Poradna duly
Jana Čurdová
Smeya
tak vzhledem k tomu, že dr mi na uzv nic neřekla (předpokládám, že výsledky krve bude mít můj dr.), tak se to dovím celé asi v pondělí v poradně…konečně v tom mám tochu pořádek…
Marye NT je hodnota projasnění šíje
lukinka na netu jsem četla, že maximální bezriziková hranice NT je 3 mm … já mám 1,9 myslím…
Marye mně to ta dr. taky nějak extra nepopisovala, až pak nám ukazovala nožičky, srdíčko, atd, ale ty hodnoty nekomentovala, ještě měřila nějakou vzdálenost týlních kostí, či co, ale to jsem zjistila až přes net ze zkratek v průkazce…
aha, díky, Ellanis, to on mrňousovi taky měřil hlavičku
hlavní je, že vypadal, že je se vším nadmíru spokojen ![]()
marye no ještě aby ne…já bych byla taky spokojená, kdybych se mohla někomu rozvalovatv bříšku
Je strašná škoda, že si to člověk nemože pamatovat, to sladké nicnedělání a užívání si ![]()
teď jsem zrovna myslela doktora, že vypadal spokojeně s tím, co viděl…
Ellanis píše:
marye no ještě aby ne…já bych byla taky spokojená, kdybych se mohla někomu rozvalovatv bříškuJe strašná škoda, že si to člověk nemože pamatovat, to sladké nicnedělání a užívání si
Díky Smeya, jsem si početla a jsem trochu informovanější, ale zase víc obav. Tak Maminy pěkný víkend asi se sem juknu až večer.
Ivčo tak to já taky, ale taková předehra v podobě zaplavání si by taky nebyla špatná ![]()
Holky jak to máte s únavou? už vás přešla? Mě připadá, že každým dnem jsem víc a víc unavená a už nevím co s tím dělat. V noci spím docela dlouho a teď je poledne a mám problém zůstat vzhůru.
Ivčo tak to sme na to úplně stejně.A to prej od 12tt by ta únava měla přejít ![]()
Den ode dne jsem čím dál víc unavenější ![]()
Ivčo, mně už ta denní únava přešla, ale večer moc dlouho nevydržím…chodívala jsem spávat kolem jedenácté, ale teť už bývám někdy kolem půl desáté totálně mrtvá…ale mám vysledované, že čím víc su venku na čerstvém vzduchu, tím míň su večer unavená…
To já chodím odpoledne se synem vyvenčit psa a venku se vždy proberu a je mi dobře, ale jakmil přijdem domů, tak na mě padně ještě větší únava. A naopak když jdu vyvenčit psa před spaním, tak to i promrznu a to se proberu a pak se mi nechce tolik spát. Ale ráno vylejzám v 9h z postele (to odchází manžel do práce) a vůbec se mi nechce. U prvního těhotenství se mi podařilo párkrát usnout i vpráci u PC.