červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
13.1.10 07:21

no jestli jsi krvácela , tak by to asi žádný účinek nemělo, to jsi určitě udělala lépe , že jsi ho polykala…mě taky řekli, že ho mám po ET tři dny polykat a pak zavádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.1.10 07:32

Tak snad to bude v pořádku. V nejhorším to mělo menší účinky, ale mimi to neublížilo, tak snad v pondělí ok. Už nekrvácím ani nešpiním, ale nějak se tam bojím jít. Absolutně nic mi není, přijde mi to až podezdřelý… :-( Ale to je asi normální, bojí se všichni, jen já vyloženě hysterčím… :-)

• Citovat
  • Upravit
1280
13.1.10 07:36

macicek111

taky mi nic není, ani jednou jsem nezvracela, ale takové jsem měla i druhé těhotenství a bylo vše ok…neboj , ten pocit nejistoty máme určitě všechny, uvidíš že bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
13.1.10 07:56

Nikollen, moc děkuji za podporu, jste tady všechny zlatíčka.

• Citovat
  • Upravit
5131
13.1.10 08:03

Krásné ránko

Macicku nestresuj, mě také nic není, tedy ze začátku bylo ale teď už vůbec nic.Kontrola dopadne dobře,uvidíš, jako u nás všech!!

Minonko jej mimísek fakt vypadá jako mimotemšťan,ale je to krásný pozorovat, jak roste!! Příště už bude spíše človíček. Krásná fotečka a hezká památka!!

Já jsem si po dlouhé době uvařila kafe, snědla jsem k němu housku a docela mi to i chutnalo. Jinak jsem kafe od začátku těhu nemohla.

Ach jo, dnes jsem v práci do 5, vopruz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.1.10 08:12

Ivčo, myslím, že je to super nápad s tím počtem těhotenství do tabulky. :palec: tak rovnou hlásím, že u mě první

macicku, jakákoli forma plašení je asi normální… na kontrole před týdnem si oddychnu, že bylo všechno v pořádku, jenže pak se začnu pozorovat, že mě sem tam někde píchne a tak… no pořád dokola :-)

Petulindo, nějak to dnes v práci přežij, je to fakt dlouhý! tenhle týden naštěstí pracuju z domova, protože se mi nechce v tomhle počasí jezdit, mám štěstí, že je klid… takže sem tam se mezi psaním natáhnu a tak, je to příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 08:26

nikollen - to jsem zkoušela, ale jak jsem to vyskenovala tak se mi to uložilo v pdf a to sem dát nejde tak teď koumám jak to dostat do JPG :-x tak už fakt nevím jak na to. Už se s tím morduju asi 3dny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 08:27

IvcaH - Taky hlásím 1. miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.1.10 08:36

medisku, a nejde ti to třeba otevřít v tom microsofťáckým malování? tam se to pak dá přeuložit na jpg… ale nevím, jestli se tam dá otevřít pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 09:10

Ahoj holky,
dva dny jsem tady nebyla a četla jsem vás hodinu a půl.Gratuluju všem ke kontrolám a fotečkám.Já budu dnes nebo zítra volat na výsledky krve z toho NT tak jsem taková vyplašená.Doufám,že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
13.1.10 09:16

Nazdárek…taky sem teda měla co dělat, abych vás dočetla 8-o
Gratuluju všem ke kontrolám a krásným fotečkám :palec:
Těm co na kontroly jdou nebo čekají na výsledky, tak přeju, ať je všechno OK … a holky, žádné stresování…teď už pujde všechno jako po másle…konečně si začneme „užívat“ ty svoje bříška a to by bylo aby to zdárně nedopadlo :-D
Jinak jak jste tady probíraly ty sny… já mám teda noční můry už asi tři dny z toho, že neseženu těhu rifle :lol:
O miminku nic, ale to jsem neměla ani v prvním těhu, tak uvidím, třeba to ještě přijde… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.1.10 09:16

lukinko, držím moc palečky, určitě to dobře dopadne. taky jsem měla v pondělí nervy, než jsem volala… bude to dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.1.10 09:22

Ahojky holky jen čtu a čtu, utrogestan mi řekl můj dr. zavádět, je to i v příbalovém letáku. Ale myslím, že se zas tak nic hrozného nestalo Maciček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 09:24

marye - děkuju už to je :potlesk: , tohle mě nenapadlo. Tak doufám, že tam prcka uvidíte :lol:
Lukinka - Hlavně se nestresuj to malému nebude prospívat a myslím si, že pokud by to byl nějaký vážný problém, tak už by ti to řekli. Takže klid všechno bude v pořádku. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 09:27

tak už konečně ta fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie