červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
14.1.10 13:54

medisku- budeš v klidu doma, odpočineš si, žádnej stres a uvidíš, že se vše urovná!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
14.1.10 14:14

Medisku,
o DMku vím,už jsem tam měla zaregistrovanou malou a využili jsme slevové knížečky hlavně na plíny,vlhčené ubrousky,kosmetiku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
14.1.10 14:32

smeya - tak teď jsem se opravdu pobavila, předtavila jsem si zapínání mikrovkny koštětem :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
14.1.10 14:35

lukinka - mě o tom teď říkala ségra tak mě napadlo to sem písnou. co jsem tam tak koukala tak by se dalo docela využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
14.1.10 14:55

Medisek,
určitě je to dobrá věc a ještě u nás v práci využiju mimi klub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
14.1.10 15:50

Medisku držim palečky, aby to nebylo vážné, výsledky byly v co nejlepším pořádku a nemělo to vliv na mimi.
To DM je dobrý tip, už jsem se zaregistrovala, tak snad to využijem. Díky
Ddinno ty Tvoje vycházky jsou opravdu naprd. Zvlášť s dvěma dcerkama to musí být těžký. Zkus do domluvit aspoň po těch 4 hodinách (já mám 8-12 a 13-17), je to taky na nic, ale pořád lepší.

• Citovat
  • Upravit
13473
14.1.10 16:51

Holky, některá z vás tu psala, že jí bolel zoubek, tak já se k ní teď přidávám, tak dlouho jsem neměla se zuby problém a teď tohle, snad je to jen odhaleným krčkem, protože kousat můžu, jen mi vadí studené, tak si jdu vzít zmrzlinu a zkusím vyhnat čerta ďáblem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
14.1.10 16:54

Medisku, tou diagnozou jsi mě překvapila, trochu jsem koukala na netu, tak by to nemělo být nic hrozného, je ale moc dobře, že ti to včas podchytili a budou tě sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
14.1.10 17:01

Marfuška blee…tak to nezávidím… ale udělala bych všechno proto, abych nemusela k zubaři … takže s tvým postupem se tak ňák dokážu ztotožnit … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
14.1.10 17:12

Marfusko, o zubari mi ani nemluv, byla jsem tam vcera a projevila jsem se jako spravna hysterka :-) Chtela mi predelavat 2 plomby, ne ze bych je mela vypadle, ale pry uz nejake tenke a jednu divne zbarvenou. Tak mi rika, jak se citite? A ja na to, ze si vzdycky nechavam vrtat jen s injekci, tak ze bych mou tradici nerada menila :-) Tak byla chapava a rikala, ze zadny problem, at se objednam treba az za mesic, to uz bude injekce bezpecna, do 3. mesice se moc nedoporucuje.
Uz mi dali rovnou razitko do prukazky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
14.1.10 17:15

Kvítka, tak to jsi mě teď překvapila, já myslela, že v těhu injekci nesmím vůbec. Já se vždy nechala vrtat bez ní, ale pokaždé to jistil ibalgin v kabelce a ten teď teda už fakt nemůžu. Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
14.1.10 18:45

Jejda o zubaři mi nemluvte už jsem měla jít v prosinci.No dlouho to odkládat nebudu a objednám se na prohlídku i když mě nic nebolí.Ale s bolestí vím co to je ohledně zubů když chodím k dentální hygieničce na čištění dásní to je potom bolest ještě 2 dny a vždy jsem na ibalginech. :roll: Naštěstí teď v těhu nemusím,ale pak mě to čeká brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.1.10 21:54

ahojkyyy, dneska sme byli s manžou na 4D uzv a supeeeer, mimi se tam pěkně hejbalo, otíralo si nos a olizovalo stěnu, když se chtěl dr kouknout na pohlaví, tak provokativně zkřížilo nohy…zítra dodám fotečku…
jinak kopanečky to fakt nejsou ale pěkný kopance do pravýho boku hlavně večer u tv…

sice jsem dočetla, ale nějak si nic nepamatuju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 22:18

""ahoj holky, tak sem zase objevila hnědý výtok na spodním prádle. co mám dělat? včera mi řekli, že kdyby něco, tak mám kontakovat obvoďáka-čímž to vlastně zahráli do autu, protože místní obvodáci sou "k ničemu. nechci se zbytečně strachovat, protože PA slyšela včera srdce jako zvon, tak že mimi by mělo být v pořádku, tak nějak mě pobolívá podbříšek, spíš jako uprostřed nebo po celé délce, mohl by to být třeba nějaký zánět? nejhorší je, že tady normálně vaginální prohlídky nedělají, to už by vám muselo být fakt něco..
tak nevím co s tím, počkat do 25.1.kdy budu doma v ČR a půjdu ke svému gynekologovi?chjo…to jsou patálie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
14.1.10 22:27

Petulko některé holky špiní, špinily…údajně to má až 30% těhulek…já s tím zkušenost nemám, tak se těžko radí :nevim: Jestli bylo včera všechno v pořádku, tak nahoď klidovou pozici a asi teda počkej do rána…jestli máš koho kontaktovat, tak kontaktuj, třeba nějakou pohotovost…vím prd, jak to u vás chodí :nevim: Hlavně klid, zkus se nestresovat…určitě to bude v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí