Poradna duly
Jana Čurdová
Ivčo pozdě není, já se na ten NT screening hlásila teprve 5.1. Včera jsme byla na odběrech krve a 21.1. mě čeká ten podrobný ultrazvuk. Jsem objedná do Gennetu www.gennet.cz a stojí to komplet 1100 Kč.
Tak jestli chceš můžeš to zkusit, jde to i bez doporučení. Telefon je 222313118.
Ivco,
Paddy má pravdu já jsem dneska 13+1 a normálně mi ho dr.dělal,dělá se do konce 13.týdne takže klidně můžeš jít a já jsem se ani neobjednávala,jelikož jsem šla ke stejnému dr.co chodím,ale do jiné ordinace v Ostravě.
Ivčo , teď jsem koukla do papírů…tak je to možný udělat dokonce až do 13+6 tt, takže čas ještě máš
. Asi to stojí za to … ![]()
Holky už Vám některé ustoupily nevolnosti? Já už se těším až mi bude dobře. V pondělí jsem strávila celý den na záchodě - byl to děs běs..
Ahoj Jájo…jj, ustoupili…úderem 12+0 …do tý doby jsem blela jako alík …takže jsem ani nechodila sem na diskuzi
…teď se mi udělá blbě jen ojediněle ![]()
Ahoj těhulky,
kafe nepiju, nechutná mi, mám ale ráda černý a zelený čaj, tak jsem je úplně vyhodila. Jinak ale jsem teď četla, že by se ten kofejn neměl hlavně v druhém trimestru, ale někde zase doktor říkal, že jeden šálek denně neškodí. Já teď radši piju mléko a kakao ![]()
Co se sexu týče, tak bych se toho nebála, vždy říkám manželovi, ať si ho umyje a jdem na to ![]()
Pohyby mimouše by měli být cítit od 16.týdne, takže teoreticky by mi mohly dnes začít, ale pořád jen cítím střívka.
Teď tu začalo sněžit, tak uvidíme.
Manžela chci teď vzít s sebou na UTZ, už se na to těší, tentokrát už snad něco uvidí, ale chtěla bych, aby tam byl až na ten UTZ a ne, když mě předtím doktorka prohmatává. ![]()
Co se té únavy týče, tak já ji ani nemám, spíš je to tím, že vstávám v pět do práce, takže jsem teď po práci schopná lehnout a spát. Říkám si, jestli to taky nemáte holky trochu z toho počasí, navíc, když je člověk dlouho doma, tak trochu zleniví. Já to nemyslím zle.
Za NT screening jsem platila 400,–, dělala mi ho sama doktorka, jinak by byl asi dražší. Přesně jak už tu někdo psal, tak ho nehradí pojišťovna a pochybuju, že by ho některý doktor dělal zadarmo, dost by na tom prodělal.
A poslední věc, včera jsem někde četla, že na UTZ je nejlepší jít s plným močákem, že je vše lépe vidět.
ahojky, tak já si pěkně schrupla a vy jste toho zatím nakecaly
![]()
teď už nevím kdo se ptal, 4D UZV v praze 1300 a donést vlastní dvd, registrace ve všední den raději před tou 6 hodinou, já byla na silvestra a to tam moc lidí nebylo, ale nějaký ženský se rozkecaly, že v normoš den bejvá i 20 lidí…jestli nejste na ranní vstávání, můžete poslat s průkazkou, občankou a kart.pojištěnce manžu, mámu, tátu, je to prý jedno…
Holky děkuji. Já nevím proč mi to dr tvrdila, ale nějak jsem neměla důvod jí nevěřit a tak jsem žádanku se všim vyhodila. Večer to proberu s manželem a zkusím si tam zítra zavolat.
Terko to já jsem zvědavá jak budu schopna vstát a jet tam. Pokud tam budu muset být radši před tou 6. hod, tak to budu vstávat po 4. hodině, abych to stihla. To jsem zvědavá kdo mě z té postele v téhle zimě vyžene.
No jak to tady vidím v Ostravě s tím počasím,tak mám vážné obavy,že domů dneska večer z práce asi dojedu hooodně pozdě,prý už v rádiu hlásili,že nejezdí některé spoje a k večeru má zasedat krizový štáb.
Možná si koupím sáňky abych se mohla odrážet alespoň z kopečků. ![]()
Ahojte, ráda bych se k vám přidala, čtu si tady vaše příspěvky
Mám termín porodu 7.7. 2010
""http://lbdf.lilypie.com/Oo8Hp1.png:http://lbdf.lilypie.com/Oo8Hp1.png
lukinko já dneska odhazovala sníh už třikrát - vždycky kvuli tomu, abych mohla vyjet nebo vjet do domu…teď když jsem jela pro malého, tak bylo od dopoledne připadlých dobrých 20 čísel a pořád a pořád sype…navíc máme garáž do celkem většího kopečka a při vyjíždění i najíždění to docela klouže, technická sůl došla - klasika, zrovna když chlap si lítá někde po světě a vysypat tam mořskou je mi líto ![]()
No ale zitra sobota, nikam nemusíme, takže se necháme pěkně zapadnout, ať si nás manžel pěkně v nedělu odháže
budu taková sněhová růženka ![]()
Ellanis,tiše ti závidím,já budu muset ještě celý víkend být v práci od 8:30 do 20:30 nevím teda v kolik mám zítra vyrazit do práce abych tam byla načas
![]()