červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
11.1.10 10:00

Ahoj Holky, tak děkuji za nášup sněhu, už jsme udělali před barákem pořádný iglů :-)). Terko: já tedy taky zhubla, 3 kg, ale ted už se normálně najím, takže asi začínám vesele nabírat. :-P
Natally: já slyšela o těch lízátkách, tak nevím, taky mi bylo chvílemi dost ouvej, ale přežila jsem to i bez…
Nikollen: stránky super
Wewik: Ohledně zdrav. sester vím, že chodí hned marodit. Mám 3 příbuzný jako zdrav. sestry. Dokonce jedna chce otěhotnět tak je i na klidnějším oddělení a vím, že doktoři jim to napíšou bez debat. Což mi tedy přijde taky nefér, vůči ostatním, kteří pracují taky v kolektivu a těžkou práci, ale nic s tím neuděláme je to tak. Takže je to na Tobě.
Já se do práce vrátit nechci taky. Né, že bych byla nějak líná, ale přece jenom mám riz.těhu,pořádný křeč.žíly :-( , do práce bych musela dojíždet autem a každý tam musí chodit s chřipkou a všemi možnými nemocmi jinak mají strach o propuštění. Takže dnes jdu k dr. a budu bojovat o to, abych zůstala doma. Mám strach i z prasečí chřipky. Kdyby se něco stalo, kdo mi co dá? Je mi 31.let takže jsem štasrná, že se nám povedlo otěhotnět a že budem mít mimi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
11.1.10 10:29

pro Terku: já taky těhotenstvím zhubla 4 kg a už to dolu nejde a doufám, že to půjde trochu nahoru :-D ani se nedivim, že jsem hubla, když jsem pořád blinkala a neměla na nic chuť, pomohly mi ty zázvorový lízátka až, teď už je to ale lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
11.1.10 10:34

ahoj holky, hrozně dlouho jsem tu nebyla, protože mi bylo opravdu moooc zle, ale teď už se to zlepšilo. Jen koukám, kolik vás tu přibylo a co všechno se tu už probralo:). Taky jsem zhubla 4kg, ale teď už mám zase 1kg zpátky. Taky mi už začíná chutnat jíst:-))). Tak nám všem moooc držím palčáky a těším se na všechny vaše rady a porady :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.1.10 10:53

Ahoj holky,

jeste k tem nevolnostem - krome zazvorovych lizatek lze pit i zazvorovy caj, je i proti nachlazeni.

Pridavam se k povzdychu nad dnesni dopravou - v Praze katastrofa, tramvaj se zastavila, ze dal nejede a vypustila nas primo do nejvetsich zaveji, borila jsem se po kolena. Pak jeste do preplnenyho autobusu a metra, no fuj, zitra a pozitri si beru dovcu, tohle uz nechci absolvovat, byla jsem pekne promrzla.

Taky premislime nad 4D, tak vaham, v kterem TT by to bylo nejlepsi. V Gennetu na webu pisou, ze nejvhodnejsi je 24 - 28 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 11:00

Ellanis - teď jsem si přivezla těhotenský pás od sestry tak uvidíme jak to zafunguje, ale mě říkala, že si to pořizovala kvůli zádům aby jí tolik nebolely.
marye -ohledně té práce přes čas tak záleží na tom jak máš rozvrženou pracovní dobu, jestli rovnoměrně nebo nerovnoměrně
lukinka - moc gratuluji
IvcaH - na amniocentézu taky nechci, takže jestli bude všechno vpořádku na ultrazvuku tak ji odmítnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 11:11

Jinak koukám,co jste toho napovídaly :lol: Zdravím mezi námi Zuzku. V Praze je to katastrofa u nás je po kolena sněhu a nejezdí pořádně ani vlaky :-( takže cesta dneska do práce byla horor. Do toho jsem ještě nastydlá tak přemýšlím, že si nechám napsat neschopenku. Jinak taky přemýšlím o tom 3D ultrazvuku myslím, že by to mohla být hezká památka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
11.1.10 11:14

Jinak ohledně té štítné žlázy mám v ní prý nějaké dírky ale objednat se tady na endo je docela zázrak nepovedlo se mi tam zatím ani dovolat :-( ale gynekolog mě uklidnil, že u mimi je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
11.1.10 11:45

Ahoj holky,
vy jste toho zas napsali.
Na ten pásový opar bych taky dávala pozor a radši zůstala nějako dobu doma.
Ta sousedka je moc příjemná… Manžel v sobotu ráno odklízel auto a první ho zapnul, aby šlo topení a pak šel odmetat a důchodce z vedlejšího baráku ho seřval co si dovoluje pouštět auto, že si to má první odmést a pak nastartovat a odjet hned pryč. Tak jsem se tomu večer zasmála.
Včera jsem si udělal odpočinkovej den. Ráno jsem v 8h vstala v 9h jsem už zas spala a probudila se ve 12:30 a hned jsem dostala oběd. Jen jsem toho moc nesnědla. Nějak mi přestalo chutnat maso a tak jsem zůstala o bramobrách. Pak jsem šla na 2h se synem bobovat a po návratu domů jsem zas pospávala. Večer jsem byla aktivní a tak jsem šla se psem před 22h odmetat auto na dnešek. Docela mě to baví. A pak na klasickou procházku se psem. Ale při té cestě se mi udělalo tak zle, že jsem myslela, že ani neodjdu domů a mobil jsem si nechala doma. Nebylo mi na :poblion: ale dostávala jsem křeče do celého břicha (ne, že by mě bolelo od miminka) a jakmile to přešlo a udělala jsem další 2 kroky ve sněhu, tak zas. Docela jsem se z toho vyspala, ale dnes se taky necítím zrovna nejlíp a nic mi nechutná. Tak snad to přejde. Od zítřka do pátku mám jít hlída kamarádce 5letého kluka, tak to snad zvládnu. Ale jak tady čtu cestování MHD po Praze, tak se děsím toho jestli se k ní vůbec dostanu. My jsme dost zapadaní sněhem a silničáři na nás trochu zapomněli. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
11.1.10 12:04

dlouho jsem se neozvala,ale pořád vás pročítám :lol: Včera jsem byla na procházce se psem a přišla jsem tak splavená a vysátá, pejsek mě musel domů doslova táhnout,jen tak tak jsem šoupala nohama. Prosim vás jakou vybíráte velikost na těhu oblečení, tu vaší výchozí nebo o číslo větší a po porodu budu mít zase svojí velikost nebo budu už navždy vorvaň :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.1.10 12:20

Petulindo:Jo jo, já u toho filmu taky zaplakala a navíc ten 3D efekt, no prostě paráda :palec: Holky já měla dnes takové divoké sny, úplně se stydím a přitom zatím stále chudáka přítele v oblasti sexu posílám úspěšně někam :oops: Ráno jsem se probudila a zase plnou hubu slin, brrr, jak se toho k sakru zbavit :-x Už se těším až to všechno skončí a začnu si konečně užívat těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
11.1.10 12:23

Ahoj holky, tady u nás v Praze na Žižkově je pěkná kalamita. Já jsme ode dneška na neschopence špiním už míň tak jsme doma a nějak nevím co dělat.. Byla jsme zvyklá být hodně aktivní, tak musím zklidnit hormony :-D Ve středu jdu na kontrolu dostanu i průkazku. Holky chystáte se některá registrovat k Apolináři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
11.1.10 12:34

Jaja: já se chystám k Apolináři, registrují od 14+0tt, to mě vychází na středu příští týden. Jsou tam 13-14h, tak jsem zvědavá, kolik tam bude lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
11.1.10 12:36

Holky, prosím vás, nevíte někdo, jak je to s krácením dovolené u nás těhotných pracujících? Pamatuju si, že když šla kolegyně před dvěma lety už někdy v březnu, dovolenou měla klasicky celých 20 dní a měla se rozhodnout, zda si ji vybere nebo si ji nechá proplatit. Ale nevím, jestli se to nějak nezměnilo?

• Citovat
  • Upravit
5714
11.1.10 12:42

aartep: prý je to tam v pohodě, ptala jsem se sestřičky když jsem tam byla v sobotu na pohotovosti, sloužila hrozně milá doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
11.1.10 12:46

Ahoj Macíčku :-) ,
mně naše účetní říkala, že mi ji proplatí..teda počítá s tím, že budu až do konce na nemocenský.

No, nevíte někdo…mam hrozně malej plat a s mateřskou nedosáhnu ani na těch 7,600 .Když nastoupím na mateřskou dva měsíce před porodem, tak mi bude někdo do těch 7,600 doplácet? nebo nee…asi umřem hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí