Poradna duly
Jana Čurdová
Ellanis, musím říct, že v Č.Budějovicích měly i menší kalhoty, kupodivu mi byla celkem malá čísla volná a nechala jsem si vůli, džíny se dají v pase nastavit a možná pak před koncem budu muset pořídit i větší.
jinak bokovkám se chci vyhnout, protože když mě doktor nechával sáhnout, kam až sahá děloha, tak je opravdu hodně nízko, je to tak akorát na lem bokovek (pokud by člověku z nich zároveň nekoukalo i půl zadku). takže kdybych se v nich ohnula, tak by se mi zařízly přesně do ní…
To Švédsko mě překvapilo, že tam je část mateřské i chlap doma. To jsem vůbec netušila. Manžel mi pořád doma říká, že jsem na dovolené a z čeho můžu být unavená a tak. A když něco z domácích prací nestíhám, tak je naštvanej protože jsem celý den doma. Ale on když s náma je celé dva dny doma, tak má malého plné zuby a už se těší do práce. ![]()
marye mám v plánu ještě vyrazit do brna, ale v tomto počasí by cesta trvala nevimjakdlouho…teď jsem doma většinou v teplákách s širokou gumou, řeším jen zkoušky a odskoky do města…ale už jsem něco objevila na netu, tak jedny těhuláče snad seženu ![]()
typicky mužskej přístup. musím se připojit k názoru, že emancipace ženy ve skutečnosti zotročila… ženy si sice vydobyly právo pracovat, jenže nic z dřívějších povinností jí neodpadlo… takže sotva odrostlejší děti, šup do práce, domácnost… a ještě poslouchat nějaký kecy… ble!
já jsem pozorovatel
, spíš mi dlouho trvalo, než jsem zjistila, jak to tady funguje ![]()
taky jsem měla obavy o miminko a nechtěla nikde nic zakřiknout, teda manžel o tom věděl dost brzo
to je jasný!
taky jsem doteď jenom blinkala a blinkala a blinkala
, uf! už jsem to snad za mnou! i když chutě spíš nechutě přetrvávají, prostě „jiný“ stav je výstižné pojmenování, připadám si jako ufon, do práce naštěstí nechodim, takže se válim doma a jsem strááášně unavená..
a navíc, ráda si teď od vás nechám se vším poradit.
příští pátek jdu na kontrolu tak pak dám vědět ![]()
""http://lbdf.lilypie.com/Oo8Hp1.png:http://lbdf.lilypie.com/Oo8Hp1.png
Ivca,
teda ti chlapi jsou prevíti,co si má ten tvůj stěžovat,že něco není hotovo,tak ať přiloží taky ruku k dílu,to přece není jen tvoje domácnost no já bych dala co proto. ![]()
zuzi neboj,musíš si říkat zvládlo to miliony žen přede mnou zvládnu to já.Hlavně zbytečně neplašit a užívat si těhulkování plnými doušky.Než jsem otěhotněla pořád jsem vzpomínala jak to bylo fajn s prvním těhotenstvím a tak.A když budeš potřebovat poradit jsme tady všechny pro tebe,i my druhorodičky kolikrát nevíme co jsou za novinky.Jistě sis všimla že už delší dobu se tady probírá NT screening,za mě to před 4 lety snad ani nebylo,respektive jsem se to dozvěděla až tady od holek a to jsem si myslela,že jsem zkušená matka pche. ![]()
A já si myslela jak je divný,že se ohlížím po těhu oblečení
Hrozně mě děsilo,že ho potřebuju tak brzy.S holkama jsem si nekupovala žádný a obě byly letní ,takže těhotenství bylo prakticky ve stejnou dobu jako ted.Řešila jsem to jen gumičkou na knoflíku a k tomu dlouhá trika.Ale nutné to bylo až tak kolem pátého,šestého měsíce
A ted se nevejdu do ničeho a pokud ano,tak mě všechno tlačí a necítím se v tom dobře.A to je teprve leden ![]()
Jinak chlapské řeči na mateřskou dovolenou vypouštím z hlavy.Mluví o něčem ,co nikdy nezkusili,škoda to komentovat
Já si mateřskou užila vždy až tak od dvou let věku dítěte.To jsem se cítila odpočinutá a fakt v poho a užívala si prcka
do té doby spíš honička a nic nebylo hotovo ![]()
A vítám novou těhulku!Tedy v červenci bude tolik miminek!jen kolem mě co přibylo těhulek.Včetně mojí sestry.Je jí 37 a všichni jsme se už smířili,že nebude mít děti a ted je těhotná
![]()
Vítám novou těhulku
Já čekám taky první mimi, takže také jsem ze všeho mimo, když tu holky řešili a stále řeší kočářky, tak jen čumním a nestíhám číst, mnoo fakt hezký, musím pak požádat o rady kamrádky z okolí. Jinak teď mě napadá nekoukal jste někdo na kočárky na aukro?
http://www.aukro.cz/…kocarky.html
Určitě bych chtěla nový, možná kdyby mě ukecala nějaká známá, která opečovává vecičky, tak bych si dala říct, ale jinak nový. Jenže jak říkám, nerozumím tomu a na aukru se dají čas od času sehnat celkem zajímacé kousky za hubičku.
Joo a s těmi těhu věci se pochlupte, prosímm, pokud kupujete na netu, ho´dte odkaz, ráda se inspiruji, já zatím narazila jen na samé dosti odpudivé kousky a taky bych nějaké tšhu vecičky už potřebovala ![]()
ahojkyy,vítám novou těhulku, tyjo, červenec bude dooost silnej měsíc
i když jak je nás tu hodně, tak se v tom zatím vůbec nevyznám…
na té registraci byla i jedna mamka s 3letou dcerou z neratovic a ty prý vstávaly ve 4ráno
aby tam byly včas…
těhu oblečení mám docela dost, akorát pak někdy koupim nějaký rifle, ale zatím je mi všechno velký…