červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
24.4.09 11:12

:-) Nazdár prdky :lol:

Tak hlásím - Plzeň - sever směr Hracholuská přehrada - supr počasíčko, sluníčko svítí, ptáci hulákají, zahrádka je posekaná a tak vyhodím pupík ven na čerství vzduch :) Ovšem ale s učebnicemi v ruce, páč už se mi blíží zkoušky :roll:

obrázku nařizuji Ti klidový režim :srdce: Vojtíšek to ještě musí vydržet..Co to s těma chlapama je, že pořád někam pospíchají :) Opatruj se hlavně! :srdce: A pohlaď ho ke včerejšímu svátečku :)
ZuzankoM to už budete otvírat salon? Tý jo, to je teda fofr :lol: Ale taky se šetři… :srdce:
Deprese , na ty nějak netrpím…Asi na mě to těhu působí spíš pozitivně :) Pořád jsem vysmátá :lol: Nějak mě nic a nikdo nerozhodí :lol:
Těhu oblečení , tak už si užívám nových těhu 3/4 :) Jsou pohodlný, nikde mně nic netlačí a vypadám líp, než v normálních kalhotech :lol:
Přibírání/růst bříška , tak mně taky roste jen bříško. Zatím nepociťuju změny v jiných partiích. Takže jsem na tom asi stejně jako Haidule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
24.4.09 11:42

Přibýrání - teda moje váha jde slušně nahoru 10-11kg. Přibírám 1kg týdně. Pokusim se jíst méně sladké, ale jídlo omezit nemůžu, jím stejně jako dřív a kdybych si dávala menší porce, tak budu hladovět. A zjistila jsem, že se mi už dělají jizvy na boku a u jizvy po slepáku :-(

Kají, ten program z Ikea jsem si stáhla několikrát, dokonce i na jiný pc a stejně tam nemam stený kategorie jako ty. Nevím, čím to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.4.09 13:13

Ahojky holky :-),

tak jsem se až dnes dostala na prohlídku k zubaři (byla tam dlouhá objednací doba).. noo a když jsem tam přišla, tak zubařka mi ještě řekla, že jdu nějak pozdě.. prej abych jim tam neporodila.. Noo já na ní koukala a říkala jsem jí, že mám ještě 2,5 měsíce čas a nechtěla mi to vůůbec uvěřit. Uvěřila až potom, co se podíval do průkazky.. No tak jsem tak usoudila, že už asi opravdu vypadám hrozně..

Obrázek hlavně hooodně odpočívej! Ať to ještě pár týdnů vydržíte!!
Fotečky jsou moc krásný, i když se vám neukázal celý. Hlavní je, že jste ho viděli :-).

Loan taky mi to do teď nepřišlo, ale fakt to strašně letí!! Už nás čeká jenom pár měsíců (podle mě ty nejhorší) a už ty naše prďolky budeme mít u sebe :-). Strašně se těším..

Kajizsku a ty se taky šetři! ;-).

Dneska jsem lítala po městě a pak už jsem ani nemohla dojít do práce, jak mě bolelo břicho :-(.. Už se těším, až budu na mateřské!! Snad to ještě ty dva týdny v práci přežiju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
24.4.09 13:19

Váha - tak já zatím už přibrala 11kg. No je to fakt síla.. A nejhorší jsou asi ty jizvy na bocích. Mažu se 2krát denně a stejně to nepomáhá.. Ale zase třeba, kdybych se nemazala vůbec, tak by to možná bylo o hodně horší.. O víkendu vyfotím svůj pupík, tak sem dám určo fotku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
24.4.09 14:00

četla jsem si článek o kojení - a je tam jak správně uchopit prs …to se mi snad ani nepovede, když tak velký prsa nemam :lol:
 http://www.cenap.cz/k-p-ragady.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.4.09 15:06

Ahoj holky,
tak mi večer odjíždíme na celý víkend pryč, mě se teda vůbec nechce, ale vojta řekl, že bud pojedu s ním a nebo zůstane se mnou doma, že mě tu samotnou celý víkend nenechá. Takže jedu s ním, protože on se na tu hledací šou velmi těší už někdy od podzima. Akorát mě štve, že nebudu moc chodit po lese s nima a budu muset trčet na chatě, ale snad bude hezky a já si odpočinu jinde než doma.
Obrázku koukej odpočívat a nehon se. Já se včera jala vyluxovat hlínu kolem kytky, co mi kočky vyhrabaly, pak jsem si řekla, že když už jsem v tom tak vyluxuju celej obývák a nakonec i předsín a kuchyn. Skončila jsem hekajíc na gauči s tvrdnoucím břichem, takže příště vím, že se na to vyprdnu a bud to udělá někdo jinej a nebo to prostě hotový nebude. Je to blbý jen tak ležet mě to nedá.
Loan: neboj oni ti třeba ještě vyrostou a nakonec moje mamka nás kojila i s malýma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
24.4.09 15:44

Loan já taky nemám kdovíjak velký prsa akojila jsem malou uplně v pohodě tak doufám že ted se orcek chytne tak ytak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.4.09 18:05

tak hlásím výsledky kontroly
miminko má 1.077 kg, a má se čile k světu, čípek prý mám dobrý ale otvírá se mi branka,, :? tak jsem z toho trošku jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.4.09 22:06

Ahojte holky :-)

Lentilko také doufám, že už mi nikdo neprozradí pohlaví miminka, teď už by to bylo opravdu škoda, zkazit nám to překvápko.

Obrázku hlavně odpočívej!

Váha také se hlásím k větším váhovým přírůstkům 9-10kg, ale už tři týdny si držím pořád stejnou váhu.

Deprese do včerejška jsem byla v klidu, ale včera se to na mě nějak navalilo a bylo mi z toho smutno, ale pak jsem si na Vás na všechny vzpomněla a musela jsem se sama sobě zasmát :-) a hned bylo lépe.

Přeji krásný víkend a doufám,že bude aspoň tak krásně jako dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.4.09 11:34

dneska se vám jdu holky vyplakat :-(
ráno mi umřela moje kočička, byly jí teprve tři roky,
z ničeho nic, nikdy nemarodila, začala špatně dýchat a vet už jí nestihl pomoci. Prý akutní astmatický záchvat. Je mi strašně a pořád nechápu že najednou není.
Snažím se myslet na mimiska, abych mu neublížila ale pořád brečím a smutním. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.4.09 13:34

Čiki je mi to moc líto, soucítím s tebou…
Taky mám zvířátka, dvě pejsany, a neumím si představit, že by umřely… :cry: :cry: :cry:
Vyplakej se, mimísek to pochopí, neboj…
Akorát nesmutni moc dlouho - co třeba si pořídit nějaké nové mláďátko?
Drž se, holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
25.4.09 13:42

obrázku - díky,,, :cry: já mám ještě 4 čičinky,,
nejhorší na tom ale je že tahle co mi umřela mi odchovala jednu maličkou co neměla maminku, a ta na ní je, vlastně byla psychicky závislá. Usínali spolu, jedli spolu,… teď tu bloudí a pláče a hledá ji,, div mi to srdce neutrhne. Doufám, že se s tím ona i já nějak srovnáme.
Odchod zvířátka, pro mě jsou to členové rodiny, je vždycky těžší,, ale když víš, že si prožilo krásný dlouhý život, člověk se s tím smiřuje nějak snadněji. Než takhle. Přijde mi to nespravedlivé… :cry:
A Megínka - tak se jmenovala milovala miminko, přišla strčila hlavičku k bříšku, zavrněla a miminko začalo kopat. Koukala a poslouchala co to.. A když se mu nechtělo vstávat něžně do bříška dloubla tlapkou. Moc jsem se těšila až se mimi narodí, jak se budou mít rádi. Tak budu našemu chlapečkovi o ní vyprávět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.4.09 13:50

To je moc smutný, mě to taky rozplakalo…
Je to nespravedlivý, byla ještě moc mladá,
nějaký hloupý astma :cry: :cry: :cry:
Musí to moc bolet, to pomůže až čas… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.4.09 21:03

Čiki to je moc smutné… :srdce: posílám kytičku pro zmenšení bolesti. Dokáži si představit, jak moc ztráta zvířátka zabolí…opatruj se a snad ta malinkatá přestane brzy smutnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.4.09 21:18

Toto mi právě přišlo emailem, nemůžu odolat Vám to sem nedat, protože konec je dobrý
http://www.youtube.com/watch?…
i když jsem se neubránila slzičkám dojetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí