červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4066
17.1.10 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.1.10 16:29

terka hele…a vlastně, když už máte za sebou ten 3/4D uzv…bude to holčička nebo chlapeček??? Nebo si to necháte pro sebe? Nebo to vlastně nechcete vědět?? Bylo to už poznat ??? :lol:
Já už se nemožu dočkat, až to zjistíme…jen doufám, že se nám mimís nějak blbě nenatočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.1.10 16:44

ahoj holky, ozývám se po pár dnech a opět nestíhám reagovat…
jinak mě začal ve čtvrtek zlobit močák, začala jsem běhat po deseti minutách a měla jsem takové řezavé bolesti, tak jsem raději v pátek ráno zaběhla obvoďačce. v moči mi nic nenašli, ale ona je hodně pečlivá, tak ji ještě nechala poslat na kultivaci, kdyby náhodou, že to mohlo zkreslit, jak jsem se hodně prolévala vodou… pro jistotu mi napsala antibiotika, kdyby se mi přitížilo, měla jsem teplotu, nebo krev v moči… ale nic z toho se naštěstí nestalo a pomalu to ustupuje… ale zase jistota je jistota, snad zítra budou výsledky moči OK.

jinak tady jsem objevila článek k optimálnímu přírůstku na váze v těhu http://www.maminkam.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.1.10 19:33

Elli: já psala, že mimčo zkřížilo nohy, takže nebylo poznat vůbec nic, 4.2. jdu na velkej uzv, tak to bude možná vidět tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
17.1.10 19:47

Ahoj holky moc se omlouvam ze jsem se neozvala ale prestehovali jsme se tesne pred vanocemi a jeste nemame internet vyuziovam volnou chvilku na navsteve a pisi vam ze jsem v poradku a vse je ok internet bychom meli mit do 14dni tak pisnu prikladam fotku z UTZ 12tyden.tak semitu opatrujte a uz se tesim az vas doctu tak zatim ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
17.1.10 19:48

terka a jo tááák … taková záplava informací, lehko to unikne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
17.1.10 20:06
terka007 píše:
Elli: já psala, že mimčo zkřížilo nohy, takže nebylo poznat vůbec nic, 4.2. jdu na velkej uzv, tak to bude možná vidět tam…

Terko, už předtím jsem se musela smát, jax to popisovala. zdá se, že mrňous bude mít smysl pro ironii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.1.10 20:50

Ivu: ahoooj, po delší době, gratuluju k přestěhování

Elli: v pohodě :wink:

a tady pupek 17+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
18.1.10 06:41

Dobré ránko holky! Tak jaký byl víkend? U nás včera zase docela padalo, tak jsme si docela snížek užili. Zatím jen s hafíkem, ale už se těším, až budeme moct vzít sáňky nebo boby s prckem… :dance:

Za hodinu a půl mě čeká kontrola. A jako většina se strašně těším i hrozím zároveň… :-? Ale snad bude vše v pořádku, pak ta radost a úleva, když člověk odchází a ví, že je všechno jak má být, ta stojí za to, že? :mrgreen: A budou i výsledky krve. Pak se určitě ozvu, tak držte palečky…

• Citovat
  • Upravit
macicek111
18.1.10 06:54

Tak teď přemýšlím, na co jsem ještě měla reagovat… :mrgreen: Pamatuju si Paddíka, jak se mě ptala na šaty. Takže bílé budou, už je mám zamluvené, byla to láska na první pohled… :-D Jako většina jsem se chtěla vdávat v princeznovských, ale to teď bohužel jaksi není reálné :mrgreen:, bříško by se mi podle paní do většiny vešlo, ale dělali by mě ještě širší a asi by to vypadalo divně… :-P Zase jsem ale nechtěla nějaké rovné obyčejné, takže jsem zvolila takový kompromis. Ty svoje jsem si bohužel nevyfotila, ale je to ten typ, které jsem dala do přílohy. Ale berte to jen tak orientačně, je to jen pro představu.

• Citovat
  • Upravit
macicek111
18.1.10 07:03

Pak jsem si ještě vzpomněla na Peťulku, takže Peťo, určitě se nám ozvi, myslím na tebe!

Maru - to jsou problémy, viď? :cert: Ale je moc dobře, že už to ustupuje. Dávej na sebe pozor, ať se ti to nevrátí.

Terko - krásný bříško, jakej pak pupek?! :mrgreen: Souhlasím s holkama, že ty jsi průkopnice - to bylo řečeno úplně přesně. Jenže je to tím, že je Terka potvora :-D červnovka. Ale je moc dobře, že jsi tady s náma. Myslím si, že mimi z nás budeš držet v náruči ze všech nejdřív, ale kdo ví? :-D Třeba tě ještě někdo předběhne… :-D Co se týče toho pohlaví, tak mimi je pěknej neposeda, když se neprozradilo. Nevím proč, ale myslím si, že podle bříška a tak budete mít k Pavlíkovi holčičku… :hug:

• Citovat
  • Upravit
17581
18.1.10 07:19

macicku, držím moc palce, ať to vyjde co nejlíp, ať se pokocháš mrňouskem a krev ať je v pořádku! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.1.10 07:29

marye - hlavně na sebe dávejte pozor ať jste v pořádku
macicek - ty šatičky co tam máš na obrázku jsou moc krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
18.1.10 07:50

Maru, díky! Konečně snad budu právoplatná mamina - dodneška nemám průkazku, tak snad se dočkám… :palec: Teď koukám do papírů přímo od dr. a měl by mě čekat první velký ult. Ale moc se v tom nevyznám, jak to má každý jinak.

Medísku - díky za pochvalu - potěšila! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17581
18.1.10 08:28

mací, to je docela pozdě na průkazku, ne? myslela jsem, že je užitečná mimo jiné i k tomu, že kdyby se náhodou něco přihodilo, tak jí máš u sebe, a doktoři vědí, co ti mohou a nemohou podat za léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí