Poradna duly
Jana Čurdová
čauves teďka tu jsem jen na takovou rychlovku, takže jsem vás rychle prolítla a napíšu víc později…
Prosím o radu - zíítra jedem do Tuchlovic objednat (event. rovnou koupit) ten kočárek Firkon Verano plus nějaké věcičky tam ještě koupíme, tak se chci jen zeptat, nevím, jestli si máme pořídit letní zavinovačku do autosedačky (cca 550,–), jestli je to k něčemu či spíš nadbytečnost…
Díky za rady, event. jí tam zítra totiž koupíme, mají tam takovou tu myslím od Emitexu s ouškama, sice krásnou, ale fakt nevím, jestli je to nutný… ![]()
Obrazku nutný to určitě není. Já osobně ji mám pro parádu. Ale: říkám si, miminko se může narodit v srpnu, v září už může být trochu chladněji, tak třeba ji využiju i do autosedačky…
ale stejně si víc myslím, že spíš pro parádu ji budu mít ![]()
tak já se kočky pomalu loučím,opatrujte se a za týden jsem tu jak na koni,u našich nebudu mítpravděpodobně přístup na net… ![]()
Leontýnka tak nějak jsem úplně přehlídla tvůj příspěvek. Tak vítej do party
. S tvrdým bříškem neporadím, mě to (ťuky ťuk) nezlobí, ale holky by mohly vědět
.
obrazku já myslim, že nutná není. Já nebudu mít ani tu zimní. Možná je to dobrý, ale já nic takovýho u Elišky nepostrádala.
Ivko gratulace ke kontrolce. já taky minule viděla úplně jasně tu naší „pipinku“. Strkala jí přímo do kamery hanbářka
.
přebalovák je super, jsem spokojená. Vanička má i hadičku na vypouštění a je stabilní a s medvídkama. Ani poštovný si neúčtujou když je nákup nad tis. kč. Tak to se jen tak nevidí. E-shop je perfektní. Můžu jen doporučit
.
Elina hodíš odkaz na tento eshop? JInak jsem Ti to úplně zapomněla pochválit, kdybychom měli jenom o trošku větší byt, tak bych to taky brala
samozřejmě v modré, jak se znám ![]()
Obrázku já mám i tu letní i zimní zavinku od Emitexu do autosedačky. Budeme totiž hodně jezdit a přijde mi to do auta super, ale určitě se bez toho dá obejít…včera například jsem v obchoďáku viděla rodinu s 3měsíční dcerou a měli právě sebou autosedačku a v ní tento fusak a myslím, že právě na to přenášení z auta dovnitř a pod je to výborný…fusak necháš v autosedačce, malou vytáhneš a pak zase jednoduše dovnitř zabalíš. Rychlé, pohodlné a krásné
a moje sestra (3 děti) řekla, že to je výborný, že to určitě využiju i do kočárku…tak asi tak ![]()
ZuziS užij si dovolenku u rodičů ![]()
My bychom dnes měli mít výsledky tchýně, tak jen doufám, že to nebude špatné…přestala v posledním měsíci úplně chodit…ach jo
a to se tak těší na to naše malé…
e.lino - tak se hlásím z kontroly, bohužel tam zrovna kopali nějaký bambulové v ulici kanalizaci a nešel proud tak utz nemám, ale mrňátko kopalo jen se mi podívali na bříško, to dělá schválně, potvůrka ![]()
boruwi - jé je zmrzlinka to můžu taky,,
a taky melouny.. ale to je asi všechno nic jiného mi nechutná. Vůbec mám dost nechutenství, a pořád zlobí žaludek a žáha, Rennie chroupám jak bombony.
Holky jak jste na tom s přibíráním já mám pořád nahoře jen 2 kila a už mě doktoři dost nadávaji ![]()
Zavinka od Emitexu,, já jí teda koupila tu letní, asi to není zcela nutné ale taky jsem jí viděla na mimi v praxi a moc se mi to do té autosedačky prostě líbí, tak jsem neodolala. Jinak jsem si koupilla ještě jednu zavinku takovou tu rychlo na mimibazaru, super jednání je taková pevnější i s polštářkem dá se rozložit pak do kočáru jako deka a polštářek.
Pokud chcete hodím sem odkazík
Ahoj holky,
hlasím se z postele..plná bacilů. Nějak jsme všichni lehli…já manža i Lucka…rýma, kašel, škrábání v krku…tak tady prskáme jeden přes druhého a vzájemně si mosíme teplé čajíky ![]()
Jinak jsem včera byla na KO…tak kluci jsou v naprostém pořádku…jen si DR. stěžoval, že jsou moc rychlí a že se nedají pořádně změřit…i proto mezi nima poprvé je váhový rozdíl…1300 a 1500 g…ale Dr. si myslí, že je to tou nepřesností v měření. Ale pro jistotu jdu zas za 14 dní a kdyby něco tak mě pošle do rizikové poradny, kde by je začli víc kontrolovat…průtoky krve a tak.
Jinak čípek mám prý neuvěřitelně dlouhý…furt 5 cm…takže porodu se zatím bát nemusím ![]()
Všechny vás mooooc zdravím
Ajíku to je fajn, že jste v pořádku, jen tak dál.
Zavinovačku letní asi pořizovat nebudem, nějakou máme k autosedačce, ta je tak na podzim a zimní ještě nevím.
ahoj jen tak v rychlosti nakukuju a tlouklo me do oci…
adus vitej!!
leontynko tak pokud te brisko tvrdne 10krat denne a lekar te kvuli tomu necha v klidovem rezimu tak mas opravdu citliveho lekare
Samozrejmne se setri!!Clovek nikdy nevi,ale snad te uklidni to,ze u nas tady nam tvrdne brisko opravdu i kazdou chvilku,me konkretne i nekolikrat za hodinu,ale co muzu delat?…nezmuzu nic,ponevadz lezet fakt nemuzu.Danysek v brisku jiste vi a chape ze odpocivat nemuzu a zustane tam jiste do terminu a kdyz ne tak se proste neda nic delat…Vsak ona si priroda poradi…
zmrzlina tu primo zeru po litrech
Jsem silenej zavislak na zmrzline normalne natoz kdyz je teploucko,to kazdy den do velkeho kornoutu tocenou se slehackou ![]()
ajiku drz se,lipovej cajicek to zaridi ![]()
ciki vis co na doktory s vahou jo?.....
Pokud ti miminko prospiva a vahu ma take optimalni tak se na ne vy**** z vysoka.Fakt nepochopim jak nekdo muze komanbdovat tehotnou zenu kvuli vaze,jako kdyby si planovala v tomhle stavu hubnout ![]()
ahojky a vítám nově příchozí ![]()
Výlet po Moravě se vydařil na jedničku, bylo to fakt super! U Honzovýho bratrance jsem objevila odloženou kolíbku, tak jsem si jí hned odvezla domu. Je úžasná a pošlu jsem fotečku, hnedka jsem do ní dala povlečeníčko a rychlozavinovačku, ale místo Jendy jsem v ní po chvíli našla kocoura
stočenej a náramně spokojenej, když jsem ho chtěla vyhodit, tak mě mírně kousal do ruky a byl extra naštvanej ![]()
koukám, že je tu nějaký sranda prográmek, tak tam hodim fotky a uvidim co mi vyleze za ufona ![]()
pohyby - holky Jenda začíná trénovat svaly a moje břicho bere jako posilovnu. Tu se mi zapře nohou, zachvíli zase tlačí rukou. Občas mam pocit, že mi to břicho protrhne, jako lezli ty mimozemštani z břich ve Vetřelcích… ![]()
Kaji dneska se mi o tobě zdálo, že jsi zjistila, že čekáte dvojčátka
![]()
haidule
díky za podporu, jo miminko prospívá naprosto normálně i váhově, to víš doktoři, nevlezu jim do tabulek, říkám si co jsi vlastně napsala ty, ale to víš, někdy mě to zamrzí, páč mám pocit že na mě čučí jak bych to dělala schválně.
![]()
Ajiku gratulace ke kontrole a že kluci rostou ![]()
Čiki co máme říkat my, opačné případy, které kyneme a kyneme
hlavně zdraví pro oba ![]()
Tak holky, já mám teda děsnou smůlu, právě mi vypadla blomba
a to jsem na 29.5 objednaná k doktorovi, jen nevím, jestli tu bolest tak dlouho vydržím ![]()
Eli , musím říct, že ano docela pohly. Celkově jsme to zvládly za měsíc a nebýt pár komplikací možná by to bylo ještě dříve. Ano, pronajaly jsme si moc pěkný prostory v centru Nymburka. Moc jsem chtěla velkou výlohu a to se mi splnilo. Dalo to práci, ale vypadá to tam opravdu hezky, moc příjemně. Dělala jsem to podle sebe - jako tak, jak bych bývala chtěla aby vypadal salon, kdybych si v něm měla vybírat věci já. Poskytujeme kompletní servis vč. půjčení šatů. Máme i společenské, dekoraci apod. Jsme schopni svatbu i kompletně zorganizovat. Bohužel jsme šaty musely koupit za hotové a jo, je potřeba velký kapitál, ale návratnost je více než velká. Teda, pokud to vyjde ![]()
Lentilko , mě ty křeče berou hlavně po ránu, když vstávám, v noci mě to naštěstí nebudí. Ještě toho trochu…
Adus , salon máme v Nymburce, to je kousek od Poděbrad i od Sadský. A ano, jsem ze Sadský je to teda okr. Nymburk, ale Pdy jsou taky kousek.
Wape , děkuju za radu, bohužel si z toho moc nevezmu - magnézko beru i s tím vápníkem bez úspěchu. A zvýšit příjem mléčných výrobků nemůžu, protože mám potravinářskou alergii a nesmím je - vůbec! Takže zkusím tu mastičku a uvidím…ale já jsem takovej exot všech exotů, takže bych se ani nedivila, kdyby nepomohla ani ta.
Čiky , o zmrzlince jsem psala já, ale to máš fuk
. Jinak s tou žáhou jsme na tom stejně, taky trpím a chroupu Rennie.
Haidu , já jak se dostanu do cukrárny tak mě musej odvést v řetězech. Moc mi teda nechutná ten klasickej „papírovej“ kornout, radši ten vaflovej velkej. Moje nejdražší zmrzka byla v Praze v Palladiu čtyři kopečky za 100 Kč.
Jinak já mám dnes takovou dost zvláštní náladu a docela mě pobavila část textu v těhuknize, kde psaly, že nyní nadchází období, kdy už se začnu více než těšit na konec těhotenství. No, měly teda sakra pravdu, jsem taková přešlá. Jsem totiž hodně, opravdu hodně aktivní člověk a tahle „bezmoc“ a klidový režim (ačkoli ho moc nedodržuji) mě ubíjí. Vymýšlím proto akce typu svatební salon, vrátila jsem se k redaktořině a zas už toho mám málo a koukám, že bych si vybrala vejšku a dala si přihlášku na příští rok…
Ale co mě holky chybí nejvíc je sport, ale jak. Já až do těhu závodně sportovala, trénink jsem nevynechala ani se zánětem na plicích a poprvé po 9 letech jsem nenastoupila k zápasu a už cítím, jak se blíží konec těhu, že se ve mě začíná probouzet „ta touha“ po pohybu. Už se těším na tu děsnou drezúru, abych se dostala do formy a mohla se vrátit k týmu. Jak budu funět a fňukat, že mě všechno bolí…uff, jsem se zasnila…jen jsem se potřebovala vypovídat…
Jo a taky mám strašnou chuť koupit si nový krásný super sexy spodní prádlo, ale čekám po porodu, protože teď bych si koupila podprdu a pak by ze mě spadla… ![]()
dneska mě taky Zuzko chytla taková smutná nálada. Začínám se obávat porodu a jestli to všechno zvládnu. Ach jo, divnej večer ![]()
Jinak už mám 9kg nahoře
a obvod kolem bříška 103cm (to jsem si měřila ráno před snídaní, takže večer to bude asi o chlup víc
)