červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
27.4.09 13:11

wape na to video s tou Laurinkou už jsem kdysi koukala a pokaždý když to vidím, tak bulím a i manžílek uronil slzičku :-).. No a s tou únavou jsem na tom podobně.. Přijdu si teď ty poslední dny strašně unavená a teď odpoledne v práci mám co dělat, abych to tu zvládla do tří..

Ajiku to jsem ráda, že jste v pořádku. A přibraná kila závidím. Já už mám +11kg a přes břicho podobně a to 104cm..

Peto říkala jsem si, že už jsi tu dlouho nebyla.Tak teď když jste doma hodně odpočívej!!

Lentil závidím ti ten víkend v přírodě a tu romantiku :-). Ja se s tím svým nanejvýš dostanu na letiště. Lítá s modelama letadel..

Loan a jakýpak jste objednali kočárek? Já už si to moc nepamatuji jaký tu kdo má, tak se znova ptám :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
27.4.09 13:36

Ivko, Patron apollon alux http://e-detskysvet.cz/…robnosti.php?… ten oranžovošedý (572E) viděla jsem ho na prodejně v červené barvě, takže barva pro mě bude překvápko, doufám, že nebude nějaká moc jedovatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.4.09 14:03

Loan ten je moc hezký.. :-). Určitě bude ve skutečnosti ještě o moc hezčí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.4.09 14:24

Tak jsem to nevydržela a šla se taky změřit přes pupíka - mám rovných 100cm :D
Před těhu jsem měla v pase asi 66-68cm…
K obědu tchýňka udělala smažák s bramb. kaší od soboty (se musí dojíst, nee?), a i když sem ho hlady i s chutí snědla během chvilky, tak je mi teď celkem těžko :roll:
Jen doufám, že po tom sýru nelezla už nějaká ta nepříliš ušlechtilá plíseň, kterou oškrábala, protože se ptala, jestli nechci smažák, už v pátek… :wink:

Loan kočárek je moc pěkný, mě by ale asi chyběly ty otáčecí kolečka, je to s nima snažší… posílali jste si ho poštou nebo pro něj jedete do krámu? Máme strašný zkušenosti s poštou (PPL)… Krabice nám přišla pěkně děravá… Dejte na to kdyžtak pozor…
wape video s Laurinkou nebylo to pravý, co jsem si měla včera nebo převčírem (už nevím) pustit, protože jsem u toho pěkně bulela, a optimismu mi to teda vůbec nepřidalo, v mý situaci :cry: sice měla jen 630g a náš Vojtík už by měl mít podle tabulek přes kilo (doufám, to budu vědět až na UZ ve 30tt, jestli je pěkně živenej), ale představa, že by se mohl už teď narodit… Docela hrůza…
Petro tak se taky drž a pěkně odpočívej, i když by se o tebe pokoušely roupy, nestojí to za ně…
ajiku to je fajn, že pěkně rosteš, na to, že máš v sobě hned 2 prďousky, tak to zvládáš krásně, a moc si nepřibrala, a to jsou krásně velcí :-)
Haidul pupík se nám neukázal, což je škoda, tak až se vyspinkáš a objevíš se zas tady, tak ještě jednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.4.09 14:37

Obrázku ježiš kaši od soboty? My teda třeba taky uvaříme kotel bramboračky a tu jíme třeba 2 dny, ale kaši? Jak se taková kaše ohřívá? Co já vím tak dost blbě.
Já jsem ted k obědu udělala to kuře v pytlíku a příjemně mně to překvapilo. Bašta.
Video s Laurinkou už jsem taky viděla asi před 14 dny a Vojta u toho plakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
27.4.09 14:50

ahoj holky,
tak jsem tu poměrně dlouho nebyla - řešili jsme rodinné problémy- babička (maminka od tchyně) má 88let, spadla a má hodně hematomů plus asi výron nebo něco na noze. Byla třeba každá ruka i noha na pomoc… tak jsem neměla sílu dočítat a reagovat. Ve středu se mi k tomu přidala dost hnusná viróza a tvrdnutí břicha, takže jsem měla klidový režim, což si asi dokážete představit, jak s dvouletým dítětem, které mě potřebuje, asi šlo… :?
ale už je to o moc lepší, tchyni přijela na pomoc sestra, tak jsem ráda, že mám chvíli volno. Pokusím se dočíst, přetáhnout nějaké nové fotky, co se objevily a zaktualuzovat web, ale asi to bude trvat…

co jsem zaregistrovala, tak řešíte už koupi vybraných kočárků…
obrazku pošta (PPL)? to jsou dvě odlišné společnosti ne? Nebo jak jsi to myslela…
já teda ohledně č.pošty - většinou bez problémů, až na to dodání teda, ale to už setu určitě řešilo. Zvonky nepoužívají, co by se namáhali. i když člověk je doma, tak málokdy se dozví, že má zásilku na poště, jak asi taky, když nehodí ani ten blbej papír o oznámení do schránky… U nás se vymlouvají na to,že nefungují zvonky (bez toho se nedostanou ani ke schránce) takže na tom to staví. Poslední dobou slyším ze všech stran, že reklamace na poškození zásilek neuznávají atd… Kvůli tomu volím raději PPL. Zavolají dopředu, domluví se. Zase mi ale vadí, že chtějí přesně na koruny cenu zásilky (je-li na dobírku), zastaví 1km od baráku a nechají mě vláčet se s balíkem s pupkem jako Brno až k domu, pak do schodů a do výtahu. Minule jsem pána slušně poprosila, jestli by mi nepomohl. Prý spěchá. Takže člověk si nevybere. Krabici jsem od nich ale nikdy neměla poškozenou a reklamace vyřizují v 99% rychle a uznávají.

holky co máte tvrdnutí atd vydržte!!! Ještě aspoň ten měsíc ať se ty miminka dopečou…video s Laurou jsem viděla a řvala jsem u toho jak želva…
váha tak u mě stále mínus 3kg před otěhu… vůbec mi to nevadí… miminko je zdravé, asi o týden mladší ale s tím jsem počítala, ptž podle ovulace k tomu došlo později…vážilo okolo jednoho kila.

doufám, že se máte v rámci možností dobře… už se nám to blíží, co??? hrůza, jak to utíká…za 2měsíce tu budeme mít první miminka… 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.4.09 15:25

Pošta - já to beru obecně jako doručovací mechanismus ;-) Česká pošta a PPL je samo něco jiného. Česká pošta tady v Buštíku nám balík vůbec nechtěla vzít, že je moc velký a těžký (30kg), takže nás posílali do Kladna, jenže jak píšeš, pojištění se platí zvlášť, vyjde to draho…
PPL - byla v pohodě, zavolali, přijeli sice o hodinu později, ale jsem doma, pán mi kočár odnesl až domů, abych to netahala… Bohužel po vybalení z igelitu krabice samá díra, a dost pomuchlaná, nechce se mi věřit, že by jí v tomto stavu odesílal ten bejbyobchod… Spíš si umím představit, jak si s ní pohazovali cestou…
Odeslání kočáru zpátky - cesta do depa PPL cca půl hodiny, nějaký čas tam, 300,– ale i s pojištěním… No už prostě nikdy víc…
Mj. posílali jsme ho ve čtvrtek večer, a zatím nenapsali, že by ho dostali, přitom psali, že jakmile přijde, že nám dají vědět. No doufám, že ty peníze ještě uvidíme :evil:

zuziS zrovna jsem na tebe dneska myslela, zes tu dlouho nebyla… tak at je babicka ok… a tvý bříško taky, klidový režim s 2 letým dítětem fakt moc nejde…
lentilko br.kaši tchýně ohřívá v mikrovlnce. No je taková tuhá… :?
Taky mi to nebylo recht, ale měla jsem strašnej hlad, ale celý jsem to nesnědla, cca 2/3 smažáku a 1/2 kaše… Kdyby mi to nějak smrdělo, tak se toho nedotknu, neboj :wink:
Jsem dost vybíravá a a speciálně tchýnino vaření mě dohání k šílenství, je to tu furt o zbytkách, neumí ani nakupovat ani vařit v rozumném množství a pak se „musí“ dojídat týden starý jídlo (hrůůůza) a lednici má tak ze třetiny plnou prošlých sýrů a jogurtů a salámů…
Teď jak nesmím zas nic dělat bych měla být ráda, že mě nenechají zemřít hlady…:roll: :? ale je to těžký, furt zpracovává ty naklíčený brambory, protže jich na zimu koupili strašně moc… :evil:
Musím dnes vyslat miláčka na nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
27.4.09 15:31

aha,pupik nejde videt…no zkusim druhy pokus…

KOukam resite tu nejake video a stale nakupovani a dorucovani…budu vas muset vecer docist :roll: .Ja uz mam davno na nohou malyho,potvurka uz vylejza z postylky,vim ze mam byt rada ze vydrzel tak dlouho,treba nase detska kamaradka ma velkou postel uz pul roku protoze z detske vylejzala…no,hlavne aby tam drzel kdyz ma spinkat coz zatim stale ano.

Ja mam zitra konecne KO,strasne moc se tesim,bude to po dvou mesicich skoro bez par dni!!!!Jsem zvedava jaky me rekne tav cipku a tak…

No zatim se mejte a budu se snazit vecer docist…
http://img34.glitterfy.com/…1jhk1634.jpg No pupik je v malem obrazku ale aspon neco :roll: ,co jsem chtela dat fotku odjinud z netu tak to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.4.09 15:38

Jak je tu pěkně vidět, kdo si užívá sluníčka, a kdo z nudy v posteli čučí do monitoru, co? jako třeba jájájá :D
Holky, upřímně závidím ale též přeji všem, které si vyvalujete bříška na sluníčku :lol:
Ale Vojtíšek mi za tu postel stojí, těch slunečních dní s ním ještě bude…
Kamarádka mi půjčila super těhu oblečení po sobě(úplně super šaty od Bushmana, sukni, ještě jedny letní šaty, halenky…), tak doufám, že je taky ještě někdy vytáhnu…
Zatím bych spíš potřebovala ještě tak dvoje pyžama navíc,
páč mám jedno pyžamo na spaní a jedno na den… dohromady troje.
Do jiných už se nevejdu a navíc z toho jednoho už taky vyrůstám,
a noční košile nemám ráda.. a tepláky mi už taky nejsou, jen jedny manšestr. kalhoty mám na doma :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
27.4.09 15:40

haidul tak teda - fakt ti to moooc sluší!!!
jsi kočka, škoda, že tam nemáš i kukuč, a máš už parádního pupíka - heleď změř si schválně taky obvod, jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.4.09 15:52

Holky tak jsem zjistila, že se mi dělaji hemeroidy, holt je to dědičný a máma je má od těhotenství. Zatím jsou jen v začátcich, ale trápí mě to docela dost, protože tu skučím po každý stolici s obkladem na …
Zítra se stavím za maminou v lékárně aby mi něco dala, to se fakt nedá.
Haidu tyyyy jo takovej pupík. Krásnej. Takovej jak se říká klučičí, špičatý.
ZuzkoSin. At je babičce brzo dobře.
Obrázku já sice neležím, ale polosedoležím u počítače. O tom víkendu jsem byla akorát v tom lese, jinak jsem třeba sobotní odpoledne celý prospala a proležela. A teda kaše z mikrovlnky je fakt hnusná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.4.09 19:52

ahoj holky, jen si dovolím vám sem vlézt. Prodávám kočárek jané Slalom, viz. odkaz. Kdyby měl někdo zájem, budu ráda. Chtěla bych kočárek pro sourozence, takže proto už ten prodej.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.4.09 20:31

ad video - nechtěla jsem Vás rozesmutnit, přišlo mi to úžasné, že to dobře dopadlo a navíc naši mimísci už jsou větší ne?

Zítra jdu na kontrolu, snad bude UZ, jsem taak zvědavá, jak je mimísek velký a zároveň budu muset doktora kontrolovat, ať mi neprozradí pohlaví. TAky budu mít výsledky z krve, tak snad bude vše ok.

Haidu nádherné bříško, strašně moc Ti to sluší…já jsem jako malý velrybák :-)

Loan pěkný kočárek, pak určitě napiš, jaký je naživo.

Lentilko tak zítra v lékárně pěkně pořiď, ať je lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.4.09 23:12

Jako by toho nebylo málo, tak kromě těch blbejch bambulek, mám ještě hnědý výtok, takže zítra musím k doktorovi. Grrrrr. Jak jsme přijela dobře naladěná ze šumavy, tak mě to rychle opouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.4.09 06:52

Tak ja jdu dneska na kontroluuuu :dance: huraqa,konecne po temer dvou mesicich na me doktorka taky sahne :-D

Jiank tedy pupik i s oblicejem–mamina ted o vikendu u nich fotila: 

obvody :
pod prsy 80cm
pres bricho 105cm
boky-pod pupkem 93cm

No,proste jak koukam roste me ciste pupek,kdyz nebudu brat v uvahu otekliny dole :lol: Tam me to naboptnalo dokonale tedy,se dneska nebudu ani preholovat.
KOukam uz je trictvrte na 7…budu muset maknout musim mit s sebou malyho,tak at jsem tam pred otevirackou pokud mozno prvni at to netrva dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí