09 12:05

Holky vítě co zbožňuju na teplým počasí? Že vyperu prádlo, pověsím ho a do večera je suchý.
Obrázku: asi to chce okouknout recenze na daný kočárky, poptat se známých…
Cikáni: ehm co na to říct, jsou to … nebudu sprostá. U nás na sezimáku naštěstí nejsou a když tak já snad žádnýho nepotkala ještě…Je jak mor s nima a kdo ví kde vznikl jejich název? Otočte si mor.
Já byla ve čtvrtek na KO a přišla tam jedna romka a sestřička jí vynadala, že už 2× nebyla v poradně, prý zapomněla.....Co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.09 12:09

Jo ještě obrázku u nás v obhodě maj vystavený magnum na nehoupavým podvozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.4.09 12:14

červenec 2009

cikáni - tak Břeclav je jimi bohužel proslulá, a to mají barák přímo naproti, takže nám koukají do oken. Jsem myslela, že dají po včerejšku pokoj, ale prdlajs. Za tu hodinku, co jsem byla venku, tudy šli už několikrát, kolem celého dvora. Je zajímavé, že naše psiska když jde někdo jiný, tak jen odběhnou, zkontrolují a jdou si zas lehnout, ale jak jdou ti dva, tak Charlie málem rozerval plot, byl naprosto nepříčetný. Tak nevím, jestli je dávat do baráku, když je venku tak pěkně. :roll:

houpací kočárek - pro větší děti to bude asi dost nepraktické, ale taky záleží, jak se jim to líbí. Náš Kubík nesnel žádné houpání, drcání, běda, jak se najelo na nějaký kamínek. Z toho jsem vždycky rostla, protože moje mamka v momentě kdy začal ječet,spíš byl zázrak, že neječel :lol: , tak s ním začala „houpat“, drndat s kočárem a kluk si málem natrhl pusu jak ječel a ještě u toho nadávala, že ten kočárek prdlajs houpe, ale nenechala si to vysvětlit, že to dítě prostě houpání v kočárku nesnáší :lol: . Takže jak říkala, jsme jezdili po dědině pravidelně s muzikou a pořádnou :wink:

Jména po rodičích - taky to nemám ráda, už jen z toho důvodu, že když se pak zavolá na jednoho, tak bud se ozvou oba, nebo pro jistotu ani jeden. V pubertě mě dost rozčilovalo, že jsem vždycky musela čekat na mamku, protože je taky Jitka, s poštou, abych jí náhodou něco nerozbalila, pak mi třeba vyzvedávala dopisy na poště, po kterých jí třeba zrovna nic nebylo. A pak až jsem byla větší, tak se to dělilo a dělí na starou a mladou. Proto jsem taky nechtěla dát jméno po Kubovi, ale bohužel jiné mi neprošlo, tak po devíti měsích hrozného boje, jsem to vzdala a po porodu jsem byla ráda, že mám zdravé mimčo, i kdyby se jménoval Kvído Okurka :lol: Jakub jméno si mi vždycky líbilo, to jsem měla vymyšlené už od malička, že budu mít Jakuba a Vojtíška, popřípadě na holku Miriam.

Jména - jinak jsem se tedy sand už definitivně :lol: rozhodla pro Johanku. Ještě bych se chtěla zeptat E.liny, jak máš starou Johanku? Muž mi na to řekl, že mi dcera jednou „poděkuje“ za jméno, tak jestli si tvoje na něj někdy stěžovala :?: .Ale byl to celkem boj, Jakub nechtěl, aby jméno bylo od J, že prej jí bude číst pozdější dopisy, jako hlava rodiny. že pod iniciály J.H. to bude určitě pro něj :lol: Tak jsem mu na to řekla, že on je sice ta hlava, ale já jsem krk, co s tou hlavou hýbe, a malý že je taky na J a předtím to neřešil. Takže jsem mu dalal na výběr mezi Justýnou, která se mu teda nelíbí, nebo Johankou, ale i já se tedy spíš přikláním k Jony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.4.09 12:16

tak mam dnes za sebou taky cukrtest, byl to teda hnus, mela jsem sice citron, ale delalo mi zle, ze jsem to pila na prazdej zaludek a pak to v sobe musela jeste ty dve hodky drzet, fuj…vysledky se dozvim az za 14dni v poradne…

cikani - no zrovna dnes jak jsem pred tim druhym odberem chodila po meste, tak kolem me prosla skolka romskych deticek, bylo jich tak 12, vic ne, k nim 6 ucitelek, ja se zastavila na chodniku, aby me mohli predejit, bo ja se plouzim, aby me nebolelo bricho, no ti spratci - kluci - na me cumeli, jsem normalne mela strach, ze me do toho bricha schvalne bouchnou, fakt sem se normalne bala 5ti letych smradu :roll: a to ani nemusim rikat jaky vyrazy mezi nima probihali, no dlazdic by se nemusel stydet.......pak sla jeste jedna bila skolka, kde deti bylo asi 20 a ucitelky byly jen 2.......i to o necem vypovida.......nemam slov :twisted:

jmena - no popravde taky nemam rada jmena po rodicich, takze po me mala urcite nebude a pokud to bude nahodou kluk, tak tatinek by po sobe chtel Jirika, ja chtela Tomaska, no takze to musi byt ta holka, ta je jasna :lol: :lol:

jinak kocarek jeste nemame, budu ho objednavat koncem dubna, budu mit taky Firkon Verano, jak psala Ivka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
7.4.09 12:20

Jitul - kolegynka v praci ma dceru Johanku, ale neni to johana, ale ma v rodnym liste primo: Johanka.....to se mi libi moc, a taky se mi libi ze ji rikaji Joža :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.4.09 12:23

červenec 2009

lleennttiillkkaa - tak ten mor teda nemá chybu :potlesk:

Hanulka82 - já zas byla svědkem, šla jsem s Kubíkem z města, a v Brně je jeden takový uzoulinký chodníček a to na 4 proudové silnici a dost frekventované. Před námi šla procházková školka, jsem předpokládala, že paní učitelky v rámci bezpečnosti dětí přejdou na druhou stranu, aby děti mohly jít po širším chodníku, ale to jsem se tedy pěkně spletla. Kdyby jelo nějaké auto blíž k okraji, tak nebyl problém nějaké dítko zachytnou o bundu a stáhnout ho z chodníku do silnice. řidiči měli tedy v tomto směru víc rozumu jak učitelky, protože štrůdl dětiček objížděli velikým obloukem, popř. i zastavili, aby mohli pustit auto ve vedlejším pruhu a oni se pak zařadit. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.4.09 12:30

Já myslím, že co se do posmívání ohledně jmen týče, tak my máme asi nejhorší variantu. Denis - Penis… :? ale nám se to jméno prostě líbí a říkáme si, že se mu bude říkat Deny a to je v pohodě… Prostě, když si děti nenajdou něco na jméno, tak si najdou na příjmení, hold si nevyberem. U mně to tak zrovna bylo a to nemám žádný posměvačný jméno… (Dana Skoupá) - a říkali mi Skoupá - hloupá apod…

Zatím to vypadá, že bude náš Denýsek nejmladší dítko ulice (sousedí rodí 25.5., sestra od přítele 30.5. a jedno dítko už je na světě). No, ale myslím, že stejně dostojí říkadlu: "Denis, postrach ulice " :D, podle toho, jaký má rodiče :lol: :lol: :lol:

Tak já běžím psát test - už mně ta škola zase leze krkem - nejradši bych byla na zahrádce a zahradničila, nebo se jen tak procházela s pejsánkem, ale to nemůžu, musím do školičky… -votrava :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.4.09 12:43

obrázku - děkuji za tip, určo si vezmu s sebou, sice nic neříkali, ale zkusit to můžu, auto to uveze :D při nejhorším ho vypiju pak :lol:
Holky venku je tak krásně, hned bych šla taky na zahrádku - kdybych ji měla :lol: , ale doufám, že se ji jednou dočkám, naděje umírá poslední. :lol:
jména - Domču máme po mém dědovi, co zorvna ten rok co jsme otěhotněla zemřel. Ale hlavně se nám to jméno líbilo, takže nebylo co řešit. Ted Verunku žádnou nikde nemáme, spíš vybíráme, aby třeba neměl-a svátek hned s narozeninama, na Vánoce atd..i když když to jinak nejde, a bude to nakonec kluk, bude to David, holt svátek týden po Vánocích, ale s těma klučičíma jménama jsme fakt na štíru.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.09 13:28

katko hele my máme vybraných asi 20 holčičích jmen, se kterýma se oba snesem a jen jedno klučičí, takže jestli se teď narodí kluk, tak druhý musí být holka, protože už prostě žádný jiný jméno nevymyslíme:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
7.4.09 13:31

Ahojte.
Jméno - vybrené nemáme.Pořád říkáme že si sedneme k pc a vyberem z jmen co jsou na netu.Ale řešit to budem až tak za měsíc až bude doma klid.

cikáni - tady bydlí ve dvouch baráčcích.sice smrdí když kolem nich projdu ale jinak pozdraví a nedělaj zbytečnej bordel.

včera na ko.v pohodě poslouchala jsem srdíčko.

kočárek - obrázku mě se líbí ten třetí,ale ono je důležitý kde budeš jezdit ale určitě bych vybrala už kvalitní at ho můžu nechat i na druhé dítě.Jen můj názor.

Dlouho jsme tu neviděla Hanulu.

Tchýně - umřela,ale když žila porblém nebyl protože byla od nás hodně daleko,a když jsme přijely tak by se rozdala i když kolikrát neměla.

Možná udělám chut já dnes vařila zapékanej lilek s masem a k tomu opíkačky,Tomča se moc netvářil ale Ruda se bude olizovat blahem.
Jinak já trávím hodně času na zahradě sedím si an lavičce a vystavuji se sluníčku Tomča si hraje na indiány,a už jsme chytla takovou hnědavou barvičku.A o víkendu budem grilovat rybky.už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.4.09 13:36

Ahojte holky, jsem zpátky z kontroly. Vše OK, cukrovka taky OK, akorát jsem za měsíc přibrala 3kg…tak mi doktor doporučil mírnější dietku :oops: no co už..to nějak zvládneme.
Příští týden mám jít na odběry krve, jdete někdo taky? Prý nějaká kontrola jestli se neotvírám nebo co…ale po doktorovi to vážně nepřečtu.
Další kontrola až 28.4.

Jména…snad je to jedno co vybereme :lol: ono se dá posmívat každému jménu…

Výbavička - určitě všechno nemám, ale teď momentálně na to nějak pomyšlení.
Zítra zase po dvou týdnech uvidíme tatínka a zůstane v ČR týden a půl, tak se s miminkem moc těšíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
7.4.09 14:51

holky to je krásně 8) já jsem pořád venku

pejsek - měl štěstí cikáni by ho sežrali. Jo jo je jich všude plno.

Jména - já myslím že posmívat se dá každému jménu, záleží na tom jak ho osoba nosí. My momentálě jsme skoro 100% rozhodnutí pro Alexandra, a všichni se taky do nás naváží. Jinak František se mi líbí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.4.09 19:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat