červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
8.1.10 12:19

Ivco, já jsem unavená non-stop :nevim: usínám kolem 9 hodiny večer, vstávám zase až tak v 9 a už taky cítím, že na mě jde spaní… ale je to lepší než při prvním! To jsem vstala v deset, ve 2 po o už zase spala tak do 6, a v 8 večer po první reklamě u nějakého filmu už jsem zase spala :think:
Ještě že Domča už je tak krásně soběstačnej a taťka taky funguje! Budu mu to pak muset všechno vynahradit :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
8.1.10 12:23

Ivco
chceš pravdu?Já včera přišla od dr.a spala jsem 3 hodiny jako zabitá,kdybych neměla budíka,tak bych ani nevyzvedla malou ze školky.Já zase v noci spím špatně a přes den jsem jak pytlem praštěná.Už se fakt těším až budu mít tu nemocenskou a trochu si odpočinu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
8.1.10 12:26

Ale řeknu Vám,že mám pocit,že už se :poblion: a dokonce jsem dneska dostala chuť na sendvič s tuňákem a to mi od začátku těhu smrdělo všechno co prošlo kolem rybiny.Tak že by??? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 12:39

:-) Kdyby mi někdo ten sendvič s tuňákem připravil, tak bych ho snědla s chutí. My si s manželem na chuť dávali uzenou makrelu a tu já teď nemůžu mít ani v lednici :poblion: A taky jsem měla ráda vše s květákem a to je to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
8.1.10 12:49

Ja uz to mam s unavou zda se lepsi, co jsem byla v prosinci doma, porad jsem spala. Ted jsem zacla chodit opet do prace a vydrzim cely den a vecer usinam tak po 21hod. Mozna je to tim, ze se porad v praci neco deje a kecame tu s holkama, tak na me spani tolik nejde.

Porad myslim na ty octove bramburky, o kterych jste tu psaly, dnes si je musim koupit :-)

Holky, ten NT screening pry neproplaci pojistovna, musi se platit hotove, takze jestli jste nic neplatily, mozna vam nedelali ten NT ale nejaky jiny ULT. Anebo mate hodne doktory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.1.10 13:11

Přeju hezký den,
děkuju za komentáře k otázce sexu…
S tím prvotrimestrálním screeningem… Jsou dva. Jeden je hrazený pojišťovnou a krevní testy odhalí případnou vrozenou vadu asi na 60 %. Pak je druhý, nehrazený. Stojí cca 1000,–, asi jak kde. Ten odhalí případné vrozené vady (hl. Downa) na 95%. Jeho výhodou je, že je přesný a v případě, že vyjdou falešně pozitivně triple testy, bere se výsledek z prvotrimestrálního screeningu s větší přesností a maminka už potom není hnána na amniocentézu. Triple testy velmi často vycházejí falešně pozitivní.( tak mi to bylo řečeno v Genetu). V mém okolí těch případů bylo poměrně hodně, tak jsem raději zaplatila podrobnější screening…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444

ahojky, tak s únavou taky docela bojuju, ale je to už o něco lepší…

gratuluju k dalším kontrolám, tyjo to to letí, za chvíli už tu budou první pohyby :-D :-D

Kvítka: na NT jsem byla v podolí a nic jsem neplatila, prý když jdeš s žádankou od dr, tak nemusíš platit…

mě KO čeká v úterý a ve čtvrtek ten 4D, už aby to bylo… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364

Kvitka
a ty jdeš na ten NT?Já slyšela,že v Praze je daleko držší než u nás.Ale jsem ráda že to je za mnou a snad bude i krev v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
8.1.10 13:13

Ivco,mě ten sendvič uchystali v obchodě,sice se mi protočily panenky nad tou cenou,ale když byla chuť a hlavně hlad tak co bysme si s prckem nedali.Ale jinak co mi děsně smrdí je grilované kuře :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.1.10 13:13

Paddy: že by byly dva???to nevím, každopádně mi v podolí dali asi 5stran všech možnejch testů a vše negat.....jinak tripply mi dělat nebudou, když mi tyhle vyšly dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
8.1.10 13:15

Paddy,děkuji za vysvětlení,tak já byla na tom lepčím placeným,ale to nevadí.Taky jsem uvažovala,že kdyby mi náhodou potom vyšel tripple špatně tak bych nešla na tu amniocentézu.Mě tvrdila sestřička i dr.že ten NT to dokáže prokázat s přesností na 98% tak jim věřím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 13:19

Já taky netušila, že jsou dva. Ale já na ten placený nešla (v době vánoc jsem doopravdy 1000Kč neměla) a ten druhý mi taky nikdo nedělala. Prý až ten druhý v 16tt. Zajímavé je, že je to u každého dr jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.1.10 13:21

Já byla na screeningu ve 12tt a pak bych měla jít až tak kolem 20tt tak jestli je to u každýho doktora jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
8.1.10 13:23

Terka007- ty jsi tu myslím psala o registraci v Podolí, já se tam chystám v pondělí ráno, jak to tam chodí? A bude stačit tam být na 6??? :nevim:

Jinak jsem se dneska objednala taky na 3D ultrazvuk, doporučili mi si ho nechat udělat v 16 týdnu, prý jsou v té době na UZ miminka nejhezčí, tak se strašně těším…a třeba tam už bude vidět i pohlaví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
8.1.10 13:28

Holky kolik se platí v Praze za ten 3D UTZ?
Smeya mě včera psala kamarádka, že ta registrace v Podolí je v pohodě, ale je třeba tam být o hodinu dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí