Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky co nestihnu, tak to není
Teď si s tím halvu nelámu a rozházené hračky po mě už bordel není. ![]()
Tohle je taky moje druhé těhotenství a je úplně jiné než to první, tak taky pořád zkoumám co se děje, kdy co mě čeká a ten NT screening je pro mě taky novinkou. Na mě těhotenské oblečení ještě dost plandá, ale klasické kalhoty mě tlačí a jsou mi nepříjemné. Tak zatím nosím lacláče (v pase je mám stažené na nejvíc) a je mi teplo a pohodlně. Oblečení si objednávám přes MMB a teď čekám na balíček. Doma zatím chodím v teplákách. To je nejpohodlnější. ![]()
Já si těhotenské kalhoty kupovala tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Terko díky za odkaz. Hezké kousky
Asi ještě budu něco nakupoat ![]()
terka
jdu to projet
Natally já na MMB objevila levná trika, ale mám strach co s kvalitou…ale líbí se mi, že jsou jednobarevná, hodně vrstvím a tohle by se mi fakt hodilo a jediné rifle, o kterých uvažuju jsou tyhle , ale mám obavu, že naživo budu zklamaná a první co bych udělala, odpárala tu vsadku…jenomže je blbé, že jsou odlehčené, takže na teď asi taky moc nebudou…no prostě hrůůůůůůůůza ![]()
Holky, děkuji za tipy, asi vážně neumím hledat či co, páč já našla samé hrůzy. Navíc se hrozně ráda oblékám tak ležérně elegantně a v týhle oblasti jsem na těhu modu moc nenarazila, nu asi zítra vyrazím omrknout krámky naživo. Jinak ty tuniky s překládáním pod prsy se mi líbili odjakživa i když jsem byla netěhu a teď v nich bříško vypadá moc hezky. Taky se těším na léto, na takové ty styly šatiček v římském a empírovém stylu, přijde mi, že v tom kdejaká žena pak vypadá jak princezna, moc hezkej styl. ![]()
Elanis:tak ta tunika je vážnš moc pěkná, v jednoduchpsti je krása, jen já jsem asi nevýlečitelně zatížená ná starorůžovou, malinovou, šeříkovou a takové ty barvičky a tu tam přesně mají
A ty rifle jsou
vážně první těhu rifle do kterejch bych šla.
oujeee, tak ja si az ted dala zobrazovat podpisy, takze mi teprve ted doslo o jaky tabulce je rec… tak pripojuju svoje udaje: rocnik 1977, PM 9.10., TP 17.7.
Natally, manžel zrovna včera okukoval kočárky na aukru, my s ním máme jen dobré zkušenosti, kupovala jsem tam dokonce i svatební šaty, boty a šperky. Ale kočárek si radši koupím úplně novej, abych si ho mohla ošahat a tak. Švagrová si takhle nějak kupovala kočár a pak moc nadávala, protože jí věčně upadávalo nebo samobrzdilo kolečko.
Tak co se týče těhu oblečení mám ještě po prvním těhu krásnou bílo-růžovou tuniku nabíranou pod prsama,i když jsem ji půjčila několika kamarádkám když byly těhu ony,je pořád krásná jako nová,bohužel obchod,ve kterém jsem ji kupovala zrušili což mě mrzí,jelikož tam měli přímo i dílnu a ušili vám kalhoty na míru i šatovky atd.
Jinak v C&A jsem si před vánocema koupila takovou halenku na zavázání v zadu je tmavě hnědá a bříšku má dvě tlapičky a napsáno poroz kopu.Dělá to dokonce i jedna slovenská firma a mají tam moc hezké věci jakmile najdu odkaz dám ho sem,protože tam mají i krásné trička pro tatínky atd. ![]()
Tak sice jsem nenašla přesně to co jsem vám popisovala,ale našla jsem taky hezkou módu pro těhulky
http://www.krasnebruska.sk/
Ahoj,
to s těma ťapičkama znám. Ale u triček pro těhotné. A nebo tam mají miminko s nějakým vtipným textem, ale už nevím kde jsem to na internetu viděla ![]()
U nás v Praze dnes přes noc nádherně nasněžilo, tak plánuji dnes bobování. Jsem se probudila a koukla z okna a po dlouhé době jsem měla ráno radost. Jen manžel jí se mnou nesdíleld protože musel jet pryč a celé auto bylo pod sněhem a i ulici nemáme moc průjezdnou. Na nás tady silničáři zapomínají.
Včera večer jdem dostala velikánskou chuť na perník, tak jsem si ho večer upekla a ještě v noci jsem tu dobrotu musela ochutnat. Tak dobře a spokojeně mi dlouho nebylo ![]()
Taky vítám novou těhulku ![]()
Jsem taky druhorodička, ale jelikož to bude skoro deset let, připadám si, jak kdybych byla těhotná poprvé. A hlavně těch novinek, to tenkrát nebylo. Pořád mě něco překvapuje, hlavně co se vyšetření týká - screening a tak, ale třeba jsem objevila odpaďák na pleny, co je rovnou zabalí
a ten mě fakt nadchnul ![]()
Těhu věci zatím moc neřeším, mám docela oblečení, které se dá nosit před i v těhu, ale je pravda, že s kalhotama začíná být problém…
vejdu se už jen do dvou
Tak se budu muset poohlédnout…
Dobré ráno holky … tady máte odkaz na ty trika a tuniky s těma nožičkama a tak… já osobně to teda moc nemusím, ale jako fórek je to dobré
Jediné, co bych mohla, tak právě s těma nožičkama, jsou myslím dokonce z kamínků, tak to by šlo…
Jinak já sem se teda nevyspala vůbec dobře…asi na mě vletěl nějaký bacil, mám knedlu v krku, ucpaný nos a hlava mně třeští…jsme totálně zasypaní sněhem, zasekla se nám brána, takže ani autem nevyjedu, kdyby bylo třeba…emancipace neemancipace, ať už je ten můj chlap doma ![]()
Ivca,
vím,že ty trička s těma tlapičkama prodávají i na mimibazaru.
Jinak u nás je hrozné počasí,v noci asi začalo po tom sněžení pršet a namrzlo to,takže ráno jsem šla do práce jak pokakaná,každý nášlap jsem hooodně zvažovala a když jsem přicházela k práci tak neskutečně lilo.Hrůůůza. ![]()
lukinka no u nás to bylo asi podobně, protože celá zahrada, jak je zasněžená tak navrchu se totálně leskne, vypadá to jak čerstvě upravený led na zimáku…a asi aj dost fučelo a zřejmě to docela dost odskákaly naše tůje, doufám, že se z toho holky zbrchají, pač to teda nevypadá moc dobře… ![]()
No nic holky idu zalehnout, doufám, že vás pak nebudu dočítat dva dny ![]()