červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5131
9.1.10 09:53

Ahoj holky,

teda vy jedete, člověk nestíhá dočítat

Tak vy už probíráte těhu oblečení, nechala jsem se inspirovat odkazama které jste sem hodily a hned se na ně vrhnu. Kalhoty sice ještě dopnu,ale v práci sedím celý den u pc a už mě v pase tlačí,tak musím rozepínat poklopec. Možná by se už nějaké těhu rifle taky hodily, ale já je musím ozkoušet, kalhoty si netroufnu objednat z netu.

Někdo se tu ptal na kafe, já ho přestala pít ne z důvodu, že bych měla strach, ale prostě mi přestalo chutnat, přijde mi kyselé. Jinak jsem kafovala tak 3×denně. Teď si dám spíš Caro nebo zelený čaj. Jo a kompoty jsou taky moje parkete, můžu se po nich utlouct!!

Dnes jedeme k našim, mamča slaví 60, tak jedeme na oběd, škoda, že si nemůžu dát sklenku alkoholu, tak na mě zase zbyde řízení :-(

Všem přeji hezký den a vlastně mezi námi vítám další těhulku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.1.10 10:03

Petulindo, rifle z C&A fakt můžu doporučit, měli všechny velikosti a celkem dobře sedí. zatím se mi ještě trochu krčí přes břicho (v pase se dají utáhnout), ale vůle bude do budoucna potřeba. trička jsem si nakoupila hodně dlouhý v New Yorkeru - naštěstí jsou zrovna v módě, takže místo 600 Kč za tuniku jsem dala 200 za jedno triko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
9.1.10 10:14

marye,
tak tos měla v tom c&a štěstí na rifle u nás bylo před vánocema jak vymeteno po riflích a to máme dvě prodejny ve městě a nic.Snad bude něco v únoru pěkného a vyberu si jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.1.10 10:53

lukinko, oni mají těhulkovský asi dva druhy a kamarádka mě neomylně dovedla k těm, s kterýma byla spokojená. jedny si prý koupina na začátku a druhý větší ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.1.10 11:01

Dobré ráno, taky jsem dočítala. Co mám holky dělat, abych neusínala u tv. Dokonce i když sedím, tak v devět už se mi klíží oči. Jinak díky za typy na oblečení-pořád si vše ukládám do oblíbených položek. No sotva stíhám. Dnes půjdem tak yněkam na kopec tak pa pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
9.1.10 11:03

marye,no u nás bylo fakt vymeteno měli pár kousků jen ve velikosti 38 a jinak nic,ani výběr nějakých tunik nebo něco no jak říkám hrůza,jinak vím,že tam mají vždycky výběr tak asi bylo hodně mamin nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
9.1.10 11:17

Marye díky za tip, od nás je nejbližší C&A v Plzni, ale říkal manžel, že v K.Varech zřídili nový obchod s těhu módou tak tam někdy vyrazíme. Ale myslím, že to tam bude dost drahé oproti C&A.

Verunka555 tak s usínáním neporadím,já mám ten samý problém. Přes den si člověk moc neodpočine, protože chodí do práce, když přijdu domů a chci si odpočinout, tak usnu tak max.na 20 minut a večer kolem deváté už ležím v posteli, protože prostě nevydržím. A to má prý únava od 12tt ustupovat :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
9.1.10 11:49

Uf tak už jsem konečně dočetla :) teda holky já vás fakt nestíhám :-D díky za odkazy, super věcičky!

Vítám novou těhulku!

jo a na 4D se taky chystám ale psali mi tam na netu že nejlepší je jít mezi 17-23 týdnem. Tak to má ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.1.10 12:09

holky, ještě mě napadá, než začnu sama pátrat, jestli náhodou některá nevíte, jestli někde na netu neexistuje seznam věcí, které je potřeba opatřit, než se miminko narodí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
9.1.10 12:14

Já to mám napsané v těhotenské průkazce, ale jde to najít i na internetu. Nebo můžu vypsat co jsem kupovala na Martínka. Např tady je první výbavičkatady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
9.1.10 12:17

Ivčo, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
9.1.10 12:18

http://www.miminko.estranky.cz/…-pro-miminko tady je to taky dobře vypsané. Stačí když si do google zadáš seznam věcí pro miminko a vyjede ti spoustu odkazů a pak si jen můžeš vybírat. Já si to pak dala do wordu a vytiskla a už jen kupovala a odškrtávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
9.1.10 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
9.1.10 12:28

No holky co se týče té výbavičky,tak jsem byla myslím připravená a měla pocit,že mi nic nechybí a ejhle po příjezdu z porodnice mi chyběla: rektální trubička,odsávačka hlenů,odsávačka mateř.mléka,teploměr.Takže opravdu pořádně vše promyslet.Ale možná že jsem asi na tyto věci jen zapoměla,ale spíš jsem je nakupovala podle potřeby miminka a bez těchto výše zmíněných jsem se neobešla ani náhodou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
9.1.10 12:31

Lukinko asi záleží jak komu co vyhovuje. Já např. odsávačku hlenů měla a poprvé jsem ji využila až v 6 měsících a jen 2×, odsávačku mléka jsem taky nevyužívala a nakonec odstříkávala ručně, teploměr jsme měli a rektální trubičku jsme nikdy nepoužívali. Ale když něco bude chybět, tak není problém, aby to manžel dokoupil. :-)

a ještě chci dodat, že to tady ještě jednou po 30.tt určitě budeme probírat a vyměňovat si co kdo má, tak snad si vyměníme všechny informace a na nic nezapomenem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí