Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
teda vy jedete, člověk nestíhá dočítat
Tak vy už probíráte těhu oblečení, nechala jsem se inspirovat odkazama které jste sem hodily a hned se na ně vrhnu. Kalhoty sice ještě dopnu,ale v práci sedím celý den u pc a už mě v pase tlačí,tak musím rozepínat poklopec. Možná by se už nějaké těhu rifle taky hodily, ale já je musím ozkoušet, kalhoty si netroufnu objednat z netu.
Někdo se tu ptal na kafe, já ho přestala pít ne z důvodu, že bych měla strach, ale prostě mi přestalo chutnat, přijde mi kyselé. Jinak jsem kafovala tak 3×denně. Teď si dám spíš Caro nebo zelený čaj. Jo a kompoty jsou taky moje parkete, můžu se po nich utlouct!!
Dnes jedeme k našim, mamča slaví 60, tak jedeme na oběd, škoda, že si nemůžu dát sklenku alkoholu, tak na mě zase zbyde řízení ![]()
Všem přeji hezký den a vlastně mezi námi vítám další těhulku!!!
Petulindo, rifle z C&A fakt můžu doporučit, měli všechny velikosti a celkem dobře sedí. zatím se mi ještě trochu krčí přes břicho (v pase se dají utáhnout), ale vůle bude do budoucna potřeba. trička jsem si nakoupila hodně dlouhý v New Yorkeru - naštěstí jsou zrovna v módě, takže místo 600 Kč za tuniku jsem dala 200 za jedno triko…
marye,
tak tos měla v tom c&a štěstí na rifle u nás bylo před vánocema jak vymeteno po riflích a to máme dvě prodejny ve městě a nic.Snad bude něco v únoru pěkného a vyberu si jinak nevím ![]()
lukinko, oni mají těhulkovský asi dva druhy a kamarádka mě neomylně dovedla k těm, s kterýma byla spokojená. jedny si prý koupina na začátku a druhý větší ke konci
Dobré ráno, taky jsem dočítala. Co mám holky dělat, abych neusínala u tv. Dokonce i když sedím, tak v devět už se mi klíží oči. Jinak díky za typy na oblečení-pořád si vše ukládám do oblíbených položek. No sotva stíhám. Dnes půjdem tak yněkam na kopec tak pa pa ![]()
marye,no u nás bylo fakt vymeteno měli pár kousků jen ve velikosti 38 a jinak nic,ani výběr nějakých tunik nebo něco no jak říkám hrůza,jinak vím,že tam mají vždycky výběr tak asi bylo hodně mamin nebo ![]()
Marye díky za tip, od nás je nejbližší C&A v Plzni, ale říkal manžel, že v K.Varech zřídili nový obchod s těhu módou tak tam někdy vyrazíme. Ale myslím, že to tam bude dost drahé oproti C&A.
Verunka555 tak s usínáním neporadím,já mám ten samý problém. Přes den si člověk moc neodpočine, protože chodí do práce, když přijdu domů a chci si odpočinout, tak usnu tak max.na 20 minut a večer kolem deváté už ležím v posteli, protože prostě nevydržím. A to má prý únava od 12tt ustupovat
![]()
Uf tak už jsem konečně dočetla
teda holky já vás fakt nestíhám
díky za odkazy, super věcičky!
Vítám novou těhulku!
jo a na 4D se taky chystám ale psali mi tam na netu že nejlepší je jít mezi 17-23 týdnem. Tak to má ještě čas…
holky, ještě mě napadá, než začnu sama pátrat, jestli náhodou některá nevíte, jestli někde na netu neexistuje seznam věcí, které je potřeba opatřit, než se miminko narodí?!
Já to mám napsané v těhotenské průkazce, ale jde to najít i na internetu. Nebo můžu vypsat co jsem kupovala na Martínka. Např tady je první výbavička a tady
http://www.miminko.estranky.cz/…-pro-miminko tady je to taky dobře vypsané. Stačí když si do google zadáš seznam věcí pro miminko a vyjede ti spoustu odkazů a pak si jen můžeš vybírat. Já si to pak dala do wordu a vytiskla a už jen kupovala a odškrtávala.
No holky co se týče té výbavičky,tak jsem byla myslím připravená a měla pocit,že mi nic nechybí a ejhle po příjezdu z porodnice mi chyběla: rektální trubička,odsávačka hlenů,odsávačka mateř.mléka,teploměr.Takže opravdu pořádně vše promyslet.Ale možná že jsem asi na tyto věci jen zapoměla,ale spíš jsem je nakupovala podle potřeby miminka a bez těchto výše zmíněných jsem se neobešla ani náhodou ![]()
Lukinko asi záleží jak komu co vyhovuje. Já např. odsávačku hlenů měla a poprvé jsem ji využila až v 6 měsících a jen 2×, odsávačku mléka jsem taky nevyužívala a nakonec odstříkávala ručně, teploměr jsme měli a rektální trubičku jsme nikdy nepoužívali. Ale když něco bude chybět, tak není problém, aby to manžel dokoupil. ![]()
a ještě chci dodat, že to tady ještě jednou po 30.tt určitě budeme probírat a vyměňovat si co kdo má, tak snad si vyměníme všechny informace a na nic nezapomenem ![]()