červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
7.4.09 19:28

Tak mi dnes přivezl pán kolébku je super a už v ní máme i miminko :lol: :lol: :lol:
 http://emimino.cz/…pim9507x.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
7.4.09 19:33

AHoj holky
Elino my máme Karolínu a přiznám se že tady jich moc není ale když si ji tatka vybral moc nadšená jsem nebyla. No já jsem asi rozhodnutá pro toho Fanouška, ale nesmíj ít pozadu ven jinak je to Lukáš, tím zaúkoluju i tatku aby to u porodu ošéfoval kdybych to nezvládala. To už mu neudělám stačí to jméno :lol:
katko jé super miminko
Obrázku krásné bříško ale já mám teda megapupek, dneska se mě v práci zase ptali kdy to jako bude.
V pátek jedu na ko tak jsemzvědavá na tu cukrovku a doufám že to bude v poho jako s Kájou.
Výbavička nemám skoro nic tak snad všechno dorazí co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.4.09 19:37

Obrázku - krásný bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.4.09 19:39

Ahoj holky, tak vás zdravím z Motola :? Včera mi začalo děsně tvrdnout břicho, tak už jsem to s nervama fakt nevydržela a jeli jsme s Martinem na pohotovost. Po všech těch divnejch bolestech jsem měla už fakt strach, to břicho tvrdlo co pět minut, prostě pořád a bylo to chvílema i celkem bolestivý. Tak mě prohlídli, dali na monitor, hrdlo naštěstí zavřený a nezkracuje se, ale kontrakce byly. Takže si mě tu nechaj na kapačkách a budou mě prej sledovat, aby se mi nerozjel předčasnej porod. A doktor včera na příjmu říkal, že mě asi dřív než příští týden nepustí, tak z toho teda fakt nemám radost :? Venku tak krásně…Ale stejnak mě čeká akorát klidovej režim, žádný procházky, chjo. Každopádně teď už břicho netvrdne, za celej dnešní den ztvrdlo možná dvakrát, tak snad to bude dobrý a Vojtíšek to ještě vydrží co nejdýl. Je tu nuda, nechala jsem si aspoň přivézt svůj noťas. Vedle leží paní s dvojčátkama a obě tu bušíme do klávesnice, závisláci :lol: Tak doufám, že to bude už v pořádku a pustí mě brzo domů.

jména - Karolinka je hezký jméno :lol: Ne, já nevím, sama bych ho nedala, ale nikdy jsem si na něj nestěžovala. Když už se mi chtěl někdo smát, bylo to kvůli příjmení, za svobodna jsem byla Kolínská, tak prej, že smrdím a že se se mnou mažou chlapi. Ale tak těch posměšků moc nebylo, ale když děti chtěj, dycky si něco najdou.
Justýnka a Johanka se mi líbí obojí, Julie vůbec, František…nevím. Nevadí mi Fanda, ale takhle nezdrobnělý se mi až tak nelíbí. My jsme se nějak shodli na tom Vojtíškovi, ale taky je jich prej v poslední době hafo, patří do první desítky nejčastějších jmen, ne-li pětky. Nechce se mi tomu věřit, moc Vojtů neznám, ale mezi malejma dětma je jich teda asi fakt hodně podle statistik. Ale tak co, nám se to prostě líbí :wink:

cikáni - Mno pak člověk nemá bejt rasista. Za to, že je lidi nemaj rádi, si můžou čistě sami. V okolí naštěstí žádný nemáme, ale jenom je vidím, mám z nich strach. Akorát dělaj bordel a otravujou lidi. Souhlasím s lentilkou s tím morem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.4.09 19:42

Pavluša - držím palečky až je ko ok , já jdu na ten test cukr. ted ve čtvrtek :?
mímo dobrý, ale rodit bych ho nechtěla , zrovna dnes jsme dělali čárku na zed, a má 92cm :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
7.4.09 19:48

Kajiszek - tak držím palečky, at Vojtíšek ještě vydrží a at bríško nezlobí :lol: , přesně taklhe jsem to měla při prvním těhu :? ,akorát jsem se už z porodnice dom nedostala.. 8O ale ty určo jo, ještě je dost času a hlavně, že kapačky zabírají 8) . tak aspon že máš s sebou notas, aspon nějaká zábava, to já s sebou neměla , jo monitor s bednou by se mi blbě táhly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.4.09 20:04

Kaji tyjo, tak toho jsem se obavala uz dvakrat, aby si me tam nenechali, nastesti jsme to ustali na praskach a v posteli, tak to ti teda vubec nezavidim…
Ale je dobre, ze jste tam zajeli… no pocitej tyden, aby meli jistotu, ze se fakt neotviras a kontrakce ustupuji, asi taky budou cekat na vysledky moce a vyteru…
No tak se tam mej dobre a az dostanes k jidlu nejaky to UHO (univerzalni hnedou omacku) tak vez, ze treba u Apolinare na rizikovym tehotenstvi by ses tak, jako tady, nemela… Myslim, ze na rizikovym v Motole je to docela luxus, takovy „hotylek“…
a to nerikam jen proto, ze jsem tam skoro 5 let pracovala :lol:

Akorat se tam uz dost otocily holky, my mlade jsme odesly na materskou, jedna stara odesla do duchodu, zustala tam akorat docela fajn Zuzka (blondata s nacervenalym melirem), je takova zrychlena, ale mam ji rada, pak Hanka, pacientky ji prezdivaly „general“, tu urcite poznas, po nocni pry rano dost triska dverma, takova mala blondyna… Pak stanicni Hanicka, ta je ted chudinka docela s nervama pryc, protoze ma starosti, ma nedostatek sester a na novou nema pry narok…

Na jakym pokoji lezis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
7.4.09 20:09

Kaji určo to v pohodě vydržíte do termín neboj se nic.
Jé Obrazku takovouhle protekci bych taky brala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.4.09 20:28

Ahoj holky!

hlasim se po dlooouhe odmlce a jeste nejaka bude…

1. mam zavirovanej PC takze musim skemrat manzela at me pusti na svuj
  2. ted nam zase blbne internet tzak ze ani nema cenu lozit na net pac clovek ceka hodinu nez se mu neco nacte :evil:

Jinak my jsme v pohode,porat 2v1 bricho boli a tvrdne a tvrdne i dost casto pres den ale co se da delat,klid mit nemuzu obzvlast ted,chodime porat ven a melaje ujizdi na motorce.......
Spis me fascinuje to,ze holky jako ZuzkaM nebo Kajisek co nemaji deticky tudis jakoby ani nemaji jine starosti nez svoji praci a mohou pak dost relaxovat a odpocivat ze zkonci v nemocnici s problemy.To se pak divim,ze treba ja ktera vecne taha dite,nebo kocar s ditetem a nakupem,nebo nahanim dite,nebo doma porat pendluju a uklizim atd atd…ze porat drzim 2v1…je to paradox.Ale je fakt ze taky jsem si v prvnim tehu zakoledovala o predcasnej porod,otevrela jsem se o 2cm…a to prave diky nadmernemu uklidu a tzahani tezkych vecio jako je kybl s vodou apod..... :roll:

Docitat vas nebudu,jen dyztak prosim zda by me nekdo neudelal tady nejake shrnuti vseho nejvic podstatneho co se udalo a co eventuelne probirate za vybavu

Jo a u nas jeste zmena–nebude to Petr ale Daniel tak potom jeste zmenim metrik,manzel na me vyhrknul ze kdyz to bude kluk ze by redeji Daniela ze se mu to libi vic,ze bud to bude Danielka nebo Daniel…

a me desne zase pali zaha tak musim zas pro mliko nebo se zblaznim uz..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.4.09 21:07

Hola, hlásím dobré zprávy z glykemický křivky, cukrovku nemám!!!! :dance: Teda všichni jste mě vystrašily, jakej to hnus sladkej. Ale mě to chutnalo :oops: :lol: Měla jsem takovej hlad, že sem se těšila na cokoli do žaludku. Nejhorší z toho bylo to brzský stávání a tři odběry krve, mam modřinu a vypadam jak feták :D I to čekání docela šlo, Honza tam šel semnou, tak nám to uteklo.

bolesti zad teda holky, už začínám mít krizi, bolí to jako blázen. Příští týden jdu na kontrolu, tak doufam že mi doktor pomůže. :cry:

jména teda mě se František líbí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.4.09 21:08

Já doufám, že to ustojím, už to vypadá fakt líp, dneska mi za celej den ztvrdlo břicho jen asi dvakrát a to ještě ne vůbec silně. Oproti včerejšku nádhera. Teďka večer mi říkali,že jsem měla nějakej nález v moči, takže zítra ranní moč a na rozbor. Možná tam bude nějaká infekce. Výtěr mi dělali, výsledky by měly být cca za tři dny prej. Na noc už mi daj slabší kapačku a nějak následně prej budu bez kapaček jenom na pilulích, tak snad to bude pořád takhle v pohodě.

obrázku , já si ani nějak nestěžuju, co se třeba stravy a cekovýho přístupu týče, jenom je tu nuda. Ale tak noťas a knížka to spraví. Akorát to stejně člověka nebaví, když nemůže ven atd. Ale tak havně, aby to Vojtíšek vydržel co nejdýl a bylo všecko v pořádku. Radši si poležím, než se doma stresovat, co se zase děje. Jo jinak jsem na pokoji číslo osm. Trošku problém byl, že jsem registrovaná v Podolí, akorát jsem nějak blbec nevěděla, že bych měla jet tam, protože pohotovost pro Prahu 13 je obecně Motol, tak jsem jela nějak dle zažitejch zvyklostí automaticky sem. Chtěli mě poslat pak do toho Podolí, ale prej jsou totálně přeplněný, tak mě nakonec nechali tady, akorát paní doktorka na příjmu musela slíbit doktorovi z rizikovýho, že v žádným případě neporodím :lol: A já v to teda taky upřímně doufám. Ale tak je mi líp, tak to bude v poho.

Haidule , ahojky, počítač pořád zavirovanej jo? Tak to nic moc. Asi je divný, že tu skončim zrovna já, ale tak já se rozhodně nijak nepřepínala, stejnak jsem celý dny akorát furt seděla na zadku krom toho, že jsem třeba zašla do krámu nebo došla na metro a tam si zase sedla. Což teda rozhodně jako nějakou zvýšenou námahu nevidím. Čert ví, čím to je, každopádně ale doufám, že už se to nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.4.09 22:35

Jejda Kájo tak hlavně, že jsi pod kontrolou. Já musím zaklepat, že od čtvrtka víceméně pořád ležím a když někam jdu, tak jenom s někým abych kdyžtak měla na koho padat. Ale i tak mě bříško dost pobolívá, teď jsem třeba dostala křeč do nohy, brní mě celý lýtko a taky jsem si všimla, že se mi dělaj žilky:(
Haidule vítej mezi námi těhotnými. Mě třeba doktor hned na začátku řekl jaký rizika obnáší moje postižená děloha, ale že to bude takhle zlý jsem nečekala, ale pořád ještě není nejhůř.
Katko krásná kolíbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.4.09 22:46

Kaji tak uvidíš, co ti vyjde v moči, podle tvých předchozích problémů bych si to na kontrakce z důsledku močové infekci klidně tipla, mělas podobný potíže jak já, akorát já jsem to řešila rychleji, možná právě proto, že jsem v tom dělala a „vím“ - což je ovšem v případě vlastního těhotenství spíše přitěžující okolnost… :roll:
I když díky tomu „plašení“ jsem to zvládla bez infúzí, ťukťuk… doufám, že už se to nevrátí.

Osmička je blbej pokoj v tom, že jsi hnedle u vyšetřovny, takže dost slyšíš, no ale to jsou všechny pokoje na začátku oddělení. Já osobně bych chtěla 12, když už :wink:
Je úplně na konci, takže větší klídek, a sociálka jen pro 12 a ne mezi dvěma pokoji, navíc vedle máte trojlůžák, takže pro 5 bab.
Ale tak třeba u Apolináře bývaly 2 sprchy na celý oddělení a v Podolí to bývalo podobný…

Tak doufám, že na tebe budou hodní, kdyby něco, tak je práskni :twisted:

Nuda je blbá, ale teď je hlavní, aby Vojtula vydržel hezky u tebe v bříšku. Zase tolik, jako tam, nikde jinde v klidu nebudeš, ani doma ani u maminky, kde by tě všichni obskakovali, prostě nikde…
Ta poloha vleže nejlépe s minimální gravitací ;-) a nicnedělání je pro tebe teď důležitá.
Zase se to zlepší, neboj, už teď vidíš , že je to lepší, to je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
7.4.09 22:46

Kajiszek taky doufám, že to bude v pohodě. Ale když už to polevilo, tak určitě bude . Doktoři si poradí, tak to tam pěkně s Vojtíkem vyležte a držím palečky :D :D.
katka82 pěkná kolíbka i to přerostlý mimčo :wink:
obrázek tý bláho, taky už ti nějak vyskočilo bříško. Docela slušnej pupík 8O :D .
wape a alík gratulace k necukrovkám :dance:
pisoja teda zapékanej lilek bych si dala. Ještě jsem ho nikdy nezkoušela. Chutná jako cuketa?
pavluša ta Karolínka je moc pěkná. Je mi taková tak nějak nelbližší. Jako nejvíc mi na to moje miminko sedí. Akorát tady v Plzeňským deníku vždycky vychází týdně reportáž z porodnic a jsou tam ty maminy s mimčama a samozřejmě jména miminek a mě se zdá, že těch Karolínek bylo docela dost. I Kubelková co teď porodila má Káju. Jinak v okolí ani v rodině žádnou Kájušku nemáme, takže se na to možná vyprdnu (všechny jména už někdo má a Eufrozínu fakt nechci :D ), takže do toho nejspíš půjdu. Ten tvůj František nakonec taky může být naopak roztomilej.
Jinak taky mi zas dneska čučeli jedni známí na břicho a nevěřili, že až v červenci. Blbouni, to mě fakt štve. Mám ho zatahovat nebo co :twisted: . Ale mě se zdá, že mi teď zatím drží stejně už tak měsíc. Hoď sem foto ať si to porovnáme :D, já se taky zítra nafotím. Ale obrázek nemá o moc menší než já. Možná stejný řekla bych, ale zdá se mi, že je holčina asi vyšší, co obrázku? Já mám 160, tak je u mě břicho víc výrazný :D .

Holky teda mě tak bolí v krku. Z tý rýmy se mi snad udělá angína nebo co. Akorát že nemám krční mandle a poslední angínu jsem měla snad v 7 letech. Ale drápe mě tam fest, už mám i Priznitz a zkusím na noc kloktat aspoň sůl. Mám tady šalvějový pastilky, ale nevím ty bylinky asi nejsou teď moc vhodný. Tak si zítra koupím Vincentku, prej je dobrá.
Haidule já jsem taky 2v1 bez potíží, zasloužilá matka, ještě nastydlá, ale nechceme to zakřiknout že jo :D . Přece jenom, stát se může cokoliv. Ale úplně bez potíží to neni. Žáha mě začala pálit jak čert, že u postele mám anacid jako první pomoc v noci když mě to vzbudí. Nožky mi začaly otýkat a ruce mám taky naběhlý. Ale spíš poránu, teď třeba prstýnek v pohodě stáhnu. Břicho mi teda ztvrdne tak 2-3× za den a to myslím je normál, tak aspoň to, ale občas mě bolí ty vazy a někdy taky jak MS, já nevim, snažim se chodit, ale bolí mě ty nohy, nejsou zvyklý na 10kg nadváhu. Docela se děsim jak mi bude v červnu, ale doufám, že to vydržím. Ráno jsem celkem čilá a večer si připadám jak v desátým :twisted: .
Jo a prosimtě zprav si ty viry :D , ať tady můžeš taky být. Já bych ti to tady shrnula, ale jsem hlava děravá, na někoho a něco bych zapomněla, tak raději ne. I když myslím, že se tady rozebírají hlavně kočárky, jména, cukrovka…no holky, kdyžtak to doplňte :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.4.09 22:54

haidule tak ti držím palce, abys brzo taky neskončila v nemocnici na infúzích, ona to není sranda, ale jestli máš nález v pořádku, tak snad máš „jen dráždivou dělohu“…
Taky pro tuhle zkušenost bych s druhým těhotenstvím teď už chvíli raději počkala, a ne „ideální“ dva roky, jak jsem si myslela…

No holt bakterie jsou svině a nikdy nevíš, kdy na tebe skočí a odkud.
a že infekce močových cest i v pochvě dokáže způsobit předčasný potrat/porod, to je všeobecně známé, a můžeš klidně jenom chodit do práce do kanclu a netahat vůbec nic těžkýho… :evil:

Alíku taky jsem vypadala jak po náletu nešikovnejch upírů, byly tam telata žákyňky, tak jsem jim dobrovolně dala svou nejlepší žílu a stejně jsem měla pěknýho moncla :roll: 8)
Ale mě brali jen 2×.
a gratuluji, že nemáš cukrovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí