červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
10.1.10 10:02

dino, to je fakt, že takovýhle „akční“ sousedky se najdou fakt všude. my máme štěstí, že bydlíme v rodinným činžáku, ve svým. hlavně se šetři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
10.1.10 10:51

ddina,jejda straé babky to je doslova pohroma.

Holky právě mi volala kámoška,že frčí do porodnice.Až mě mrazí ufff,ale příjemně,akorát mají problém auto mají totálně zmrzlé i s pneumatikama,tak si myslím že nakonec pojedou trolejbusem.Jejda když si představím že v červenci si budeme my oznamovat,která už jede nebo právě porodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.1.10 12:46

Hmm, tak takovou sousedku bch brala taky :cert: Ach, jo, jenže já mám problém, že jsem často opravdu dooosti upřímná, prostě se neovládnu, takže takovéto „milé“ paní, bych asi opravdu v daném okamžiku řekla něco přímo od srdce :evil: Holky chtěla jsem se zeptat, já myslela, že už mě něvolnosti pomalu opouštějí a včera se mi udělalo zase taaak zle, blee a k tomu ta příšerná zvýšená tvorba slin, už jsem fakt zoufalá a do toho začínám být i vzteklá, jak já se chi ráno probudit a mít chuť na snídani. cca v 6.tt, když to začlo mi paní v lékárně doporučila nějaké zázvorové tobolky, jenže jsem po nich začla špinit, tak letěli do kouta. Gynekoložka mi říkala, že zázvor prý prokrvuje dělohu a u někoho tak může způsobit špinění, že to přejde, jenže já nevím. Kamarádka, zas na ty tobolky nedá dopustit. Co myslíte, mám je ještě zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
10.1.10 12:58

Natally,já jsem zase cucala zázvorové lízátka a na hodinu se mi po nich udělalo dobře,tak třeba budou lepší.Jinak mě už je kapku lépe a mám strašné chutě na mléko vypiju na posezení 0,5 litru fujjj.Tak snad už se ti to upraví a bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.1.10 13:09

Já ted snědla celou sklenici okurek a mám k tomu chut i na to mléko :lol: Ale mě už naštestí neni špatně,ted jsem ve fázi,že jím často a hodně a cokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.10 13:13

http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?… posílám odkaz na další stránky , každý si může najít svůj týden těhotenství, je to i s fotečkama miminek v děloze, poslala mi to kamarádky a jsou fakt úžasné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
10.1.10 13:25

holky, tak já už těhotenství neutajím. mám takový bříško, že už se mě začínají všichni ptát :-) ale v práci jsem to stejně řekla, takže je to jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.1.10 14:06

Niki: jojo tuhle stránku používám furt, je supeeer :palec:

jdu mrknout i na ostatní odkazy…jinak sem dneska hupsla na váhu a mám za 6tejdnů dole 4kg 8-o 8-o

Dino: tyjo, tak to máte teda „pěknou“ sousedku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
10.1.10 14:52

Holky tak mám takové dilema. Ještě včera jsem byla rozhodnutá že půjdu na 4D UTZ, ale dnes mi to v práci holky dost odsoudily…Není to prý moc hezká památka a že mě to sklame. Dítě ještě není tak pěkné a rý mi to skazí představy o mém vyvíjejícím miminku. Tak teď nevím, jaký máte na to názor?

A dnes v práci se nám vyskytl druhý případ pasového oparu, to je dost infekční, tak mám teď docela strach tam chodit… Na ty dva dotyčné pokoje mám zákaz chodit ale stejně…pro ty kdo neví- dělám v domově důchodců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
10.1.10 14:58

wevik,
já osobně bych šla,mě třeba i dr. i sestřička říkala,že ty miminka jsou na 3D i 4D nejkrásnější v období od 13.týdne do 20.týdne.
A s tím pásovým oparem,bych byla být tebou hooodně opatrná a možná bych to řekla co nejdřív dr.je to nebezpečné a nevíš kdo to může chytnout dál a to bys byla pěkně nahraná.Takže opatrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
11.1.10 07:34

wewik, taky bych byla s tím pásovým oparem raději opatrná a zůstala doma, tím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.10 08:02

wewik- já jdu na 3D v 16 týdnu a už se moc těším! Myslím, že mi to nikdo a nic nemůže zkazit. A i kdyby nic jiného, je to podstatně podrobnější než běžný UZ, kdyby nebylo třeba něco ok, a to za to stojí!!!
Ježíš doufám, že nic nepřivolám :zed:
S tou výbavičkou je vážně dost času, ale taky už jsem neodolala a něco malinko koupila :oops:
ohledně špinění, taky mě to trápí, a to i bez sexu, ale já mám zas na děloze myom, tak je to prý tím a chce to hodně klidu. Hlavně že je s mimi vše v pořádku!!!
Jinak jsem ode dneška zaregistrovaná v Podolí, jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
11.1.10 08:08

Ahojky a krásné ránko

Wewiku pásový opar není sranda, no nevím, jestli bys raději něměla zůstat doma a třeba si vzít dovču.

Terko si děláš srandu, jak to děláš,že hubneš??

Natally včera jsme byli na Avataru a opravdu je to skvělý film, i jsem si pobrečela!! Byla jsem nadšená a dnes každýmu v práci doporučuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
11.1.10 09:30

smeya

gratuluju k registraci, ja se tam chystam v sobotu, tak snad nam to taky klapne.

a zitra UZ na NT a NB! uf, uz to chci mit za sebou! teda doufam, ze se tam nak dopravim, dnesni ranni doprava do prace byla jedna katastrofa. tramvaje nejezdi, busy nejezdi, vsude davy lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.10 09:58

minonka77 - to určitě klapne, jen tam běž opravdu s předstihem, dnes o půl 7 už tam bylo asi 11 zájemců a to berou 12 na den!! My tam byli v 6 a přišli jsme jako druzí, po 6 se to docela rychle zaplnilo… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí