červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
14.1.10 06:38

Natally - moc gratuluji ke kontrole
terka007 - gratuluji k pohybům a tiše závidím, už bych chtěla mimíse taky cítit jak se hýbá
wevik - já mám teda za manžela taky kuchaře, ale po škole to vůbec nedělala, takže pokud vaří tak jedině minutky, ale lepší než nic. Jinak když jsem mu večer říkala, že tu chválíte chlapy za vaření tak se taky pustil do večeře :mrgreen: :mrgreen: takže to má i super výsledky
Marfuška - taky jsem si myslela, že mám ty pachy za sebou,ale vypadá to teda jinak v noci mě vzbudil takový divný smrad, jak manža vařil a nechal vystydnout omASTEK A já se málem :poblion: no nakonec jsem to tak tak stihla, ale pak jsem korzovala skoro hodinu po bytě a uklidňovala žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
14.1.10 06:40

Jinak souhlasím s nikollen někdy je tu taková spousta příspěvků, že beru tužku a papír abych na nic nazapomněla . Nejlíp se mi reaguje v práci když to tu mám puštěné pořád :lol: :lol:
Jinak mi držte dneska palečky jdu na to endo tak pak písnu jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
14.1.10 07:41

Krásné ránko

Medísku, to víš, že ti budeme držet palečky!!

Nattaly já byla na utz s manželem a oba dva jsme slzeli, tak jestli máš možnost jít znovu, určitě jděte. Tenhle utz je výjimečný tím, že je tam ještě vidět celé mimi, my jsme se smáli jak tam házelo salta, krásný pocit. Další utz už budou taky hezký, ale mimi už nebude tak hezky vidět, myslím tím celé.

Holky jak mě se dnes nechce pracovat, fuj… Už bych šla nejraději domů. A to jsem teprve přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.1.10 08:35

ahoj holky, dobré ráno!
Terko, gratuluju ke kopanečkům. už jsem dneska v noci měla taky pocit, jako by mě dole na břišní stěně něco šimralo… tak třeba už je to ono… ale nevím, nemám s čím srovnávat :-D

Marfuško, taky mě mrzí, že máš pocit, že ti neodpovídáme… ale napadá mě, jak to zkusit řešit:

Pokud bude mít některá z nás problém či bolístku a bude potřebovat ji pofoukat, bude lepší text nějak zvýraznit, třeba takto že bude psát červeně a tučně. Text se tím hned oddělí, a pokud to nebudeme nadužívat, tak se snáz dorozumíme a všimneme si toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
14.1.10 08:51

Marye to je dobrý nápad, zvýraznit text!!
No já mám pocit šimrání v podbřišku pořád, si kolikrát říkám, jestli to třeba není tím, jak se tam mimís mele. Nejvíc, když ležím večer u televize,nejradši bych se vnitřně podrbala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
14.1.10 08:55

Petulindo, myslím, žes to vyjádřila přesně - vnitřně se podrbat :palec:

Jinak Medisku, držím moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
14.1.10 09:11

Ahoj holky,
chci se zeptat hlavně Vás, které jste na neschopence. Jak jste na tom s vycházkami? Já jsem doma od 19.11. hlavně kvůli stresu v práci, chřipkám a bolestem břicha (nejlepší je si lehnout a dát nohy nahoru, což bych v práci nemohla). Mám 4 hodiny dopoledne a 4 odpoledne, doktorka mi řekla, ať jsem ráda, že se normálně dávají jen 2 a 2 hodiny.
Docela mě naštvala zpráva v TV, kde mluvili o chlapovi, kterého odsoudili k domácímu vězení a musí být doma od 20:00 do 5:00. To na tom mají být těhotné hůř než nějaký rváč? :zed:
Teď to neni tak hrozný, ale nevim, jak to budu dělat na jaře. Taky mě to štve kvůli tomu, že jsem původem z Písku a mám tam rodinu a kamarády a ani se za nima nedostanu.
Jak jste na tom Vy?

• Citovat
  • Upravit
2364
14.1.10 09:12

marye,
výborný nápad souhlasím.To zvýraznění textu je fajn.A kdo bude chtít přidat na důležitosti ještě více vloží tam spoustu vykřičníku" a pozor pozor!!!!!!! .{color: red}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
14.1.10 09:15

Natally,
no HUjeři přece musí chodit všude společně.U nás je to taky tak,tak si z toho nic nedělej,že půjdete celá rodinka na utz,vždyť je to nezapomenutelný okamžik jak pro tebe tak pro ostatní členy rodiny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
14.1.10 09:17

Marcel,
taky jsem zvědavá jaké mi dá vycházky můj dr.hlavně budu potřebovat odpoledne kvůli malé abych mohla pro ni do školky.Ale ráda bych i chodila třeba do cvičení pro těhulky a to asi nebude možné kdyby mi dal 2 hodinky.V minulém těhu jsem měla vycházky neomezené a to bylo moooc fajn,jenže bohužel teď toho asi nedocílím a budu ráda aspoň za něco,ale osobně si myslím,že těhotná potřebuje hlavně vzduch a ne být zavřená doma,byť na rizikovém těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
14.1.10 09:25

Marye, dobrej napad s tim zvyraznenym textem! Ackoliv doufam, ze ho nebudu muset pouzit ;-)
Natally, partnera urcite s sebou! Takovy bajecny okamziky by si nemel nechat ujit, ma na tom prece taky svuj podil :lol: A urcite pak bude mit i vetsi pochopeni pro tvy pripadny tehotensky nalady, stavy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
14.1.10 09:27

Holky, poslední dobou vás sotva dočítám…ne tak ještě reagovat jmenovitě :lol: asi si koupím speciální bloček na poznámky, co jste která napsala :mrgreen:
Tak jen co si pamatuju, pak to kdyžtak proběhnu…
Medisku držím pěsti
marye doufám, že to nebude působit nějak, že bych ti to nepřála-to ne, ale myslím, že na prvorodičku je 16.tt na pohyby ještě brzo…ikdyž co vím…, třeba je to fakt ono 8-) Jinak s tím zvýrazněním je to super nápad :palec:
Terko páni, taky tiše závidím a nemůžu se dočkat :-D Náš první byl pěkný rarach, tak sem si to kopání užívala od začátku až do konce, ale je fakt, že už je to strašně dlouho …
Marcelo já mám vycházky od 8:00-11:00 a 13:00-21:00. Myslím, že je to na domluvě s doktorem, ta má mi říkala, že je ale dobré aspoň nějaké omezení, právě třeba ten oběd a ta devátá večer… ale na těhule se prej nechodí, tak nevím… a ještě jedna známá měla asi od šestého měsíce neschopenku s vycházkama neomezenýma, takže je to asi fakt závislé na tom, jak se s dr. domluvíš…pokud se s ním teda domluvit dá :think:
Jinak vám všem nákupčím ty vaše nákupy fakt závidím, já mám do konce ledna zkouškové, tak se učím jak ďas, tak nějaké lítání po obchodech u mě zrovna nehrozí, ale objevila jsem docela pěkné džíny, myslím, že by dneska měly dorazit, tak su zvědavá, jestli budou tak pěkné, jako na fotu… a hlavně aj s poštovným stály 550Kč 8-o to sem fakt čučela a tady vám posílám odkaz na tu paní…až dojdou, dám vědět, jestli se nerozpadly už po cestě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.10 09:31

Ahojte,
dlouho jsem se neozvala, ale bylo toho nějak moc.
určitě si nepamatuji vše, co jsem dočítala, tak zkusím reagovat na většinu, ale ve zkratce.
odposlech -myslím, že je to fajn věcička, ale už mi to přijde jako trochu moc velká vymoženost.
všem gratuluji ke kontrolám, negativním výsledkům, atd atd.!!! mě výsledky z NT taky dopadli dobře:-) chlapi kuchaři-tiše vám holky závidím. já mám pořád hlad a sem líná si něco udělat, nejradši bych, aby to někdo udělal za mě a ještě mi to seríroval:-) ale přítel když je doma, tak se snaží moc, tak jako zas nemůžu říkat, že ne :-D
těhu oblečení-minuluo sobotu jsem byla nakupvat a hrozně moc sem si to užila! měli zrovna obrovský výprodej, takže namísto 135liber sem platila 40! a to sem si pořádila dvoje těhukalhoty, svetřík, dva topíky a jedno tílko.jinak musím říct, že se v tom zítím mnohem pohodlněji!
výbavička pro mimi-nic nemáme, ale pokukujem, to je jasné :lol: jediné čemu sem neodolala bylo jedno přenádherný bodíčko :huban:
no to je asi vše na co si ted vzpomenu, že jste probírali, ale teď něco k těm našim bolístkám, co potřebujem pofoukat a hlavně, abyste věděli, že některý šéfový sou opravdu svině!!
„ta moje mě včera fakt dorazila. šla jsem na záchod a na toaleťáku sem objevila něco jako špinění, tak sem se vylekala a zeptala se jí, jestli si můžu zavolat, tak sem prvně volala příteli, protože sem u sebe neměla materninty notes, kde mám tel číslo na PA, aby mi ho našel a já jí mohla zavolat co mám dělat jestli to něco znamená nebo co. řekla, že může a nemusí, že bych měla raději zajít na kontrolu(dnes sem 14+1). a že jediný volný termín mají ve 12hod. tak sem zavěsila a řekla šéfový, co se teda stalo a ještě než sem vůbec stačil říct, jestli můžu jít nebo co, tak na mě vyjela jak si to jako představuju, že si domluvím schůzku u doktora a že je 11 hodin a že to stejně nemůžu stihnout kvůli tomu počasí jaký je venku(sníh-naše pracoviště je na konci města na kopci-podotýkám, pro ty co nevědí, že žijeme v Anglii, kde je sníh absolutní katastrofa a živelná pohroma:-) no co, jezdí na letních gumách, tak se ani nedivím na druhou stranu)že se sem stejně nikdo nedostane atd. atd. a že kdyby to bylo urgentní, tak že mi zavolá sanitku atd. atd. no samozřejmě že mě to naštvalo a rozrušilo, tak sem začala brečet a ona na mě ještě vyjela, že proč jako brečím. když sem se uklidnila, tak za mnou přišla znovu a vyjela na mě znova, že sem pro dnešek skončila, že mě v práci ubrečenou nechce a že se mám oblíct a jít. nechápu jak takováhle kráva může bejt vůbec manager, jak s tebou může tak povrchně mluvit a jak si může vůbec dovolit takhle mluvit s těhotnou, s kterou cloumaj hormony. myslela sem si, že právě proto, že sama má dvě děti, že mi aspoň trošku porozumí, bohužel sem se spletla. no…na kontrole to dopadlo asi dobře, slyšeli srdíčko, tlak dobrej, moč dobrá, neví proč sem zašpinila,ale že si to mám hlídat a kdyby se to opakovalo tak jít k GP. tak zaplať pánbůh že to aspon nic nebylo. ale dneska mám volno, a zítra nevím, jak se tý krávě podívám do očí.
.{color: red}“

Příspěvek upraven 14.01.10 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
14.1.10 09:32

Natally taky se přidávám k názoru, že manžela určitě s sebou … je to přece vaše společné dílo a taková odměna v podobě mrskající se fazolky je opravdu více než slďoučká…
Holky stejně mi to přijde úplně neuvěřitelné, že to mimino má sotva 7 cm a nevím jak bych to napsala…no prostě žije…má ručičky, nožičky, mrská sebou…já to teda většinou tak strašně neprožívám, ale když se člověk zamyslí nad tím, jak je to mrně mrňavoučké a přitom už tak podobné člověku, tak stejně nechápe, jak je to všechno možné … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
14.1.10 09:33

Marcelko, já jsem na neschopence od 8.12. a doktorka mi sama napsala neomezené vycházky. Zjistila jsem to až doma, když jsem tu neschopenku studovala a hodně mě to překvapilo 8-o Takže já si to užívám, ven jdu kdy chci, i když teď už jsem díky tomu sněhu od úterka zalezlá doma - bojím se náledí natož sednout do auta. Ještě že nikam nemusím a Domína vozí do školy i ze školy tatínek. Ale budu muset na nákup :think:
Natally, s tím UTZ je to paráda, že máte takovouhle protekci :palec: tiše závidím, já bych vzala tátu taky na UTZ, jenže nikdy nemá čas, má moc práce :evil: tak se pak kocháme alespoň nad obrázkem nebo nad tím poslechem srdíčka.
Co se vaření týká, nevaří, nemá na to prostě čas,, myslím, že uvařil asi jednou v životě :think:

Jinak hlásím, že už mi není zle!!! A ustupuje i ta věčná únava!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital