červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17581
8.1.10 11:06

holky, asi jsem úplně blbá, ale co je NT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 11:12

Smeya :palec: tak vzhledem k tomu, že dr mi na uzv nic neřekla (předpokládám, že výsledky krve bude mít můj dr.), tak se to dovím celé asi v pondělí v poradně…konečně v tom mám tochu pořádek…
Marye NT je hodnota projasnění šíje
lukinka na netu jsem četla, že maximální bezriziková hranice NT je 3 mm … já mám 1,9 myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
8.1.10 11:13

aha, tak to vůbec nevím, že by mi doktor zjišťoval 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 11:25

Marye mně to ta dr. taky nějak extra nepopisovala, až pak nám ukazovala nožičky, srdíčko, atd, ale ty hodnoty nekomentovala, ještě měřila nějakou vzdálenost týlních kostí, či co, ale to jsem zjistila až přes net ze zkratek v průkazce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
8.1.10 11:37

aha, díky, Ellanis, to on mrňousovi taky měřil hlavičku :-) hlavní je, že vypadal, že je se vším nadmíru spokojen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 11:41

marye no ještě aby ne…já bych byla taky spokojená, kdybych se mohla někomu rozvalovatv bříšku :lol: Je strašná škoda, že si to člověk nemože pamatovat, to sladké nicnedělání a užívání si 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
8.1.10 11:43

:-D teď jsem zrovna myslela doktora, že vypadal spokojeně s tím, co viděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 11:45
Ellanis píše:
marye no ještě aby ne…já bych byla taky spokojená, kdybych se mohla někomu rozvalovatv bříšku :lol: Je strašná škoda, že si to člověk nemože pamatovat, to sladké nicnedělání a užívání si 8-)
:-D To já než do bříška bych se spíš vrátila do toho novorozeneckého období. Bych jen spala, jedla a někdo by se o mě celý den staral. To by se mi líbilo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.1.10 12:05

Díky Smeya, jsem si početla a jsem trochu informovanější, ale zase víc obav. Tak Maminy pěkný víkend asi se sem juknu až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 12:08

marye :-D :-D :-D tak to je taky samozřejmě důležité :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 12:09

Ivčo tak to já taky, ale taková předehra v podobě zaplavání si by taky nebyla špatná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 12:10

Holky jak to máte s únavou? už vás přešla? Mě připadá, že každým dnem jsem víc a víc unavená a už nevím co s tím dělat. V noci spím docela dlouho a teď je poledne a mám problém zůstat vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.1.10 12:13

Ivčo tak to sme na to úplně stejně.A to prej od 12tt by ta únava měla přejít :-?
Den ode dne jsem čím dál víc unavenější :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 12:14

Ivčo, mně už ta denní únava přešla, ale večer moc dlouho nevydržím…chodívala jsem spávat kolem jedenácté, ale teť už bývám někdy kolem půl desáté totálně mrtvá…ale mám vysledované, že čím víc su venku na čerstvém vzduchu, tím míň su večer unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 12:18

To já chodím odpoledne se synem vyvenčit psa a venku se vždy proberu a je mi dobře, ale jakmil přijdem domů, tak na mě padně ještě větší únava. A naopak když jdu vyvenčit psa před spaním, tak to i promrznu a to se proberu a pak se mi nechce tolik spát. Ale ráno vylejzám v 9h z postele (to odchází manžel do práce) a vůbec se mi nechce. U prvního těhotenství se mi podařilo párkrát usnout i vpráci u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí