červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
7.4.09 22:59

Eli měřím 172 cm ;-)
a šalvějový pastilky radši vypusť, sice jsi už těhotná hodně, tak by neměly výrazně uškodit, hlavně kolik tam asi bude šalvěje, že jo, ale ta Vincentka kloktat je fakt bezpečnější ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
7.4.09 23:05

obrázku no ty bláho, tak to jsem si myslela podle fotky, že jsi vyšší.
Tu šalvěj jsem si večer našla na porodnici.cz a dr. Koucký to tam taky moc nedoporučuje. Doufám že neskončím na ATB, ale snad ne, zkusím ty babský recepty :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.4.09 23:16

Ahojky, tak já zas jen proletím jak čarodějnice. Kontrolka dneska dopadla dobře, infekce zažehnána, takže paráda. Jen bříško stále zlobí, ale to už asi jiný nebude. Další kontrola a cukrovka bude 29.4.

Kajisku , držím palce, vím přesně jak ti je…není to tak dávno…hlavu vzhůru všechno bude v pořádku.

Hajdu , paradox, ikdyž já teď jak otvíráme ten svatební salon, tak lítám taky jak hadr na koštěti, ale kupodivu to není tak hrozný jako když jsem „nic nedělala“… možná mi ta práce ulehčuje.

Potíže , uff…děvčata mě Vám tak berou křeče v lejtkách, že bych kolikrát řvala bolestí. Fakt děs. A žáha? No pardon, ale to je teda síla. V životě mě nepálila a teď? Nic nepomáhá tak trpím :D Bolesti v kříži ani nepopisuju…jsem fakt lemra…

Váha , jak jste na tom tak průměrně váhově? Stoupala Vám váha od toho 24.tt nějak rapidně? Já mám teď 61 kg, tj. celkový nárůst od začátku 2 kg. Což není moc, ale jsem prý ukázková, tak to asi špatně nebude…no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.4.09 06:53

Dobré ránko já dneska straším už od půl 5 :roll: Milan strašně chrápal celou noc, achjo, jestli to chrápaní do narození Vojtuly nějak nevyřeší, tak se dost obávám… zase Vojtík bude vytrénovanej a snad nebude vyžadovat absolutní klid na spaní jako synovci (nebo já)… :P

ZuziM na křeče v lejtkách by mělo pomáhat to magnézko, co bereš i na bříško… anebo dát si studenější sprchu a nohy nahoru :wink: To naštěstí nemám, ani tu žáhu, jen mi je teď přes týden občas blivno jak v I. trimestru… Bolesti v kříži mám taky, připadá mi, že jsem jakoby „rozklížená“, když se zvednu z lehu nebo sedu, tak než se mi tam ty obratle a pánev celkově poskládá, tak to je náročný, zvedám se jak stařena :roll: :wink:

Váha no tak schválně jsem na ní hopla a teda i když už jsem snídala, tak jen housku se sýrem a jabko, tak to asi nebude tolik vážit - mám 76 kilo 8O tzn. že jsem přibrala už 8 kilo…
No docela jsem se toho lekla, musím se víc krotit, v posledních 14 dnech jsem poněkud více rozežraná :oops:

Eli dokud nemáš horečku, tak bych atb neřešila, potom je ale výborný na bolesti v krku Bioparox (no výborný - je to hnus, ale zabírá a v těhu se může, ale je to antibiotikum, tak bych s ním počkala), mám bohaté zkušenosti s léty bolestí v krku (nakonec mi objevili beta hemolytickýho streptokoka), cucavý pastilky jsou na nic, akorát tahání peněz z lidí, když už, tak kloktat, a když už, tak tu Vincentku nebo při větších bolestech Corsodyl (to je sice ústní a zubní dezinfekce, ale při bolestech v krku je bezkonkurenční - našla jsem ti i odkaz, v těhu se může http://www.corsodyl.cz/index.php?… )…

a teď jsem si dala tyčku kinder čokolády, to mi to přesvědčení, že nesmím kynout, moc dlouho nevydrželo :twisted: když já na ní měla takovou chuť :oops: :roll: :wink:

Tak přeju hezký den , jdu ještě omrknout autosedačky (rozmýšlím, jestli autosedačku pasující přímo pro kočárek (za 2500,–) nebo Maxi Cosi Cabrio (za 3600,– plus adaptéry 700,–), údajně nejbezpečnější na trhu (jenže co je na tom pravdy..?)… Zkusím to vygůglit… ČUS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.4.09 08:36

Dobré ráno,
tak já teda měla noc jako blbec, protože mám neustále tendence přetáčet se na břicho do ,,stabilizovaný" polohy, ve který i usínám, jenže už to nejde, dost to bolí a miminek se bouří. Navíc Vojta chrápal, jsem si říkala usnu dřív než on a prd, než jsem se stihla vyčůrat byl tuhej jak veka.
Včera jsme přivezli postýlku a zjistili jsme, že nám tak nějak nevyhovuje, neb má rozměry pouze 95×55, Vojta říká, že to nevadí, tak jsemmu řekla, že starší miminka maj tendence po postýlce v noci cestovat. Nejhorší je, že je to docela starožitná postýlka a mě se vzhledově hodně líbí, ale ta velikost mě docela pálí. Takže proběhla menší výměna názorů.
Obrázku ty máš hezký bříško, jsme zapomněla včera nějak pochválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.4.09 08:45

lentil ale to taky neni spatny, i kdyz nebude na tak dlouho… tak pak muzete rovnou koupit najakou vetsi…
a vsecky deti necestuji, neboj. Kdyz nebude mit prostor, tak nebude mit duvod…
Spis jak sezenes na to matraci, jestli k tomu neni, prosteradlo, mantinel…

Kamaradka mela takovou tu postylku jen se 3 stranama, ctvrtou byla pristrcena k manzelsky posteli, ve stejne vysce, takze kdyz se Andulka v noci vzbudila, Jana jen rozepla podprdu, pritahla si Ancu a nakojila ji, pry to bylo desne super, a tahle postylka je taky dost mala…

a díky všem za pochvalu pupíka, to potěší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.4.09 09:02

dobré ránko,
Kajiszku tak hlavně že jsi pod dozorem,ono je to lepší
Haidule vítej zpět. Je fakt, že holky možná nemají tolik aktivity se staším dítětem, ale já jsem třeba v prvním těhu realtivně bez starostí měla daleko větší potíže. No abych to nezakřikla, že, ale každý to těhotenství snáší jinak a hlavně i každé těhu je jiné…
holky myslím na vás, ať to všechny dotáhnete do zdárného konce a abyste pak ještě nepřenášely ;-)
Obrazku krásný bříško… já osobně bych šla do Maxi Cosi. Jednak na některých věcech se může ušetřit, ale na tomhle bych nešetřila. Samozřejmě si tak trochu platíš za značku, testy atd. Ale zase na druhou stranu bych řekla, že vydrží déle než ostatní autosedačky a pokud nebudeš spokojená, kdekoli ji prodáš za celkem pěknou cenu. Ale rozhodnutí je na tobě ;-)
Lentil s tou postýlkou mají holky pravdu. Pokud ti pak mimi vyroste, můžete koupit tuhle, co máme my,je pro menší děti a dá se roztáhnout do 3 poloh. Dá se k ní koupit i zábrana anebo to můžeš mít tak, že budeš mít tuto postel vedle vaší a miminko blízko.
http://www.ikea.com/…ts/S19858940 /> je fakt super!!!

gratuluji k úspěšným necukrovkářkám…docela se bojím zítřku, no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.4.09 09:14

červenec 2009

Dobré ránko, tak jak vás tady pročítám, jsem ráda, že se necítím jako lemřička sama :lol: . Žáha mě teda naštěstí nepalí, jen když se s odpuštěním přežeru :oops: , nohy zatím nenatíkají, ale ruce jo, ale to mi dělá i normálně, jak začne být víc teplo, všimla jsem si, že bych mohla darovat vlasy na výrobu paruky, švagr vřeští, že je všude sám vlas :oops: , ale záda, to je teda katastrofa. Předevčírem jsem šla Kubovi naproti k vlaku, cestu kterou mám většinou zmáklou za 20min jsem šla hodinu a na zpět, kdybych nedostala rámě, tak snad nedolezu. Ted do toho ta rýma, teče mi z nosu jako z kohoutku a slzí oči :evil: . Jinak jsem včera zjistila, že se mi manžel „sblížil“ víc než je zdrávo se spolupracovnicí tak nevím co mám dělat. Kráva blbá, jsem chtěla napsat sms dědovi, protože nemám kredit a odklikla jsem na špatnou kolonku a už to jelo :oops: .V noci jsem kvůli tomu vůbec nespala, jsem si dávala tak nějak věci do souvislosti a už jsme se o jeho „rozčarování“ bavili nějak po novém roce, jsme myslela, že ho to pustilo a ne. Tak nevím co dělat, tu sedím brečím jak želva, Kubíčka mi zas nedovezou, už se tady z toho fakt zblázním :-( . ani ne během půl roku přijít o peníze, byt, začat několikrát krvácet, skoro potratit, denně uklízet nehorázný bordel, s kterým mi nikdo nepomůže,pak mi ještě seberou kluka na 4týdny a do toho manžel. Myslím, že to je dost i na normálního člověka, ne tak na ženskou s kterou clomají těhu hormony :cry: A přibrala jsem 10kg od začátku 8O :oops:

Kaji - držte se, určitě to zvládnete :wink:
Gratuluji k necukrovkám :lol:
obrazek - pěkné bříško, ale nějaké malinké :lol: já si fakt připadám jak vorvan :oops: Jsem myslela, že už to tak neporoste a ono se zvětšuje snad každým dnem, protože na sebe ráno vždycky koukám a připadá mi větší než předešlý den. Se budu muset vyfotit a poslat fotečku, jen musím najít kabely k fotáku, nějak jsme je při stěhování zašantročili :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.4.09 09:16

Holky děkuju za rady, ta rostoucí postel z ikei je moc pěkná, včera jsem na ně koukala, že maj víc stylů. Ta naše postýlka má pak ještě jedden háček co se týče stahovací bočnice, protože to jde docela ztuha a dělá to rachot:) No ale teď mi psal vojta, že se eventuelně koupí nová a tahle se dá k našim. Zatím je času relativně dost. Si řákám že to naše mámy měli v lecčem jednoduchý, prostě byla na trhu jedna postýlka a konec a stejně se ještě mezi sebou dědili.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.4.09 10:03

červenec 2009

lleennttiillkkaa - stahování bočnice není až takový problém, já to chtěla taky, jenže, postýlku objednávala mamka a asi na to nějak opoměla, takže bok stahovat nešel, ono stejně budeš mít rošt vyzvednutý víc do výšky, takže se k miminku nebudeš muset tak sklánět. Nevím, mě to teda osobně nevadilo, že bok nejde dát dolů. co jsem ale velmi ocenila, bylo že se dají vytáhnout dvě šprušle a vznikne díra, kterou Kubík pak přelézal k nám do postele a nebral to přes vrch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.4.09 10:50

jita ty vyndavaci sprusle jsou urcite bezva, kdyz si vzpomenu, jak kamaradka nasla Matesa rvouciho na zemi vedle postylky… Jednoho dne se proste rozhodl, ze ji preleze… Ani nevidela, kam se prastil, ale dopadlo to dobre…

My budeme mit podedeny obe postylky - u mych rodicu po nas, dohr. 3 detech, tady po asi 5 detech, tyjo, ale je to krava velka (140×70)a tezka, nicmene budou bezpecne netoxicke, jiz ozuzlane, a bez tech plastovych nebezpecnych krytu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.4.09 11:27

zuzkoS jeste bych se te chtela zeptat na toho Implasta - vy jste tedy meli Boldera 4, nebo jeste budete mit na tohle ditko, a mas s nim jen vyborne zkusenosti, ze jo…
Dala se na to nacvaknout autosedacka Maxi Cosi nebo jen ta k nemu pridelena od Implastu?
My se teda jedem dneska podivat do Prahy do jednoho obchodu, kde mají i Implast i Depemo, abysme to mohli porovnat a rozhodnout se… Inglesinu už jsme jaksi vypustili mimo hru.
Ale jak se tobe jezdilo s tema koleckama vepredu mensima a s uzsim rozchodem nez vzadu?
vse v pohode?
A nekde jsem cetla, ze si lidi vymenili kovova klecka za plastova, pokud to bude v nabidce, myslis, ze to je lepsi varianta?
Diky :D

Upřímně mě už z toho výběru kočárků trošku hrabe :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.4.09 13:51

Obrazku my jsme měli Implast, ale prodala jsem ho, protože jsem si chtěla koupit Jané. Jezdili jsme s Implastem 3kolkou 10měsíců a byla jsem maximálně spokojená. Kdybych si nechtěla koupit vysněný Jané tak ho pryč nedám. Měla jsem 3kombinaci, vajíčko bylo Bobbiway Implast, Maxi Cosi tam nejde, aspoň o tom nevím. Jinak doporučuji schválně porovnat velikost hluboké korbičky, ta byla fakt super prostorná! No a k té autosedačce už jsem to psala, není to polská výroba, aleholandská, splňuje všechny normy. Holanďani si je sami testují ve vlastním Crash centru, tenkrát jsem to hodně zjišťovala.
Měli jsme 3kolku, takže se 4kolama neporadím, jezdilo se mi s nima super,i se vešel do výtahu menšího. Do plastových koleček bych teda nešla, jednak po jedné jízdě vypadají, jak kdyby jely 100let, pak jsou tvrdší, ne tak odpružená, plastová mám na golfkách a u normálního bych je nechtěla. Je pravda, že obyč se musí nafukovat, dofukovat, nepíchnout atd, ale za celé ježdění jsem neměla jediný defekt s Implastem a jednou mi píchla duše na Janéčku, ale proto, že nějaký magor nechal na chodníku obrovský připínák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.4.09 14:27

ahojky

tak se připájam k problémovým prvorodičkám ZuzkeM a Kajíszkovi:( prišli sme z kontroly..hoci ja sa cítim uplne ok…musím ležať..naštastie doma a nie v nemocnici…nález CS 2-3:( naštastie sa neotváram…síce necítim tvrdnutie..alebo si to nepripušťam, doktorke sa moc poloha a stav dělohy nepáčila..:( no jo…kontrolka bude 22., to je 3 dni pred svatbou tak to som teda zvedavá:(
takže holky-problémovky..držme sa…hlavne drobčekovia v nás…:)

• Citovat
  • Upravit
9534
8.4.09 15:06

Blacky vydrž já měla s Kájou termín porodu 26.3. a od nového roku jsem měla také cs 2-3 a nakonec jsme to krásně vydrželi do 6.3. a to bylo v naprosté pohodě)A pssst dr to neví ale do posledního dne jsem pracovala teda lehce ale pracovala) on teda dr neví ani že pracuji ještě ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí