Poradna duly
Jana Čurdová
Asi budu muset napsat, že jeslti sem někdo dá ještě fotku vany, tak ho vyřadím ze seznámku…jak psala ZuzkaS s jahodami
holky…já mám jen sprchovej kout, víte, jak Vám záááávidím
ale všechny moc krásný…jednou budu mít taky takovou vysněnou koupelnu!!!
Alíku no vanu udělal manža krásnou, ale bříško je hezči:D
Já teď zrovna z vany vylezla, dala jsem si maximálně plnou, takže byl celej pupík pod vodou, do toho kuličku s olivovým olejem a hodinu jsem se tam čvachtala. Fotku naší vany vám radši posílat nebudu, pač máme klasické umakartové panelákové jádro s poměrně ošklivou vanou, takže není o co stát:D
Alík píše:
taky pěknej pupíkspála holky jsem úplně vyplašená, předevčírem jsme byli u známejch pro nějaké věci pro prcka. Oni mají tříletého kluka a nebylo mu zrovna nejlíp no a před chvílí volali, že byli u doktora a mají spálu.
Tak já jen doufam, že jsem nic nechytla, protože tu jsem jako malá neměla
ona se spála chytne i vícekrát
My máme i sprcháč a abych řekla pravdu, spíš skočim do něj a vana je hlavně na rochnění pro malou
. Taky jsme měli umakartovou koupelnu a ta vana co tu byla
hrůůza. Byt měli pronajatej nějaký slováci než jsme to koupili, takže jsme předělali celý jádro. No, byla to teda prácička.
spála mrkla jsem na porodnici.cz a tady na to Koucký odpovídá :
Vážený pane doktore, obracím se na Vás s žádostí o radu. Jsem v 31tt. Před chvilkou mi kamarádka volala, že její dcera byla v kontaktu s osobou, u které byla zjištěna spála. Známá i její dcera byly u nás včara na návštěvě. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych měla podniknout nějaké kroky ke zjištění, zda jsem nebyla též nakažena a zda není nijak pozdě. Děkuji Vám mockrát za odpověď a přeji příjemný den. Simona Dobrý den, spála je streptokokové onemocnění, není nutné podniknout žádné kroky, v klidu - maximálně můžete dostat angínu či angíně podobné onemocnění, pro těhotenství je neškodná, stačí případně antibiotika, když ji dostanete
Koukám tady vypuklo pupíkový a vanový šílenství
Jelikož jsem chytlavá na každou kravinu, tak se přidávám ![]()
http://www.machar.cz/…iny/35tt.jpg
http://www.machar.cz/…iny/vana.jpg
Ta koupelna už je teda stará cca deset let, dlaždičky tehdy vybírala mamka, já bych to dneska trochu oživila a udělala víc barevný, ale i takhle je to pořád fajn. Ale vířivá vana už teda nevíří a nějak není vůle ji nechat opravit, by stálo asi pěkný prachy, stejnak jsme to nikdy moc nepoužívali, to byl tehdá tátův úlet. A bříška máte hezoučký, pořádný melounky, aspoň nejsem výjimka s tím svým sloním pupkem
Skoro závidím čiki a lentilce.
Btw už zase to děsný píchání kdesi u čípku, vždycky skoro nadskočím bolestí, jak mě tam bodne. Ale musím se vybičovat a jít pověsit prádlo, už mi tam leží vypraný přes hodinu a Marťas zase programuje nějaký formuláře a je děsně naprdlej, že mu to nefunguje, tak s ním není řeč.
E.li , teď, jak jsi sem dala ten dotaz, jsem si vzpomněla, jak jsi posledně dávala ten dotaz od Soni. Řekla bych, že to celkem určitě byla ta „naše“ Soňa, dneska jsem nakukovala do jedný diskuse
Nechci bejt za šmíráka a drbnu, akorát jak přišla ta super zprávička od obrázka, tak jsem si říkala, jestli třeba nebude ještě nějaká další a vida
Ale rozhodně to Soničce nechci zakřiknout, snad nám to brzy přijde říct sama
Moc jí to přeju.
kajiszek tak na mě s prádlem nemáš
mě už tady leží mokrý na pověšení od cca 12.00
a nevím nevím, jestli se dneska dočká. S těma našima břichama se už těžko ohýbá pro kolíky atd. ![]()
Nám zatim vana víří, taky to moc nezapínám, spíš zas ta malá, ale doufám, že to nějakej pátek bude frčet, protože nějakou opravu taky nevim kde bysme honili ![]()
kajiszek taky jsi našla něco podobnýho? No mě to hned úplně plesklo do očí a okamžitě se mi vybavila h.sona. Tak jestli je to ona, tak je to skvělý a taky se těšim, že nám to napíše ![]()
ahojky
bricho-tlaceni,boleni,pichani...... holky uvedomte si ze miminka pomalu sestupuji dolu a chystaji se na porod,ted uz to bude jen horsi a horsi,a psychicky se púripravujte na nejhorsi–kontrakce ![]()
spatne dychani ja za:,–(ne uz spim se zvedlym podhlavnikem protoze jinak se v noci nejen probouzuim kdyz se pretacim jak je bricho tezke tak se me i hur dycha a kdyz mam tu hlavu zvedlou tak je to mnohem lepsi ![]()
porodni vaha tak ja se narodila ve 28tt a mela jsem 1.5 kg takze ja od sebe nemohu posoudit
Ale je fakt ze by Jani mela pekneho 4kilacka ![]()
aliku no paradni praci schema
wape fakt jsem se zasmala a je fakt ze to tu stonozku pripomina
jezis…veset ponozticky jeste takove male na kolicky na snuru,no to by me hrablo tedy
ja je nechavam jen proschnout ve skopku nebo prehodim pres susak.
Jinak taky jsme dneska delala trochu debordelizaci v detskem pokojicku aby mel Danysek misto,respektive spis ted tam je jeste korba na kocarek a v policich deky a perinky do kocarku apod…Tomaska veci pak presunu tam a miminkovsky tam…no bude to potom jeste preorganizace
Zatim mam hadriky 0-3 mesice ve skrince prebalovaku ze jen hrabnu dolu a vytahnu nejaky ten kousek…
aliku vanma je paradni a kdyz uz to reknu takhle…dobre se na ni sexuje to sedatko je fakt super vec!
Kdysi jsem ji mela ve svojem byte co jsem bydlela
spalu jako dospela snad ani chytnout uz nemuzes ne? ![]()
vana tak my mame zatim klasickou panelakovou jen vydlazdickovanou ale do baraku to chci poridit velkou vanu se sloupama okolo ![]()
kajisku no,jsem na tebe zvedava jak radostna budes az budes cistit trysky az v nich budes mit milion vlasu.....ja osobne do vany perlicku jen tu polozit,trysky jako takove chci potom do sprchy prave z tohoto duvodu.I moje tchyne si na to nechutne stezuje…
E.li , jj, jsem našla přímo tady na emiminu. Ale ona nám to určo řekne, nechci to moc rozebírat, když to nevím přímo od ní. Každopádně jí moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku a dočkala se taky svýho miminka, i když později než my tady.
Haidule , ty trysky právě už zanešený jsou. Když si dávám vanu, tak to napouštím jen pod ně, protože bůh ví, co je v tom už za humus, tak bych fakt nechtěla, aby mi to pak plavalo ve vodě. Jednou to budem muset nechat asi alespoň vyčistit, když už ne opravit, ono je to udělaný tak blbě, že se to ani čistit nedá. Mělo by se to čas od času napustit a propláchnout, ale když nefunguje ten motorek, tak to jaksi nejde. Ale já bych teda vířivku už v životě nechtěla, říkám, že se do toho tehdy zbláznil táta, to tu naši ještě bydleli. Ne že by to nebylo příjemný, ale málokdy jsem na to měla vyloženě náladu, spíš se hlavně sprchuju.
A už bez milosti jdu na to prádlo ![]()
Tak se hlásim celá vymáčená z vany ![]()
E.lina díky za info!!! uklidnila jsem se. já se ted furt pozoruju, jestli nemám pupínky na břichu
doufam, že se mě to vyhne
stonožka mých je pouze 10 párů různých velikostí od pidi až tak na 2 letý, jsou dost elastický a ten zbytek jsme vyfasovali od těch ze spálou.
s tim věšenim jsem si dala práci, protože mi to přišlo dost vtipný
celá šnůra v obležení mini ponožek ![]()
vany já měla celý život taky jen panelákovej sprchovej kout alá 2+kk, takže jakmile jsem se přestěhovala, jediný na čem jsem trvala byla hluboká veliká vana - jsem totiž děsněj vodomil ![]()
Tajně taky držim Soně palečky ![]()
Mimísek , jeje tak tu chvíli nejsem a ono se už rodí! Janče už jsem psala a gratulovala a je fakt, že na to, že Miška je o týden mladší než Vojtík a má o kilo míň…no nevím co to moje dítě dělá…
Haidu , ve 28.tt 1,5 kg? Ty jo já fakt čekám nějaký koťátko!
duupi , jj
Teď teprve koukám, že vás tam chodí víc i tady z července, jsem měla mlčet evidentně, sakriš, protože vy jste to věděly a já blbka to hnedka takhle vyžvaním
Když já byla v nějaký euforii z toho obrázka a vzpomněla jsem si na sonču, tak jsem nakukovala, jak se jí daří
Ale každopádně jí moc moc držím palečky a omlouvám se, že jsem taková drbna.
Alíku , ty ponožtičky mě taky pobavily, já jich teda taky tolik nemám
Tak možná takovejch šest párů. Ale teda zase jsou všecky asi jenom ty malinký.
Zuzi , jak píše Pavluša, alespoň se ti bude líp rodit
Ona ale Miška ještě vyroste, neboj.
Prádlo pověšený, heuréka ![]()