Poradna duly
Jana Čurdová
Lukinko: já se vdávala v červnu a ten den bylo přes 30C ve stínu. Šílené vedro a tak jsem za tyhle šaty nakonec byla ráda. Neumím si představit, že bych měla princeznovské ve kterých bych nemohla pořádně sedět a ještě v tom vedru. Já se těch veder taky bojím. Máme okna na západ a jendo na jih a tak si užíváme sluníčka od 13:30 do zapadnutí a občas je tady nesnesitelně. A představa, že bude šílený vedro a začnu rodit… No šílená představa… A to nemluvím o nateklých nohou, který jsem měla i u prvního těhotenství na podzim…
Ahojík Holky,
tak jsem si zas početla.
Jinak u Aploináře jsou již asi dvě maminky tady od nás zaregistrovaný, pokud si vzpomínám.
Já tentokrát zvolím Č.B. než jako u prvního porodu v Č.K. Né, že bych byla nespokojená, ale známá, co tam byla už tam není. A přece jenom v zájmu mimča jsou vybavení v Č.B. lépe. Když by se totiž něco stalo tak miminko stejně odvezou do Budějc. A to nechci, to si prožila švagrová a byla 5 dní bez malý než se uvolnil pokoj!
Ahoj Macíčku jsem ráda, že ti kontrola dopadla dobře
…a ty šaty..hmmmm..jsou nádherný
…tak zatim papááá
IvcoH, ja taky volila mezi Apolinarem a Podolim a rozhodla jsem se pro Podoli proto, ze co se tyka pece o mimi/maminku jsou na tom vice mene stejne, ale saly v Podoli skytaj podstatne vetsi soukromi! U Apolinare pry jeden velky sal a pouze prepazky, takze slysis ostatni rodicky
a je tam vetsi srumec nez v Podoli, kde mas porodni pokoj sama pro sebe. Navic Apolinar je fakultni nemocnice, takze jeste muzes vyfasnout naky mediky u porodu. Teda to se da zminit v porodnim planu, ze je tam nechces, ale jeden nikdy nevi… Vsechno to je jen vycteny a zprostredkovany, treba tu naky primy ucastnice budou mit jiny zkusenosti ![]()
Ivco,
to samé mám já až na ten rozdíl,že já mám všechny okna na západ tak jak říkáš vedro k zalknutí.No jsem opravdu zvědavá jak bude.Hlavně aby pak v srpnu bylo fajn a mohly jsme s mrňousky vyrazit ven na procházky. ![]()
Lukinko a Ivčo a Macíčku, rozhodně bych princeznovský předem nezatracovala. vdávala jsem se teď v srpnu a bylo neskutečný vedro, jenže pod princeznovský nadnášený pružnou obručí krásně fouká
navíc jsem se pak odpo převlíkla do jinejch, který si teď v létě jako těhu určitě užiju… pro dokreslení přidám fotky…
ale hlavně - ideální počasí je třeba si předem přát… všude jinde na jihu Čech byly v náš svatební den přívaláky, jen u nás spadly čtyři kapky… a měli jsme to venku, takže to bylo celkem zásadní ![]()
Holky zítra jdu na kontrolu já. Prožila jsem si hodně náročnej víkend.Psychické vypětí tak doufám, že se nic mimču nestalo. Zítra písnu
Verunka555 píše:
Holky zítra jdu na kontrolu já. Prožila jsem si hodně náročnej víkend.Psychické vypětí tak doufám, že se nic mimču nestalo. Zítra písnu
Verunko, nenapínej nás, co se stalo?
ahojky, jééé koukám, že se to tu hemží svatebníma fotkama, taky se jdu po nějakejch mrknout…
Macicku: krásný šaty, jé už se těším, až se nám v dubnu ukážeš, jak ti to slušelo…a gratuluju ke kontrole
Minonko: přesně jak píšeš, já rodila u Apolináře a je to jeden velkej sál odělenej jen plentama a slyšíš tam prakticky všechno… ![]()
Veru: co se o víkendu stalo???
Luki: gratuluju k pohybům ![]()
no jo, břich už moc neschovám, ale všechno oblečení zatím oblíknu, jen se musím porozhlídnout po nějakém prádle..
macicek gratuluji k prukazce
verunka - copak se stalo? držím palečky ať je vše ok ![]()
Marye,
já určitě princeznovské nezatracuju,taky jsem se v nich vdávala,jen říkám,že mi byly krajně nepohodlné v autě a u stolu,ale jinak byly moc fajn.A musím říct,že nám hlavně pršelo (asi štěstí) skoro celý den.A na naši svatbu všichni vzpomínají jako na nejlepší tak nevím.Mě připadla úplně normální ![]()
Teri,
hezká nevěsta a ani bych neřekla že jsi na té fotečce těhu.Asi to dělá to řasení přes bříško.
Ve středu sem vložím taky nějakou fotku ze své svatby,v práci nic nahrávat nesmím