Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
dva dny jsem tu nebyla a vse docist, to mi dalo zabrat ![]()
Utrogestan - taky uzivam, a protoze me dost zacly trapit kvasinkove infekce, ktere jeste zavadeni Utr. zhorsovalo, zacla jsem ho polykat, Dr. jsem to rikala a nic nenamitala.
Manzel se mnou take chodi na ULT, je z toho nadseny, pristi tyden mame ten NT screening, tak jsme oba nateseny, preci jen je to pro nas oba poprve.
Holky, zavidim pohyby, ja jsem proti vam dost pozadu, tak si jeste musim pockat.
Dnes mam na sobe prvne v praci tehu kalhoty a je to parada, preci jen to celodenni sedeni za PC uz bylo v normalnich dzinech nepohodlne. A taky me ten tehu pas hezky hreje na brisku.
Ivco - brzke uzdraveni a az budes mit naladu, hlasim za sebe 1.tehu a jeste bydliste: Praha
ddino, kontrola ti nemůže nic, protože i když tě nezastihne doma, můžeš tvrdit, žes spala, a proto jsi neotevřela ![]()
medisku, to jsou věci, taky jsem o tom nikdy neslyšela… hlavně ať je vše v klidu, aspoň si doma trochu odpočineš
jinak těhu kalhoty jsem si kupovala svoje číslo - 38 a jsou mi volnější, takže ještě máme kam růst ![]()
A mám dotázek ,ale nevím jestli někdo bude v obraze?Nevíte někdo jak je to s hrazením otce u porodu pojištovnou?Zjistila jsem tady na emiminu,že Metal aliance to proplácí,což mě potěšilo.Ale nevím jestli neni podmínka,aby právě otec byl u Metalu pojištěn?Já jsem pojištěná u Metalu a moje děti také a bude i mimčo,ale nejsme manželé a přítel u Metalu není
Budu rodit pravděpodobně na Kladně a tam je přítomnost otce za 1200kč.Můj přítel mi řekl,at to neřeším,že on u toho být chce a peníze nehrají roli,ale když jsem zjistila,že je tu tato možnost.....sunduji situaci ![]()
marye:Budu tvrdit cokoliv ,pokud přijde kontrola,horší by bylo,kdyby otevřela dcera…
Raději se pokusím přemluvit doktora na rozumější vycházky ![]()
ddino, v tom ti bohužel neporadím
tady jsem náhodou narazila na slevu v těhu oblečení Litex http://www.litex.cz/…ke-obleceni/
Marye - super, ty slevy v Litexu. Ja uz na jejich obleceni koukala drive, ale zdali se mi drahe, tak ted jdu rychle vybirat.
![]()
těhu oblečení - holky v pondělí jsem si ze zvědavosti zkusila jedny těhu rifle v HM-ku a vzala jsem si do kabinky velikost 28 - tu nosím běžně a kalhoty mi byly naprosto v pohodě. Tak z toho usuzuju, že se budu držet svých běžných velikostí ![]()
Ellanis- tak jsem neodolala a podle tvého odkazu taky objednala těhu kalhoty, za ty peníze je to super! A vypadají bezvadně, vzala jsem teda klasiku, ale taky bez toho nápletu, na léto mi to přijde fakt lepší… Tak jsem zvědavá! ![]()
petulinda, smeya kalhoty dorazily a sou teda děsně velké
nechápu, kde ta paní na ty míry přišla…ale ono je to spíš o tom kde to asi měřila…tak holky, kdybyste měla některá zájem, tak vám je za 350+poštovné prodám, pač se obávám, že totok ani švadlena nepřešije
jsou to tyto jinak jsou fakt pěkné ![]()
A to jdu zitra na naše první předporodní čtyřhodinové sezení, tak jsem se těšila, že se nebudu mačkat v normálních riflích…chjoooo ![]()
http://www.zelenepotraviny.com/…-kojici-zeny
holky, zrovna tu probíráte těhuoblečení a tak, ale já zrovna narazila na jednu stránku, kterou si musít přečíst! takovou hovadinu sem ještě nečetla!!!
možná něco může být prospěšné, ale rozhodně to neberte vážně, přijde mi to, jak těžká reklama na biopotraviny, ale na druhou stranu sem se u toho docela pobavila!!
![]()
nejlepší je to s tou mikrovlnkou a mobilem! pak napište
Medisku tak držím pěsti, ať tě to nijak netrápí a že si doma…no aspoň si pěkně dáchneš ![]()
Tak mám oznámení o svém těhu šéfce za sebou.Naštěstí byla v pohodě což jsem velmi překvapená.Ufff úplně mi spadl kámen ze srdce,protože jsem čekala,že bude řvát. ![]()
Jinak holky když se zaregistrujete s těhu průkazkou v dm tak tam mají různé slevové kupony pro mimi až snad do 3 let pak i na příkrmy a tak a je tam i 20% sleva na těhu oblečení v litexu
ellanis - na to odpočinutí se docela těším jsem pořád strašně unavená a poslední dobou mě nějak pobolívá v podbřišku tak abych ještě nerazila na gyndu
lukinka tak to je super ![]()
Medisek taky dobrá zpráva…tady se jednoznačně ukazuje, že víc hlav, víc ví
a stím podbřiškem to bude určitě v pořádku ![]()
Peťulko - podle mě je ten článek pěkná hovadina!!! Člověk by nemohl jíst opravdu už vůbec nic. Tak trochu propagace bio potravin - ne že bych proti nim něco měla, ale… A mikrovlnka a telefon mě fakt pobavili
Si představuju, jak běhám kolem mikrovlnky metr a půl daleko a zapínám jí násadou od koštěte ![]()