červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
11.1.10 16:09

Tabulka - změna

Holky dostala jsem zprávu od administrátora, že tabulka nemůže být v podpisu, že je moc dlouhá a překáží to v diskusích a mám si jí přesunout jinam a nebo dát na ní odkaz. Tudíš tabulku už v podpisu mít nebudu a vložím jí sem jako obrázek a uvidíte jí mezi fotkama. Pokaždé když bude v tabulce nějaké změna, tak jí vložím jako nový obrázek a starou tabulku vymažu.

a teď koukám, že ta tabulka je dokonce vidět líp než v tom podpisu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
11.1.10 16:12

ja hlasim podobny priznaky - kychani uz jen opatrne, jdu u toho do mirnyho predklonu a pak je to v poho. v noci se pokazdy 1× probudim mezi 2. a 5., ale posledni dobou se mi uz dari pak usnout. a brisko pri sezeni uz taky citim, hlavne vecer, kdyz mam uz v sobe jidlo za cely den. a to jim tak nejak normalne, cca 4× denne mensi porce a 3× tydne lehky sport. ale pribrala jsem uz 2 kg, doufam, ze se to ted na chvili ustali. kolegyne pribrala za cely tehu 4 kg, tak to uz asi nestihnu. davam si limit 15, idealne 10 (naivni predstavy prvorodicky co? maminy me asi rychle vyvedou z omylu… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.1.10 16:13

Nikollen, neboj se, zvládnete to v pohodě, po dokončení dvanáctého týdne klesá pravděpodobnost potratu velmi výrazně dolů. No a když budeš špinit, tak se nelekej, jak jsem tu už jednou psala, špinění či krvácení má během těhotenství asi 20% žen a z nich jen 30% má skutečně problém. Ovšem většina takových problémů lze řešit jen klidem na lůžku. Buď ráda, že se toho utrejchu zbavíš, já z něj moc nadšená nebyla a jestli zavádíš, tak to tuplem, to byly pro mě galeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.1.10 16:15

Když mi zítra dopadne dobře kontrola, tak začnu pátrat po těhucvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
11.1.10 16:24

Marfuško, už jsem koukala po těhu cvičení na net, ale tady v J.Hradci pořádně nemůžu nic objevit. tak to asi nechám až na příští kotrolu, u sestřičky je nějaká nástěnka i s kontakty, tak snad tam o něčem vědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
11.1.10 16:29

Tak jsem dnes holky absolvovala několik telefonátů vzdělanějším ohledně pasového oparu a dozvěděla jsem se tohle : sestřička od mé gyndy mě skoro seřvala že volám až teď když se to v práci oběvilo už minulý týden(jenže až dnes se to potvrdilo) a nebyla u ní doktorka tak mě akorát postrašila a dala mi číslo na nějakou doktorku co toumu rozumí. Tam mi řekla že se toho nemusím bát,pokud je to možné,mám se vyvarovat s tím do styku (což jde) a že je to přenosné hlavně ze začátku a to jsem byla s nima ve styku takže teď už je to prý jedno.Ale pro jistotu se zeptá nějaké přimářky zítra. A já si zítra mám zavolát. Pro jistotu jsem si na zítra vzala volno a zavolám tama pak uvidím…
Jo a kdybych chtěla můžu už zůstat doma dávno ale nechci, taky nemám zrovna vysoký plat, takže by mi ty penízky scházely, tak chci vydržet co nejdýl v práci ale samozřejmě bych neriskovala zdraví mé ani miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 17:25

minonka já v prvním těhu přibrala 9,5 kilo, takže proč naivní představy ? :wink: Myslím, že když nebudeme jíst za dva, tak to v pohodě zvládnem…ikdyž někdo nemusí jíst třeba vůbec a přibírá ze vzduchu nebo se prostě zavodní…to prostě asi nikdy úplně neovlivníš… sama su zvědavá, jaká kulička ze mně bude tentokrát…výchozí váhu mám o 3 kg výš, tak to bude asi maso…ale ony si ty hormony stejně udělají co chcou…pamatuju si, že když jsem přestala kojit, tak jsem shodila dalších 5 kg oproti původní váze a hraničilo to až s podvýživou … a to jsem se třeba ve čtyři ráno živila buchtama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 17:28

wewik no ať už je to nakažlivé tehdy nebo tehdy, tak ti přeju, ať se ti to vyhne…chápu tvoju snahu makat, já to tak měla při prvním taky - myslím tolik energie - a teď su ráda, že se k něčemu jako práci dokopu aspoň doma…
Nechápu, jak to zvládají starší holky (já su 83.ročník), ale já mít druhé po třicítce, tak su asi chodící mrtvola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 17:29

Ivča tak se mi zdá, že tím přesunutím tabulky do fotek se nám snížil počet stránek naší diskuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
11.1.10 17:39

Ellanis, musím říct, že máš s dětma po 30 fakt pravdu, mně je 31 a celou dobu si říkám, že je škoda, že mi to nevyšlo dřív, že ty kámošky, co se odhodlaly kolem 25 byly mnohem vysmátější :-) ale do práce taky zatím pořád chodím, i když už jsem se něco nasyslila. spíš si myslím, že by mi doma hráblo. přestěhovali jsme se do města, kde nikoho neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
11.1.10 17:48

Marye, tak já se cítím podobně, sice jsem se nikam nepřestěhovala, ale patřím mezi ty mladší mamky takže moje kamarádky mají stále jiné zábavy a vlastně si snimi nerozumím. Doma už mám jednoho prcka a te´d čekáme druhé na 8.7. Takže jsem š´tastná, že máme konečně internet.

• Citovat
  • Upravit
12565
11.1.10 17:49

marye tak přesně takhle jsem to měla při prvním…asi dva roky jsem byla přestěhovaná, kamarádek sice dost (moje studentské město ze střední) ale všechny byly rozjeté po výškách po celé republice, takže jsem byla vděčná, že jsem jezdila taky do školy a měla rozptyl…jenže teď … auto k dispozici, dvě kamošky s mimčama docela blízko mě… a navíc pořád dodělávám školu-teď už dálkově, takže teď ten čas doma trávím učením a upřímně říkám, že kdybych měla chodit na 100% ještě do práce a učit se tady ty šílenosti v kombinaci s tím, že odpadám o půl desáté tak bych se nejspíš zhroutila… jo ten tam jsou ty časy, kdy hlava brala informace třeba ve dvě ráno… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.1.10 17:50

ahoj holky,
ja jsem na neschopence treti mesic kvuli hematomu a hned bych sla do prace, fakt uz doma blbnu :-) tak za 14 dni se zkusim vratit, i kdyz teda energie moc nemam, tak uvidim, jak to pujde. Dnes jsem mela screening a vsechny merene hodnoty byly ok, tak jsem si oddychla. Prcek meri uz 67,8 mm a je podle utz 13 + 1tt, i kdyz podle MS 12+3, tak je napred, ale to je pry po IVF normalni. Jeste mi nabrali krev a budu volat pro vysledek,tak snad i ta krev bude ok. Hematom mam porad, ale doktor rikal, ze nejvic ohrozuje plod do 10teho tydne, a ze uz by mi do prace pockal, tak snad i moje doktorka to tak uvidi.
Drzim palce, at pisete take same dobre zpravicky z kontrol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
11.1.10 17:51

jj, holky máte pravdu, sociální izolace závisí na spoustě faktorů… právě doufám, že se třeba víc seznámím na těhu cvičení, nebo až se budeme potkávat s dalšíma mamkama s kočárkama… snad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 18:03

nicky gratulace ke kontrole…super :palec:
marye já těch kočárkovacích kámošek teda moc neměla…teda spíš žádnou, ale dohnala jsem to v MC na plavání a tak… a teď se s některýma maminama potkáváme ve školce, ale je fakt, že já nikdy nebyla ta klasická písková mamina…mně to stačilo v tom MC a pak jsem spíš byla ráda za dětma „nepostižené“ kamarádky, které mě uváděly do reálného života :-D
Teda…teď to vypadá, jako bych malého ani nechtěla 8-o … ale to ne, přesto že jsem byla mladice, prtě bylo plánované, jen prostě nejsu ten typ maminy, která vydrží celý den plkat o posraných plínkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí