Poradna duly
Jana Čurdová
Holky…super…jen tak dál…samé dobré zprávičky ![]()
smeya tož to je super…na to musím juknout…že bysme taky zainvestovali…nám na uzv nikdy tlukot srdíčka nahlas nepouštěli, tak by mě to zajímalo ![]()
Holky, co máte dnes na oběd? Nějak mi dochází inspirace ![]()
Ellanis,
zkus nějakou francouzské brambory nebo nějaké luštěniny.Mě osobně by se dnes vařit nechtělo a tak bych se když tak odbyla jen bramborama s kyškou (ale někdo ji nemá rád já jo) ![]()
Ahoj Macíčku , to je dobře, že už ti je líp
.Já jsem měla od začátku Utrogestan a mám ho doteď.Dr. mi řekl, ať ho raději ještě beru ,když ho dobře snáším. Miminku neublíží, naopak mu pomůže. Tak bych ho být tebou zaváděla. Dr. ti pak řekne sám, kdy máš přestat. V letáku píšou, že se užívá v prvním trimestru, ale spousta mamin ho užívala a užívá dál…no, jako já. Asi ho doberu a už další asi mít nebudu..ale uvidíme…Každopádně to zavádění je takový šetrnější…
lukinko
francouzské brambory … tak ty sem neměla ani nepamatuju, ale dneska si teda dám
a na večeřu brambory ve slupce s máslem, solí a kyšku
tak to ses mi teda maximálně trefila do chutě ![]()
Smeya - zrovna na tohle jsem koukala ráno a taky o tom uvažuju…
Narazila jsem na to úplně náhodou. Já našla toto - http://www.tipnet.cz/…vi-jdp-100s/ ale bude to určitě na samém principu. Ty jsi s tím tedy spokojená?
Ellanis,no to by mě nenapadlo,že ti dám tak skvělý typ,ale sama jsem se navnadila na ty brambory s kyškou tak si je udělám v pátek jak budu mít volno mňam,dneska se musím spokojit i zítra se stravou z kantýny ![]()
holky gratuluju ke kontrolam a foteckam, snad uz nas cekaji opravdu jen dobre zpravy ![]()
ja ted cekam na vysledky krve ze screeningu tak se taky bojim, je to urcite normalni ze plasime, od toho se mame ![]()
Klostermanko ja mam hematom a ne cystu, ale doktor mi rikal ze cysty i hematomy nejsou nijak neobvykle v tehu, precijen je to pro delohu narocne, takova zmena..Myslim ze te cysta urcite nijak neohrozuje a oni to budou urcite pro jistotu sledovat, nebo co ti rikal doktor? Gratuluju k uspesnemu ultrazvuku!
Aartep i Paddy - moc díky za odpovědi, hlavně že jsem tím polykáním něco nezkazila…
Hned v pondělí se na to zeptám, jak dál…
macicek111- já jsem z toho nadšená, zatím teda musíme mimise pořád honit, jak sebou mrská, ale čím bude větší, tím ten poslech bude jednoduší ![]()
myslím, že je to v principu to samé, dokonce jsem studovala, jestli to mimi nějak neškodí a zatím jsem nezjistila nic negativního. Já na to náhodou narazila na aukru někdy na začátku prosince a pořád mi to hlodalo v hlavě. A k vánocům jsem dostala od rodičů peníze, že si za ně určitě pořídím něco lepšího, něž kdyby to kupovali oni a tak jsem nakonec neodolala a začla hledat na netu a teď už si to jen užíváme ![]()
Taky všem gratuluju k dobrým výsledkům ![]()
ten přístroj vypadá dobře, asi si ho taky pořídím , at z toho mají něco i děti, pořád si pokládají hlavu na břicho jestli něco neuslyší, taky miminku posílají pusinky, je fajn , že se na to mimi těšíme všichni, užívám si to ![]()
IvcaH: hlásím třetí těhotenství ![]()
Tý jo ten přístroj vypadá fakt skvěle. Jste mi zase nasadily brouka do hlavy ![]()
Holky gratuluji všem ke skvělým výsledkům!!!
IvcoH já hlásím taky 3.těhotenství!!
lukinka - taky jsi mě navnadila s těmi bramborami s kyškou, jen to musím nějak vymyslet, protože manža brambory vařaný nejí
Jinak taky přes týden strava z kantýny a to teda nic moc ![]()
tak vidím ,že fotka se podařila, ikdyž jiným způsobem
pěkná gratuluju