Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, našla jsem celkem zajímavé stránky, tak Vám posílám odkaz http://www.porodnice.cz/…otna-poradny
Jajo, to se stalo kamarádce taky po pohlavním styku, že začala krvácet, taky letěli na pohotovost a doktor jim ho zakázal až do porodu, ale do práce mohla chodit furt, akorát, že ona dělá v kanclu, tak to asi není tak rizikové, nehledě na to, že byla asi už v pátém měsíci. Teď je už asi v osmém a stejně je na neschopence, kvůli obavě z prasečí chřipky. Kdo by taky chtěl takhle riskovat. Každopádně taky psala, že už neví, co by doma dělala, jak se nudí.
nikollen - to jsou šikovné odkazy, hlavně o těch vyšetřeních
Jajo,no věřím žes musela být pěkně vyplašená.
No holky s tím sexem,já mám osobně strach a zatím to manžel chápe,ale už mě tlačí do toho abych se zeptala dr.jestli teda můžeme.Já vzhledem k tomu,že jsem měla loni spontánní potrat tak se fakt děsně bojím i když snad už bych měla být za tou hranicí rizika ne?Chuť teda je,ale strach je větší.Asi jsem praštěná ![]()
lukinko-my teď pro změnu nemůžeme, manželovi se vzadu na krku udělali čtyři bouličky, doktor řekl, že to jsou pravděpodovně nateklé uzliny a udělal mu krevní testy, aby zjistil příčinu, pravděpodobně v tom bude nějaká infekce v těle, ale výsledky ještě nemáme a na UTZ jde až 20.1., takže do té doby nejen, že jsem jak na trní, aby to nebylo něco zlého, ale máme i půst, člověk nikdy neví. Každopádně jsi v 15tém týdnu, když budete opatrní, tak vám snad nic nehrozí.
Marfuška v 15 tt asi nee,podle pátečního utz jsem dnes 13+4,ale i tak děkuji.No hlavně aby to u Vás odpadlo dobře,když si člověk myslí že se může radovat tak do toho přijde nějaká komplikace znám to a budu držet palečky.
Jajo, jsem ráda, že je to v pořádku. my tedy sexujeme celkem normálně, i když o něco míň často. četla jsem, že je to miminku prospěšné. orgasmus prý vyvolává nějaké děložní stahy, které jsou užitečné…
holky, tak mám krásnou neděli, policie udělala mimořádnou tiskovku k objasnění vraždy… a protože slouží za dva kraje kolega z Vysočiny, tak kvůli tomu do ČB nepojede, tak jsem se samozřejmě nabídla… no nejsem já blbá?
![]()
lukinka, tak já jsem se řídila tvým metříkem ![]()
Říkám si to samé, než abych si užívala těhotenství, tak jsem z toho na nervy, štve mě, že každé vyšetření tak dlouho trvá, ale říkám si, že určitě jen zbytečně plaším, píšou na netu hodně, že se to stává a je to neškodné, jen člověk nikdy neví, asi ze mě bude úzkostlivá matka, nehledě na to, že pro mě tímto problémem absolutně ustupuje těhotenství dozadu, nejradši bych ani v úterý nešla do poradny.
Příspěvek upraven 10.01.10 v 09:28
marye, o tom užitečném orgasmu jsem taky četla.
Tady se úplně protrhl pytel s peřím a šíleně sněží, takže u vás jistě taky, tak hlavně na sebe buď opatrná, ať někde neuděláš šipku.
Marfuško, myslím, že plašení je naprosto v pořádku. to je vždycky takové složitější období a pak to přejde a zase se těšíš… s manželem to určitě dobře dopadne a budeš zase v klidu, neboj ![]()
Marfuška,to ti věřím,a chápu že teď čekáš na to jak manžel dopadne,ale taky musíš být hodně silná pro miminko.A s tou úzkostlivostí se neboj,od doby co jsem se tsala maminkou tak mám neustálý strach nejen o malou,ale i o manžela.Takže je to normální a řekla bych že někdy jsem až přecitlivělá ![]()
Holky mám sníh ráda,ale ted už mi mírně leze krkem.Navíc nejsem nadšená,že se podílím na jeho odklízení-na rizikovém těhotenství.Ale nic mi neni,doma jsem vlastně hlavně kvuli 3směnnému provozu v práci.Ale dost mě naštvalo,když naše milá sousedka-důchodkyně ,co do všeho strká nos,opakovaně prudila i před sousedy ,at se laskavě podílíme na jeho odklízení.Nic proti tomu nemám,chápu to.Jen bylo blbý,že sníh napadl zrovna,když přítel odjel na dva dny za prací a já tu zůstala sam.Plnej barák lidí a já šla odklízet sníh.Sousedka si ale nevšimla,že ten dobrák jsem já a večer mě opět sprdla.Tak jsem ji řekla,že jsem uklízela 2× a rozhodně nemám za potřebí,na ni zvonit a hlásit jí službu.
Koukala jako kakabus.Ale ona prudí pořád.Bydlíme v podnájmu,tak nechci moc prudit,jinak bych jí vážně někdy poslala do.....!Přítel mi po telefonu řekl,ař ji pošlu do háje a řeknu ,že jsem těhu,ale nechci,aby to věděla dřív než majitelka bytu.Chceme,aby nám v létě v klidu prodloužila smlouvu a o novém přírůstku a podnájemníčkovi,jí cheme tedy říci sami.Což by jsme díky pani všetečné nestihli!
Nejlepší je,že stejná sousedka mi opakovaně říká,jaká jsme úžasná rodinka a jak nás má všechny ráda.A to se ji vyhýbáme jak můžeme.Od první chvíle jsem vytušila,že to bude falešná unuděná babča. ![]()