červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12565
16.1.10 10:45

Pánečku jánečku 8-o
Jdu na to :lol:
macicek gratulace ke svatbě :palec: z počasí si hlavu nedělej, stejně to neovlivníš a u nás se taky říká, že když prší při svatbě, tak prší štěstí :-D …náhodou taková nějaká intimní černobílá fotka pod střechou, jak v pozadí prší může být taky :palec:
verunka krásný pupík :palec:
nikollen natally holky, jestli máte kde, tak zkuste H&M, já včera lítala po zlíně, měli nádherné kalhoto džíny v benettonu - dokonce slevněné, jenže 36 byly velké…to samé v jiných obchodech…hrůůůůza…tak jsem se „přemohla“ a vyrazili jsme večer do brna a v H&M měli asi šestery a já nevěděla, které si vybrat… :palec: a hlavně 36 je opravdu 36 :cert: Jsou sice s nápletem přes bříško, který jsem teda už na začátku od pohledu zavrhla, ale jsou maximálně pohodlné, nizoulinké a prostě vůbec nejde poznat, že jsou těhu :-D
kvítka kalhoty jsou supr :palec:
ivča to je super, že sis dáchla a že ti to pomohlo…zááááávidííííííííím :-)
klostermanka nic si z toho, že nemáš ještě bříško nedělej…však ono vykoukne, já bych byla radši, kdybych teď nemusela řešit peripetie s kalhotama…ono v létě je to přece jenom s tím oblíkáním jednodušší :think:
medisek zalehnout, začajovat, zavitamínovat a odpočívat, uvidíš,že to brzo přejde :palec:
zuzka gratulace ke kontrole :palec:
terka ty si taková naše průbojnice…všechno máš první :lol: fotečka je vážně úžasná :-D
paddy já s tvrdnutím břicha zkušenosti nemám, ani v prvím těhu jsem nic takového nezažila, ale co se takhle zeptat v lékárně, jestli na to nebudou nějaká homeopatika??? Třeba se najde něco schůdnějšího než to magnézko… :nevim:
marfuška vidím, žes zub zmrzkou pěkně přeléčila :lol:
wewik ten odkaz je super :palec: nejvíc mě odrovnalo: Nejsem tlustá, sem těhotná :mrgreen:
Natally ta s těma zkouškama sem já … a už mi z toho vážně hrabe…mám 5 zkoušek během 7 dní a jedna lepší chuťovka než druhá…ale co mě nezabije, to mě posílí, že? :pocitac:
jaja77 tak to závidím, že už to máš úspěšně za sebou…při prvním těhu sem na tom nebyla, tak su zvědavá tentokrát…kéž by se tomu dalo nějak vyhnout :think:
minonka je super, že si zvládla registraci…já vám to holky stejně nezávidím…zlaté naše „maloměsto“ … dojdu, zalehnu a rodím :lol:

Tak doufám, že byly moje poznámky dostačující a nikoho jsem nevynechala 8-)

Jinak jsem byla včera na prvním předporodním kurzu a byla jsem mile překvapená…před těma pěti lety to samo probíhalo podobně, jenže jde vidět, že naše PA se vážně slušně orientuje a jde s dobou. Téma bylo těhotenství a zdravý životní styl a jak jsem tam šla jako zkušená harcovnice, tak mě to docela zaujalo :palec: Jinak mám dojem, že do červencové skupinky bude chodit asi nejvíc holek, takže červenec bude opravdu silný měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.1.10 10:57

holky a ještě tady vám posílám odkaz, kde jsou úplně všechny porodnice, včetně komentářů maminek, co tam rodily, obrovské fotogalerie a veškeré informace…
My máme v UH teď otevřenou úplně novou porodnici, tak to tam budu mít vážně mooooc hezké … na nadstandardu je dokonce dřevěná postel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.1.10 11:09

Ahoj všichni :mavam:
Ellanis - ten sloh jsi zvládla na poprvé a bez pomoci nebo si měla tahák? :lol: úžasný, smekám :potlesk:
Terko - díky za info, už se nemůžu dočkat a dokonce to vypadá, že se mnou nakonec půjde i táta, tak by to bylo super
Minonko - velká gratulace k registraci, pokud jsem na nikoho nezapomněla, už jsme tu 3 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.1.10 11:18

smeya nemáš proč smekat, dyť sem psala, že jsem si dělala poznámky :lol: Ono by to jinak opravdu nešlo … kecalky jedny ukecané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
16.1.10 15:09

Ellanis : dík za odkaz, ta naše Třinecká porodnice je super,ani jsem nevěděla že je po rekonstrukci a hlavně tam jsou samé kladné komentáře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
16.1.10 15:10

ahoj holky, zdravím vás všechny a přeju bezproblémový zbytek těhoteství.

čekám dítě taky v červenci, jen tedy nevím jestli je reálný tuhle diskuzi dočíst a sledovat :-)

speciálně gratuluju terce007 - asi už to je tak, že pokaždé otěhotíme nastejno ;-) - příště mi to nahlaš hned, at nemusím kupovat test :-)

harpyje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.1.10 16:49

harpyje vítám tě u nás :kytka: …nevím, jestli je to reálné dočíst :lol: , ale sledovat každopádně jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
16.1.10 16:51

harpyje a zrovna mi, prosím, prozraď, kdes došla k těm úžasným slovensky hovořícím metříkům … děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.1.10 17:42

Ellanis - super odkaz :palec:

a vítám novou těhulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.1.10 19:33

Harpy: no ahooooooooooooooooj :dance: :dance: :huban: :huban: teda já si furt říkám, co ty, jak je a my těhotníme zas spolu :lol: :lol: :lol: hihi, mooooc ti gratuluju :kytka: no a jak je, kde máš registraci, šup šup… :-D

Eli: no jo průbojnice, bych spíš patřila do června, tak jsem před váma trochu napřed :oops:

Minonko: gratuluju k registraci, tak se taky možná potkáme v porodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
16.1.10 23:26

Ellanis - je to http://premamy.sk/ticker.

ale jinak když se ti líbí nečí metr, tak klikni přímo na něj a otevře se ti jejich stránka tak jsem ho nasla já :-)

Terko - já už te zahlídla kolem vánoc, ale poslední měsíc byl fakt na figu, tak jsem se ke gratulaci dokopala až ted. Registraci - ze stejného duvodu - nemám ještě taky nikde, ale už jsem volala na Bulovku, tak snad tam. Stejně prý při registraci chtějí těhotenský průkaz a ten mám teprve tři dni. chystáte se některá na bulovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.1.10 08:31

Ještě k tomu dávání rukou nad hlavu v těhotenství, je to jen pověra, říkalo se, že když to těhulka udělá, tak že se dítěti omotá pupeční šňůra kolem krku. Vem te si, jak vám to mimčo teď ale plave v děloze… Prostě pověra a jestli vás to uklidní, tak já třeba v práci, když zalévám kytky, tak mám ruce jedině nad hlavou.

Peťulko, jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
17.1.10 09:02

Oběvila jsem další zajímavý obchod http://www.originalnitehotenskamoda.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
17.1.10 10:02

Ahojky Paddy,
já když mi tvrdlo břicho, ale to až na koci těhu tak jsem začala pít magnesii. Obvzlášt když píšeš, že Ti není po tabletách dobře a zapomeneš občas. Tak to zkus.
Pěknou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.1.10 12:55

Harpy: koukám, žes kritický 8.týden úspěšně zvládla, takže supeer, tohle těhu určitě vyjde :potlesk:

wewik: pěkný stránky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital