červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
macicek111
15.1.10 09:56

Holky, mám ještě otázečku. Snad nebudu vypadat jako úplnej trouba… :-D Jsem zvyklá spát na zádech, ale i když si na to dávám pozor, dost často se vzbudím s rukama za hlavou. Úplně cítím, jak se mi bříško napíná. Říká se, že se nemají věšet záclony, prádlo do výšky, mýt okna, atd., že hrozí omotání pupeční šnůry kolem krku - ale nevím, jestli to není zase jedna z babských pověr. No a já si vesele spím v takové blbé poloze… :-(

• Citovat
  • Upravit
1238
15.1.10 09:58

Klostermanko ty už musíš mít bříško taky ne? Vždyt tam máš dva plodíky. Ikdyž mě tohle těhu přijde, že mám taky menší bříško než při prvním. Zkusím sem hodit fotku, ale špek je tam taky jo. Aby to neskreslovalo, ale vedju se ještě do jedněch riflí a kalhot. Ještě se mi nechcou nosit těhu, teda aspon ty co mám. Ty jsou velký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
15.1.10 10:04

macicek111

ja na nem byla tenhle tyden, tj. uz ve 14. tydnu. resp. vsechny hodnoty dr. meril z toho 3D a jen nakonec kouknul na ten 4D a udelal nam z nej fotku. a rozdil to teda celkem byl! na tom 3D to vypadalo jako krasny miminko a na 4D spis jako malej mimozemstan :lol:

a s tim spanim to mam uplne stejne. pokazdy se vzbudim jedine na zadech a presne taky s rukama nahore. podle me od veseni zaclon apod. se to lisi v tom, ze neneses vahu toho briska, protoze tu pri spani nese postel. pokud te z toho neboli bricho nebo zada, tak bych se toho nebala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.1.10 10:06

Macičku co naděláš, když o tom nevíš. Nej poloha je prý na pravém boku, aby si pořádně okysličovala plodík a nebránila průtoku krve. Jo počkej za dva měsíce, to už si tady pěkně postěžujem ohledně spaníčka a usínání atd.
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 10:09

Jo o tom boku jsem taky slyšela. Jenže já tak možná usnu a pak si člověk stejně lehne, jak je mu to nejpohodlnější. Tak snad je to pohodlný i miminku… :-D

• Citovat
  • Upravit
1238
15.1.10 10:09

Tak tady je ten můj pupek… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 10:11

Jo a holky, jak jsme tady rozebírali s některýma tu mojí svatbu s bříškem, tak už je to jisté. Vypukne to 10. dubna 2010… :-D Asi se budu tady vdávat jediná těhu, ale strašně se těším.

• Citovat
  • Upravit
1238
15.1.10 10:21

Jak už jsem psala já se taky vdávala při prvním těhu, ale v 6 tt. tak to mi ještě nebylo ani zle a ani to nebylo vidět. Sestřenka ta už se vdávala v 4,5 měsíce, ale měla moc pěknou svatbu išaty který jí seděly. Tak doufám, že hodíš aspon jednu fotečku se svat. šatama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 10:25

Veru - to si piš! :-D Určitě se pochlubím… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5957
15.1.10 10:32

Veru, pekne brisko i teplaky, ty jsou tehotenske?

Maciku, gratuluji k terminu, ted jeste doladit vsechny dalsi detaily, duben je tu hnedle. A taky se tesim na svatebni foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 10:37

Ahoj holky, já jsem po včerejšku z těhu oblečení zklamaná, tady snad není jedinej obchod s těhotenským oblečením, kvůli vycházkám se nikde dál nedostanu, takže jsem zvědavá co budu za chvíli nosit, zatím tedy chodím v šatech, ale ty už mi brzy asi budou malé, včera mi přítel koupil jedny co se mi líbili v TAKKO , jsou pletené , tak snad se budou poddávat bříšku postupně :wink:
K tomu krvácení nebo špinění…nemám s tím zkušenosti, jsem sice potřetí těhotná , ale ani jednou se mi to nestalo, to jen , aby to nevypadalo, že nečtu vzkazy , kde některá z vás žáda o radu , doufám , že bude vše ok :wink: pěkný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 10:45

macicek111

gratuluju k datumu svatby, přítel by se chtěl taky ženit, ale je to teprve rok co nás s ex rozvedli, takže se mi do toho moc nechce , navíc mé děti by to brali jako podraz, že bych se jmenovala jinak, v každém případě se budu muset smířit s tím , že některé z mých dětí se bude příjmením jmenovat jinak…asi to vypadá, že to, co zrovna čekáme…ah jo se vztahy…hlavní je, že jsem šťastná
Děti by chtěli abych se vdala, ale chtěli by se jmenovat taky stejně, jenže s tím by bývalý nesouhlasil…dilema, no :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.1.10 10:49

nikollen:
jj jako u mě taky čekám třetí dítě a jsem necelý rok rozvedená.S přítelem jsme svadbu odložili a tak bude jedno z mých dětí mít jiné příjmení než já :lol: Ale to je detail…mnoo.....Hlavně že jsme fajn rodina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 10:59

ddinna

jj, taky si nestěžuju, děti si s přítelem rozumí, věnuje se jim a mají ho rádi…ale malej , tedy syn 10 let, mu jednou řekl ,,Pavle už nemáš moc času…a on ,,na co??…aby sis vzal maminku, jinak to bude nemanželské dítě :wink: Kde ty děti na ty rozumy chodí, tak jsme se ještě nenasmáli…přítel to zakončil, njn, když maminka si mě nechce vzít :wink: …ale je to složitější, alespon pro mě…tak to jen tak na okraj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
15.1.10 11:22

Ahoj holky,
jak se tady bavíte o další svatbě, tak je taky možnost, aby přítel přijal vaše příjmení a tak by se všechny děti jměnovaly stejně. A nebo může mít dítě příjmení po matce, ale oni jsou ti chalpi většinou hrdí na svoje příjmení a můj manžel trval na tom, abych měla jen jeho. :-)
Macicku ke svatbě gratuluji a vybrali jste si nádherné datum :potlesk: V ten den oslavím svoje 25. narozeniny :dance:
Fotečky bříšek máte moc pěkné.
Peťulko já špinila několikrát na začátku. Nic to nebylo. Nesměla jsem vysloveně krvácet. Teď už mám naštěstí klid. Nemáš to špinění třeba z námahy, po sexu? Jinak na to ti doporučím jen klid a hodně odpočinku. Nevím jak to u vás chodí, tak to se pak hůř radí. Nemůžeš třeba zajít někam do porodnice a zeptat se ještě tam? Třeba je poprosit, aby ti udělai UTZ…
Já jsem se včera celý den válela a moc mi to pomohlo. Klouby mě přestali bolet a už zas můžu normálně fungovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí