Poradna duly
Jana Čurdová
no jestli jsi krvácela , tak by to asi žádný účinek nemělo, to jsi určitě udělala lépe , že jsi ho polykala…mě taky řekli, že ho mám po ET tři dny polykat a pak zavádět
Tak snad to bude v pořádku. V nejhorším to mělo menší účinky, ale mimi to neublížilo, tak snad v pondělí ok. Už nekrvácím ani nešpiním, ale nějak se tam bojím jít. Absolutně nic mi není, přijde mi to až podezdřelý…
Ale to je asi normální, bojí se všichni, jen já vyloženě hysterčím… ![]()
taky mi nic není, ani jednou jsem nezvracela, ale takové jsem měla i druhé těhotenství a bylo vše ok…neboj , ten pocit nejistoty máme určitě všechny, uvidíš že bude vše ok
Nikollen, moc děkuji za podporu, jste tady všechny zlatíčka.
Krásné ránko
Macicku nestresuj, mě také nic není, tedy ze začátku bylo ale teď už vůbec nic.Kontrola dopadne dobře,uvidíš, jako u nás všech!!
Minonko jej mimísek fakt vypadá jako mimotemšťan,ale je to krásný pozorovat, jak roste!! Příště už bude spíše človíček. Krásná fotečka a hezká památka!!
Já jsem si po dlouhé době uvařila kafe, snědla jsem k němu housku a docela mi to i chutnalo. Jinak jsem kafe od začátku těhu nemohla.
Ach jo, dnes jsem v práci do 5, vopruz!!!
Ivčo, myslím, že je to super nápad s tím počtem těhotenství do tabulky.
tak rovnou hlásím, že u mě první
macicku, jakákoli forma plašení je asi normální… na kontrole před týdnem si oddychnu, že bylo všechno v pořádku, jenže pak se začnu pozorovat, že mě sem tam někde píchne a tak… no pořád dokola ![]()
Petulindo, nějak to dnes v práci přežij, je to fakt dlouhý! tenhle týden naštěstí pracuju z domova, protože se mi nechce v tomhle počasí jezdit, mám štěstí, že je klid… takže sem tam se mezi psaním natáhnu a tak, je to příjemný
nikollen - to jsem zkoušela, ale jak jsem to vyskenovala tak se mi to uložilo v pdf a to sem dát nejde tak teď koumám jak to dostat do JPG
tak už fakt nevím jak na to. Už se s tím morduju asi 3dny ![]()
medisku, a nejde ti to třeba otevřít v tom microsofťáckým malování? tam se to pak dá přeuložit na jpg… ale nevím, jestli se tam dá otevřít pdf
Ahoj holky,
dva dny jsem tady nebyla a četla jsem vás hodinu a půl.Gratuluju všem ke kontrolám a fotečkám.Já budu dnes nebo zítra volat na výsledky krve z toho NT tak jsem taková vyplašená.Doufám,že bude vše OK.
Nazdárek…taky sem teda měla co dělat, abych vás dočetla ![]()
Gratuluju všem ke kontrolám a krásným fotečkám ![]()
Těm co na kontroly jdou nebo čekají na výsledky, tak přeju, ať je všechno OK … a holky, žádné stresování…teď už pujde všechno jako po másle…konečně si začneme „užívat“ ty svoje bříška a to by bylo aby to zdárně nedopadlo ![]()
Jinak jak jste tady probíraly ty sny… já mám teda noční můry už asi tři dny z toho, že neseženu těhu rifle ![]()
O miminku nic, ale to jsem neměla ani v prvním těhu, tak uvidím, třeba to ještě přijde… ![]()
lukinko, držím moc palečky, určitě to dobře dopadne. taky jsem měla v pondělí nervy, než jsem volala… bude to dobrý ![]()
Ahojky holky jen čtu a čtu, utrogestan mi řekl můj dr. zavádět, je to i v příbalovém letáku. Ale myslím, že se zas tak nic hrozného nestalo Maciček.
marye - děkuju už to je
, tohle mě nenapadlo. Tak doufám, že tam prcka uvidíte ![]()
Lukinka - Hlavně se nestresuj to malému nebude prospívat a myslím si, že pokud by to byl nějaký vážný problém, tak už by ti to řekli. Takže klid všechno bude v pořádku.
![]()